Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξεκινώ ένα θέμα για να μεταφέρω μια σκέψη ότι αδυνατώ να πιστέψω πώς γίνεται να είμαστε στο 2025 και ακόμα να κυκλοφορούν 500.000 ανασφάλιστα οχήματα στους δρόμους.

Δεν θα πάω τη συζήτηση σε παράπλευρα θέματα ευρύτερης οδικής ασφάλειας, ΚΤΕΟ, κα, αλλά στο γεγονός ότι από πολλά χρόνια πριν έπρεπε να είχαμε τελειώσει με αυτή την υπόθεση.

Μια απλή διασταύρωση οχημάτων μεταξύ υπηρεσιών, θα μπορούσε να έφτιαχνε μια συστηματικά επικαιροποιημένη βάση δεδομένων, που θα μπορούσε να ελέγχει ακόμα και ένας αστυνομικός στο πεδίο σε ανύποπτη φαση, π.χ. με ένα γρήγορο σκανάρισμα, χωρίς να υπάρχει μπλόκο σε δεδομένο σημείο.

Αυτά που λένε ότι θα εφαρμόσουν, για να δούμε, θα έχουν αποτέλεσμα;

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προσωπικά θεωρώ ανσσφάλιστα και όσα είναι ασφαλισμένα σε κάτι ΕΠΥ

Επεξ/σία από Nabuko
  • Like 1
Δημοσ.

εδω ειναι που θελει μια συντονισμενη αγωγη κατα του ελληνικου δημοσιου.

Αν και οι αρχες θα επρεπε να το ειχαν διευθετησει το τριτοκοσμικο αυτο προβλημα.

• Like 3
Δημοσ.

Σε κάθε προεκλογική περίοδο ακούμε τα ίδια και τα ιδια. Πάντα είχα την απορία πώς γίνεται να μην υπάρχει διασταύρωση των οχημάτων που κυκλοφορούν κ αυτών που είναι ανασφαλιστα. Έχω καταλήξει πως κάθε κυβέρνηση αφήνει επίτηδες την κατάσταση να διαιωνίζεται για ψηφοθηρικους λόγους.

Μπανανία με τα όλα μας. Φανταστείτε μόνο πόσα αδηλωτα κυκλοφορούν που δεν πληρώνουν ούτε τέλη κυκλοφορίας...

• Like 1
Δημοσ.
3 hours ago, QuantumWanderer said:

Ξεκινώ ένα θέμα για να μεταφέρω μια σκέψη ότι αδυνατώ να πιστέψω πώς γίνεται να είμαστε στο 2025 και ακόμα να κυκλοφορούν 500.000 ανασφάλιστα οχήματα στους δρόμους.

Δεν θα πάω τη συζήτηση σε παράπλευρα θέματα ευρύτερης οδικής ασφάλειας, ΚΤΕΟ, κα, αλλά στο γεγονός ότι από πολλά χρόνια πριν έπρεπε να είχαμε τελειώσει με αυτή την υπόθεση.

Μια απλή διασταύρωση οχημάτων μεταξύ υπηρεσιών, θα μπορούσε να έφτιαχνε μια συστηματικά επικαιροποιημένη βάση δεδομένων, που θα μπορούσε να ελέγχει ακόμα και ένας αστυνομικός στο πεδίο σε ανύποπτη φαση, π.χ. με ένα γρήγορο σκανάρισμα, χωρίς να υπάρχει μπλόκο σε δεδομένο σημείο.

Πρακτικά για να καταλάβεις αν κάνουν κάποια κινιση σε αυτο θα χασουν αυτόματα πανω απο μισο εκατομμύριο ψηφοφόρους... η αλλιος μια τετοια κίνηση εχει πολιτικό κόστος........

• Like 2
Δημοσ.
18 hours ago, QuantumWanderer said:

Πολυ απλα, λεγετε πολιτικο κοστος για καθε (ελληνικη) κυβερνηση θελει να χαιδεψει το ποπολο κανοντας τα στραβα ματια! στα ανασφαλιστα, στα χωρις κτεο, στα σαπακια, στα καγκουρια, σε αυτους που παραβιαζουν τον ΚΟΚ κλπ κλπ κλπ....

Δημοσ.

εμένα πάντως μου φαίνεται απίστευτο νούμερο. Δε μπορεί να είναι αλήθεια.

Γελάω με όσους απορούν πως δεν έχει καταφέρει το κράτος να βάλει τάξη.

Παιδιά δε θέλει πολύ μυαλό. Δεν είναι ότι δε μπορούνε. Δε θέλουνε. Και αυτό που λέω δεν είναι κάποια θεωρία συνωμοσίας. Σκεφτείτε πλέον πόσα πράγματα διασταυρώνονται. Σκεφτειτε τι είχε γίνει στην καραντίνα με τα pass. Εκεί σε χρόνο ρεκορ καταφέρνανε να διασταυρώσουν αυτά που θέλανε. Κάνεις τη φορολογική και εμφανίζεται κατευθείαν τι εισόδημα έχεις, τι αυτοκίνητο έχεις, τι ξόδεψες και που. Ακούγονται τρελές περιπτώσεις που διασταυρώνουν τι φωτογραφίες από διακοπές ανέβασε ο καθένας για να υπολογίσουν πόσα ξοδεύει. Όλα αυτά μπορούν να τα διασταυρώσουν, για τα ανασφάλιστα δε μπορούν;

Το πρωί να δωθεί η εντολή, μέχρι το μεσημέρι θα έχουν φύγει όλα τα ειδοποιητήρια για το πρόστιμο.

• Like 3
Δημοσ.
46 minutes ago, Neptu said:

εμένα πάντως μου φαίνεται απίστευτο νούμερο. Δε μπορεί να είναι αλήθεια.

Γελάω με όσους απορούν πως δεν έχει καταφέρει το κράτος να βάλει τάξη.

Παιδιά δε θέλει πολύ μυαλό. Δεν είναι ότι δε μπορούνε. Δε θέλουνε. Και αυτό που λέω δεν είναι κάποια θεωρία συνωμοσίας. Σκεφτείτε πλέον πόσα πράγματα διασταυρώνονται. Σκεφτειτε τι είχε γίνει στην καραντίνα με τα pass. Εκεί σε χρόνο ρεκορ καταφέρνανε να διασταυρώσουν αυτά που θέλανε. Κάνεις τη φορολογική και εμφανίζεται κατευθείαν τι εισόδημα έχεις, τι αυτοκίνητο έχεις, τι ξόδεψες και που. Ακούγονται τρελές περιπτώσεις που διασταυρώνουν τι φωτογραφίες από διακοπές ανέβασε ο καθένας για να υπολογίσουν πόσα ξοδεύει. Όλα αυτά μπορούν να τα διασταυρώσουν, για τα ανασφάλιστα δε μπορούν;

Το πρωί να δωθεί η εντολή, μέχρι το μεσημέρι θα έχουν φύγει όλα τα ειδοποιητήρια για το πρόστιμο.

Έτσι ακριβώς, φυσικά και δεν έχουν κάνει τίποτα γιατί απλώς δεν θέλουν. Κανείς δεν θα πάρει το πολιτικό κόστος, γιατί αν το κάνει χάνοντας τους χ ανασφάλιστους  ψηφοφόρους ξέρει πως δεν θα κερδίσει τουλάχιστον ίσους νέους με τον τρόπο που ψηφίζουμε. 

Και κάποιοι νομίζουν πως θα αρχίσουν ξαφνικά να στέλνουν εκατομμύρια κλήσεις και μάλιστα επαναλαμβανόμενες σε όσους πηγαίνουν με 35χλμ/ώρα.

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, adi32 είπε

Πρωτα θα συλλαβουν οσους κατεβαζουν mp3

Γι αυτο μονο flac.

Εγω παντως οσες φορες εχω ενημερωσει τον δημο για παρατημενα η παρανομα παρκαρισμενα, δε κανουν τιποτα.

• Haha 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Ntinaras είπε

Γι αυτο μονο flac.

Εγω παντως οσες φορες εχω ενημερωσει τον δημο για παρατημενα η παρανομα παρκαρισμενα, δε κανουν τιποτα.

Εχει περασει το χρονικο  διαστημα των 3 μηνων που απαιτειται και δεν ερχονται ?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, adi32 είπε

Εχει περασει το χρονικο  διαστημα των 3 μηνων που απαιτειται και δεν ερχονται ?

Ναι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...