hammerd Δημοσ. Πέμπτη στις 11:02 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:02 πμ 3 λεπτά πριν, Tilemaxx είπε Ένα πουλί μάνα μου ματζουράνα μου μάνα ένα πουλί απ’ το χωριό μας, ένα πουλί απ’ το χωριό μας φεύγει για καημό δικό μας. ------ Φεύγει και η μάνα μου ματζουράνα μου μάνα φεύγει και πάει στα ξένα, φεύγει και πάει στα ξένα ξένα και ξενιτεμένα. (δεν υπάρχει ακόμα πραγματικό quantum chip, είναι όλα marketing tricks). Μαντζουράνα στο κατώφλι, γάιδαρος στα κεραμίδια... 3
nhzt Δημοσ. Πέμπτη στις 11:04 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:04 πμ (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, alcemist είπε δεν είναι κάποιο καινούργιο υλικό, χρησιμοποιείται ευρέως στα ημιαγωγικά laser στα οποία βασίζονται οι οπτικές τηλεπικοινωνίες (95% του internet) Το γνωρίζω ότι δεν είναι καινούργιο υλικό... Το ανακάλυψαν οι Γερμανοί το 1860. Αν είναι σπάνιο ρωτάω, διότι απ ότι διαβάζω βρίσκεται μέσα σε σπάνιες γαιες και μάλιστα την μεγαλύτερη παραγωγή στο κόσμο την έχει η Κίνα. Πιστεύω να κατάλαβες που το παω.. Επεξ/σία Πέμπτη στις 11:08 πμ από nhzt
hammerd Δημοσ. Πέμπτη στις 11:08 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:08 πμ 3 λεπτά πριν, nhzt είπε Μακάρι οι προσομοιωσεις να αφορούν περισσότερο θέματα ιατρικής, ασθενειών και φαρμάκων, από αλλους τομείς. Φαντάσου σε 50~100 χρονιά, πόσο θα έχει εξελιχθεί ο άνθρωπος με την βοήθεια της κβαντικής τεχνολογίας σε συνεργασία με την ΤΝ, ώστε να μπορεί να επιβιώνει στα αφιλόξενα και άγνωστα προς το παρόν περιβάλλοντα του σύμπαντος μας και πέρα από αυτό. 3
aggeliki :) Δημοσ. Πέμπτη στις 11:16 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:16 πμ Μόνο εγώ το διάβασα Ματζουράνα; 😂 1 3
cpc464 Δημοσ. Πέμπτη στις 11:23 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:23 πμ (επεξεργασμένο) 26 minutes ago, PLHROPPP said: αναρωτιέμαι αν θα παίζει GTA 6 με όλα στο max όταν θα κυκλοφορήσει; Μιας και μιλάμε για κβαντικό επεξεργαστή η σωστή απάντηση είναι ΝΑΙ-ΟΧΙ-ΠΙΘΑΝΟ. Και το όνομα του είναι προς τιμή του Έτορε Μαγιοράνα, Ιταλού φυσικού. Επεξ/σία Πέμπτη στις 11:29 πμ από cpc464 4 1 2
AtiX Δημοσ. Πέμπτη στις 11:24 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:24 πμ 14 λεπτά πριν, hammerd είπε Φαντάσου σε 50~100 χρονιά, πόσο θα έχει εξελιχθεί ο άνθρωπος με την βοήθεια της κβαντικής τεχνολογίας σε συνεργασία με την ΤΝ, ώστε να μπορεί να επιβιώνει στα αφιλόξενα και άγνωστα προς το παρόν περιβάλλοντα του σύμπαντος μας και πέρα από αυτό. Μακαρι αλλά βλέπω περισσότερο να καταλήγει: ώστε να μπορεί να επιβιώνει στα αφιλόξενα και άγνωστα προς το παρόν περιβάλλοντα των social media και πέρα από αυτό. 2 1
alcemist Δημοσ. Πέμπτη στις 11:30 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:30 πμ 19 minutes ago, nhzt said: Το γνωρίζω ότι δεν είναι καινούργιο υλικό... Το ανακάλυψαν οι Γερμανοί το 1860. Αν είναι σπάνιο ρωτάω, διότι απ ότι διαβάζω βρίσκεται μέσα σε σπάνιες γαιες και μάλιστα την μεγαλύτερη παραγωγή στο κόσμο την έχει η Κίνα. Πιστεύω να κατάλαβες που το παω.. Είναι σχετικά "δύσκολο" (=σχετικά σπάνιο) υλικό αλλά δεν ανήκει στις σπάνιες γαίες. Η Κίνα είναι ο κύριος παραγωγός αλλά όχι ο μόνος. Σίγουρα δεν παράγεται στην ΕΕ (είναι χαρακτηρισμένο ως critical raw material από ΕΕ). Το ενδιαφέρον μ' αυτό το υλικό είναι ότι το βρίσκεις """"εύκολα"""" στις χωματερές. Υπάρχει στις οθόνες (σχεδόν) όλων των κινητών (παλιών και νέων) και οθονών αφής γενικά. Γενικά δεν είναι το πρώτο υλικό με το οποίο θα παίξουν πολιτικά παιχνίδια (αλλά ποτέ δεν ξέρεις). 1
nepomuk Δημοσ. Πέμπτη στις 11:36 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:36 πμ 19 λεπτά πριν, aggeliki είπε Μόνο εγώ το διάβασα Ματζουράνα; 😂 Έττορε Μαγιοράνα https://el.wikipedia.org/wiki/Έττορε_Μαγιοράνα 1 1
alejsalonica Δημοσ. Πέμπτη στις 11:47 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:47 πμ 52 λεπτά πριν, hammerd είπε "Η επίτευξη ενός κβαντικού υπολογιστή με ένα εκατομμύριο qubits θα μπορούσε να οδηγήσει σε σημαντικές ανακαλύψεις στην ιατρική και την επιστήμη των υλικών, προσφέροντας ακριβέστερες προσομοιώσεις και βαθύτερη κατανόηση του φυσικού κόσμου." Εδώ είναι όλη η ουσία, εδώ είναι που πρέπει να γίνουν γρήγορα άλματα μπροστά, αν θέλουμε να μπορούμε να κατοικίσουμε κάποια στιγμή και σε άλλους πλανήτες. Ο πλανήτης μας είναι μια χαρά, συνθήκες όπως εδώ δεν θα βρούμε οπότε ας ασχοληθούμε πως θα επιβιώσουμε σε αυτόν τον πλανήτη - που δεν είναι και τόσο δύσκολο - και βλέπουμε. 5
afantos Δημοσ. Πέμπτη στις 12:02 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 12:02 μμ Ματζουράνα+ΑΙ και Terminator 2 σε επανάληψη. Πιάνω τα popcorn.
floba Δημοσ. Πέμπτη στις 12:04 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 12:04 μμ 1 ώρα πριν, hammerd είπε και το πιο πιθανό είναι να έχει σε όλα δίκιο, σαν την δικιά μου... Και εννοειται και να φταιει η δικια μου θα ζητησω και συγνωμη.... 1 5
dkstopo Δημοσ. Πέμπτη στις 12:33 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 12:33 μμ 1 ώρα πριν, YngwieMalmsteen είπε Προσωπικά δε μου χρειάζεται τέτοιος επεξεργαστής. Τα ξέρει όλα η γυναίκα μου... 1 ώρα πριν, hammerd είπε και το πιο πιθανό είναι να έχει σε όλα δίκιο, σαν την δικιά μου... άμα τα δουν αυτά οι γυναίκες σας σας βλέπω να κοιμάστε στο πατάκι της εξώπορτας 10
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα