Προς το περιεχόμενο

NBA LIVE 2004

RedKostas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όσες φορές προσπαθώ να παίξω το παιχνίδι, μετά από 10 (το πολύ) λεπτά, με "πετάει":

(α) είτε στο desktop

(β) είτε βγάζει "μπλέ οθόνη", με το μήνυμα ότι παρουσιάζεται κάποιο πρόβλημα με το αρχείο nv4_disp.dll. Το αρχείο αυτό είναι ο display driver της κάρτας γραφικών (GeforceFX 5900XT). Στην περίπτωση αυτή αναγκάζομαι να κάνω restart.

Ξέρει κανείς τι φταίει; Χρησιμοποιώ την έκδοση 56.72 των drivers της nvidia. Δεν έχω δοκιμάσει την καινούρια έκδοση των drivers (61.77), αλλά δεν νομίζω ότι θα λύσει το πρόβλημα, καθώς αυτό εμφανίζεται με όλες τις εκδόσες των drivers της nvidia που έχω δοκιμάσει ως τώρα. Ιδέες;

Ευχαριστώ

Δημοσ.

koita vale kai tin teleftaia ekdosi...

Eksalou polles fores ta new games exoun provlimata, ta opoia oi Ati/Nvidia linoun me neous drivers....

Ego pistevo tha eisai ok me tous kainourious!

Δημοσ.

Καταρχήν ευχαριστώ για τις απαντήσεις, αλλά το πρόβλημα δεν επιλύεται, ούτε με τους νέους drivers. Επίσης, το ίδιο φαινόμενο παρατηρείται και σε ένα άλλο παιχνίδι (Midnight Nowhere), αλλά και στο Grand Theft Auto - Vice City, αλλά σε πολύ μικρότερο βαθμό.

Επίσης, αρκετές φορές, ο υπολογιστής κάνει restart την ώρα την οποία παίζω το παιχνίδι. Μήπως υπάρχει πρόβλημα θερμοκρασιών?

Δημοσ.

nai an ta simptomata einai oti kanei kai restart o ipologistis nai !! Exeis problima iperthermansis mallon stin karta grafikon!!

H pio grigori lisi einai na anoixeis to kapaki tou pc sou gia na pernei aera! H pio poliploki na agoraseis anemistirakia kai na ta ftiaxeis oste o aeras na mpenei apo kapou kai na bgenei apo kapou allou ! (den xero an to katalabes to teleutaio :) )

Bebaia kati apithano pou mporei na ftaiei einai kai to parakato : Mipos exeis kanei install to service pack 2 tis microsoft ? eipan oti exoun problima merika paixnidia me auto !

Δημοσ.

και εγώ υποψιάζομαι ότι πρόκειται για υπερθέρμανση. τι φταίει όμως; το ανεμιστηράκι της κάρτας γραφικών δεν λειτουργεί καλά; το πρόβλημα αυτό εμφανιζόταν και στην προηγούμενη κάρτα γραφικών (MSI Geforce4 MX 440)...

Για αγορά ανεμιστηρακίων (!!) υπάρχουν προτάσεις;

Δημοσ.

Koita gia anemistirakia den xero na sou po alla tha sou po kati allo !! An px exeis dio diskous kai o kathe diskos exei 50 bathmous thermokrasia,exeis 3-4 pci kartes oi opoies bgazoun kamposi thermokrasia kai mou exeis kai klisto to kouti tou pc ... e den thelei kai poli fantasia gia na katalabeis ti thermokrasia anaptisetai mesa sto kouti sou :)

Δημοσ.

Μίλησες σοφά brandon. Θα προσπαθήσω και να συμμαζέψω λίγο το εσωτερικό του case, γιατί η κατάσταση εκεί μέσα με τα καλώδια είναι τελείως χυμα, μήπως και διευκολυνθεί η ροή του αέρα.

Ευχαριστώ τους πάντες για τις απαντήσεις τους.

Τα ξαναλέμε

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...