Vorpal Δημοσ. χθες στις 09:58 πμ Δημοσ. χθες στις 09:58 πμ CPU: 9800X3D, GPU: 5800. Δεν τα έχω ακόμα, αλλά ελπίζω 😆 Τι μητρική θα προτείνατε? Δεν χρειάζομαι usb 4 και μάλλον pcie 5 δεν θα κάνει διάφορα στο GPU (εκτός και αν μιλάμε για κάτι άλλο στο μέλλον..?) και ψάχνω για μια εταιρεία που αν έχει πρόβλημα η μητρική δεν θα μου κάνουν τα @@ ούμπαλα για να μου την αλλάξουν. B650 η Χ670Ε? Αρχικά κοίταζα για την tomahawk, αλλά άκουσα ότι έχει τραγικό support στην Ελλάδα. Μου έχουν προτείνει και την tuf B650 της Asus, αλλά με asus έχω κακή εμπειρία. Ευχαριστώ!
dsi44 Δημοσ. χθες στις 10:04 πμ Δημοσ. χθες στις 10:04 πμ ειναι εντελως τυχη,το καλυτερο ειναι αγορα απο πολυ αξιοπιστο καταστημα. 1
Vorpal Δημοσ. χθες στις 10:07 πμ Μέλος Δημοσ. χθες στις 10:07 πμ 1 λεπτό πριν, dsi44 είπε ειναι εντελως τυχη,το καλυτερο ειναι αγορα απο πολυ αξιοπιστο καταστημα. Δεν μπορεί, κάποια θα έχει καλύτερο support. Το e-shop θεωρείται αξιόπιστο nowadays? Plaisio δυστυχώς έχει τιμές στο ταβάνι.
dsi44 Δημοσ. χθες στις 10:09 πμ Δημοσ. χθες στις 10:09 πμ για να μην κανω διαφημιση θα τα γραψω καπως ετσι,αμα παρεις απο ελλαδα προτιμας :μσυστεμς,ιγκεητ,πλαισιο,μτζημανατζερ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα