patentas11 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου Καλημέρα σας, ανοίγω το θέμα γιατί έχω απορία αν όντως ισχύει ή και αν σας έχουν καλέσει και εσάς. Με κάλεσαν απο Vodafone να μου κάνουν μια προσφορά στο συμβόλαιο που έχω RED 3 λέγοντάς μου οτι επειδή υπάρχει οδηγία απο την ΕΕ για να μετατραπούν όλα τα συμβόλαιο κινητής σε απεριόριστα δεδομένα, με κάλεσαν έγκαιρα τώρα που μπορούν - λέει - να μου κάνουν και μεγαλύτερη έκπτωση 71% για να μην μου ανέβει πολύ το ποσό που δίνω κάθε μήνα. Απο ~17€ δηλαδή να πάω τώρα στα απεριόριστα με ~22€. Αν το αφήσω λέει θα καταργηθούν μετά τα μικρά πακέτα και σε 7 μήνες που λήγει το πακέτο μου η έκπτωση στα απεριόριστα θα είναι πιο μικρή. Δεν θα υπάρχουν άλλα πακέτα με λιγότερα GB. Γνωρίζει κανείς αν όντως θα πάνε τα συμβόλαιο μόνο στα απεριόριστα δεδομένα; Γιατί ούτε έχω διαβάσει κάτι ούτε βρήκα τώρα που έψαξα. Ευχαριστώ. 1 3
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου Super Moderators Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου Holy sith, δεν έχω ξανακούσει τόσο ευφάνταστη παπάτζα από πωλητή παρόχου, respect... 9
patentas11 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου Ε ναι, κι εγώ δεν το προχώρησα γιατί λέω δεν μπορεί να μην υπάρχει πουθενά τίποτα... Δεν λέω απεριόριστα σε αυτή την τιμή είναι φοβερή τιμή. Το θέμα είναι οτι επειδή το έχω συνδυάσει με το σταθερό έχω 6gb και δεν κάνω ποτέ χρήση πάνω απο τα μισά. Πραγματικά θα ήταν τσάμπα αναβάθμιση. 2
poulinos Δημοσ. Δευτέρα στις 10:46 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:46 πμ On 20/02/2025 at 12:08, patentas11 said: Καλημέρα σας, ανοίγω το θέμα γιατί έχω απορία αν όντως ισχύει ή και αν σας έχουν καλέσει και εσάς. Με κάλεσαν απο Vodafone να μου κάνουν μια προσφορά στο συμβόλαιο που έχω RED 3 λέγοντάς μου οτι επειδή υπάρχει οδηγία απο την ΕΕ για να μετατραπούν όλα τα συμβόλαιο κινητής σε απεριόριστα δεδομένα, με κάλεσαν έγκαιρα τώρα που μπορούν - λέει - να μου κάνουν και μεγαλύτερη έκπτωση 71% για να μην μου ανέβει πολύ το ποσό που δίνω κάθε μήνα. Απο ~17€ δηλαδή να πάω τώρα στα απεριόριστα με ~22€. Αν το αφήσω λέει θα καταργηθούν μετά τα μικρά πακέτα και σε 7 μήνες που λήγει το πακέτο μου η έκπτωση στα απεριόριστα θα είναι πιο μικρή. Δεν θα υπάρχουν άλλα πακέτα με λιγότερα GB. Γνωρίζει κανείς αν όντως θα πάνε τα συμβόλαιο μόνο στα απεριόριστα δεδομένα; Γιατί ούτε έχω διαβάσει κάτι ούτε βρήκα τώρα που έψαξα. Ευχαριστώ. jesus.απο φαντασια καλα πανε.καθε μηνα σκεφτονται και μια καινουρια μπουρδα να πουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα