Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οταν ειναι κρυο κ το πατας ν αναψει δουλευουν ολοι οι ανεμιστηρες 100% κανει σαν ελικοπτερο.

Μπαινεις windows πατας τερματισμο το ξανα αναβεις αμεσως και λειτουργουν κανονικα ησυχα.

Το pc δουλευει απροβληματιστα δεν εχει κανενα θεμα ουτε θερμοκρασιες ουτε κολληματα τιποτα.

Εχω δοκιμασει bios reset-update ,disable fast boot των windows,δεν αλλαζει κατι...

Ειναι ενα fujitsu esprimo d958 i5-8500.

Υποψιαζομαι τροφοδοτικο ή καποιος σενσορας στη μητρικη.

Δημοσ.

έχεις σεταρει τα fan profiles στο bios εχεις φρέσκια μπαταριά ?

κατέβασε ενα πρόγραμμα με fan control στα win και δες αν μπορείς να τα ελενξεις 

• Like 2
Δημοσ.

εκτός αν έχω χάσει επεισόδια, όταν η cmos μπαταρία "τα χάνει", τότε πετάει κ μνμα που λέει χάθηκαν οι ρυθμίσεις του bios κ ώρα κλπ κλπ, κ πάτα F1 για να συνεχίσεις ....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειπαμε εχω κανει bios reset και εχω δοκιμασει διαφορετικες εκδοσεις δεν ειναι εκει το θεμα,

το pc δουλευε κανονικα για 1,5 χρονο,τωρα τελευταια τρελαθηκε,

κατι ειναι με το ρευμα, μολις αναψει 1 λεπτο κ ζεσταθει,ακομα κ στο bios να ειμαι χωρις να μπω windows,

το κλεινω χειροκινητα απ το κουμπι κ το ξανανοιγω καπακι και ολα κομπλε

πρωτα φορα το βλεπω αυτο σε μηχανημα να δουλευουν φουλ ανεμιστηρες οταν ειναι κρυο

κ οταν ζεσταθει να ηρεμει χαχα συνηθως το αναποδο συμβαινει...

το προβλημα ειναι οτι φοραει custom τροφοδοτικο fujitsu και οχι στανταρτ ΑΤΧ

και δε μπορω να βρω αλλο ευκολα να το τεσταρω

Επεξ/σία από koolisk6
Δημοσ.

αυτή την συμπεριφορά έχουν οι server . με το που τους βάζεις μπρος ακούγεται λες και απογειώνεται αεροπλάνο και μετά ηρεμούν :)

Δημοσ.

Στη δική μου περίπτωση επρεπε να μπω στο bios και να ρυθμίσω τα τα ανεμιστηράκια ότι είναι 3 pin αντί για 4 ή auto. Ησύχασε το κεφάλι μου.

Δημοσ.
17 ώρες πριν, ice25 είπε

αυτή την συμπεριφορά έχουν οι server . με το που τους βάζεις μπρος ακούγεται λες και απογειώνεται αεροπλάνο και μετά ηρεμούν :)

ναι αλλα δε το κανει αυτοματα πρεπει να το κλεισω και να το ξανανοιξω καπακι για να ηρεμησει

εχει ρυθμισεις στο bios για τους ανεμιστηρες αλλα δεν ακουει οτι και να του βαλεις ακομα και silent...

παλια μπορουσα να ρυθμισω για αυτο υποψιαζομαι σενσορα μητρικης καπουτ....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...