Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γιατί στην εφαρμογή youtube παρόλο που έχω προεπιλεγμένο να διαλέγει πάντα την μεγαλύτερη ποιότητα βίντεο είτε σε wifi είτε σε δεδομένα αυτό σχεδόν πάντα διαλέγει αρκετά χαμηλή ποιότητα βίντεο π.χ. σε βίντεο που έχει ανάλυση 1080p το πιο πιθανό είναι να επιλέξει μόνο του 360p ή 420p με το που επιλέξω το βίντεο και πρέπει να πάω χειροκίνητα σε κάθε βίντεο να αλλάξω την ανάλυση σε 1080p.

Δοκίμασα μέχρι και να καθαρίσω εντελώς και τις αναβαθμίσεις και το cache της εφαρμογής youtube αλλά και να ξανά διαλέξω  την ανώτερη ποιότητα σαν προεπιλογή στο profile μου αλλά τσιφος δεν αλλάζει κάτι κάθε φορά που θα βάλω να δω ένα βίντεο δεν διαλέγει τη μεγαλύτερη ανάλυση ακόμα και αν είμαι συνδεδεμένος σε wifi με μεγάλη ταχύτητα και έχει φουλ μπαταρία το κινητό.

Και η ειρωνεία σε όλο αυτό έχω youtube premium.

Επεξ/σία από Paragontas-x
Δημοσ.
53 λεπτά πριν, Paragontas-x είπε

Γιατί στην εφαρμογή youtube παρόλο που έχω προεπιλεγμένο να διαλέγει πάντα την μεγαλύτερη ποιότητα βίντεο είτε σε wifi είτε σε δεδομένα αυτό σχεδόν πάντα διαλέγει αρκετά χαμηλή ποιότητα βίντεο π.χ. σε βίντεο που έχει ανάλυση 1080p το πιο πιθανό είναι να επιλέξει μόνο του 360p ή 420p με το που επιλέξω το βίντεο και πρέπει να πάω χειροκίνητα σε κάθε βίντεο να αλλάξω την ανάλυση σε 1080p.

Δοκίμασα μέχρι και να καθαρίσω εντελώς και τις αναβαθμίσεις και το cache της εφαρμογής youtube αλλά και να ξανά διαλέξω  την ανώτερη ποιότητα σαν προεπιλογή στο profile μου αλλά τσιφος δεν αλλάζει κάτι κάθε φορά που θα βάλω να δω ένα βίντεο δεν διαλέγει τη μεγαλύτερη ανάλυση ακόμα και αν είμαι συνδεδεμένος σε wifi με μεγάλη ταχύτητα και έχει φουλ μπαταρία το κινητό.

Και η ειρωνεία σε όλο αυτό έχω youtube premium.

Ανν δεν κάνω λάθος η ενέργεια αυτή πρέπει να προκύπτει όταν η ταχύτητα του ίντερνετ εκείνη την στιγμή είναι ασθενές...

Οπότε για να κάνει την αναπαραγωγή του βίντεο ρίχνει αυτόματα την ποιότητα.

Έχεις δοκιμάσει με πχ καλωδιακά σε κάποιον υπολογιστή να δεις αν μειώνεται η ποιότητα πάλι;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν νομίζω γιατί είναι συνδεδεμένος με wifi οπτική ίνα 500 δίπλα στο ρουτερ.

Και καλωδιακά σε κινητό???

Δεν θα έλεγα ότι με ενδιαφέρει και ιδιαίτερα να δω πως θα συμπεριφέρεται με καλώδιο γιατί δεν πρόκειται να συνδέσω με καλώδιο για ίντερνετ ποτέ το κινητό μου.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Paragontas-x είπε

Δεν νομίζω γιατί είναι συνδεδεμένος με wifi οπτική ίνα 500 δίπλα στο ρουτερ.

Και καλωδιακά σε κινητό???

Δεν θα έλεγα ότι με ενδιαφέρει και ιδιαίτερα να δω πως θα συμπεριφέρεται με καλώδιο γιατί δεν πρόκειται να συνδέσω με καλώδιο για ίντερνετ ποτέ το κινητό μου.

Προφανώς δεν έχεις διαβάσει καλά τι έχω γράψει...

Πέρα των άλλων, όταν ψάχνεις οφείλεις να κάνεις πολλαπλές δοκιμές...

Καλωδιακά κάνω αναφορά με έναν υπολογιστή να κάνεις δοκιμή, απλά.

Δεν είναι και τόσο ιδιαίτερης σημασίας το τι είναι η γραμμή γιατί μπορεί κάποια τρίτη ασύρματη συσκευή στο χώρο σου να κάνει παρεμβολές και να χάνεις αυτό που ψάχνεις...

Η δική μου άποψη/δοκιμή παραμένει με Ethernet* σε έναν υπολογιστή και δοκιμή αν μειώνει πάλι η ποιότητα.

* Ethernet δεν έχουν τα κινητά 🙂

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μα το θέμα είναι ότι παλιότερα χωρίς να έχει αλλάξει τίποτα μια χαρά έπαιζε ότι βίντεο διάλεγα στη μεγαλύτερη ανάλυση του χωρίς να πρέπει να την αλλάξω χειροκίνητα σε κάθε βίντεο.

Δεν πρόσθεσα καμιά συσκευή που θέλει ασύρματο ίντερνετ κ.τ.λ.

Στο pc που είναι συνδεδεμένο με καλώδιο μια χαρά δείχνει τη μεγαλύτερη ανάλυση.

Αλλά έχω δοκιμάσει και ασύρματα στο ίδιο pc και πάλι διαλέγει κανονικά τη μεγαλύτερη ανάλυση.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Paragontas-x είπε

Μα το θέμα είναι ότι παλιότερα χωρίς να έχει αλλάξει τίποτα μια χαρά έπαιζε ότι βίντεο διάλεγα στη μεγαλύτερη ανάλυση του χωρίς να πρέπει να την αλλάξω χειροκίνητα σε κάθε βίντεο.

Δεν πρόσθεσα καμιά συσκευή που θέλει ασύρματο ίντερνετ κ.τ.λ.

Στο pc που είναι συνδεδεμένο με καλώδιο μια χαρά δείχνει τη μεγαλύτερη ανάλυση.

Αλλά έχω δοκιμάσει και ασύρματα στο ίδιο pc και πάλι διαλέγει κανονικά τη μεγαλύτερη ανάλυση.

Κάνε δοκιμή από κινητή συσκευή μέσω browser, ανώνυμα...

Δημοσ.
Στις 20/2/2025 στις 1:14 ΜΜ, Paragontas-x είπε

Το ίδιο ακριβώς κάνει. 

Το πιο πιθανό είναι κάποια άλλη συσκευή BT ή Wi-Fi στο χώρο σου πλέον να δημιουργεί θέμα και να σου ρίχνει την ταχύτητα και την ποιότητα.

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, Paragontas-x είπε

Δεν νομίζω γιατί όπως σου προείπα δεν έχω βάλει στο χώρο καμία νέα συσκευή ασύρματα εδώ και καιρό. 

Δεν νομίζω να φταίει ούτε το σήμα σου ούτε η συσκευή. Λίγο που έψαξα στο Internet πολλοί έχουν αυτό το θέμα, και φαίνεται να είναι από youtube πλευρας. 

Μια λύση δεν ξέρω αν σε ενδιαφέρει είναι αντί για το youtube app να βάλεις το smarttube είναι το ίδιο περίπου αλλά χωρίς διαφημίσεις.  Το downside είναι δεν θα το βρεις στο Google Play, λογικό είναι...

Δημοσ.

Στο εξοικ. δεδομένων δεν έχει να έχει σαν προεπιλογή την υψηλή ποιότητα.

Απλα σου έχει ένα διακόπτη αν θα κάνει μειώσει ποιότητας και το έχω δύο off

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...