Dimitris_1981 Δημοσ. Πέμπτη στις 04:29 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 04:29 μμ 1 ώρα πριν, gastonegr είπε Σιγα τα ωα , η apple ανακοινωσε το 16e.. Όταν το Software & Hardware θα είναι ώριμο πιθανόν θα δεις και foldable iPhone. Αν και δεν θέλει λόγω iPad. Το συγκεκριμένο αν δεν έχει θέματα αντοχής όπως τo Huawei Mate XT είναι σε καλό δρόμο. Χάνει σε ήχο κυρίως λόγω φυσικής και λιγότερο σε οθόνη σε σχέση με τα καλύτερα κινητά. Δεν είναι τραγικό όμως. Πάντως σε σχέση με τα Samsung είναι πιο ρεαλιστικό προϊόν επειδή έχει νορμαλ πάχος. Αν το Software υποστηρίζει χρήσεις της μεγάλης οθόνης που να αξίζουν τότε μιλάμε για το πρώτο foldable που δεν είναι beta προϊον, σ.σ. Θα προτιμούσα σαν υλοποίηση το Huawei Mate XT αν δεν είχε θέματα κι ας είναι αρκετά παχουλούτσικο. 1
koutsis Δημοσ. Πέμπτη στις 04:35 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 04:35 μμ 30 λεπτά πριν, zazoum είπε Το Α20s πηρα απο ενα φιλο. Το προβλημα μου ειναι τα γραμματα του πληκτρολογιου αφης δεν εχουν feedback στο press, και πρεπει να κοιταω σε ποια pixels παταω το γραμμα. Και κανω ολο λαθη και παταω backspace και κανω λαθος ΚΑΙ το backspace. Με πολυ εξασκηση θα προσαρμοστω, αλλα αυτο ειναι χαζο design γιατι το πληκτρολογιο θα πρεπε να προσαρμοζεται στο νεο χρηστη, οχι ο χρηστης σε αυτο. Πληκτρολογιο ειναι, δεν ειναι διαστημοπλοιο. Ξερω γω, να κανανε τα γραμματα διαφορετικα θερμαινομενα, κατεβαστε ιδεες. Μαλλον οπως ειπες δεν ειναι για τον τροπο δουλειας μου αυτο. Πάρε ένα κινητό της προκοπής και μια χαρά θα έχει δόνηση όταν πατάς τα κουμπιά στο πληκτρολόγιο 😉 1
for4 Δημοσ. Πέμπτη στις 04:40 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 04:40 μμ κρίμα που δεν θα βγει και σαν oneplus open 2. Μπορεί στα βασικά να είναι τα ίδια τηλέφωνα αλλά έχει το κάτι παραπάνω η oneplus. 1
zazoum Δημοσ. Πέμπτη στις 04:53 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 04:53 μμ 12 minutes ago, koutsis said: Πάρε ένα κινητό της προκοπής και μια χαρά θα έχει δόνηση όταν πατάς τα κουμπιά στο πληκτρολόγιο 😉 Sorry για το hijack του νηματος, πες μου ενα με δονηση γιατι ενα αμυδρο κλακ κλακ κανει αυτο και τιποτ αλλο. Θελω τηλεφωνο, μηνυματα, το viper ειναι ωραιο και να βλεπω τα mail, τιποτ αλλο, ουτε καμερες με ενδιαφερουν ουτε τετοια, εχω DSLR παντα μαζι μου για το επαγγελμα.
galaxynote Δημοσ. Πέμπτη στις 05:02 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 05:02 μμ (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Theon1k είπε Τι κριμα να μην ερθει αυτη η κινηταρα στην Ευρωπη.... Το ψωνίζεις από Κίνα κι είσαι άρχοντας. Επεξ/σία Πέμπτη στις 05:04 μμ από galaxynote
Panosglasgow Δημοσ. Πέμπτη στις 05:06 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 05:06 μμ 36 minutes ago, Dimitris_1981 said: Όταν το Software & Hardware θα είναι ώριμο πιθανόν θα δεις και foldable iPhone. Αν και δεν θέλει λόγω iPad. Το συγκεκριμένο αν δεν έχει θέματα αντοχής όπως τo Huawei Mate XT είναι σε καλό δρόμο. Χάνει σε ήχο κυρίως λόγω φυσικής και λιγότερο σε οθόνη σε σχέση με τα καλύτερα κινητά. Δεν είναι τραγικό όμως. Πάντως σε σχέση με τα Samsung είναι πιο ρεαλιστικό προϊόν επειδή έχει νορμαλ πάχος. Αν το Software υποστηρίζει χρήσεις της μεγάλης οθόνης που να αξίζουν τότε μιλάμε για το πρώτο foldable που δεν είναι beta προϊον, σ.σ. Θα προτιμούσα σαν υλοποίηση το Huawei Mate XT αν δεν είχε θέματα κι ας είναι αρκετά παχουλούτσικο. Το mate XT τι θέματα έχει? Ως κάτοχος του 3 μήνες τώρα ρωτάω. 1
SergioX Δημοσ. Πέμπτη στις 05:32 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 05:32 μμ Αν κάνει 1800 στην Κίνα,φαντάζομαι πόσο θα κάνει όταν έρθει Ευρώπη και Ελλαδιστάν συγκεκριμένα...
ScorpioX777 Δημοσ. Πέμπτη στις 05:38 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 05:38 μμ (επεξεργασμένο) 36 λεπτά πριν, Panosglasgow είπε Το mate XT τι θέματα έχει? Ως κάτοχος του 3 μήνες τώρα ρωτάω. Μπορεσα στα γρηγορα να βρω ενα με προβλημα, φυσικα οτι γουσταρεις κανεις τα λεφτα σου αλλα οτι εισαι beta tester ειναι ενα fact αφου προκειται για καινουργια υλοποιηση... Ευχομαι ολα να πανε καλα και να μην εχεις κανενα προβλημα αλλα οι τρεις μηνες ειναι πολυ λιγο χρονικο διαστημα για να βγουν ασφαλη συμπερασματα... Επεξ/σία Πέμπτη στις 05:43 μμ από ScorpioX777
filip123go Δημοσ. Πέμπτη στις 06:39 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 06:39 μμ 3 hours ago, floba said: Οταν δινεις τετοια λεφτα μονοδρομος το μηλο.Αρεσει δεν αρεσει τι να κανουμε. Εγώ που έχω s24u μπορώ να το κρατήσω η πρέπει να το επιστρέψω και να πάρω μήλο; 3
oldnew Δημοσ. Πέμπτη στις 06:45 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 06:45 μμ Μονόδρομος το μηλο 3? Κάποιοι δε θα το παίρναμε ουτε τσαμπα πλέον, και έχουμε ακριβότερα τηλέφωνα, οπότε δεν ηταν η τιμή το πρόβλημα. 1 1
harispao Δημοσ. Πέμπτη στις 08:03 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 08:03 μμ 3 ώρες πριν, zazoum είπε Sorry για το hijack του νηματος, πες μου ενα με δονηση γιατι ενα αμυδρο κλακ κλακ κανει αυτο και τιποτ αλλο. Θελω τηλεφωνο, μηνυματα, το viper ειναι ωραιο και να βλεπω τα mail, τιποτ αλλο, ουτε καμερες με ενδιαφερουν ουτε τετοια, εχω DSLR παντα μαζι μου για το επαγγελμα. Κοίτα ένα μεταχειρισμενο iphone θα πάθεις πλάκα με την δόνηση... Παρακαλουνται όσοι έχουν υπόψιν κινητό με καλύτερη και ποιο ακριβείας δόνηση να με διορθώσουν-ενημερώσουν.
ptriv1 Δημοσ. Πέμπτη στις 08:15 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 08:15 μμ Αν και τσιμπημένη η τιμή του (αναμενόμενο λόγω τεχνολογίας και χαρακτηριστικών) το βρίσκω υπέροχο και υπέρλεπτο.
Dimitris_1981 Δημοσ. Πέμπτη στις 09:26 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 09:26 μμ 4 ώρες πριν, Panosglasgow είπε Το mate XT τι θέματα έχει? Ως κάτοχος του 3 μήνες τώρα ρωτάω. Είχαν βγει θέματα με την οθόνη και την ανθεκτικότητα σε αρκετούς. 1
malmsteen1984 Δημοσ. Πέμπτη στις 09:59 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 09:59 μμ 5 hours ago, zazoum said: Το Α20s πηρα απο ενα φιλο. Το προβλημα μου ειναι τα γραμματα του πληκτρολογιου αφης δεν εχουν feedback στο press, και πρεπει να κοιταω σε ποια pixels παταω το γραμμα. Και κανω ολο λαθη και παταω backspace και κανω λαθος ΚΑΙ το backspace. Με πολυ εξασκηση θα προσαρμοστω, αλλα αυτο ειναι χαζο design γιατι το πληκτρολογιο θα πρεπε να προσαρμοζεται στο νεο χρηστη, οχι ο χρηστης σε αυτο. Πληκτρολογιο ειναι, δεν ειναι διαστημοπλοιο. Ξερω γω, να κανανε τα γραμματα διαφορετικα θερμαινομενα, κατεβαστε ιδεες. Μαλλον οπως ειπες δεν ειναι για τον τροπο δουλειας μου αυτο. πόσο χρονών είσαι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα