Sadako Δημοσ. χθες στις 03:09 μμ Δημοσ. χθες στις 03:09 μμ Για εμένα που είναι ακόμα αρκετά καινούριο, προσπαθώ να καταλάβω τι φταίει ή έστω αν μπορώ να το αναπαράγω κατά βούληση. Γιατί αλλιώς να τους το πάω και να τους πω "μια στο τόσο μου κάνει ένα μπζζζ για ένα δευτερόλεπτο" δεν ξέρω πόσο νόημα έχει, περισσότερο φοβάμαι ότι θα το κρατήσουν για κάποιο καιρό χωρίς λόγο. Δεν έχω πιο σοβαρά θέματα γενικά τύπου να κολλάει εντελώς ολόκληρο το σύστημα. Επιπλέον, ως νέος χρήστης windows 11 διαπίστωσα πχ ότι κάνα 2 θεματακια που είχα ήταν θέμα software και λύθηκαν.
chriskourou Δημοσ. πριν από 19 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 19 ώρες 4 ώρες πριν, Sadako είπε Για εμένα που είναι ακόμα αρκετά καινούριο, προσπαθώ να καταλάβω τι φταίει ή έστω αν μπορώ να το αναπαράγω κατά βούληση. Γιατί αλλιώς να τους το πάω και να τους πω "μια στο τόσο μου κάνει ένα μπζζζ για ένα δευτερόλεπτο" δεν ξέρω πόσο νόημα έχει, περισσότερο φοβάμαι ότι θα το κρατήσουν για κάποιο καιρό χωρίς λόγο. Δεν έχω πιο σοβαρά θέματα γενικά τύπου να κολλάει εντελώς ολόκληρο το σύστημα. Επιπλέον, ως νέος χρήστης windows 11 διαπίστωσα πχ ότι κάνα 2 θεματακια που είχα ήταν θέμα software και λύθηκαν. Δοκίμασες αυτό που έκανα με την κάρτα γραφικών ; ποια θέματα είχες με τα windows και πώς τα έλυσες ;
Sadako Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες Όχι προς το παρόν δεν δοκίμασα κάτι με την κάρτα γραφικών, η αλήθεια είναι ότι δεν μου το κάνει τόσο συχνά που να το θεωρώ φουλ ενοχλητικό. Όλο λέω να το ψαχουλέψω παραπάνω και όλο το αναβάλω. Όσον αφορά τα υπόλοιπα θέματα, είχα ένα θέμα με το MX Master (πρώτης γενιάς) που το είχα συνδέσει μέσω bluetooth, μου έκανε κάποιες αποσυνδέσεις κάθε τρεις και λίγο, μετά από γκουγκλάρισμα μπήκα και άλλαξα μια ρύθμιση στον bluetooth adapter, κάτι που διόρθωσα με μια ρύθμιση για να μην τον κλείνει (ίσως για να εξοικονομεί μπαταρία), με οδηγίες από εδώ: Κι ένα δεύτερο θέμα που είχα με το Wi-Fi στο σπίτι μου, έκανε κάτι αποσυνδέσεις και μετά έβγαζε ότι δεν μπορεί να συνδεθεί στο συγκεκριμένο δίκτυο, τελικά ήταν θέμα του Speedport της Cosmote. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα