andreas1gr Δημοσ. Σάββατο στις 10:42 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 10:42 πμ Στις 20/2/2025 στις 1:54 ΜΜ, nauagios είπε Καλησπέρα σας, είμαι ιδιοκτήτης ενός διαμερισματος το οποίο για πρώτη φορά είπα να το νοικιάσω. Ήταν το σπίτι που μέναμε πριν φύγουμε εξωτερικό. Στην αρχή δεν τοι νοικιαζαμε αλλά μας ένας γνωστός μας είπε για μια οικογένεια με δύο φοιτητές από επαρχία που τα φέρνουν δύσκολα και είπαμε να βοηθήσουμε. Ενα παλιό δυάρι με καινούργια κουφώματα, καινούρια A/C daikin, καινούριο θερμοσιφωνα, φουλ επιπλωμένο με όλες τις συσκευές και όλα τα έπιπλα. Επιπλα και συσκευές 5ετιας. Το ενοίκιο στα 2/3 της περιοχής. Και είχαμε δεσμευτει φέτος χειμωνα να ανακαινισουμε πλήρως το μπάνιο και του χρόνου την κουζίνα. Πήγαμε την περασμένη βδομαδα με τον εργολάβο και τον υδραυλικό να το δούμε επιτόπου με την σύζυγο μου που είναι αρχιτέκτονας. Η εικόνα που αντικρισαμε ήταν σοκαριστικη. Ο θερμοσίφωνας δακρυζε με αποτέλεσμα όλο το πατάρι να έχει 2 δάχτυλα νερο, το ταβάνι του μπάνιου είχε χιλιάδες σταγόνες που έπεφταν, το μπάνιο όλα μαύρο και σάπιο. Τα δωμάτια που συνορευουν είχαν πιάσει μούχλα και ο κοινοχρηστος να έχει πιει τόσο μούχλα και νερό που να τρέχει από το σοβατεπι. Η απαντηση τους ήταν ότι είχαν πάει 15 μέρες διακοπές Χριστούγεννα σπίτι τους και το βρήκαν έτσι. Φυσικά και η κατάσταση ήταν μήνες πιο πριν γιατί η διαρροή ήταν μια σταγόνα κάθε 5 δευτερόλεπτα. Παράθυρο μπανιου να ανοίξουν ούτε καν. Τους είπα ότι είναι απαράδεκτο να αφήνουν να καταστρέφεται η περιουσία του ιδιοκτήτη και να αδιαφορούν. Φυσικά και δεν φταινε για τον θερμοσιφωνα. Αλλά γιατί δεν μας ειδοποίησαν ειναι το θέμα. Δεν θέλω να ξέρω τί θα γινόταν αν φτιάχναμε το μπάνιο και συνέβαινε μετά η διαρροή. Η μάνα τους να προσπαθεί να πει ότι το σπίτι είχε υγρασίες από παλιά και παπαριες. Ευτυχώς είχαμε βγάλει παντού φώτο όταν το δώσαμε πριν 3 3 χρόνια. Επίσης η γυναίκα μου είχε στείλει τον εργολάβο να το αποτυπώσει για να του το σχεδιάσει. Στις φώτο που τράβηξε τον Νοέμβριο είδαμε ότι ήδη έχει μούχλα το ταβάνι και απλά δεν έχει ξερασει ακόμα το νερό. Προφανώς τους είπα ότι θα επομιστουν όλα τα κόστη εκτός του θερμοσιφωνα ώστε το σπίτι να έρθει στην κατάσταση που το παρέλαβαν. Όταν χάλασε η κουζίνα και το ψυγείο τα αντικαταστήσαμε με καινούρια την επόμενη μέρα. Επίσης μας παρακάλεσαν το καλοκαίρι να τους ανανεώσουμε μέχρι τέλος των σπουδών το 2027 γιατί δεν ένοιωθαν ασφαλεια και το κάναμε. Τελικά μάθαμε ότι μια χαρά τα έχουν τα φράγκα γιατί νοικιάζουν σπίτια στο πιο πλούσιο νησί του Ιονίου. Καλοί μαλακές είμαστε λοιπόν. Επειδή ήρθε μια γνωστή μπλεγμένη με εκκλησίες μας είπε έχει δύο παιδάκια που δεν μπορούν σπουδάσουν. Και την πατήσαμε σαν παπαρες την μπανανοφλουδα. Ο δικηγόρος μου είπε έχω πολύ καλές πιθανότητες να τους πετάξω έξω. Θέλει όμως πραγματογνομωνα να πάει να δέσει την υπόθεση. Ξέρει κανείς τι κάνω για αυτό? Έμπλεξες αγαπητέ... Έτσι κάνουν... Κλαίγονται ότι δεν έχουν €... ζούνε ζωάρα και γράφουν την δική σου περιουσία στα @@@@@@ τους... Πριν 3 χρόνια νοίκιασα μια γκαρσονιέρα που ζούσε φοιτητής... Ζούσε μέσα στις κατσαρίδες στην κυριολεξία... Έφερα 2 φορές συνεργείο για να ψεκασει κ να βάλει παγίδες... Όλα τα υδραυλικά να τρέχουν... Στα @@#@@ του το κοπρόσκυλο... Ο ιδιοκτήτης μια χαρά άνθρωπος... αλλά ζούσε εκτός Μου άφησε εν λευκό να φτιάξω τα πάντα... Του το έκανα κουκλί Μέχρι κ ρελε του έβαλα στον πίνακα που ο εργολάβος σε καινούρια οικοδομή του το έκλεψε κ αυτό... Διωξε τα 2 κοπρόσκυλα χτες κ ας πληρώσεις 1
mrkra Δημοσ. Σάββατο στις 11:19 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 11:19 πμ On 20/02/2025 at 13:54, nauagios said: Η εικόνα που αντικρισαμε ήταν σοκαριστικη. Ο θερμοσίφωνας δακρυζε με αποτέλεσμα όλο το πατάρι να έχει 2 δάχτυλα νερο, το ταβάνι του μπάνιου είχε χιλιάδες σταγόνες που έπεφταν, το μπάνιο όλα μαύρο και σάπιο. Ο,τι και αν κανεις σε καμια περιπτωση μην ξαναβαλεις ηλεκτρικο θερμοσιφωνα στο παταρι. Δυστυχως τα φτιαχνουν ολα πλεον ψευτικα και ειναι η 2η φορα που επαθα ακριβως το ιδιο πραγμα με θερμοσιφωνα, ο 2ος τρυπησε μεσα σε 2 χρονια. Εβαλα ηλιακο και το εχω εξω πλεον και ησυχασα.
Moderators Malthador Δημοσ. Σάββατο στις 11:20 πμ Moderators Δημοσ. Σάββατο στις 11:20 πμ 1 hour ago, mechpanos said: Αν η ζημιά είναι πάνω από χιλιάρικο - χιλιοπεντακοσάρι και όπως τα βλέπω έχεις σοβαρές πιθανότητες να δικαιωθείς, μην φοβάσαι το δικηγόρο και τις νομικές ενέργειες. Έτσι κάνουν όλοι τη χαζομάρα τους και λένε δεν θα με τρέξει ο άλλος με δικαστήρια - δικηγόρους γιατί είναι ακριβά. Η δικαιοσύνη πρέπει να απονέμεται και οι πιτσιρικάδες (και η μαμά μαζί) πρέπει να μάθουν να είναι υπεύθυνοι για τις πράξεις και τις παραλείψεις τους. Δηλαδή: Θα είναι η ζημιά 1.500 ευρώ και θα τα βάλει από την τσέπη του. Θα δώσει άλλα 1.500 ευρώ στο δικηγόρο για σύνταξη αγωγής, επίδοση, παράσταση, ένσημα κλπ. Θα χάσει 2-3 μέρες από την ζωή του μαζί με τις αναβολές (και θα χάσει και τα αντίστοιχα μεροκάματα/μέρες αδείας) για να πηγαίνει στο δικαστήριο, μιας και θα είναι μάρτυρας και άρα θα πρέπει να πηγαίνει. Αφού θα είναι ο λόγος του εναντίον του λόγου των μισθωτών, δεν του υπογράφει κανένας συμβόλαιο ότι θα κερδίσει, το δικαστήριο ακούει όλες τις πλευρές. Σε αυτή την περίπτωση στην καλύτερη οι πιθανότητες να είναι 50-50. Οι μισθωτές θα ισχυριστούν ότι τον ενημέρωσαν καιρό πριν και αυτός δεν έφτιαχνε την ζημιά, γιατί δεν είναι βλάκες, κι αυτοί θα έχουν δικηγόρο. Ακόμα και εάν κερδίσει και αφού έχουν συμφωνήσει μίσθωμα χαμηλότερο από τα ενοίκια της περιοχής, είναι πολύ πιθανό οι μισθωτές να ασκήσουν έφεση στο πρωτόδικο δικαστήριο για να κερδίσουν επιπλέον χρόνο και να παραμείνουν μέσα στο ακίνητο. Ακόμα και αν κερδίσει τελεσίδικα ο OP και πάλι θα πρέπει να ασκήσει ένδικα μέσα (και άρα να δώσει κι άλλα χρήματα) για να πάρει τι ακριβώς από φοιτητές; Στην καλύτερη περίπτωση μιλάμε για ενάμιση χρόνο μέχρι να βγει η απόφαση του πρωτόδικου, αν ασκηθεί και έφεση αυτός ο χρόνος διπλασιάζεται (ξαναλέω, στην καλύτερη περίπτωση). Οπότε μάλλον είναι προτιμότερο να τους αφήσει να μείνουν μέσα μέχρι να λήξει το συμφωνητικό και μετά να τους βγάλει έξω. Γνώμη μου. 1 hour ago, mechpanos said: Ή θα βάλουν το χέρι στην τσέπη και θα τα βρείτε τώρα, ή θα αποφασίσει η δικαιοσύνη. Και θα βάλουν κι αυτοί χέρι για δικαστήρια, δικηγόρους... Ας το σκεφτούν, λοιπόν. Δεν πάει έτσι. Γιατί ο OP έχει να χάσει περισσότερα. Αυτοί πληρώνοντας δικηγόρο έχουν να κερδίσουν ότι θα παραμείνουν σε ένα ακίνητο που το πληρώνουν λιγότερα χρήματα απ' ότι αν μετακομίσουν σε άλλο. Οπότε τα 1500 ευρώ π.χ. που θα έδιναν για ενοίκια παραπάνω αυτά τα δύο χρόνια που τους απομένουν για τις σπουδές τους, θα προτιμήσουν να τα δώσουν σε δικηγόρο, ακόμα κι αν δεν είναι για να νικήσουν στο δικαστήριο, αλλά μόνο και μόνο για να κερδίσουν χρόνο. 1 1
apostolosapok Δημοσ. Σάββατο στις 12:21 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 12:21 μμ Να θυμίσω ότι η ενοικίαση είναι επένδυση και όλες οι επενδύσεις έχουν ρίσκο , επίσης όλες οι επενδύσεις ακόμα και αυτές με χαμηλό ρίσκο χρειάζονται παρακολούθηση. Γιατί διαβάζω το μακρύ και το κοντό του καθενός που την "πάτησε" με ενοίκους , ας μην απαριθμήσω τα horror stories με ιδιοκτήτες, τα βλέπουμε όλοι. Είστε πολύ κακομαθημένοι αν νομίζετε ότι μπορείς να νοικιάσεις το διαμέρισμα σε έναν τυχάρπαστο να το αφήσεις στην μοίρα του αρκεί να λαμβάνεις και μετά να κλαις όταν το δεις σε άθλια κατάσταση. Δεν ξέρω άλλη χώρα στην Ευρώπη που να ανεβάζουν αγγελία με φωτογραφία μια πόρτα ασφαλείας, ένα μπαλκόνι , την περιοχή έξω χωρίς καμία φωτογραφία του σπιτιού, το σπίτι της γιαγιάς με τα ριχτάρια και τις αράχνες, άθλια σαπάκια καμία περιγραφή και να ζητάνε και ένα σωρό λεφτά. Μην μιλήσω και για γείτονα που είχε νοικιάσει το σπίτι σε 3 καράκάγκουρες επειδή του έσκασαν μεγάλη προκαταβολή και μετά έκαναν φασαρία τα ξημερώματα, το σπίτι μπ..δελο , ναρκωτικά και δεν τον ενδιέφερε καθόλου πάρα τα παράπονα μέχρι που άρχισαν να μην του πληρώνουν τα ενοίκια. Όσο τα παίρνετε από τα κορόιδα δεν σας πειράζει καθόλου με το που γίνει μια στραβή κλαίτε με μαύρο δάκρυ καλά να πάθετε. 1 3
korakios Δημοσ. Σάββατο στις 02:56 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 02:56 μμ 5 ώρες πριν, andreasl είπε Αυτό που λες δεν βγάζει νόημα, αν τα "έβρισκαν", οι ενοικιαστές θα έπρεπε να δίνουν περισσότερα χρήματα, όχι λιγότερα. Αν εννοείς να πληρώσουν οι ενοικιαστές τη ζημιά, πάλι τους καλύπτει ο νόμος αν κρατήσουν τις αποδείξεις. πάλι θα πρέπει να αποδείξουν , οτι έγινε συνεννόηση με τον ιδιοκτήτη....
magicnumbers Δημοσ. Σάββατο στις 06:05 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 06:05 μμ Στις 21/2/2025 στις 1:19 ΜΜ, 1comment είπε Γι αυτό βλέπουμε τα νοίκια 2-3 φορές πάνω απ' ότι αξίζουν τα σπίτια. Οι ιδιοκτήτες χρεώνουν τόσο ώστε να πληρώσουν μετά τις όποιες ζημιές... Καλά αλλά φυντανια αποκει..βρήκαμε παπά να θάψουμε 5-6 τοχεις ακούσει; Τάχα με τις φθορές -οι οποίες είναι λογικές χρόνου σε ένα σπίτι 50 ετών- φουσκώνουν το νοίκι.. κ άμα τους πεις τι σου λένε 2 βρύσες κ ένα θερμοσίφωνα στα 15 χρονια..βάψιμο κάνει ο ενοικιαστής,άντε να μένουν μέσα τπτ Ταλιμπάν κ να σπάσουν καμία μεσοπορτα με το ηλιγγιωδες ποσό των 80€.
nauagios Δημοσ. Σάββατο στις 06:14 μμ Μέλος Δημοσ. Σάββατο στις 06:14 μμ 5 ώρες πριν, apostolosapok είπε Να θυμίσω ότι η ενοικίαση είναι επένδυση και όλες οι επενδύσεις έχουν ρίσκο , επίσης όλες οι επενδύσεις ακόμα και αυτές με χαμηλό ρίσκο χρειάζονται παρακολούθηση. Γιατί διαβάζω το μακρύ και το κοντό του καθενός που την "πάτησε" με ενοίκους , ας μην απαριθμήσω τα horror stories με ιδιοκτήτες, τα βλέπουμε όλοι. Είστε πολύ κακομαθημένοι αν νομίζετε ότι μπορείς να νοικιάσεις το διαμέρισμα σε έναν τυχάρπαστο να το αφήσεις στην μοίρα του αρκεί να λαμβάνεις και μετά να κλαις όταν το δεις σε άθλια κατάσταση. Δεν ξέρω άλλη χώρα στην Ευρώπη που να ανεβάζουν αγγελία με φωτογραφία μια πόρτα ασφαλείας, ένα μπαλκόνι , την περιοχή έξω χωρίς καμία φωτογραφία του σπιτιού, το σπίτι της γιαγιάς με τα ριχτάρια και τις αράχνες, άθλια σαπάκια καμία περιγραφή και να ζητάνε και ένα σωρό λεφτά. Μην μιλήσω και για γείτονα που είχε νοικιάσει το σπίτι σε 3 καράκάγκουρες επειδή του έσκασαν μεγάλη προκαταβολή και μετά έκαναν φασαρία τα ξημερώματα, το σπίτι μπ..δελο , ναρκωτικά και δεν τον ενδιέφερε καθόλου πάρα τα παράπονα μέχρι που άρχισαν να μην του πληρώνουν τα ενοίκια. Όσο τα παίρνετε από τα κορόιδα δεν σας πειράζει καθόλου με το που γίνει μια στραβή κλαίτε με μαύρο δάκρυ καλά να πάθετε. Ελπίζω να είναι γενικό το μήνυμα και όχι απάντηση. Εξυπηρέτηση έκανα σε συστημένο άτομο που βγήκε σκάρτο. Αλλα πολύ κακή η ανάρτηση σου ρε φίλε. 1
Artman13 Δημοσ. Σάββατο στις 06:45 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 06:45 μμ Εγώ τι θα έκανα στην θέση σου, θα τους έβαζα να πληρώσουν τις ζημιές που τους αναλογούν και μετά θα συμβουλευομουν δικηγόρο με ποίο νόμιμο ή νομιμοφανες τρόπο μπορώ να σπάσω το συμβόλαιο πχ λόγω ίδιοκατοίκησης. Αν δεν γινόταν θα το έπαιρνα απόφαση και θα τους άφηνα έως λήξη το συμβόλαιο και πρίν φύγουν λεπτομερής έλεγχος στα πάντα και ότι δεν δούλευε θα τους το κράταγα από την εγγύηση. Όχι για άλλο λόγο αλλά επειδή φέρθηκαν πονηριδικα και δεν εκτίμησαν τις εξυπηρετήσεις.
StamTheMan Δημοσ. Σάββατο στις 07:04 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 07:04 μμ 19 λεπτά πριν, Artman13 είπε Εγώ τι θα έκανα στην θέση σου, θα τους έβαζα να πληρώσουν τις ζημιές που τους αναλογούν και μετά θα συμβουλευομουν δικηγόρο με ποίο νόμιμο ή νομιμοφανες τρόπο μπορώ να σπάσω το συμβόλαιο πχ λόγω ίδιοκατοίκησης. Αυτο δεν υφισταται εδω και 15+ χρονια.
Artman13 Δημοσ. Σάββατο στις 07:07 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 07:07 μμ 2 λεπτά πριν, StamTheMan είπε Αυτο δεν υφισταται εδω και 15+ χρονια. Κρίμα, για αυτό είπα ας ρωτήσει δικηγόρο μήπως υπάρχει κάποια λύση.
VasKag Δημοσ. Σάββατο στις 07:17 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 07:17 μμ Στον επομενο θερμοσιφωνα βαλε οπωσδηποτε σχαρα και την εξοδο συνδεσε την καπου να φυγουν τα νερα αν ξανασυμβει. Στα παλια σπιτια που ακριβως απο κατω απο το θερμοσιφωνα ηταν η μπανιερα, καναμε μια τρυπα στο παταρι και βγαζαμε μια μικρη σωληνα ωστε να πεσουν τα νερα μεσα 4
agnostos13 Δημοσ. Σάββατο στις 09:29 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 09:29 μμ (επεξεργασμένο) Υποθετικό σενάριο: Έχω ένα σπίτι που το νοικιάζω σε κάτι γνωστούς γνωστών σε τιμή αρκετά λογική γιατί με πιάσαν στο φιλότιμο. Παρότι μου βάζει φυτιλιές ένας ξάδερφος οτι είμαι θύμα και δεν βαράω στα αυτιά όπως κάνουν αρκετοί άλλοι εκεί έξω εγώ τους ανανέωσα και όλας με την ίδια σχεδόν τιμή. Πριν λίγους μήνες έμαθα οτι αυτοί ενώ μου το παίζαν άφραγκοι, τον έχουν τελικά τον τρόπο τους και μάλιστα μόστραραν και καινούριο αμαξάκι στη γειτονιά. Ήμουν να σκάσω μέχρι που τέλη Νοέμβρη μου σκάει τηλέφωνο οτι υπάρχει θέμα με το θερμοσίφωνα. Τους λέω μην ανησυχείτε θα σας…ε το κανονίσω (αν δεν σας κάνω τη ζωή μαρτύριο μέχρι να φύγετε να μη με λένε αλεπουδιάρη). Μέσα Δεκέμβρη πάλι τηλέφωνο για το θερμοσίφωνα φαίνεται να βγάζει νερά…τους λέω παιδιά ο υδραυλικός μου πνίγεται αυτό τον καιρό αλλά μου είπε θα έρθει, αν στάζουν τίποτα νερά μαζέψτε τα με καμιά παρκετέζα. Περνάνε οι γιορτές συνεχίζω τις δικαιολογίες (λείπανε και όλας στη γεννέτειρα και χάθηκαν κάποιες μέρες έτσι). Πλέον μπαίνει Φλεβάρης και συνεχίζω να κάνω την πάπια ενώ τα νερά κάνουν πλέον καταράκτες στο σπίτι. Εντομεταξύ τώρα έμαθα οτι δικαιούμαι να τσιμπήσω επιδότηση για ανακαίνιση και είναι ευκαιρία να τους ξεκουμπίσω για να κάνω τις εργασίες (που ούτος ή αλλιώς θα χρειαστούν με τις υγρασίες) μπας και πάρω πίσω τα χαμένα πολλαπλάσια. Αν μπορεί κανείς να βοηθήσει να γίνει αυτό γρήγορα μη χάσουμε και τη προθεσμία για την επιδότηση! ΥΓ. Η παραπάνω ιστορία είναι εντελώς φανταστική και ουδεμία σχέση έχει με πραγματικά γεγονότα και πρόσωπα, καλό ΣΚ Επεξ/σία Σάββατο στις 09:32 μμ από agnostos13 1 1
nauagios Δημοσ. Σάββατο στις 09:40 μμ Μέλος Δημοσ. Σάββατο στις 09:40 μμ 8 λεπτά πριν, agnostos13 είπε Υποθετικό σενάριο: Έχω ένα σπίτι που το νοικιάζω σε κάτι γνωστούς γνωστών σε τιμή αρκετά λογική γιατί με πιάσαν στο φιλότιμο. Παρότι μου βάζει φυτιλιές ένας ξάδερφος οτι είμαι θύμα και δεν βαράω στα αυτιά όπως κάνουν αρκετοί άλλοι εκεί έξω εγώ τους ανανέωσα και όλας με την ίδια σχεδόν τιμή. Πριν λίγους μήνες έμαθα οτι αυτοί ενώ μου το παίζαν άφραγκοι, τον έχουν τελικά τον τρόπο τους και μάλιστα μόστραραν και καινούριο αμαξάκι στη γειτονιά. Ήμουν να σκάσω μέχρι που τέλη Νοέμβρη μου σκάει τηλέφωνο οτι υπάρχει θέμα με το θερμοσίφωνα. Τους λέω μην ανησυχείτε θα σας…ε το κανονίσω (αν δεν σας κάνω τη ζωή μαρτύριο μέχρι να φύγετε να μη με λένε αλεπουδιάρη). Μέσα Δεκέμβρη πάλι τηλέφωνο για το θερμοσίφωνα φαίνεται να βγάζει νερά…τους λέω παιδιά ο υδραυλικός μου πνίγεται αυτό τον καιρό αλλά μου είπε θα έρθει, αν στάζουν τίποτα νερά μαζέψτε τα με καμιά παρκετέζα. Περνάνε οι γιορτές συνεχίζω τις δικαιολογίες (λείπανε και όλας στη γεννέτειρα και χάθηκαν κάποιες μέρες έτσι). Πλέον μπαίνει Φλεβάρης και συνεχίζω να κάνω την πάπια ενώ τα νερά κάνουν πλέον καταράκτες στο σπίτι. Εντομεταξύ τώρα έμαθα οτι δικαιούμαι να τσιμπήσω επιδότηση για ανακαίνιση και είναι ευκαιρία να τους ξεκουμπίσω για να κάνω τις εργασίες (που ούτος ή αλλιώς θα χρειαστούν με τις υγρασίες) μπας και πάρω πίσω τα χαμένα πολλαπλάσια. Αν μπορεί κανείς να βοηθήσει να γίνει αυτό γρήγορα μη χάσουμε και τη προθεσμία για την επιδότηση! ΥΓ. Η παραπάνω ιστορία είναι εντελώς φανταστική και ουδεμία σχέση έχει με πραγματικά γεγονότα και πρόσωπα, καλό ΣΚ Ελπίζω να μην σοβαρολογείς και να μην υπονοείς ότι θα μπορούσα να σκέφτομαι έτσι. 2
The_Judas Δημοσ. Σάββατο στις 09:56 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 09:56 μμ Ειναι καθαρά νομικό θεμα... αλλά εγω θεωρώ οτι συνηθως δεν αξίζει τα εξοδα του δικαστηρίου. Ισως γι αυτό και ο δικηγορος σου σε εστειλε να βγάλεις ακρη μονος σου. θα πανε στο δικαστηριο, θα κλαφτούν και λιγο θα το παιξουν αφραγκοι. δεν μπορείς να αποδείξεις οτι δεν σε ενημερωσαν!! αυτοί θα επικαλεστούν οτι ενημερωσαν και εσύ τους αγνόησες
mechpanos Δημοσ. Σάββατο στις 10:04 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 10:04 μμ 7 λεπτά πριν, The_Judas είπε θα πανε στο δικαστηριο, θα κλαφτούν και λιγο θα το παιξουν αφραγκοι. δεν μπορείς να αποδείξεις οτι δεν σε ενημερωσαν!! αυτοί θα επικαλεστούν οτι ενημερωσαν και εσύ τους αγνόησες To βάρος της απόδειξης ότι ενημέρωσαν, πέφτει σε αυτούς. Θα πρέπει να δείξουν κάποιο email, γραπτό μήνυμα, κάτι. Το "είπαμε προφορικά" δεν περνάει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα