jimmisk1974 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Microsoft Surface Pro 9 13" QHD Core i5-1235U 8GB Ram DDR5 256GB SSD Iris Xe Graphics Πιστευω για το συγκεκριμενο λαπτοπ - ταμπλετ ειναι μια πολυ καλη τιμη , το πηρα 563 ευρω τελικη τιμη ( κλεβεις εκκλησια σε τετοια τιμη για το συγκεκριμενο ) , το εργαλειο τα σπαει . . . . πραγματικα παιζει μπαλα μονο του , τι να πω για επιδοσεις απλα δεν υπαρχει , απιστευτη οθονη και τρομερα βολικο για μεταφορα και πουπουλο για λειτουργια με το ενα χερι σαν tablet ! Aναβαθμιζει κα δισκο m2 nVme PCI 4.0 , εχει μαγνητικο πορτακι στο πισω μερος. Του πηρα και το keyboard του απο εξωτερικο με 40 ευρουλια και ειναι το απολυτο λαπτοπ ( η tablet ) https://www.public.gr/product/computers-and-software/laptops/microsoft-surface-pro-9-13-qhd-core-i5-1235u8gb256gb-ssdiris-xe-graphicswin11home-laptop/1737463 Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου από jimmisk1974
barman_ Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου Αυτο μπορει να σταθει ως λαπτοπ μονο σε γραφειο σωστα?οχι στα ποδια στο δρομο κτλ
jimmisk1974 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2 λεπτά πριν, barman_ είπε Αυτο μπορει να σταθει ως λαπτοπ μονο σε γραφειο σωστα?οχι στα ποδια στο δρομο κτλ εχει το σταντ πισω που καθετε , και με το keybord του ειναι κανονικο λαπτοπ , βολευει ομως αν το θες να το εχει σε ποδια αλλα ως ταμπλετ , το σταντ περνει μεγαλη κλιση , αλλωστε ειναι παναλαφρο και μικρο σε διαστασεις για λειτουργια με το ενα χερι .
SabotazNic Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 3 ώρες πριν, jimmisk1974 είπε Του πηρα και το keyboard του απο εξωτερικο με 40 ευρουλια και ειναι το απολυτο λαπτοπ ( η tablet ) Κάτσε, δεν περιλαμβάνει και το πληκτρολόγιο? Οι φωτογραφίες είναι πολύ παραπλανητικές τότε
jimmyl Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 5 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Κάτσε, δεν περιλαμβάνει και το πληκτρολόγιο? Οι φωτογραφίες είναι πολύ παραπλανητικές τότε Απο public , τι περιμενες; 1
zio10 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 8 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Κάτσε, δεν περιλαμβάνει και το πληκτρολόγιο? Οι φωτογραφίες είναι πολύ παραπλανητικές τότε Γράφει ότι τα εικονιζόμενα αξεσουάρ πωλούνται χωριστά, άρα νομίζω είναι καλυμμένοι.
jimmisk1974 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2 ώρες πριν, doubleh είπε 8gb ram??? ναι , αν και δεν συνήθιζω να περνω λαπτοπ με onboard ram 8GB , εχει τοσο καλο CPU που δεν με χαλασε καθολου το 8Gb , παει πολυ πιο γρηγορα και απο αλλο με 16ram που εχω Dell XPS 9300 με 10ης γενιάς i7 . αλλωστε και η εκδοση με 16GB ειναι υπερβολικα ακριβη . αυτο που επισης μου εκανε εντυπωση στο συγκεκριμενο ειναι η ποιοτητα κατασκευης , τετοιο πραγμα σε tablet - laptop δεν εχω ξαναδει , ειναι απιστευτη ! !
LupinIII Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου Εξαιρετικη προσφορα, το εχω και μου εχει λυσει τα χερια. Πραγματικα κορυφαιο κυριως για επαγγελματικη χρηση. Παντως τωρα το δειχνει εξαντλημενο. Φιλε @jimmisk1974 απο που πηρες πληκτρολογιο με 40 ευρω?
jimmisk1974 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 33 λεπτά πριν, LupinIII είπε Εξαιρετικη προσφορα, το εχω και μου εχει λυσει τα χερια. Πραγματικα κορυφαιο κυριως για επαγγελματικη χρηση. Παντως τωρα το δειχνει εξαντλημενο. Φιλε @jimmisk1974 απο που πηρες πληκτρολογιο με 40 ευρω? Απο ali , δεν πηρα το γνησιο γιατι δεν τα αξιζει τα χρηματα του , ασε που το alcantara μετα απο καιρο σιγα σιγα ξεφτιζει , το εχουν αναφέρει πολλοι αυτο το θεμα. Ειναι πολυ καλο απο τι εχω δει κριτικές , το αναμενω . . . . https://vi.aliexpress.com/item/1005005862930727.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.5.4e0a1802VKNfAt&gatewayAdapt=glo2vnm 1
LupinIII Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 7 ώρες πριν, jimmisk1974 είπε Απο ali , δεν πηρα το γνησιο γιατι δεν τα αξιζει τα χρηματα του , ασε που το alcantara μετα απο καιρο σιγα σιγα ξεφτιζει , το εχουν αναφέρει πολλοι αυτο το θεμα. Ειναι πολυ καλο απο τι εχω δει κριτικές , το αναμενω . . . . https://vi.aliexpress.com/item/1005005862930727.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.5.4e0a1802VKNfAt&gatewayAdapt=glo2vnm Ευχαριστώ θα το κοιτάξω
spinemm Δημοσ. Σάββατο στις 05:05 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 05:05 μμ On 20/02/2025 at 15:42, galgio21 said: Τέλος, Ουπς, μόλις εξαντλήθηκε! Μολις το εβαλα για παραλαβη απο PUBLIC... Συγκεκριμενα 25/2 Τριτη.... On 21/02/2025 at 09:35, LupinIII said: Εξαιρετικη προσφορα, το εχω και μου εχει λυσει τα χερια. Πραγματικα κορυφαιο κυριως για επαγγελματικη χρηση. Παντως τωρα το δειχνει εξαντλημενο. Φιλε @jimmisk1974 απο που πηρες πληκτρολογιο με 40 ευρω? .. 1
galgio21 Δημοσ. Σάββατο στις 05:57 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 05:57 μμ Ευχαριστώ, τώρα το βγάζει και σε μένα διαθέσιμο και το σκέφτομαι σοβαρά να το πάρω. 1
@pnea1973 Δημοσ. Σάββατο στις 10:02 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 10:02 μμ (επεξεργασμένο) Πολύ καλή τιμή. Έχω το pro 7 μαζί με το πληκτρολόγιο και το πενάκι και πραγματικά είναι φοβερό!!! Επεξ/σία Σάββατο στις 10:16 μμ από @pnea1973
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα