geopaok Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου Στο You.gr, στον Γερμανό και σε κάποια ακόμα καταστήματα η osmo action 4 στα 239€ πολύ καλή τιμή, περσινό μοντέλο βέβαια αλλά στα μάτια μου δεν αξίζει η διαφορά για την 5 pro. Τιμή στο επίσημο σάιτ στα 339€ Ενδεικτικά το λινκ από το You μιας και στον Γερμανό κάτι έχει το σάιτ και δε με αφήνει να προσχωρήσω στο check out https://www.you.gr/fotografia-ichos/vinteo/action-cameras/dji-osmo-action-4-standard-combo?gQT=2 1
Frag13 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Καλημερα, απ οτι βλέπω τόσο παίζει και στο skroutz από 8 Φεβρουαρίου και μετά Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου από Frag13 1
Rattlehead Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 238€ και amazon.de και είχε πριν ένα μήνα στα 217€ 1
spiros696 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου την πηρα απο το επισημο σαιτ πριν κανα μηνα στα 239👌 1
k4ts0u Δημοσ. Σάββατο στις 03:19 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 03:19 μμ Απ ότι βλέπω παντού παίζει σε αυτή την τιμή. Υπάρχει κάτι που να υστερεί ουσιαστικά σε σχέση με GoPro 12 πέρα απ την υψηλότερη ανάλυση?
tollisth Δημοσ. Κυριακή στις 11:41 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 11:41 πμ Στις 20/2/2025 στις 5:19 ΜΜ, spiros696 είπε την πηρα απο το επισημο σαιτ πριν κανα μηνα στα 239👌 Για πες εντυπώσεις,,η ποιότητα βίντεο πως είναι?
geopaok Δημοσ. Κυριακή στις 01:15 μμ Μέλος Δημοσ. Κυριακή στις 01:15 μμ 21 ώρες πριν, k4ts0u είπε Απ ότι βλέπω παντού παίζει σε αυτή την τιμή. Υπάρχει κάτι που να υστερεί ουσιαστικά σε σχέση με GoPro 12 πέρα απ την υψηλότερη ανάλυση? Γενικα πολλα παραπονα για τις gopro ακουω, κυριως για την υπερθερμανση και οτι μερικες φορες "παγωνει", σταματαει να γραφει και θελει ρισετ απο την μπαταρια. Ισχυουν? Δεν ισχυουν? Μηπως Ισχυουν αλλα πολλοι content creators μεγαλοποιουν το προβλημα λογω χορηγιων? Δε ξερω. Ξερω οτι το αποτελεσμα που βλεπω απο rivews της oa 4 με καλυπτει και αφου θεωρω και την τιμη καλη την τσιμπησα, θα την εχω μεσα στη βδομαδα Δεν εχω δει συγκριτικα με gopro, μονο με oa 5 για να δω αν αξιζει η διαφορα (σε πολλες περιπτωσεις προτιμω την 4, πολλα πλανα της 5 μου φαινονται "ψευτικα") αλλα προσωπικα σε αυτο το μπατζετ νομιζω ειναι η πιο vfm, παιζει ρολο και για τι χρηση τη θες, αν δεν ειχα περιορισμο στα χρηματα μαλλον θα πηγαινα στην ace pro 2, που και παλι αν και γραφει 8κ εγω δε νομιζω να εγραφα πανω απο 4κ, πολυ μεγαλυτερος ογκος αρχειων, σιγουρα χρειαζεται πιο δυνατο μηχανημα για επεξεργασια και επισης ποσοι εχουν τηλεοραση/οθονη πανω απο 4κ? 1
spiros696 Δημοσ. Κυριακή στις 01:57 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 01:57 μμ (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, tollisth είπε Για πες εντυπώσεις,,η ποιότητα βίντεο πως είναι? Πολυ ικανοποιημενος ειμαι. Ακομη και σε βραδινές λήψεις. Μπορείς να τσεκάρεις βίντεο στο κανάλι μου. Ολα τα pov με αυτην ειναι, εχω και βραδυνά. Αλλα το instagram δεν αφηνει να ανεβαζω reels με παραπανω απο 1080p/60fps...οποτε εχε και αυτο κατα νου.. Επεξ/σία Κυριακή στις 01:59 μμ από spiros696
tollisth Δημοσ. Κυριακή στις 02:05 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 02:05 μμ 3 λεπτά πριν, spiros696 είπε Πολυ ικανοποιημενος ειμαι. Ακομη και σε βραδινές λήψεις. Μπορείς να τσεκάρεις βίντεο στο κανάλι μου. Ολα τα pov με αυτην ειναι, εχω και βραδυνά. Αλλα το instagram δεν αφηνει να ανεβαζω reels με παραπανω απο 1080p/60fps...οποτε εχε και αυτο κατα νου.. Γενικά το instagram δεν είναι το καλύτερο για να καταλάβεις ποιότητα και σε αυτό το μέγεθος σε tv η 4k οθόνη πώς είναι? Το μέγιστο bitrate ποιο είναι σε 4k? 41 λεπτά πριν, geopaok είπε Γενικα πολλα παραπονα για τις gopro ακουω, κυριως για την υπερθερμανση και οτι μερικες φορες "παγωνει", σταματαει να γραφει και θελει ρισετ απο την μπαταρια. Ισχυουν? Δεν ισχυουν? Μηπως Ισχυουν αλλα πολλοι content creators μεγαλοποιουν το προβλημα λογω χορηγιων? Δε ξερω. Ξερω οτι το αποτελεσμα που βλεπω απο rivews της oa 4 με καλυπτει και αφου θεωρω και την τιμη καλη την τσιμπησα, θα την εχω μεσα στη βδομαδα Δεν εχω δει συγκριτικα με gopro, μονο με oa 5 για να δω αν αξιζει η διαφορα (σε πολλες περιπτωσεις προτιμω την 4, πολλα πλανα της 5 μου φαινονται "ψευτικα") αλλα προσωπικα σε αυτο το μπατζετ νομιζω ειναι η πιο vfm, παιζει ρολο και για τι χρηση τη θες, αν δεν ειχα περιορισμο στα χρηματα μαλλον θα πηγαινα στην ace pro 2, που και παλι αν και γραφει 8κ εγω δε νομιζω να εγραφα πανω απο 4κ, πολυ μεγαλυτερος ογκος αρχειων, σιγουρα χρειαζεται πιο δυνατο μηχανημα για επεξεργασια και επισης ποσοι εχουν τηλεοραση/οθονη πανω απο 4κ? Στα χρήματα που είναι τώρα είναι μονόδρομος δεν υπάρχει κάτι καλύτερο οπότε σύμφωνα με αυτά που δίνεις παίρνεις τo μέγιστο Η παραπάνω ανάλυση στην gopro είναι ποιο πολύ για το edit πάρα για θέαση
spiros696 Δημοσ. Κυριακή στις 02:29 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 02:29 μμ (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, tollisth είπε Γενικά το instagram δεν είναι το καλύτερο για να καταλάβεις ποιότητα και σε αυτό το μέγεθος σε tv η 4k οθόνη πώς είναι? Το μέγιστο bitrate ποιο είναι σε 4k? Στα χρήματα που είναι τώρα είναι μονόδρομος δεν υπάρχει κάτι καλύτερο οπότε σύμφωνα με αυτά που δίνεις παίρνεις τo μέγιστο Η παραπάνω ανάλυση στην gopro είναι ποιο πολύ για το edit πάρα για θέαση Στο pc monitor μου που ειναι 2Κ (QHD) φαινονται πολυ ωραια το 2Κ video. 4K δε τραβαω ποτέ. Σε σύγκριση με τα βίντεο από το iphone μου έχω εκπλαγεί πόσο κοντά είναι η ποιότητα χωρίς να μπλέκεις με advanced editing του στυλ color grading κλπ. Επίσης, το μικρόφωνο είναι απίθανο, πολύ ποιοτικό. Στα θετικά να σημειώσω ότι ανοίγει και τραβάει πολύ γρήγορα με το που πατήσεις το κουμπί εγγραφής (γύρω στα 1,5 δευτερόλεπτα) σε αντίθεση με τη gopro που έχω ακούσει ότι θέλει 6 δευτερόλεπτα+ Επίσης θετικό ότι ταιριάζουν πολλά οικονομικά αξεσουάρ που βρίσκεις σε σκρουτζ και temu που είναι αλλης μάρκας και οχι dji (πχ telesin). Πολύ ωραία κατασκευή επίσης. Μικρή και συμπαγής. Το DJI support center απαντάει άμεσα επίσης και φαίνεται αξιόπιστο. Τσέκαρε αν σε ενδιαφέρει το καινούριο tracking που έχει μόνο η καινούρια dji action 5 pro... Επεξ/σία Κυριακή στις 02:31 μμ από spiros696 1
tollisth Δημοσ. Κυριακή στις 02:44 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 02:44 μμ Ωραίος,ποιο iphone έχεις φίλε μου για να έχω ένα μέτρο σύγκρισης? Τώρα έχω το s21 fe και το βίντεο είναι σε καλό επίπεδο και αν παίξω λίγο με τις ρυθμίσεις τα αποτελέσματα είναι ακόμη καλύτερα Να είναι ένα upgrade σε καλό σημείο για το βίντεο Εμένα ποιο πολύ με ενδιαφέρει για 4κ αν την έπαιρνα και η τιμή είναι αρκετά δελεαστική Ψάχνοντας λίγο τώρα το bitrate είναι αρκετά υψηλό
spiros696 Δημοσ. Κυριακή στις 02:48 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 02:48 μμ (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, tollisth είπε Ωραίος,ποιο iphone έχεις φίλε μου για να έχω ένα μέτρο σύγκρισης? Τώρα έχω το s21 fe και το βίντεο είναι σε καλό επίπεδο και αν παίξω λίγο με τις ρυθμίσεις τα αποτελέσματα είναι ακόμη καλύτερα Να είναι ένα upgrade σε καλό σημείο για το βίντεο Εμένα ποιο πολύ με ενδιαφέρει για 4κ αν την έπαιρνα και η τιμή είναι αρκετά δελεαστική Ψάχνοντας λίγο τώρα το bitrate είναι αρκετά υψηλό iphone 11, παλιό σχετικά..του 2019.. αλλά και η κοπέλα μου που έχει το 15 σιγά τις τρελές διαφορές στο βίντεο.. ετσι μου φαίνεται τουλάχιστον Επεξ/σία Κυριακή στις 02:49 μμ από spiros696 1
tollisth Δημοσ. Κυριακή στις 03:17 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 03:17 μμ 23 λεπτά πριν, spiros696 είπε iphone 11, παλιό σχετικά..του 2019.. αλλά και η κοπέλα μου που έχει το 15 σιγά τις τρελές διαφορές στο βίντεο.. ετσι μου φαίνεται τουλάχιστον Μία χαρά βίντεο τραβάει και ας είναι του 19 στα ίδια επίπεδα είναι με το δικό μου Οκ thanks για τις πληροφορίες
k4ts0u Δημοσ. Κυριακή στις 06:17 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 06:17 μμ 4 hours ago, geopaok said: Γενικα πολλα παραπονα για τις gopro ακουω, κυριως για την υπερθερμανση και οτι μερικες φορες "παγωνει", σταματαει να γραφει και θελει ρισετ απο την μπαταρια. Ισχυουν? Δεν ισχυουν? Μηπως Ισχυουν αλλα πολλοι content creators μεγαλοποιουν το προβλημα λογω χορηγιων? Δε ξερω. Ξερω οτι το αποτελεσμα που βλεπω απο rivews της oa 4 με καλυπτει και αφου θεωρω και την τιμη καλη την τσιμπησα, θα την εχω μεσα στη βδομαδα Δεν εχω δει συγκριτικα με gopro, μονο με oa 5 για να δω αν αξιζει η διαφορα (σε πολλες περιπτωσεις προτιμω την 4, πολλα πλανα της 5 μου φαινονται "ψευτικα") αλλα προσωπικα σε αυτο το μπατζετ νομιζω ειναι η πιο vfm, παιζει ρολο και για τι χρηση τη θες, αν δεν ειχα περιορισμο στα χρηματα μαλλον θα πηγαινα στην ace pro 2, που και παλι αν και γραφει 8κ εγω δε νομιζω να εγραφα πανω απο 4κ, πολυ μεγαλυτερος ογκος αρχειων, σιγουρα χρειαζεται πιο δυνατο μηχανημα για επεξεργασια και επισης ποσοι εχουν τηλεοραση/οθονη πανω απο 4κ? Ευχαριστώ για την απάντηση. Η χρήση που με ενδιαφέρει είναι για mountain biking και ψάχνοντας το, αυτά που με προβληματίζουν είναι το user experience με την εφαρμογή και το stabilization σε σχέση με gopro.
tollisth Δημοσ. Τρίτη στις 03:40 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 03:40 μμ Την πήρα τελικά,σε αυτή την τιμή δεν υπάρχει ανταγωνισμός Θα αντικαταστήσει μια xiaomi yi από το 2017 η οποία δουλεύει ακόμη απλά δεν έχει καθόλου σταθεροποιηση και η χρήση της είχε περιοριστεί για αυτό το λόγο,με αποδεκτό απλά για τα σημερινά δεδομένα 1080 60 και 2k στα 30 frames
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα