Προς το περιεχόμενο

DJI Osmo Action 4 239€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 23/2/2025 στις 6:17 ΜΜ, k4ts0u είπε

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Η χρήση που με ενδιαφέρει είναι για mountain biking και ψάχνοντας το, αυτά που με προβληματίζουν είναι το user experience με την εφαρμογή και το stabilization σε σχέση με gopro.  

Πολυ καλα ειναι και τα δυο δες το λινκ που εστειλα πιο πανω με βιντεο μου κανω και σκειτμπορντ και ηλεκτρικο πατινι και ειναι σταθερα πολυ

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παρέλαβα και εγώ εχθές,την δοκίμασα σήμερα λίγο,η ποιότητα  εικονας είναι μια χαρά,αυτό που με έκανε εντύπωση είναι η σωστή αποτύπωση των χρωμάτων 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, tollisth είπε

Παρέλαβα και εγώ εχθές,την δοκίμασα σήμερα λίγο,η ποιότητα  εικονας είναι μια χαρά,αυτό που με έκανε εντύπωση είναι η σωστή αποτύπωση των χρωμάτων 

Ναι πολυ καλα χρωματα. Εχει μια εξτρα καμερουλα για τα χρωματα μεσα στο γράμμα “O” αν θυμαμαι καλά στη λέξη ACTION κατω απο την καμερα

IMG_8548.jpeg

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, spiros696 είπε

Ναι πολυ καλα χρωματα. Εχει μια εξτρα καμερουλα για τα χρωματα μεσα στο γράμμα “O” αν θυμαμαι καλά στη λέξη ACTION κατω απο την καμερα

IMG_8548.jpeg

Ναι εκεί είναι σωστά

Παρα πολύ δυνατή 

Με την πρώτη ευκαιρία θέλω να δοκιμάσω σε log και μετα στο edit να δω το αποτέλεσμα 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Την πήρα και γω τελικά. Αξιοπρεπέστατη για την τιμή της!

Επεξ/σία από k4ts0u
Δημοσ.

Προχθες εκανα ενα δοκιμαστικο, ολα στο auto, 4K30RS, δεν ειναι τυχαιο οτι την χρησιμοποιούν αρκετοι γνωστοι motovlogers, προφανως ηξερα τι να περιμενω

• Like 1
Δημοσ.
13 ώρες πριν, PETRITIS13 είπε

απο ευριγωνιες ληψεις πως παει?

Στο βιντεο που ανεβασα ειναι στο wide, εχει και πιο ευριγωνιο αλλα δε το δοκιμασα ακομα

Δημοσ.

Έψαχνα για action και χωρίς να έχω δει το τοπικ εδώ την πήρα λόγω τιμής και σχετικά καλών κριτικών.

Τραβάω 1080P @60fps γιατί εκεί μόνο μπορείς να κάνεις invisible stick (το οποίο γίνεται μέσω cloud και σίγουρα χάνει σε ποιότητα)  και μετά ανέβασμα στο youtube που πάλι χάνει σε ποιότητα.....

Η κάμερα αξίζει!!!!!

Δημοσ.

Η ποιότητα εικόνας της κάμερας είναι εξαιρετική και με τα ανάλογα settings και με το edit ο πήχης ανεβαίνει πολύ ψηλά 

Σε αυτή την τιμή και με τις δυνατότητες που εχει είναι τζάμπα από τις καλύτερες προσφορές για φέτος 

• Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, tollisth είπε

Η ποιότητα εικόνας της κάμερας είναι εξαιρετική και με τα ανάλογα settings και με το edit ο πήχης ανεβαίνει πολύ ψηλά 

Σε αυτή την τιμή και με τις δυνατότητες που εχει είναι τζάμπα από τις καλύτερες προσφορές για φέτος 

Χαιρομαι που εμεινες ευχαριστημενος

• Like 1
Δημοσ.

Από αξεσουάρ για την συγκεκριμένη υπάρχουν εύκολα και οικονικα? Πχ βάση κράνους ,  λουρί για Όμο ή στήθος   κλπ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...