SabotazNic Δημοσ. Σάββατο στις 10:52 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 10:52 μμ Το σκεφτομαι και εγω, αλλα λεω να περιμενω μηπως παρω το voucher των ΕΕ. Αλλα ρισκο γμτ...
AntiCambeR Δημοσ. Κυριακή στις 03:26 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 03:26 μμ (επεξεργασμένο) Εχει slot για προσθήκη 2ης ram; Επεξ/σία Κυριακή στις 03:26 μμ από AntiCambeR
dbrillis Δημοσ. Κυριακή στις 04:49 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 04:49 μμ 1 ώρα πριν, AntiCambeR είπε Εχει slot για προσθήκη 2ης ram; Όχι. Μην ξεχνας οτι ειναι ενα tablet με desktop λειτουργικό. Δεν υπάρχει λόγος ουτε καν να χαλας την ωρα σου να το σκεφτεσαι σαν αγορά. Δεν αξιζει.
dimoskoutr Δημοσ. Κυριακή στις 06:49 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 06:49 μμ Έχοντας από το 2018 το surface go έχω να πω δυο πράγματα. Αρχικά ποιοτικά οι συσκευές είναι ότι καλύτερο έχουν σε φορητή συσκευή στο οικοσύστημα των windows. ΟΜΩΣ η μικρομάλακη την έχει δει χρόνια τώρα apple και δίνει ακόμη συσκευές με 8gb ram…έλεος. Δεν θα έπαιρνα μόνο και μόνο για τα 8gb. Δεν λέω ότι τώρα δεν είναι οκ μαζί με την cpu που έχει αλλά σε δύο τρία χρόνια θα είναι ζόρικα. Είναι αρκετά χρήματα αν υπολογίσει κάποιος πληκτρολόγιο και πενάκι. Αν δεν χρειάζεται κάποιος πενάκι και θέλει ντε και καλά συσκευή της μικρομαλακης τότε σαφώς καλύτερα ένα από τα laptop της. Έχουν touch οθόνη και καλύτερα specs. 1
@pnea1973 Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες Στις 23/2/2025 στις 6:49 ΜΜ, dimoskoutr είπε Έχοντας από το 2018 το surface go έχω να πω δυο πράγματα. Αρχικά ποιοτικά οι συσκευές είναι ότι καλύτερο έχουν σε φορητή συσκευή στο οικοσύστημα των windows. ΟΜΩΣ η μικρομάλακη την έχει δει χρόνια τώρα apple και δίνει ακόμη συσκευές με 8gb ram…έλεος. Δεν θα έπαιρνα μόνο και μόνο για τα 8gb. Δεν λέω ότι τώρα δεν είναι οκ μαζί με την cpu που έχει αλλά σε δύο τρία χρόνια θα είναι ζόρικα. Είναι αρκετά χρήματα αν υπολογίσει κάποιος πληκτρολόγιο και πενάκι. Αν δεν χρειάζεται κάποιος πενάκι και θέλει ντε και καλά συσκευή της μικρομαλακης τότε σαφώς καλύτερα ένα από τα laptop της. Έχουν touch οθόνη και καλύτερα specs. Το πενάκι δεν δουλεύει με τα laptop της; Στο surface είναι φοβερό!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα