dem Δημοσ. Τετάρτη στις 08:39 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 08:39 μμ Γεια χαρά άντρες, γυναίκες και παιδιά ! Στα γρήγορα ... 1. MSI MAG 341CQP QD-OLED ( όχι το 341CQPX ) δεν ξέρω αν είναι τα ίδιας gen panel. 2. AW3423DWF 3. Gigabyte MO34WQC Ή να πάω στο 1/3 της τιμής με 4. ODYS Gaming Monitor XP34 PRO-X Διαβάζω πολύ καλά reviews για την 1 ) αλλά το CQPX το CQP πέρα από τα 175 στα 240 είναι το ίδιο ακριβώς πάνελ ? Διαβάζω κάτι για gen 1, gen 2, 2.5 κτλ αλλά "δεν το έχω" Το 4. Το έβαλα για να δω τι θα μου πείτε γιατί το monitor θα συνδέεται το περισσότερο καιρό σε laptop με 4070, (on the go) , όχι κάνα τούμπανο desktop και σκέφτομαι μην δεν αξίζει η OLED φάση. Ψήνομαι πάντως. Αγορά 95% : Amazon de. Για να έχω γρήγορη παράδοση. 1
korakios Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες 20 ώρες πριν, dem είπε σκέφτομαι μην δεν αξίζει η OLED φάση. Ψήνομαι πάντως. για browsing/office και γενικά οτιδήποτε για κείμενο , όχι απο όσο έχω ψάξει απο τη στιγμή που θα κουμπώνεις σε λάπτοπ , μια χαρά θα είσαι για gaming/ταινίες και τα υπόλοιπα στην οθόνη του λάπτοπ 2
dem Δημοσ. πριν από 15 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 15 ώρες (επεξεργασμένο) MSI, DELL ή Gigabyte ? Θεωρούσα ότι θα πήγαινα στην AW3423DWF... Αλλά βρήκα και την MSI 341CQP στην ίδια τιμή. Την 341CQPX θα την προτιμούσα, αλλά βγαίνει εκτός μπάτζετ ... Η 341CQP είναι το ίδιο panel με την AW3423DWF. Αλλά είναι είναι πιο πρόσφατο μοντέλο στην αγορά. Και διαβάζω καλά πράγματα για αυτήν. Και επιπλέον HDMI 2.1 αντί 2.0 της DELL. Έχει USB type c DP είσοδο, αντί καλώδιο HDMI to type c της DELL. Νομίζω έχει και KVM - δεν με ενδιαφέρει. Και ίσως έχει και πιο advanced software για προστασία από burn in. Και οι 2 έχουν 3 χρόνια εγγύηση. Και από την gigabyte έχω καλή εμπειρία από εγγύηση βέβαια. Στο λάπτοπ έχω USB gen3.2 type c DP και HDMI. Γενικά είμαι ανάμεσα σε dell και msi για αυτό θέλω ένα " σπρώξιμο " με κάνα feedback παραπάνω από κανένα παιδί που ίσως βοηθήσει άμεσα σε αυτές τις 2. Αμετάβλητες μεταβλητές : WQHD 34 " , Όχι R800 αν γίνεται. Επεξ/σία πριν από 15 ώρες από dem
korakios Δημοσ. πριν από 15 ώρες Δημοσ. πριν από 15 ώρες Δύσκολο να σου πει κάποιος διαφορές , ειδικά σε μια σχετικά φρέσκια αγορά . Προσπάθησε να βρεις όσα reviews μπορείς μπας και βρεις κάτι αρκετά αρνητικό ωστε να το αποφύγεις Αν ήμουν σε αυτό το budget πάντως θα έπαιρνα την 27 woled με glossy της Asus 😛 Να συμπληρώσω πάντως ότι και να πάρεις , σίγουρα θα ευχαριστηθείς εμπειρία
dem Δημοσ. πριν από 1 ώρα Μέλος Δημοσ. πριν από 1 ώρα (επεξεργασμένο) 11 hours ago, whiteman7 said: Dell Alienware AW3423DW Αν πάρω την dell θα είναι η AW3423dwf όχι την dw. Αλλά προς το παρόν κλείνω στην MSI. Κυρίως λόγο HDMI 2.1 https://psref.lenovo.com/Product/Legion/Legion_Slim_5_16APH8 Έχει HDMI... Δεν έχει DP port μόνο USB DP. Επεξ/σία πριν από 1 ώρα από dem
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα