Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είχε και παλιότερα την ίδια προσφορά, το είχα κατεβάσει όλα καλά, τελικά ούτε που το άνοιξα ποτέ.

• Like 2
  • Haha 7
Δημοσ.
44 λεπτά πριν, leros2004 είπε

Κολλάει στην διεύθυνση. Ότι Γερμανική και να βάλω δεν προχωράει 

34 λεπτά πριν, nikolaos13 είπε

Σε ποιο σημείο ζητάει διεύθυνση; Δεν μου ζήτησε εμένα και μπαίνω με VPN Αλβανίας...

Θέλει νέα εγγραφή με Αγγλική διεύθυνση.

https://www.tomtom.com/en_gb/store/basket-overview.html

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τα παραδοσιακά navigation υπερτερούν σχεδόν όλα του google maps στον τρόπο λειτουργίας του navigation

κι αυτό γιατί ήταν εξαρχής φτιαγμένα για navigation κι όχι απλά χάρτης που μεταξελίχθηκε σε navigation

όλα όμως υστερούν του google maps σε ποσότητα POIs και ταχύτητα ανανέωσης πληροφορίας στους χάρτες λόγω φυσικά του τεράστιου user base που έχει η google που μπορεί να προσθέσει πληροφορίες στον χάρτη

πήραν και το waze εξωτερική υπηρεσία για να μαζεύουν πληροφορίες για κάμερες και αστυνομία χωρίς να κηλιδώνεται το όνομα της google κι όλα καλά :)

προσωπικά ας πούμε το navigation του sygic μου φαίνεται πολύ ανώτερο του google αλλά εκεί δε μπορώ να βάλω στο search για destination το τυροπιτάδικο του κυρ Τάσου και να με πάει, αλλά πρέπει να ψάχνω τον χάρτη μόνος μου να βάλω πινέζα ή οδό και αριθμό

κι εδώ ένα video side by side για να καταλάβεις τη διαφορά στο navigation μεταξύ sygic και google (δες πχ το lane assist)

https://www.youtube.com/watch?v=lx7N52gI-Nw

Επεξ/σία από atrias
  • Like 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, atrias είπε

δε μπορώ να βάλω στο search για destination το τυροπιτάδικο του κυρ Τάσου και να με πάει, αλλά πρέπει να ψάχνω τον χάρτη μόνος μου να βάλω πινέζα ή οδό και αριθμό

Αυτό είναι το μεγαλύτερο του πρόβλημα για εμένα.

Το δοκίμασα με την περσινή προσφορά και το διέγραψα αμέσως μόλις είδα ότι λειτουργεί έτσι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...