Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, dim_mit είπε

Το τελευταίο tv box τους παίζει 4Κ πάντως 

Thnx για την πληροφορία αλλά μάλλον πήγαινε σε άλλον…

4 λεπτά πριν, CptBill είπε

υποτιθεται οτι εχει βγει ανανεωμενο UI αλλα τουλαχιστον στο android box μου εγω βλεπω ακομα το αθλιο UI που δεν παλευεται καν. 

Δεν μου έχει βγάλει κάποια ενημέρωση, thnx θα το ψάξω…

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Οποτε οι φημες που ηθελαν το Max αυτονομο στην ελληνικη αγορα, πηγαν κουβα. Κριμα

2 ώρες πριν, azuli είπε

οποιαδηποτε συμπτωση στο timing με το νεο νομο για την πειρατεια ειναι καθαρα..συμπτωματικη.

Το HBO Max υπηρχε χρονια ηδη στο Vodafone tv. Απλα ανανεωθηκε η συνεργασια και υπο την νεα ονομασια

• Like 1
Δημοσ.
51 λεπτά πριν, dim_mit είπε

Το τελευταίο tv box τους παίζει 4Κ πάντως 

Άλλο να υποστηρίζει το boxaki 4k DV/Atmos κλπ.

Και άλλο το Vodafone tv σαν υπηρεσία να παίζει σε 4k κλπ.

Και η cosmote δίνει 4k box αλλά η εφαρμογή της μέχρι 1080p δείχνει ταινίες/σειρές.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, SabotazNic είπε

Οποτε οι φημες που ηθελαν το Max αυτονομο στην ελληνικη αγορα, πηγαν κουβα. Κριμα

Το HBO Max υπηρχε χρονια ηδη στο Vodafone tv. Απλα ανανεωθηκε η συνεργασια και υπο την νεα ονομασια

Όχι ακριβώς. Δεν είχαν το HBO Max, αυτό που είχαν είναι κάποιες σειρές του HBO στη βιβλιοθήκη τους και έφερναν και τα max originals.

Άλλο πράγμα αυτό κι άλλο να φέρνουν το max.

Το max έχει μέσα πολύ πράγμα και σειρές με το κιλό από τη Warner και τη Discovery.

Λογικά θα μπει πολύ πράγμα μέσα, από Big Bang Theory μέχρι Friends.

Λογικά μετά το Friends που έφυγε από το ελληνικό Netflix, θα ακολουθήσει κι όλο το υπόλοιπο περιεχόμενο της Warner.

Όλα θα μπουν στο ελληνικό max.

Το άσχημο της υπόθεσης είναι ότι έχουμε να κάνουμε με το τρισάθλιο app της Vodafone.

12 λεπτά πριν, anax111 είπε

Εφαρμογή για windows υπάρχει ή δυνατότητα προβολής μέσω brouser;

Μετά από χρόνια εδέησαν να το κάνουν διαθέσιμο μέσω browser.

https://tv.vodafone.gr/

3 ώρες πριν, azuli είπε

οποιαδηποτε συμπτωση στο timing με το νεο νομο για την πειρατεια ειναι καθαρα..συμπτωματικη.

Καμία σχέση όμως, σιγά μην ασχολείται με τη πειρατεία στην Ελλάδα ολόκληρη Warner Bros Discovery.

Απλά τώρα ήταν η ώρα της ανακοίνωσης επέκτασης και στην Ελλάδα.

Νομίζω εμείς, η Αλβανία, η Γεωργία και οι βαλτικές είχαμε μείνει οι μόνες χώρες στην Ευρώπη χωρίς σχέδια για την επέκταση του.

Και η Ουκρανία, αλλά η Ουκρανία είναι σε πόλεμο.

Επεξ/σία από aypnia
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

TO VODAFONE TV KAΛΩΣOPIZEI THN YΠHPEΣIA MAX AΠOKΛEIΣTIKA ΣTHN EΛΛAΔA!

TA AΓAΠHMENA MAΣ "ΦIΛAPAKIA", HOT ΣEIPEΣ KAI TAINIEΣ, KAI ΠEPIΣΣOTEPEΣ AΠO 8.000 ΩPEΣ EΠIΠΛEON ΠEPIEXOMENOY AΠO TOYΣ ΔHMIOYPΓOYΣ TΩN HBO, WARNER BROS, DC COMICS, DISCOVERY CHANNEL, HARRY POTTER TAINIΩN, LOONEY TUNES COLLECTION, TLC, ΓIA ATEΛEIΩTH ΨYXAΓΩΓIA!

KAI TO KAΛYTEPO AΠ' OΛA; TO ΠEPIEXOMENO MAX EINAI TΩPA ΔIAΘEΣIMO ΓIA YΦIΣTAMENOYΣ KAI NEOYΣ ΣYNΔPOMHTEΣ, ΣE OΛA TA ΠAKETA VODAFONE TV, XΩPIΣ KAMIA EΠIΠΛEON XPEΩΣH!

ANAKAΛYΨE TA OΛA: https://bit.ly/vodafone-tv-hbo-max

EΠIΛOΓEΣ EΠIKOINΩNIAΣ: https://bit.ly/myvodafone-settings-gdpr

Μηνυματάκι…

Επεξ/σία από AtiX
Δημοσ.

Από ότι μου έχουν πει (δεν έχω προσωπική εμπειρία), η εμπειρία με τον αποκωδικοποιητή σε σχέση με την απλή εφαρμογή είναι η μέρα με τη νύχτα. 

Και να ρωτήσω κάτι και γω που έχω μόνο το app... Θα είναι διαθέσιμο το υλικό και στο app;

Δημοσ.
4 hours ago, Norone92 said:

Είχα βάλει το δοκιμαστικό του vodafone tv χωρίς αποκωδικοποιητή, με εφαρμογή κατευθείαν σε android tv, για να δω το dune prophecy και γενικά την υπηρεσία λόγω hbo. Παρόλο που περίμενα το max καιρό πώς και πώς, ήταν τόσο κακή η εφαρμογή και τόσο κακή η ποιότητα του βίντεο που δε θα ασχοληθώ καν και δεν το προτείνω σε κανέναν.

Ξέρουμε τι ποιότητα έχει?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χάρηκα για 1 λέπτο μέχρι που κατάλαβα ότι είναι μέσω της άθλιας Vodafone TV με το blurry HD της, τον stereo ήχο, τους hardcoded υπότιτλους και την χειρότερη εφαρμογή στην ιστορία των εφαρμογών τηλεόρασης.

Επεξ/σία από user2163
  • Haha 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι ξενέρωμα ,  το περιμενα πως και πως  αυτονομο και πηγαν και το εβαλαν στη vodafone tv που το app της ειναι οτι πιο έκτρωμα εφαρμογή κυκλοφορεί παγκοσμίως. 

Επεξ/σία από lomvardo
Δημοσ.
14 ώρες πριν, AtiX είπε

Το Vodafone TV, βρε και δωρεάν να το δίνανε, με αυτό τον σχεδιασμό δεν αξίζει…

Πραγματικά πιο δύσχρηστο και κακοσχεδιασμένο UI, δεν υπάρχει…

Ακριβώς έτσι όπως το είπες από τα πιο δύσχρηστα ui που υπάρχουν 

Δημοσ.

Βασικά δεν νομίζω πως τελικά φταίει η Vodafone, περισσότερο η Warner δεν ήθελε, αφού φαντάζομαι ΑΝ ήθελε να έρθει στην Ελλάδα, δεν θα ρωτούσε κανέναν αλλά θα έβγαζε ΚΑΙ αυτόνομα την υπηρεσία όπως το έχει κάνει ήδη και σε άλλες χώρες. όπως βέβαια και τίποτα δεν την εμποδίζει να έρθει και μόνη της αργότερα αν και λογικά θα το είχε ήδη ανακοινώσει. Ξέρουμε κάτι για το αν θα έρθει και μόνη της;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...