Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
14 ώρες πριν, ramarg είπε

Ήταν και παραμένει αδιάφορη η συνδρομητική τους... Πέρα από μεγαλόστομες ανακοινώσεις η πλατφόρμα είναι οριακά κενή, παρά τις συνεργασίες που διαφημίζουν δεν συμπεριλαμβάνουν ούτε 5% των τίτλων, και το υλικό δεν ανανεώνεται για να δικαιολογεί το κόστος/λόγο ύπαρξης της υπηρεσίας.  Και με σκέτη την HBO δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο, η Max θα τους σώσει.? #not

Βάζει συνέχεια τίτλους. Νομίζω πλέον σε σειρές και ταινίες δεν έχει ανταγωνιστή. Κάτι πρέπει να κάνουν με τους υπότιτλους που χαλάνε την εικόνα 

18 ώρες πριν, aypnia είπε

Είδα λίγο Friends.

Οι άνθρωποι είναι για τα πανηγύρια.

Από εκεί που ήταν μια χαρά στο Netflix, μια χαρά ποιότητα κλπ, τώρα που το έβαλαν σε αυτό το πράγμα είναι λες και βλέπεις replay επεισοδίου στο star.  🤣

Η εικόνα αισθητά χειρότερη από αυτή που ήταν στο Netflix μέχρι τον Δεκέμβριο και...... οι υπότιτλοι καμένοι στο video!! Το logo του star τους λείπει τρομάρα τους.

Στους γιδοβοσκούς που έχουν αναλάβει το vodafone tv.

Να ζητάτε το stream απευθείας από τη μαμά Warner. Θα σας στέλνει το stream που χρησιμοποιούν στο max.

Μη το πειράζετε, ανεβάστε το όπως είναι και απλά κάντε το remux με τους ελληνικούς υπότιτλους softcoded.

Μη παίζετε με encodings τρομάρα σας, μη το επανασυμπιέζετε και μη τους καίτε στο video.

Αν θέλετε να παίξετε με κάτι, παίξτε με κάτι άλλο.

Φοβούνται μη τους κλέψουν τους υπότιτλους; Δεν καταλαβαίνω γιατί τους κολλάνε πάνω στις σειρές δλδ αν κάποιος δεν θέλει υπότιτλους τι κάνει;

• Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Vesouvious είπε

Βάζει συνέχεια τίτλους. Νομίζω πλέον σε σειρές και ταινίες δεν έχει ανταγωνιστή. Κάτι πρέπει να κάνουν με τους υπότιτλους που χαλάνε την εικόνα 

Φοβούνται μη τους κλέψουν τους υπότιτλους; Δεν καταλαβαίνω γιατί τους κολλάνε πάνω στις σειρές δλδ αν κάποιος δεν θέλει υπότιτλους τι κάνει;

Δε ξέρω, εγώ που το δοκίμασα πριν από 1 χρόνο απογοητεύτηκα γενικώς.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Vesouvious είπε

Σε περιεχόμενο είναι μια χαρά. Γιατί το κάνουν;

Γιατί μιλάμε για άχρηστους. Ο νέος σιο που ήρθε στη vodafone πρέπει να τους διώξει όλους.

Μιλάμε για κανονικότατη υποβάθμιση προϊόντος. Δεν κάνουν τα παιδιά.

Και να το δώσει σε σοβαρούς ανθρώπους να το τρέξουν.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...