korakios Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου Παίζει κανας περιορισμός ? Απο Αγγλία 3*600mg , δλδ όχι κανα κιλό 😛 1 1
dbrillis Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 12 λεπτά πριν, korakios είπε Παίζει κανας περιορισμός ? Απο Αγγλία 3*600mg , δλδ όχι κανα κιλό 😛 Θα πεταξει μαζι σου; Αν το εχεις στην βαλιτσα σου την δωσεις να παει cargo κατα 99% δεν θα εχεις κανενα προβλημα. Ταξιδευω και εχω μαζι μου τα χαπια μου που κανονικα πρεπει να εχω μαζι μου πιστοποιητικο Shengen αλλα δεν με εχουν σταματησει ποτέ για τα χαπια, ουτε στα Γερμανικα αεροδρομια. Παρολα αυτα, οποτε μπορω στελνω τη βαλιτσα κατω στο check-in. Y.Γ. Συγνωμη, ξερω οτι γραφω χωρις να βαζω τονους αλλα το λατινικο ερωτηματικο ενω γραφουμε ελληνικα με ταραζει. 1
Ukforthemoment Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου Yes, it is completely legal to fly to and from the UK with a CBD product in your luggage, as long as it meets all the specific rules and criteria set out by UK law - specifically that it doesn’t contain more than 1mg of THC and is labelled as a food supplement. https://cbd-one.co.uk/blog/can-you-take-cbd-oil-on-a-plane/ Κοίτα και το site του αεροδρομίου που θα πετάξεις. 1
korakios Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 9 λεπτά πριν, dbrillis είπε Θα πεταξει μαζι σου; Αν το εχεις στην βαλιτσα σου την δωσεις να παει cargo κατα 99% δεν θα εχεις κανενα προβλημα. φίλος μου θα πάει για λίγες μέρες και θα μου φέρει μια μάρκα που μου άρεσε (zenbears αλλά δε στέλνουν εξωτερικό) ξέρω οτι είναι νόμιμο , απλά σκέφτομαι μην τον τραβάνε τζάμπα αν πέσει σε κανα τζιμάνι , ειδικά Ελλάδα Γιαυτό και ρώτησα , αν είχε κανείς καμια κουλή εμπειρία
AlpineLemon Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου Έχω πετύχει αρκετές φορές κατά την παραλαβή των αποσκευών στο Ελευθέριος Βενιζέλος έλεγχο με σκυλιά
korakios Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 1 λεπτό πριν, AlpineLemon είπε Έχω πετύχει αρκετές φορές κατά την παραλαβή των αποσκευών στο Ελευθέριος Βενιζέλος έλεγχο με σκυλιά ας το ελέγξουν , ο προβληματισμός μου είναι αν θα καταλάβουν (όχι τα σκυλιά 😛) οτι είναι cbd ή θα φάει ταλαιπωρία χωρίς λόγο ...
dbrillis Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 26 λεπτά πριν, AlpineLemon είπε Έχω πετύχει αρκετές φορές κατά την παραλαβή των αποσκευών στο Ελευθέριος Βενιζέλος έλεγχο με σκυλιά Μιλημενο. Δεν ειναι τυχαίο. Οπως επίσης ο "τυχαίος" έλεγχος στον προορισμό, θέλουν να τσεκάρουν 1-2 ατομα και για ξεκαρφωμα ζητανε διαβατήριο σε ολους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα