Grinder Δημοσ. Πέμπτη στις 07:06 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 07:06 μμ Φτιάξε το θερμοσίφωνο και τίποτα άλλο. Να απαιτήσεις να παραλλάβεις το σπίτι όπως τους το έδωσες στο τέλος της μίσθωσης.
mariosnik_ Δημοσ. Πέμπτη στις 07:13 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 07:13 μμ 3 ώρες πριν, nauagios είπε Καλησπέρα σας, είμαι ιδιοκτήτης ενός διαμερισματος το οποίο για πρώτη φορά είπα να το νοικιάσω. Ήταν το σπίτι που μέναμε πριν φύγουμε εξωτερικό. Στην αρχή δεν τοι νοικιαζαμε αλλά μας ένας γνωστός μας είπε για μια οικογένεια με δύο φοιτητές από επαρχία που τα φέρνουν δύσκολα και είπαμε να βοηθήσουμε. Ενα παλιό δυάρι με καινούργια κουφώματα, καινούρια A/C daikin, καινούριο θερμοσιφωνα, φουλ επιπλωμένο με όλες τις συσκευές και όλα τα έπιπλα. Επιπλα και συσκευές 5ετιας. Το ενοίκιο στα 2/3 της περιοχής. Και είχαμε δεσμευτει φέτος χειμωνα να ανακαινισουμε πλήρως το μπάνιο και του χρόνου την κουζίνα. Πήγαμε την περασμένη βδομαδα με τον εργολάβο και τον υδραυλικό να το δούμε επιτόπου με την σύζυγο μου που είναι αρχιτέκτονας. Η εικόνα που αντικρισαμε ήταν σοκαριστικη. Ο θερμοσίφωνας δακρυζε με αποτέλεσμα όλο το πατάρι να έχει 2 δάχτυλα νερο, το ταβάνι του μπάνιου είχε χιλιάδες σταγόνες που έπεφταν, το μπάνιο όλα μαύρο και σάπιο. Τα δωμάτια που συνορευουν είχαν πιάσει μούχλα και ο κοινοχρηστος να έχει πιει τόσο μούχλα και νερό που να τρέχει από το σοβατεπι. Η απαντηση τους ήταν ότι είχαν πάει 15 μέρες διακοπές Χριστούγεννα σπίτι τους και το βρήκαν έτσι. Φυσικά και η κατάσταση ήταν μήνες πιο πριν γιατί η διαρροή ήταν μια σταγόνα κάθε 5 δευτερόλεπτα. Παράθυρο μπανιου να ανοίξουν ούτε καν. Τους είπα ότι είναι απαράδεκτο να αφήνουν να καταστρέφεται η περιουσία του ιδιοκτήτη και να αδιαφορούν. Φυσικά και δεν φταινε για τον θερμοσιφωνα. Αλλά γιατί δεν μας ειδοποίησαν ειναι το θέμα. Δεν θέλω να ξέρω τί θα γινόταν αν φτιάχναμε το μπάνιο και συνέβαινε μετά η διαρροή. Η μάνα τους να προσπαθεί να πει ότι το σπίτι είχε υγρασίες από παλιά και παπαριες. Ευτυχώς είχαμε βγάλει παντού φώτο όταν το δώσαμε πριν 3 3 χρόνια. Επίσης η γυναίκα μου είχε στείλει τον εργολάβο να το αποτυπώσει για να του το σχεδιάσει. Στις φώτο που τράβηξε τον Νοέμβριο είδαμε ότι ήδη έχει μούχλα το ταβάνι και απλά δεν έχει ξερασει ακόμα το νερό. Προφανώς τους είπα ότι θα επομιστουν όλα τα κόστη εκτός του θερμοσιφωνα ώστε το σπίτι να έρθει στην κατάσταση που το παρέλαβαν. Όταν χάλασε η κουζίνα και το ψυγείο τα αντικαταστήσαμε με καινούρια την επόμενη μέρα. Επίσης μας παρακάλεσαν το καλοκαίρι να τους ανανεώσουμε μέχρι τέλος των σπουδών το 2027 γιατί δεν ένοιωθαν ασφαλεια και το κάναμε. Τελικά μάθαμε ότι μια χαρά τα έχουν τα φράγκα γιατί νοικιάζουν σπίτια στο πιο πλούσιο νησί του Ιονίου. Καλοί μαλακές είμαστε λοιπόν. Επειδή ήρθε μια γνωστή μπλεγμένη με εκκλησίες μας είπε έχει δύο παιδάκια που δεν μπορούν σπουδάσουν. Και την πατήσαμε σαν παπαρες την μπανανοφλουδα. Ο δικηγόρος μου είπε έχω πολύ καλές πιθανότητες να τους πετάξω έξω. Θέλει όμως πραγματογνομωνα να πάει να δέσει την υπόθεση. Ξέρει κανείς τι κάνω για αυτό? Πότε των ποτών εξυπηρετήσεις και συναισθηματισμοι σε τέτοια θέματα, παιδί που τα βγάζει δύσκολα κτλ κτλ, ε δύσκολα θα τα έχεις και μετά, δεν αλλάζει αυτό. Στην θέση σου δεν ξέρω τι θα έκανα πραγματικά, αλλά επειδή ποντάρω πως δύσκολα θα πάρεις τα λεφτά σου, θα σου έλεγα σκέψου να τους διώξεις καταγγελοντας την μίσθωση, μετά θα πληρώσετε για τις επισκευές. Την φάπα θα την φας δυστυχώς δεν γλιτώνεις. Τα δικαστήρια για διεκδίκηση αποζημίωσης κτλ θα πάρουν χρόνια. Ουσιαστικά θα γίνει μια μαχη πραγματογνωμονων, διότι και οι άλλοι θα προσλάβουν ειδικό για να τους πει τα αντίθετα και να αντικρούαει τα λεγόμενα του δικού σου ότι δηλαδή για τέτοιο πρόβλημα η διαρροή ήταν μεγάλη και όντως αμελήσαν να σε ειδοποιήσουν, επίσης τι θα κάνεις αν όντως το ότι ελλειλαν σε διακοπές έχουν τρόπο να το αποδείξουν και μάρτυρες που θα καταθέσουν ψευδως φυσικά. Ναι είναι πιθανό να δεχτεί το δικαστήριο ότι ελλειπαν αλλά και το ότι υπήρχε άγνοια λόγω ηλικίας. Γενικά, δεν έχει λογική να έχει υποστεί ο χωρος που κατοικείς τόσο μεγαλη φθορά όπου κινδυνεύει ο εξοπλισμός, τα πράγματα και έμμεσα ή ζωή σου από κανέναν σοβά και να το αφήνεις έτσι και μετά να ζητάς και ανανέωση συμβολαίου. Επίσης νομικά αν θες λεφτά θα κινηθείς κατά των γονέων τους. Άσε αν έχουν εκατομμύρια που τα δίνουν εδώ και εκεί και δες με δικηγόρο τι περιουσία και μετρητο έχουν, διότι άμα είναι μαύρα και έχουν κάνει τις λαμογιες τους για να καλυφτουν, θα τα βρεις δύσκολα. 3
xsterg Δημοσ. Πέμπτη στις 07:22 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 07:22 μμ η ευθυνη για τον θερμοσιφωνα μπορει εκ πρωτης οψης να βαρυνει τον ιδιοκτητη αλλα θα πρεπει καποιος να του το πει. αυτος ο καποιος ειναι ο ενοικιαστης. εμενα εφυγε νοικαρης που εμενε 10 χρονια μεσα και ανακαλυψα οτι ο θερμοσιφωνας της κουζινας που ειναι μικρος σε μεγεθος ηταν ολος σαπιος! προφανως επρεπε να μου το ειχε πει για να ατον αλλαξω. αλλα και αυτος τετοιο βοδι ηταν! οταν πηγα να τον βγαλω για να τον πεταξω σχεδον εσπασε στα χερια μου! κανονικα για εμενα πρεπει να τα πληρωσει ολα ο νοικαρης και σε αυτον πρεπει να στραφει ο φιλος μας.
kage Δημοσ. Πέμπτη στις 07:29 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 07:29 μμ (επεξεργασμένο) Καλο ειναι Οταν λειπεις εκτος περιοχης βαζεις καποιον γνωστο ή εστω τον μεσιτη να μπαινει ανα 2 χρονια να τραβηξει βιντεο κ φωτος αν το ακινητο ειναι καθως πρεπει.. εκεινη την ωρα θυμωμενος στελνεις ληξη συμβολαιου κ απαιτεις αποδοχη..με την αποδοχη τους πετας κ με εξωση σε ελαχιστους μηνες...τους δελεαζεις οτι πληρωνεις κ την μετακομιση αν φυγουν μεχρι χ μερες. κλασσικη περιπτωση φοιτητων που δεν εχουν ιδεα απο σπιτι κ γονεις π τα ξεφορτωθηκαν κ δεν πατανε ποτε ..εδω κοιμοντουσαν τοσους μηνες με μουχλα κ δεν λεγανε τπτ Επεξ/σία Πέμπτη στις 08:45 μμ από kage 1
polaki Δημοσ. Πέμπτη στις 07:45 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 07:45 μμ (επεξεργασμένο) Πλήρωσε το δικηγόρο για τη συμβουλή του και κάνε ότι σου πει. Αν μπορεί και να πληρωθεί παραπάνω ώστε να αναλάβει ο ίδιος όλη τη συνομιλία ακόμα καλύτερα. Σε αντίστοιχη περίπτωση το 2013 όμως (φουλ κρίση) χρειάστηκε να πληρώσει η τότε κοπέλα μου 1300€ σε δικηγόρο και λοιπά έξοδα προκειμένου να τον πετάξει έξω. Λεφτά δεν πήρε τίποτα, απλά δεν επέστρεψε την εγγύηση η οποία τότε ήταν 2 ενοίκια. Δεν της πλήρωσαν τον τελευταίο μήνα, οπότε πρακτικά έμεινε με μια εγγύηση των 300€. Η συνολική ζημία που είχε κάνει ο τύπος ήταν περίπου 1500€. Άρα 1500+1300 δικηγόρος - 300 η εγγύηση = 2500€ κόστος για να πετάξει έξω τον λιγδιάρη και να αποκτήσει πάλι πρόσβαση στο σπίτι της, ΠΟΥ Η ΑΞΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ. Προχώρα με δικηγόρο ΑΜΕΣΑ. Επεξ/σία Πέμπτη στις 07:46 μμ από polaki 4
nauagios Δημοσ. Πέμπτη στις 10:00 μμ Μέλος Δημοσ. Πέμπτη στις 10:00 μμ 3 ώρες πριν, liakjim είπε Δεν νομίζω ότι μπορείς να διεκδικήσεις τίποτα περισσότερο από την όποια εγγύηση. Αφανής η διαρροή, σε εξοπλισμό ευθύνης του ιδιοκτήτη, όπου δεν αποδεικνύεται αν ο ενοικιαστής είχε τη δυνατότητα να αντιληφθεί έγκαιρα τη βλάβη πριν αυτή επεκταθεί. Δεν το λες και αφανής ενώ έχει μαυρίσει το μισό σπίτι. Να μου πει ότι κάτι συμβαίνει. Επίσης το ταβάνι στάζει μέρες. Γιατί δεν με πήρε να μου το πει αλλά έπρεπε να πάω εγώ για άλλον λόγο να το δω μόνος? Ήξερε ότι θα πάω, γιατί δεν με πήρε να μου πει έστω ψέματα μια μέρα πριν ότι μόλις άρχισε να στάζει? Όλη μέρα σφουγγαριζουν νερά εκεί μέσα και έξω από την πόρτα τους. Τί ακριβώς δεν ήταν εμφανές? 3 ώρες πριν, Kthulhou είπε η απάντηση δόθηκε αμέσως, κάνε ό,τι σου πει ο δικηγόρος. τι το λιβανίζουμε εδώ το θέμα? αν σου πω δηλαδή εγώ μην κάνεις τίποτα, ζήτα τους ευγενικά να φύγουν κ χαλάλι, θα το κάνεις? για αυτό δεν πήγες σε δικηγόρο? για έμπειρη κ εμπεριστατομένη απάντηση κλπ κλπ Μα ο δικηγόρος μου είπε να βρω μηχανικό να στοιχείοθετησει την ζημιά, την οποία υπαιτιοτητα, το χρονικό διάγραμμα και τα κόστη. 2 ώρες πριν, mariosnik_ είπε Πότε των ποτών εξυπηρετήσεις και συναισθηματισμοι σε τέτοια θέματα, παιδί που τα βγάζει δύσκολα κτλ κτλ, ε δύσκολα θα τα έχεις και μετά, δεν αλλάζει αυτό. Στην θέση σου δεν ξέρω τι θα έκανα πραγματικά, αλλά επειδή ποντάρω πως δύσκολα θα πάρεις τα λεφτά σου, θα σου έλεγα σκέψου να τους διώξεις καταγγελοντας την μίσθωση, μετά θα πληρώσετε για τις επισκευές. Την φάπα θα την φας δυστυχώς δεν γλιτώνεις. Τα δικαστήρια για διεκδίκηση αποζημίωσης κτλ θα πάρουν χρόνια. Ουσιαστικά θα γίνει μια μαχη πραγματογνωμονων, διότι και οι άλλοι θα προσλάβουν ειδικό για να τους πει τα αντίθετα και να αντικρούαει τα λεγόμενα του δικού σου ότι δηλαδή για τέτοιο πρόβλημα η διαρροή ήταν μεγάλη και όντως αμελήσαν να σε ειδοποιήσουν, επίσης τι θα κάνεις αν όντως το ότι ελλειλαν σε διακοπές έχουν τρόπο να το αποδείξουν και μάρτυρες που θα καταθέσουν ψευδως φυσικά. Ναι είναι πιθανό να δεχτεί το δικαστήριο ότι ελλειπαν αλλά και το ότι υπήρχε άγνοια λόγω ηλικίας. Γενικά, δεν έχει λογική να έχει υποστεί ο χωρος που κατοικείς τόσο μεγαλη φθορά όπου κινδυνεύει ο εξοπλισμός, τα πράγματα και έμμεσα ή ζωή σου από κανέναν σοβά και να το αφήνεις έτσι και μετά να ζητάς και ανανέωση συμβολαίου. Επίσης νομικά αν θες λεφτά θα κινηθείς κατά των γονέων τους. Άσε αν έχουν εκατομμύρια που τα δίνουν εδώ και εκεί και δες με δικηγόρο τι περιουσία και μετρητο έχουν, διότι άμα είναι μαύρα και έχουν κάνει τις λαμογιες τους για να καλυφτουν, θα τα βρεις δύσκολα. Το ιδανικό σενάριο θα ήταν να ξεκουμπιστουν αύριο και να το παραδώσουν όπως το παρέλαβαν. Δεύτερη επιλογή να ξεκουμπιστουν απλώς και τρίτη και χειρότερη να εξαντληθούν το συμβόλαιο και να κρατήσω την μηδενική εγγύηση. Ποντάρω στην καταγγελία της μίσθωσης με δικηγόρο να καταλάβουν ότι δεν αστειεύομαι. Είτε ανεύθυνοι, είτε ήλιθιοι , δεν τους γουσταρω 1
KyrGR Δημοσ. Πέμπτη στις 10:51 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 10:51 μμ Να γιατί προτιμάει ο κόσμος να πεινάσει παρά να νοικιάσει, όταν λέω ότι παρ'όλη την ανάγκη που έχω έχω ακίνητα κλειστά με κοιτάνε σαν εξωγήινο. 7 4
Vstromrider Δημοσ. Πέμπτη στις 10:57 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 10:57 μμ 6 λεπτά πριν, KyrGR είπε Να γιατί προτιμάει ο κόσμος να πεινάσει παρά να νοικιάσει, όταν λέω ότι παρ'όλη την ανάγκη που έχω έχω ακίνητα κλειστά με κοιτάνε σαν εξωγήινο. οικονομικα βγαινεις χαμενος και προφανως δεν εχεις τοση αναγκη οικονομικη για να τα κρατας κλειστά. 7 1
KyrGR Δημοσ. Πέμπτη στις 11:51 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:51 μμ (επεξεργασμένο) 59 λεπτά πριν, Vstromrider είπε οικονομικα βγαινεις χαμενος και προφανως δεν εχεις τοση αναγκη οικονομικη για να τα κρατας κλειστά. Ίσως δεν μεγάλωσες σε σπίτι που χτίστηκε με τον ιδρώτα των γονιών σου, ίσως εγώ να είμαι εξαίρεση πάντως ισχύει αυτό που είπα αυτολεξεί (το συγκεκριμένο πατρικό μου είναι 122 τ.μ. καθαροί χώροι και μένουμε στο πατρικό της συζύγου ). Επεξ/σία Πέμπτη στις 11:59 μμ από KyrGR 3
nauagios Δημοσ. χθες στις 12:01 πμ Μέλος Δημοσ. χθες στις 12:01 πμ 5 ώρες πριν, Kthulhou είπε η απάντηση δόθηκε αμέσως, κάνε ό,τι σου πει ο δικηγόρος. τι το λιβανίζουμε εδώ το θέμα? αν σου πω δηλαδή εγώ μην κάνεις τίποτα, ζήτα τους ευγενικά να φύγουν κ χαλάλι, θα το κάνεις? για αυτό δεν πήγες σε δικηγόρο? για έμπειρη κ εμπεριστατομένη απάντηση κλπ κλπ Συγγνώμη κιόλας αλλά το διάβασες πριν επιτεθείς με υφακι λες και σου χτύπησα το κουδούνι να μου ανοίξεις? Ρωτάω για πραγματογνομωνα αν ξέρει κάποιος επειδή μου είπε ο δικηγόρος. Και είπα, συγνώμη κιόλας, να ρωτήσω μήπως κάποιος έχει κάνει την διαδικασία και ξέρει. Το ύφος είναι ανάλογο του δικού σου. Ειρωνικό και προσβλητικό. 1 2
ideal09 Δημοσ. χθες στις 12:04 πμ Δημοσ. χθες στις 12:04 πμ Γι αυτό για τα σπίτια που νοικιάζεις πρέπει να παίρνεις κανονικές συνεντεύξεις απ' αυτούς που είναι να μείνουν και να μην μεσολαβεί μεσίτης (αν και ο μεσίτης καμία φορά μπορεί να ζητήσει δεδομένα που δεν είναι εύκολο για σένα). Κόβονται αυτομάτως γνωστοί συγγενείς φίλοι. Έχω απορρίψει κοντινότατο συγγενικό πρόσωπο λέγοντας ότι το έχω νοικιάσει ήδη. Στους 3 τελευταίους νοικιάριδες το σπίτι το παρέλαβα καλύτερο απ' ότι το έδωσα. Μέχρι και κατι τηλέφωνα και καζανάκια τα φτιάξανε χωρίς να ζητήσουν λεφτά και να πάρουν τηλέφωνο. 2
Kthulhou Δημοσ. χθες στις 12:29 πμ Δημοσ. χθες στις 12:29 πμ 23 λεπτά πριν, nauagios είπε Συγγνώμη κιόλας αλλά το διάβασες πριν επιτεθείς με υφακι λες και σου χτύπησα το κουδούνι να μου ανοίξεις? Ρωτάω για πραγματογνομωνα αν ξέρει κάποιος επειδή μου είπε ο δικηγόρος. Και είπα, συγνώμη κιόλας, να ρωτήσω μήπως κάποιος έχει κάνει την διαδικασία και ξέρει. Το ύφος είναι ανάλογο του δικού σου. Ειρωνικό και προσβλητικό. Ουτε επιτέθηκα, ουτε ειρωνεύτηκα. Ειμαι υπευθυνος για αυτα που λεω κ γραφω, οχι για αυτα που καταλαβαινουν οι υπολοιποι. Εχεις πλανο δρασης απο το δικηγορο που πληρωνεις, αλλα επιμενεις να ρωτας σε φορουμ τον καθενα. Επισης μου απαντησες κ πιο πανω. Τελος πάντων, ελπιζω να βρεις κ μηχανικο εδω μεσα κ να σου επιβεβαιωσουν τη ζημια. Καλο ξεμπερδεμα.
mariosnik_ Δημοσ. χθες στις 04:59 πμ Δημοσ. χθες στις 04:59 πμ 6 ώρες πριν, nauagios είπε Δεν το λες και αφανής ενώ έχει μαυρίσει το μισό σπίτι. Να μου πει ότι κάτι συμβαίνει. Επίσης το ταβάνι στάζει μέρες. Γιατί δεν με πήρε να μου το πει αλλά έπρεπε να πάω εγώ για άλλον λόγο να το δω μόνος? Ήξερε ότι θα πάω, γιατί δεν με πήρε να μου πει έστω ψέματα μια μέρα πριν ότι μόλις άρχισε να στάζει? Όλη μέρα σφουγγαριζουν νερά εκεί μέσα και έξω από την πόρτα τους. Τί ακριβώς δεν ήταν εμφανές? Μα ο δικηγόρος μου είπε να βρω μηχανικό να στοιχείοθετησει την ζημιά, την οποία υπαιτιοτητα, το χρονικό διάγραμμα και τα κόστη. Το ιδανικό σενάριο θα ήταν να ξεκουμπιστουν αύριο και να το παραδώσουν όπως το παρέλαβαν. Δεύτερη επιλογή να ξεκουμπιστουν απλώς και τρίτη και χειρότερη να εξαντληθούν το συμβόλαιο και να κρατήσω την μηδενική εγγύηση. Ποντάρω στην καταγγελία της μίσθωσης με δικηγόρο να καταλάβουν ότι δεν αστειεύομαι. Είτε ανεύθυνοι, είτε ήλιθιοι , δεν τους γουσταρω Οκ, πράξε αυτό που νομίζεις και καλή τύχη, γενικά είναι μπλέξιμο η όλη κατάσταση. Το να καταγγείλεις την μίσθωση είναι το ευκολότερο, επικαλείσαι πως δεν ενημερώθηκες έγκαιρα για σοβαρή ζημιά στο μισθιο πράγμα που παραβιάζει την σχέση καλης πίστης τους όρους κτλ, η ζημιά που συνέβη ως αποτέλεσμα της μη έγκαιρης ειδοποίησης δεν μπορεί να προσφέρει ασφαλης κατοίκηση του χώρου από τους ενοικιαστες και δεδομένου ότι αυτοί δεν αναλαμβάνουν να προχωρήσουν σε αποκατάσταση δεν μπορείς να φέρεις την ευθύνη να μένουν εκεί. Έτσι θα το πετύχεις. Αλλά άμα θες να τους κάνεις αγωγή να σε πληρώσουν η να υποχρεωθουν να τα φτιάξουν, είναι πολύ πιο δύσκολο. 5 ώρες πριν, KyrGR είπε Ίσως δεν μεγάλωσες σε σπίτι που χτίστηκε με τον ιδρώτα των γονιών σου, ίσως εγώ να είμαι εξαίρεση πάντως ισχύει αυτό που είπα αυτολεξεί (το συγκεκριμένο πατρικό μου είναι 122 τ.μ. καθαροί χώροι και μένουμε στο πατρικό της συζύγου ). Και άσχετα με το ποιανού ιδρώτα χτίστηκε. Γλιτώνεις όλες αυτές τις ιστορίες, τις προστριβές με τα κόστη και τις ευθύνες και τις φασαρίες με τις συνήθεις βλάβες στο ακίνητο. 1
li@m Δημοσ. χθες στις 05:36 πμ Δημοσ. χθες στις 05:36 πμ Μην αντικαταστήσεις το θερμοσίφωνα ως μέσο πίεσης να φύγουν τα κακομαθημενα
predator77 Δημοσ. χθες στις 07:28 πμ Δημοσ. χθες στις 07:28 πμ 1 ώρα πριν, li@m είπε Μην αντικαταστήσεις το θερμοσίφωνα ως μέσο πίεσης να φύγουν τα κακομαθημενα Θα πέσει το πατάρι από την υγρασία κ ο πίνακας θα πάρει νερά μετά θα τον καταγγείλουν οι ίδιοι ότι δεν κάνει κάτι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα