Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα στο forum! 

Είμαι στη διαδικασία αλλαγής κουφωμάτων (3 μπαλκονόπορτες 2 παράθυρα) σε ένα διαμέρισμα το οποίο προορίζεται για εκμετάλλευση και για τον λόγο αυτό σκέφτομαι τα PVC ως μια πιο οικονομική λύση αλλά και λόγω των καλύτερων μονωτικών του ικανοτήτων. Το διαμέρισμα δεν το βλέπει πολύ ήλιος οπότε δεν με ανησυχεί το "κιτρίνισμα" που λένε κάποιοι. 

Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος από εσάς ήταν σε παρόμοια θέση, κι αν ναι, ποια σειρά έβαλε εν τέλει. Βλέπω ότι η κάθε εταιρεία έχει 4-5 διαφορετικές σειρές και έχω χαθεί.

Μέχρι τώρα έχω προσφορές από Kommerling 76MD γύρω στα 5-5.5 χιλ, από Gealan (δεν ξέρω σειρά) στις 3.5-4.0 και από ecoplam 70 στις 3.4. 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Δημοσ.

Δες και στην EcoBau - που τη θεωρώ εξαιρετική εταιρεία. Εγώ σ' αυτούς είχα απευθυνθεί, αν και τελικά δεν έβαλα, λόγω μεγάλου χρόνου αποπεράτωσης. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα δεν ξέρω αν σε βολεύει σαν περιοχή αλλά δες και εδω https://alu-syn.gr/ αυτά έχουμε περάσει στο σπίτι των γονιών μου εδώ και 13 χρόνια και είναι σαν να τα έχουμε βάλει τώρα. Επίσης πριν 2 χρόνια άλλαξα και στο δικό μου σπίτι και τωρα θα βαλει και η κουνιάδα μου.

Επεξ/σία από pavloa
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Haldol είπε

Δες και στην EcoBau - που τη θεωρώ εξαιρετική εταιρεία. Εγώ σ' αυτούς είχα απευθυνθεί, αν και τελικά δεν έβαλα, λόγω μεγάλου χρόνου αποπεράτωσης. 

Ευχαριστώ πολύ! Θα τους δω. Δεν έβαλες γενικά ή δεν έβαλες από αυτούς ;

2 ώρες πριν, pavloa είπε

Καλημέρα δεν ξέρω αν σε βολεύει σαν περιοχή αλλά δες και εδω https://alu-syn.gr/ αυτά έχουμε περάσει στο σπίτι των γονιών μου εδώ και 13 χρόνια και είναι σαν να τα έχουμε βάλει τώρα. Επίσης πριν 2 χρόνια άλλαξα και στο δικό μου σπίτι και τωρα θα βαλει και η κουνιάδα μου.

Είμαι Αθήνα κι αυτό Βέροια οπότε δυστυχώς δεν μου κάνει. Ωστόσο ποια μάρκα και μοντέλο έχετε βάλει ;; Είστε ικανοποιημένοι; 

Δημοσ.
3 hours ago, past98 said:

Ευχαριστώ πολύ! Θα τους δω. Δεν έβαλες γενικά ή δεν έβαλες από αυτούς ;

Δεν έβαλα γενικά. Μου δώσανε χρόνο αποπεράτωσης 2 μήνες από τη στιγμή της παραγγελίας, ενώ στόχευα να ολοκληρώσω (όλες) τις εργασίες στο χώρο σε 1 μήνα.

Τελικώς, η ανακαίνιση τράβηξε παραπάνω από 2 μήνες, και καλά να πάθω! :D

Δημοσ.

Έχω πάρει προσφορές για kommerling 76d και για salamander green evolution 76d πάνω κάτω ίδια τιμή. Ποια θα επιλέγατε; Θεωρούνται ποιοτικές από ο,τι διάβασα και οι 2 εταιρείες.

Δημοσ.

και τα δύο καλά είναι. Η μητέρα μου έχει το kommerling και είμαι ικανοποιημένος.

Στα τεχνικά χαρακτηριστικά βλέπω ότι το salamander έχει λίγο πιο χαμηλό δείκτη θερμοδιαπερατότητας, αν και καλύτερα είναι να δεις τα φυλλάδια των προμηθευτών γιατί έχει πολλές εκδόσεις.

Δημοσ.
Στις 20/2/2025 στις 11:04 ΠΜ, past98 είπε

Καλημέρα στο forum! 

Είμαι στη διαδικασία αλλαγής κουφωμάτων (3 μπαλκονόπορτες 2 παράθυρα) σε ένα διαμέρισμα το οποίο προορίζεται για εκμετάλλευση και για τον λόγο αυτό σκέφτομαι τα PVC ως μια πιο οικονομική λύση αλλά και λόγω των καλύτερων μονωτικών του ικανοτήτων. Το διαμέρισμα δεν το βλέπει πολύ ήλιος οπότε δεν με ανησυχεί το "κιτρίνισμα" που λένε κάποιοι. 

Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος από εσάς ήταν σε παρόμοια θέση, κι αν ναι, ποια σειρά έβαλε εν τέλει. Βλέπω ότι η κάθε εταιρεία έχει 4-5 διαφορετικές σειρές και έχω χαθεί.

Μέχρι τώρα έχω προσφορές από Kommerling 76MD γύρω στα 5-5.5 χιλ, από Gealan (δεν ξέρω σειρά) στις 3.5-4.0 και από ecoplam 70 στις 3.4. 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Έχω βάλει της rehau την σειρά geneo όπου είναι με υλικό rau-fipro το οποίο είναι από ανθρακονηματα. Είναι πολύ καλά και με πολύ χαμηλό συντελεστή θερμομόνωσης. Ρίξε μια ματιά. 

Δημοσ.
Στις 22/2/2025 στις 9:14 ΜΜ, thanasisxask είπε

Έχω βάλει της rehau την σειρά geneo όπου είναι με υλικό rau-fipro το οποίο είναι από ανθρακονηματα. Είναι πολύ καλά και με πολύ χαμηλό συντελεστή θερμομόνωσης. Ρίξε μια ματιά. 

Από που τα έβαλες; Αν είσαι Αθήνα μπορείς να μου στείλεις ένα λινκ ; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...