Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
16 ώρες πριν, dream21 είπε

Μονο και μονο με αυτο το αθλιο περιβαλλον της Vofafone ευχαριστω δεν θα παρω ,  θα συνεχισω μεσω VPN και US συνδρομη οπως βλέπω και μέχρι σημερα

Αν θες σε παρακαλώ στείλτε μου pm, πως γίνεται, γιατί ενδιαφέρομαι 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 hours ago, dim_mit said:

Το τελευταίο tv box τους παίζει 4Κ πάντως 

Εγώ έχω box αλλά δε το χρησιμοποιώ πλέον καθώς υπάρχει και app vodafone tv για samsung tv (για άλλες δε ξέρω). Καλά παίζει (με σχετικά δύσχρηστο interface) αλλά δυστυχώς δεν δίνουν 5.1 ήχο. Τουλάχιστον disney+ παίζει με τη native εφαρμογή

Επεξ/σία από mordred
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
52 λεπτά πριν, mordred είπε

Τουλάχιστον disney+ παίζει με τη native εφαρμογή

Aμα κανω συνδρομη vodafone tv θα παιζει το disney+ απο τη δικη του εφαρμογη σε φουλ αναλυση;

Επεξ/σία από SagoniasSlutRos
Δημοσ.

Πω θα μας καταστρέψει. Έχει πολλούς τίτλους σε ορισμένους είδα και 5.1 ήχο!!

16 ώρες πριν, aypnia είπε

Λογικά θα μπει πολύ πράγμα μέσα, από Big Bang Theory μέχρι Friends.

Τα έχει βάλει ήδη! Μιλάμε για κάψιμο…

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δηλαδή τα πλάνα για αυτόνομη διάθεση του Max πάνε περίπατο πλέον? Μόνο μέσω Vodafone TV?

Συγνώμη, αλλά την παλεύουν???

Επεξ/σία από LordNodens
Καλύτερη διατύπωση
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, LordNodens είπε

Δηλαδή η αυτόνομη διάθεση του Max πάει περίπατο πλέον? Μόνο μέσω Vodafone TV?

Ναι έτσι φαίνεται. Καλύτερα γιατί αν ήταν μόνο του θα ήταν πολύ πιο ακριβό. Τώρα με 10ευρω έχεις HBO Max, Disney plus, discovery ούτε του παπά!!!!

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 minutes ago, LordNodens said:

Δηλαδή η αυτόνομη διάθεση του Max πάει περίπατο πλέον? Μόνο μέσω Vodafone TV?

Γιατί ήταν διαθεσιμο το max αυτόνομα στην Ελλάδα; Δε νομίζω. Αλλά παίζει να μη τους συνέφερε να το φέρουν αυτόνομα

Επεξ/σία από mordred
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, mordred είπε

Γιατί ήταν διαθεσιμο το max αυτόνομα στην Ελλάδα; Δε νομίζω. Αλλά παίζει να μη τους συνέφερε να το φέρουν αυτόνομα

Δεν ήταν διαθέσιμο ως αυτόνομη υπηρεσία, αλλά περιμέναμε να έρθει

• Like 1
Δημοσ.
53 λεπτά πριν, Vesouvious είπε

Ναι έτσι φαίνεται. Καλύτερα γιατί αν ήταν μόνο του θα ήταν πολύ πιο ακριβό. Τώρα με 10ευρω έχεις HBO Max, Disney plus, discovery ούτε του παπά!!!!

στο 10 αρικο ειναι και το disney plus; χωρις παραπανω χρήματα;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, teodgeor είπε

στο 10 αρικο ειναι και το disney plus; χωρις παραπανω χρήματα;

Ναι 9.90 δίνω τον μήνα και από προχθές εμφανίστηκε και το περιεχόμενο του max. Στο Disney μπαίνεις από το δικό του app βλέπεις το περιεχόμενο και από το app τους όμως απλά τα ανοίγει στο app της Disney 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
22 minutes ago, Vesouvious said:

Ναι 9.90 δίνω τον μήνα και από προχθές εμφανίστηκε και το περιεχόμενο του max. Στο Disney μπαίνεις από το δικό του app βλέπεις το περιεχόμενο και από το app τους όμως απλά τα ανοίγει στο app της Disney 

Να τσεκάρουμε δηλαδή. Γιατί δε παίζει 5.1 όμως; Τόσο τσίπηδες είναι ή το app τους είναι για τα τραίνα;

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, mordred είπε

Να τσεκάρουμε δηλαδή. Γιατί δε παίζει 5.1 όμως; Τόσο τσίπηδες είναι ή το app τους είναι για τα τραίνα;

Το app, ναι, είναι για πέταμα. 

Μια μικρή ελπίδα, μια και έφτιαξαν το web app, πως θα ανανεωθεί σύντομα και το Android TV / iOS.

Να φανταστείς το TV app δεν καν έχει αλλαγή προφίλ, έχουν ένα default το οποίο αν μπεις στο web/iOS φαίνεται ως "Αποκωδικοποιητής" 😢

Η ποιότητα της εικόνας είναι όντως μέτρια, βλέπεται, αλλά είναι σαν βιντεοκασέτα. Αυτοί που ενσωματώνουν τους υπότιτλους (hello 2005?) κάνουν πολύ κακή δουλειά στο encoding. Είδα κάποια επεισόδια The Penguin και το σκέφτομαι αν θα δω το υπόλοιπο από αλλού.

Κάποιοι στο management κάνουν πολύ κακή δουλειά και εγκρίνουν ή επιβάλλουν αυτή την πρακτική. Δεν μπορώ να φανταστώ το HBO/Max να απαιτεί hardcoded subtitles στο συμβόλαιο. Μπορεί να πουλά το 1080p περιεχόμενο φτηνότερα, δεν ξέρω.

Ακόμα και το Cosmote TV έχει soft subs πλέον.

23 ώρες πριν, Hal9000 είπε

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Max σχεδιάζει να εμπλουτίσει περαιτέρω το περιεχόμενό του με νέες πρωτότυπες παραγωγές, συμπεριλαμβανομένων των επερχόμενων σειρών The Penguin και Dune: Prophecy.

Επερχόμενες τις σειρές που έχουν ήδη παίξει μια σεζόν δες τις λες...

Δημοσ.
18 hours ago, aypnia said:

Καμία σχέση όμως, σιγά μην ασχολείται με τη πειρατεία στην Ελλάδα ολόκληρη Warner Bros Discovery.

η Vodafone.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...