Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

CPU: 9800X3D, GPU: 5800.

Δεν τα έχω ακόμα, αλλά ελπίζω 😆

Τι μητρική θα προτείνατε? Δεν χρειάζομαι usb 4 και μάλλον pcie 5 δεν θα κάνει διάφορα στο GPU (εκτός και αν μιλάμε για κάτι άλλο στο μέλλον..?) και ψάχνω για μια εταιρεία που αν έχει πρόβλημα η μητρική δεν θα μου κάνουν τα @@ ούμπαλα για να μου την αλλάξουν. B650 η Χ670Ε? Αρχικά κοίταζα για την tomahawk, αλλά άκουσα ότι έχει τραγικό support στην Ελλάδα. Μου έχουν προτείνει και την tuf B650 της Asus, αλλά με asus έχω κακή εμπειρία. Ευχαριστώ!

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, dsi44 είπε

ειναι εντελως τυχη,το καλυτερο ειναι αγορα απο πολυ αξιοπιστο καταστημα.

Δεν μπορεί, κάποια θα έχει καλύτερο support. Το e-shop θεωρείται αξιόπιστο nowadays? Plaisio δυστυχώς έχει τιμές στο ταβάνι.

Δημοσ.

για να μην κανω διαφημιση θα τα γραψω καπως ετσι,αμα παρεις απο ελλαδα προτιμας :μσυστεμς,ιγκεητ,πλαισιο,μτζημανατζερ.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 20/2/2025 στις 10:09 ΠΜ, dsi44 είπε

για να μην κανω διαφημιση θα τα γραψω καπως ετσι,αμα παρεις απο ελλαδα προτιμας :μσυστεμς,ιγκεητ,πλαισιο,μτζημανατζερ.

Για το τελευταίο μαγαζί θα συμφωνήσω και εγώ μιας και μου είχε τύχει ελαττωματικός επεξεργαστής και σε 3 μέρες είχα πίσω καινούργιο σφραγισμένο. Αυτή την στιγμή έχω επιστρέψει ελαττωματικές RAM μέσω skroutz και περιμένω εδώ και 1,5 μήνα. Υπάρχουν μαγαζιά που ενώ το προϊόν δεν επισκευάζεται όπως π.χ. ο επεξεργαστής δεν δέχονται να σου δώσουν άμεση αντικατάσταση από το στοκ που έχουν στο κατάστημα αλλά περιμένουν να γίνει όλη διαδικασία.

Επεξ/σία από stefanos50
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 23/2/2025 στις 11:22 ΜΜ, Dr_Pepper είπε

Ποια ειναι αυτή; εννοείς RX 580? 

Αποκλείεται να εννοεί την rtx 5080. Μπα, την RX 580 θα λέει που ως γνωστόν είναι από τα καλύτερα ζευγάρια για τον 9800x3d.🤪

Επεξ/σία από flikifloki
Δημοσ.
16 ώρες πριν, flikifloki είπε

Αποκλείεται να εννοεί την rtx 5080. Μπα, την RX 580 θα λέει που ως γνωστόν είναι από τα καλύτερα ζευγάρια για τον 9800x3d.🤪

Με αυτά που διαβάζω εδώ μέσα όλα τα περιμένω 🤣

• Like 1
Δημοσ.
Στις 1/3/2025 στις 9:05 ΠΜ, flikifloki είπε

14 ώρες πριν, Dr_Pepper είπε

Με αυτά που διαβάζω εδώ μέσα όλα τα περιμένω 🤣

Ρε, λες;!! :P:P:P

• Haha 2
Δημοσ.

Από όπου και να ψωνίσεις από 7 έως 15 μέρες θα κάνει η αντικατάσταση,σε κανονικά μαγαζιά, απευθείας αντικατάσταση από την εταιρεία μέσω της εγγύησης από εξωτερικό για κάνα μήνα+ .,με λίγα λόγια την στέλνεις τώρα και μετά την σαρακοστή θα παραλάβεις και τα έξοδα αποστολής τα χρεωνεσαι εσύ.

Δημοσ.

Eγώ, μητρική μόνο απο το eshop. Oτι και να προκύψει εντός εγγύησης, πας, την αφήνεις στον πάγκο τους, και το πρόβλημα είναι πια δικό τους...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...