Προς το περιεχόμενο

Microsoft Surface Pro 9 13" QHD+ Core i5-1235U/8GB/256GB SSD/Iris Xe Graphics - 699 €

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Microsoft Surface Pro 9 13" QHD

Core i5-1235U

8GB Ram DDR5

256GB SSD

Iris Xe Graphics

Πιστευω για το συγκεκριμενο  λαπτοπ - ταμπλετ  ειναι μια πολυ καλη τιμη ,    το πηρα   563 ευρω τελικη τιμη  ( κλεβεις εκκλησια σε τετοια τιμη για το συγκεκριμενο )  , το εργαλειο τα σπαει  . . . .   πραγματικα παιζει μπαλα μονο του  ,  τι να πω για επιδοσεις  απλα δεν υπαρχει  ,  απιστευτη οθονη    και τρομερα βολικο  για μεταφορα    και πουπουλο  για λειτουργια με το ενα χερι σαν tablet ! 

Aναβαθμιζει κα  δισκο m2 nVme PCI 4.0  ,  εχει μαγνητικο πορτακι στο πισω μερος.

Του πηρα και το keyboard του  απο εξωτερικο με 40  ευρουλια και ειναι το απολυτο λαπτοπ  ( η  tablet )

https://www.public.gr/product/computers-and-software/laptops/microsoft-surface-pro-9-13-qhd-core-i5-1235u8gb256gb-ssdiris-xe-graphicswin11home-laptop/1737463

Επεξ/σία από jimmisk1974
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, barman_ είπε

Αυτο μπορει να σταθει ως λαπτοπ μονο σε γραφειο σωστα?οχι στα ποδια στο δρομο κτλ

εχει  το σταντ πισω που καθετε ,  και με το keybord  του ειναι κανονικο λαπτοπ ,   βολευει ομως αν το θες να το εχει σε ποδια  αλλα ως ταμπλετ , το σταντ περνει μεγαλη κλιση ,  αλλωστε ειναι παναλαφρο  και μικρο σε διαστασεις  για λειτουργια με το ενα χερι .

Δημοσ.
3 ώρες πριν, jimmisk1974 είπε

Του πηρα και το keyboard του  απο εξωτερικο με 40  ευρουλια και ειναι το απολυτο λαπτοπ  ( η  tablet )

Κάτσε, δεν περιλαμβάνει και το πληκτρολόγιο? Οι φωτογραφίες είναι πολύ παραπλανητικές τότε 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Κάτσε, δεν περιλαμβάνει και το πληκτρολόγιο? Οι φωτογραφίες είναι πολύ παραπλανητικές τότε 

Απο public , τι περιμενες;

• Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Γράφει ότι τα εικονιζόμενα αξεσουάρ πωλούνται χωριστά, άρα νομίζω είναι καλυμμένοι.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, doubleh είπε

8gb ram???

ναι ,  αν και δεν συνήθιζω  να περνω λαπτοπ με onboard ram 8GB    ,   εχει τοσο καλο CPU   που  δεν με  χαλασε καθολου το 8Gb  ,  παει πολυ  πιο γρηγορα και απο αλλο με 16ram που εχω Dell XPS 9300 με 10ης γενιάς i7  .

αλλωστε  και η εκδοση με 16GB ειναι  υπερβολικα ακριβη  .

αυτο που επισης  μου εκανε εντυπωση στο συγκεκριμενο  ειναι  η ποιοτητα κατασκευης ,  τετοιο πραγμα σε tablet - laptop  δεν εχω  ξαναδει ,  ειναι απιστευτη ! !

Δημοσ.

Εξαιρετικη προσφορα, το εχω και μου εχει λυσει τα χερια. Πραγματικα κορυφαιο κυριως για επαγγελματικη χρηση. Παντως τωρα το δειχνει εξαντλημενο.

Φιλε @jimmisk1974 απο που πηρες πληκτρολογιο με 40 ευρω?

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, LupinIII είπε

Εξαιρετικη προσφορα, το εχω και μου εχει λυσει τα χερια. Πραγματικα κορυφαιο κυριως για επαγγελματικη χρηση. Παντως τωρα το δειχνει εξαντλημενο.

Απο ali  , δεν πηρα το γνησιο  γιατι δεν τα αξιζει τα χρηματα του ,  ασε  που το alcantara  μετα απο καιρο  σιγα σιγα ξεφτιζει ,  το εχουν αναφέρει πολλοι αυτο το θεμα.

Ειναι   πολυ καλο  απο τι εχω δει κριτικές  ,  το αναμενω  . . . .

https://vi.aliexpress.com/item/1005005862930727.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.5.4e0a1802VKNfAt&gatewayAdapt=glo2vnm

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, jimmisk1974 είπε

Απο ali  , δεν πηρα το γνησιο  γιατι δεν τα αξιζει τα χρηματα του ,  ασε  που το alcantara  μετα απο καιρο  σιγα σιγα ξεφτιζει ,  το εχουν αναφέρει πολλοι αυτο το θεμα.

Ειναι   πολυ καλο  απο τι εχω δει κριτικές  ,  το αναμενω  . . . .

https://vi.aliexpress.com/item/1005005862930727.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.5.4e0a1802VKNfAt&gatewayAdapt=glo2vnm

Ευχαριστώ θα το κοιτάξω

Δημοσ.
On 20/02/2025 at 15:42, galgio21 said:

Τέλος, Ουπς, μόλις εξαντλήθηκε!

Μολις το εβαλα για παραλαβη απο PUBLIC... Συγκεκριμενα 25/2 Τριτη....

On 21/02/2025 at 09:35, LupinIII said:

..

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πολύ καλή τιμή. 

Έχω το pro 7 μαζί με το πληκτρολόγιο και το πενάκι και πραγματικά είναι φοβερό!!! 

Επεξ/σία από @pnea1973

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...