alefther Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες 31 λεπτά πριν, mordred είπε Να τσεκάρουμε δηλαδή. Γιατί δε παίζει 5.1 όμως; Τόσο τσίπηδες είναι ή το app τους είναι για τα τραίνα; το app του vodafone ειναι για π ε τ α μ α ο μονος λογος που εχω συνδρομη ειναι γιατι ουσιαστικα ειναι φθηνοτερο απο συνδρομη disney +(αφου ειχα disney+ premium συνδρομη με 14/μηνα και το voda με 9.9 το περιλαμβανει) αλλα το voda tv ειναι αθλιο ....το UI του ειναι για πεταμα, σα να το φτιαξε 12χρονος με attention span 2λεπτου, HD που παιζει να ναι και 480p και οι υποτιτλοι ειναι καμμενοι στο περιεχομενο, δεν κλεινουν. Max εχω Αμερικανικο αλλα ειναι το σπασιμο του ανοιξε vpn, κλεισε vpn γιατι γκρινιαζει το netflix μπλα μπλα. Αν εδιναν max μεσω της εφαρμογης του max οπως δινουν το disney+ ανετα πληρωνα τα διπλα σε συνδρομη (αφου η max η ιδια δε σε αφηνει να παρεις συνδρομη απο εκεινους μεσω ελλαδας) 1
Vesouvious Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες Είχα θέματα με το app και εγώ και μου έδωσαν δέκτη γενιάς 3 και από τότε είναι κομπλέ σαν να βλέπεις άλλη υπηρεσία
DoomSword Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες 17 ώρες πριν, user2163 είπε Χάρηκα για 1 λέπτο μέχρι που κατάλαβα ότι είναι μέσω της άθλιας Vodafone TV με το blurry HD της, τον stereo ήχο, τους hardcoded υπότιτλους και την χειρότερη εφαρμογή στην ιστορία των εφαρμογών τηλεόρασης. τα ειπες ολα, τετοιο αδιανοητο χαλι δεν πρεπει να υπαρχει σε αλλη υπηρεσια παγκοσμιως
dim21 Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες 38 λεπτά πριν, Vesouvious είπε Είχα θέματα με το app και εγώ και μου έδωσαν δέκτη γενιάς 3 και από τότε είναι κομπλέ σαν να βλέπεις άλλη υπηρεσία Υπάρχει κάποιος τρόπος να δούμε τι γενιάς είναι ο αποκωδικοποιητής; Έχω βάλει το android app που είναι άθλιο και μου είχαν δώσει πριν 1,5 χρόνο ίσως έναν αποκωδικοποιητή που είναι ακόμα στο κουτί του. Αν υπάρχει πιο καινούριος που να παλεύεται μήπως τον ζητήσω κι εγώ να τον δοκιμάσω.
Vesouvious Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες 18 λεπτά πριν, dim21 είπε Υπάρχει κάποιος τρόπος να δούμε τι γενιάς είναι ο αποκωδικοποιητής; Έχω βάλει το android app που είναι άθλιο και μου είχαν δώσει πριν 1,5 χρόνο ίσως έναν αποκωδικοποιητή που είναι ακόμα στο κουτί του. Αν υπάρχει πιο καινούριος που να παλεύεται μήπως τον ζητήσω κι εγώ να τον δοκιμάσω. Πάρτους τηλ και ζήτα τον τελευταίο είναι όλα smooth και η εικόνα καλή. Εγώ είχα το app σε mi box δεν έχει καμία σχέση με τον δέκτη τους όλα είναι όπως πρέπει τώρα
mordred Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες (επεξεργασμένο) Δηλαδή λέτε ότι το boxακι παιζει καλύτερα από το app? Σαν Interface ειναι το ίδιο. Σαν ποιότητα streaming γιατί να έχει διαφορά; Προσωπικά δεν έχω δει και γι αυτό έβγαλα και το boxακι Επεξ/σία πριν από 18 ώρες από mordred
Vesouvious Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, mordred είπε Δηλαδή λέτε ότι το boxακι παιζει καλύτερα από το app? Σαν Interface ειναι το ίδιο. Σαν ποιότητα streaming γιατί να έχει διαφορά; Δεν είναι ίδιο. Μοιάζει στο στήσιμο αλλά είναι διαφορετικό. Σε ταχύτητα και εικόνα είναι η μέρα με τη νύχτα. Και ο δέκτης τους android δεν είναι; Φοράει άλλο app όμως. Γιατί έχουν διαφορετικές εφαρμογές; Επεξ/σία πριν από 18 ώρες από Vesouvious
AlgorZeus Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες Εχω καταλάβει σωστά; Η Vodafone TV δεν υποστηρίζει atmos και 4κ ανάλυση; Τελικά η χαρά κρατάει λίγο 🙄
mordred Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες (επεξεργασμένο) 33 minutes ago, Vesouvious said: Δεν είναι ίδιο. Μοιάζει στο στήσιμο αλλά είναι διαφορετικό. Σε ταχύτητα και εικόνα είναι η μέρα με τη νύχτα. Και ο δέκτης τους android δεν είναι; Φοράει άλλο app όμως. Γιατί έχουν διαφορετικές εφαρμογές; Δε ξέρω αν κατάλαβα καλά. Προσωπικά δε χρησιμοποιώ το app σε android TV. Το έχω στο smarthub της Samsung. Και να πω την αλήθεια δεν είδα διαφορά σε αυτά που λες. Μπορεί να κάνω και λάθος βέβαια και να μην έδωσα σημασία. Επεξ/σία πριν από 17 ώρες από mordred
Moderators Malthador Δημοσ. πριν από 16 ώρες Moderators Δημοσ. πριν από 16 ώρες Προσωπικά έκανα παράπονο στην εταιρεία για όλα τα αρνητικά έχει το Vodafone TV και ζήτησα είτε να αναβαθμιστεί το Vodafone TV app σε κάτι λιγότερο πρωτόγονο, είτε να μας δώσουν κωδικούς κατευθείαν για το MAX app όπως κάνουν με το Disney+. Προτείνω να κάνετε το ίδιο, τουλάχιστον όσοι είστε συνδρομητές, μπας στρώσουν κάποια στιγμή στο κοντινό μέλλον. 1 1
Vesouvious Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, mordred είπε Δε ξέρω αν κατάλαβα καλά. Προσωπικά δε χρησιμοποιώ το app σε android TV. Το έχω στο smarthub της Samsung. Και να πω την αλήθεια δεν είδα διαφορά σε αυτά που λες. Μπορεί να κάνω και λάθος βέβαια και να μην έδωσα σημασία. πρόσεξε από το 1:20 και μετά. Αυτό το UI έχεις; Το βρήκα στα ελληνικά δες από 0:10 και μετα αυτό το UI έχει ο δέκτης 3. Το app σε mi box ήταν διαφορετικό. Με αυτό δεν έχω θέμα αποθηκεύει και το είδες κλπ Επεξ/σία πριν από 16 ώρες από Vesouvious
alefther Δημοσ. πριν από 15 ώρες Δημοσ. πριν από 15 ώρες 1 ώρα πριν, Vesouvious είπε αυτό το UI έχει ο δέκτης 3. Το app σε mi box ήταν διαφορετικό. Με αυτό δεν έχω θέμα αποθηκεύει και το είδες κλπ Θα ηταν πιο απλο αν απλα ποσταρες το version του ap. Σε τηλεοραση Sony πχ (Google TV λειτουργικο) βλεπω version 1.64.21
aypnia Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες (επεξεργασμένο) Είδα λίγο Friends. Οι άνθρωποι είναι για τα πανηγύρια. Από εκεί που ήταν μια χαρά στο Netflix, μια χαρά ποιότητα κλπ, τώρα που το έβαλαν σε αυτό το πράγμα είναι λες και βλέπεις replay επεισοδίου στο star. 🤣 Η εικόνα αισθητά χειρότερη από αυτή που ήταν στο Netflix μέχρι τον Δεκέμβριο και...... οι υπότιτλοι καμένοι στο video!! Το logo του star τους λείπει τρομάρα τους. Στους γιδοβοσκούς που έχουν αναλάβει το vodafone tv. Να ζητάτε το stream απευθείας από τη μαμά Warner. Θα σας στέλνει το stream που χρησιμοποιούν στο max. Μη το πειράζετε, ανεβάστε το όπως είναι και απλά κάντε το remux με τους ελληνικούς υπότιτλους softcoded. Μη παίζετε με encodings τρομάρα σας, μη το επανασυμπιέζετε και μη τους καίτε στο video. Αν θέλετε να παίξετε με κάτι, παίξτε με κάτι άλλο. Επεξ/σία πριν από 13 ώρες από aypnia
ramarg Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες (επεξεργασμένο) Ήταν και παραμένει αδιάφορη η συνδρομητική τους... Πέρα από μεγαλόστομες ανακοινώσεις η πλατφόρμα είναι οριακά κενή, παρά τις συνεργασίες που διαφημίζουν δεν συμπεριλαμβάνουν ούτε 5% των τίτλων, και το υλικό δεν ανανεώνεται για να δικαιολογεί το κόστος/λόγο ύπαρξης της υπηρεσίας. Και με σκέτη την HBO δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο, η Max θα τους σώσει.? #not Επεξ/σία πριν από 9 ώρες από ramarg
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα