Jmanol000 Δημοσ. Πέμπτη στις 03:58 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 03:58 μμ 30 λεπτά πριν, Superuser είπε Έχω δει πολλά φανμπογια αλλά εσένα άνετα σε βάζω πάνω πάνω στην λίστα Στο 80-90 % των εφαρμογών κόβει οθόνη όλο το ίντερνετ έχει βουηξει και το βλέπω και εγώ κάθε μέρα σε πληροφορώ πωσ όχι μόνο δεν με ενοχλεί αλλά και όταν το βλέπω μου αρέσει και ολας βεβαια τώρα υπερβάλεις σε καμία εφαρμογή δεν ενοχλεί και το λεω ωσ κάποιος που κάνει edit στο κινητό παίζει triple a games τυπου assigns creed mirage , καποιεσ φορεσ ενοχλει λογω του aspect ratio του βιντεο αυτο το αναγνωριζω και εχεισ δικαιο αλλα δεν ειναι συχνο αυτο 1 ώρα πριν, ea6gka είπε Με στεναχωρει που μια εταιρια του μεγεθους της βγαζει τετοια σκουπιδια, ηδη εξω το λενε iphone 16e-waste. όχι υπέροχο είναι τρελό vfm ειδικά για κάποιον που θέλει ένα οικονομικό all round τηελφωνο που θα κρατησει χρονια , για χρηστεσ σαν τον αδερφο μου που νοιαζονται μονο για την αποδοση και τιποτα αλλο συνολικα ειναι η καλυτερη επιλογη πωσ να το κανουμε 1 ώρα πριν, logistoulis είπε Δεν υπάρχουν υπέροχα 60 Hz, μπορεί σε κάποιες περιπτώσεις να είναι πιο ομαλή η κατάσταση σε σχέση με άλλες συσκευές που στοχεύουν στα 60, αλλά αν το μάτι σου έχει συνηθίσει τα 120 πολύ απλά δεν ανεχεσαι τα 60 Χειρότερη κάμερα ή μπαταρία ίσως ανεκτείς αλλά οθόνη 60αρα με την όποια θα έρχεται σε επαφή καθημερινά για τα επόμενα χρόνια δεν γίνεται. Οι συγκεκριμένες απευθύνεται σε όσους δεν έχουν μάθει σε κάτι καλύτερο, απλά είναι όχι η καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση των πελατών που δεν θα πάρουν και σε τιμή χώμα την όποια συσκευή apple όχι , χρησιμοποιώ καιρό iPhone και android με promotion , τα 60 ενοχλούν σε παλιά iPhone σε 15 , 16 είναι υπέροχα πωσ να το κάνουμε , και επαναλμβανω είναι ξεφτίλα που δεν έχουν 120 , δεν θα έκανα ποτέ βασική συσκευή μου μια με 60 δεν θα μπορούσα αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι χειρότερα , σημαίνει ότι δεν είναι εξίσου καλά , μιασ και ο ρυθμός κάνει καλύτερη την εμπειρία όχι την λειτουργικότητα 1 ώρα πριν, ea6gka είπε Με στεναχωρει που μια εταιρια του μεγεθους της βγαζει τετοια σκουπιδια, ηδη εξω το λενε iphone 16e-waste. e waste να πεισ ολα τα samsung που δεν ανηκουν στην s σειρα γιατι αυτο ειναι και τα red note 1 ώρα πριν, teovag είπε Το ίδιο λέμε... Είναι λίγο χειρότερο απο το 15... που έχει... 1. Καλύτερη κάμερα (δεν έχει cinematic mode το 16e...και μείον ένα zoom ...Γιατιιιιιιι!!!!) 2. Καλύτερο επεξεργαστη (εδώ τρελάθηκα ρε παίδαρε ...μείωσαν στο 16e κατα έναν πυρήνα τον Α18 που τώρα είναι λίγο χειρότερος απο τον Α16 του 15 , αλλά πιο αποδοτικός - εξ ού και καλύτερη μπαταρία !) 3. Καλύτερη οθόνη (20% χαμηλότερη brightness... notch...) ...αλλα καλύτερη μπαταρία λέμε 4.Κομμενη στο...μισό (!) η ικανότητα γρήγορης magsafe ασυρματης φόρτισης (πως αυτό κοστίζει περισσότερο αντε πες!!!) Θα μπορούσαν πιο σωστά να το πουν 15e !!!! ή ακόμα και 14 SE !!!! Καθαρά μουφα κίνηση... Όταν θα επεκτείνουν το AI στο 15 ...θα πέσει γέλιο... Γιατί μια χαρά δουλευει και εκεί.... https://www.apple.com/iphone/compare/?modelList=iphone-16e,iphone-16,iphone-15 τι βλακείες λεσ ? ο a16 είναι χιλιόμετρα πίσω μόνο αυτό κάνει το 16 e να αξίζει ,και άσε τισ βλακείες και τα κόλπα, apple inteligence δεν θα εχει το 15 τελοσ 5 ώρες πριν, vangelis_k είπε Και κάποιες αναρτήσεις ενίοτε είναι "ένδειξη ανωριμότητας, κόμπλεξ και κολλήματος", ιδίως όταν αναφέρονται στις προτιμήσεις άλλων. Έχω αυτή τη στιγμή δύο συσκευές ένα iphone 6 plus λειτουργικότατο αγορασμένο το 2014 και ένα xiaomi redmi note 12 5g. Δε λέω ότι έχω καμια ναυαρχίδα android αλλα τα κολλήματα που τρώει το xiaomi και φθάνουν σε σημείο που να θέλω κάποιες φορές να το σπάσω , δεν τα αντιμετωπίζω σε iphone 10ετίας και βάλε. Καλά τα λόγια αλλά αν δεν υπάρχει ιδία άποψη.... Σε ένα μόνο κατάστημα, χωρίς δυνατότητα αντικαταβολής και μόνο με κατάθεση σε τράπεζα. Δε γνωρίζω αν το κατάστημα είναι αξιόπιστο ή όχι αλλά σε διαδικασία να προπληρώσω μέσω κατάθεσης (ουτε καν κάρτα ή paypal) και να περιμένω αν και πότε θα παραλάβω, σόρυ αλλά δεν μπαίνω. πληρωσ αξιόπιστο , μην αγοράσεις καλύτερα άσε περισσότερα τεμάχια για εμάς 4 ώρες πριν, mdkamael είπε Αρκετα απολυτος ( λανθασμενα ) σε αρκετα σημεια. Ενταξει, θες να το υπερασπιστεις... το κατανοησαμε... αλλοι φιλανε και τα χερια του Καραμανλη jr., αλλα ας ημαστε λιγο αντικειμενικοι. Εκτος αν το κανεις επιτηδες - who knows. Το γεγονος οτι δεν πληρωνεις δικαιωματα στη qualcomm με το 16e λογω c1 πως μεταφραζεται ( σε ορους τελικης τιμης?! )?! Τωρα αν εσυ βρισκεις σε σελιδες το iP16 στα 700 κουτι σου βγαζω το καπελο... δεν υπάρχει κάτι να μου βγάλεις το καπέλο , πέρσι είχε καινούριο το 15 pro σε μαγαζιά 800 ευρώ τώρα έχει 750 το απλό μόλις το ψάξεις το βρίσκεις
Dinos1973 Δημοσ. Πέμπτη στις 04:42 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 04:42 μμ 5 hours ago, billdanos said: Δεν έχετε ακόμη καταλάβει μερικοί το εξής: υπάρχει κόσμος που δεν ενδιαφέρεται για high end χαρακτηριστικά αλλά ταυτόχρονα θέλει μια ποιοτική, σταθερή και με άψογη υποστήριξη συσκευή. Και ταυτόχρονα θέλει να είναι iPhone αλλά να πληρώσει όσο το δυνατόν λιγότερα σε σχέση με τα μεγαλύτερα μοντέλα. Βλέπουμε πως ακόμη και όταν βάζουν εκπτώσεις 50 ευρώ σε προϊόντα της Apple η ζήτηση αυξάνεται κατακόρυφα, άρα φανταστείτε τι θα γίνει όταν ξαφνικά έχουμε συσκευή Apple που κοστίζει 200 ευρώ λιγότερα από το αμέσως ακριβότερο μοντέλο που είναι το iPhone 16! Ναι οκ, έχω σούπερ σετ με κάμερες στο iPhone 16pro αλλά ταυτόχρονα το 90% των φωτογραφιών μου είναι από τον έναν φακο μόνο! καμια σχεση με το 16, ποιο κοντα στο 15 και στο 14 ειναι! https://www.apple.com/iphone/compare/?modelList=iphone-16e,iphone-15,iphone-14 2 hours ago, billdanos said: https://www.apple.com/iphone/compare/?modelList=iphone-16e,iphone-16,iphone-16-pro https://www.apple.com/iphone/compare/?modelList=iphone-16e,iphone-15,iphone-14 2 hours ago, teovag said: Το ίδιο λέμε... Είναι λίγο χειρότερο απο το 15... που έχει... 1. Καλύτερη κάμερα (δεν έχει cinematic mode το 16e...και μείον ένα zoom ...Γιατιιιιιιι!!!!) 2. Καλύτερο επεξεργαστη (εδώ τρελάθηκα ρε παίδαρε ...μείωσαν στο 16e κατα έναν πυρήνα τον Α18 που τώρα είναι λίγο χειρότερος απο τον Α16 του 15 , αλλά πιο αποδοτικός - εξ ού και καλύτερη μπαταρία !) 3. Καλύτερη οθόνη (20% χαμηλότερη brightness... notch...) ...αλλα καλύτερη μπαταρία λέμε 4.Κομμενη στο...μισό (!) η ικανότητα γρήγορης magsafe ασυρματης φόρτισης (πως αυτό κοστίζει περισσότερο αντε πες!!!) Θα μπορούσαν πιο σωστά να το πουν 15e !!!! ή ακόμα και 14 SE !!!! Καθαρά μουφα κίνηση... Όταν θα επεκτείνουν το AI στο 15 ...θα πέσει γέλιο... Γιατί μια χαρά δουλευει και εκεί.... https://www.apple.com/iphone/compare/?modelList=iphone-16e,iphone-16,iphone-15 Ετσι ακριβως οπως τα γραφεις. τουλαχιστον βρεθηκε ενας να κανει κανονικη συγκριση ετσι οπως παρουσιαζετε και απο το site τις apple! https://www.apple.com/iphone/compare/?modelList=iphone-16e,iphone-15,iphone-14
Zus Δημοσ. Πέμπτη στις 04:54 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 04:54 μμ Πόσες φορές πρέπει να ειπωθεί ότι όσοι επιλέγουν iPhone δεν το κάνουν για το hardware αλλά για το λειτουργικό του σύστημα. Εννιά σελίδες για κάμερα, κουμπί κάμερας, οθόνη 60 Hz αλλά η απάντηση είναι απλή: Με 720€ iOS για τα επόμενα 5 χρόνια, χωρίς να υστερεί σε χρήση με κανένα από τα ακριβότερα μοντέλα. Κάποιοι δεν θέλουν Android και δεν θα θελήσουν ποτέ. Έχω iPhone Pro Max 16, αν ήμουν σε οικονομική στενότητα και δεν μπορούσα να το φτάσω, θα πήγαινα σε iPhone 16e, δεν θα επέλεγα Samsung Galaxy 24, δεν πα να απογειώνει και πυραύλους του Μασκ. 3
Exodia The Forbidden One Δημοσ. Πέμπτη στις 06:09 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 06:09 μμ 1 ώρα πριν, Zus είπε Πόσες φορές πρέπει να ειπωθεί ότι όσοι επιλέγουν iPhone δεν το κάνουν για το hardware αλλά για το λειτουργικό του σύστημα. Εννιά σελίδες για κάμερα, κουμπί κάμερας, οθόνη 60 Hz αλλά η απάντηση είναι απλή: Με 720€ iOS για τα επόμενα 5 χρόνια, χωρίς να υστερεί σε χρήση με κανένα από τα ακριβότερα μοντέλα. Κάποιοι δεν θέλουν Android και δεν θα θελήσουν ποτέ. Έχω iPhone Pro Max 16, αν ήμουν σε οικονομική στενότητα και δεν μπορούσα να το φτάσω, θα πήγαινα σε iPhone 16e, δεν θα επέλεγα Samsung Galaxy 24, δεν πα να απογειώνει και πυραύλους του Μασκ. Θα συμφωνήσω μαζί μου εγώ είμαι το αντίθετο πέρσι για πρώτη φορά πήγα σε ios με το 15 pro max δεν έμεινα ικανοποιημένος και στους 9 μήνες το έδωσα και πήγα σε s24 και είναι πολύ καλά ο μόνος λόγος που σκέφτομαι να πάω σε 25 ultra ίσως αργότερα είναι μόνο το design. 1
imr Δημοσ. Πέμπτη στις 07:56 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 07:56 μμ 6 hours ago, Jmanol000 said: Είναι εμφανώς καλύτερη η κάμερα του στο χ2 από κάθε άλλο τηλεφακό τηλεφώνου στα 44mm . Και το x2 εδώ είναι καλύτερο από αυτό του 12 pro . Απλά θα βρίσκεις κάτι να γκρινιάζεις Εχω μαλλον αλεργια στις παπατζες. Οταν λες οπτικο εννοειται καποιο "γυαλι". Αλλιως πες το ψηφιακο zoom η crop
AggelosTz Δημοσ. Πέμπτη στις 08:00 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 08:00 μμ 21 ώρες πριν, Jmanol000 είπε Μόνη κάμερα καλύτερη από την βασική του 14 pro max σου , επεξεργαστής που το κάνει να μοιάζει αρχαίο mat γυαλί πίσω μεγάλη διαφορά για χρήστες 14 απλού και πίσω Που το στηρίζεις ; Όσον αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά της κάμερας και των δυνατοτήτων της; τα χαρακτηριστικά του 14 pm πρώτα και του 16e. Ρωτάω μήπως έκανα λάθος και δεν κατάλαβα σωστά 48 MP, f/1.8, 24mm (wide), 1/1.28", 1.22µm, dual pixel PDAF, sensor-shift OIS pro raw 48megapixel 48 MP, f/1.6, 26mm (wide), PDAF, OIS 4K@24/25/30/60fps, 1080p@25/30/60/120/240fps, 10-bit HDR, Dolby Vision HDR (up to 60fps), ProRes, stereo sound rec. 4K@24/25/30/60fps, 1080p@25/30/60/120/240fps, HDR, OIS, stereo sound rec.
Jmanol000 Δημοσ. Πέμπτη στις 08:04 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 08:04 μμ 7 λεπτά πριν, imr είπε Εχω μαλλον αλεργια στις παπατζες. Οταν λες οπτικο εννοειται καποιο "γυαλι". Αλλιως πες το ψηφιακο zoom η crop έχεις αλεργια στισ παπατζεσ για αυτό σου αρέσει να λεσ βλακείες οκ δεκτό άμα δεν καταλαβαίνεις να διαβάζεις 4 λεπτά πριν, AggelosTz είπε Που το στηρίζεις ; Όσον αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά της κάμερας και των δυνατοτήτων της; τα χαρακτηριστικά του 14 pm πρώτα και του 16e. Ρωτάω μήπως έκανα λάθος και δεν κατάλαβα σωστά 48 MP, f/1.8, 24mm (wide), 1/1.28", 1.22µm, dual pixel PDAF, sensor-shift OIS pro raw 48megapixel 48 MP, f/1.6, 26mm (wide), PDAF, OIS 4K@24/25/30/60fps, 1080p@25/30/60/120/240fps, 10-bit HDR, Dolby Vision HDR (up to 60fps), ProRes, stereo sound rec. 4K@24/25/30/60fps, 1080p@25/30/60/120/240fps, HDR, OIS, stereo sound rec. το 14 pro max δεν εχει δυνατοτητα για 24 Megapixel στη βασικη φωτογραφια , δεν υποστηριζει το νεο photonic engine που δουλεύει και σε nightmode, portrait και αλλα που έχουν από τα 15 και μετά και πίστεψε με κάνει πολύ μεγάλη διαφορά όπως το έχω δει άξιζε πολύ την αναβάθμιση για εμένα , έχει hdr 5 που δεν έχει το 14 pm , για point and shoot ειναι πολυ καλυτερο το 16e αλλα το 14 pro max ειναι πιο versatile και αν σκοπευεισ να κανεισ edit τισ φωτο και οχι απλα να τραβηξεισ τοτε γινεται πολυ καλυτερο , γενικα η apple θα μπορουσε να κανει τα παλιοτερα pro μοντελα 14 , 15 πολυ καλυτερα αν εδινε τα νεα χαρακτηριστικα software καθωσ εχουν καλυτερο hardware αλλα δεν το κανει 3 ώρες πριν, Dinos1973 είπε καμια σχεση με το 16, ποιο κοντα στο 15 και στο 14 ειναι! https://www.apple.com/iphone/compare/?modelList=iphone-16e,iphone-15,iphone-14 https://www.apple.com/iphone/compare/?modelList=iphone-16e,iphone-15,iphone-14 Ετσι ακριβως οπως τα γραφεις. τουλαχιστον βρεθηκε ενας να κανει κανονικη συγκριση ετσι οπως παρουσιαζετε και απο το site τις apple! https://www.apple.com/iphone/compare/?modelList=iphone-16e,iphone-15,iphone-14 τι βλακείες λεσ? είναι πολύ καλύτερο από το 15 1
mdkamael Δημοσ. Πέμπτη στις 08:18 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 08:18 μμ (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Jmanol000 είπε σε πληροφορώ πωσ όχι μόνο δεν με ενοχλεί αλλά και όταν το βλέπω μου αρέσει και ολας βεβαια τώρα υπερβάλεις σε καμία εφαρμογή δεν ενοχλεί και το λεω ωσ κάποιος που κάνει edit στο κινητό παίζει triple a games τυπου assigns creed mirage , καποιεσ φορεσ ενοχλει λογω του aspect ratio του βιντεο αυτο το αναγνωριζω και εχεισ δικαιο αλλα δεν ειναι συχνο αυτο όχι υπέροχο είναι τρελό vfm ειδικά για κάποιον που θέλει ένα οικονομικό all round τηελφωνο που θα κρατησει χρονια , για χρηστεσ σαν τον αδερφο μου που νοιαζονται μονο για την αποδοση και τιποτα αλλο συνολικα ειναι η καλυτερη επιλογη πωσ να το κανουμε όχι , χρησιμοποιώ καιρό iPhone και android με promotion , τα 60 ενοχλούν σε παλιά iPhone σε 15 , 16 είναι υπέροχα πωσ να το κάνουμε , και επαναλμβανω είναι ξεφτίλα που δεν έχουν 120 , δεν θα έκανα ποτέ βασική συσκευή μου μια με 60 δεν θα μπορούσα αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι χειρότερα , σημαίνει ότι δεν είναι εξίσου καλά , μιασ και ο ρυθμός κάνει καλύτερη την εμπειρία όχι την λειτουργικότητα e waste να πεισ ολα τα samsung που δεν ανηκουν στην s σειρα γιατι αυτο ειναι και τα red note τι βλακείες λεσ ? ο a16 είναι χιλιόμετρα πίσω μόνο αυτό κάνει το 16 e να αξίζει ,και άσε τισ βλακείες και τα κόλπα, apple inteligence δεν θα εχει το 15 τελοσ πληρωσ αξιόπιστο , μην αγοράσεις καλύτερα άσε περισσότερα τεμάχια για εμάς δεν υπάρχει κάτι να μου βγάλεις το καπέλο , πέρσι είχε καινούριο το 15 pro σε μαγαζιά 800 ευρώ τώρα έχει 750 το απλό μόλις το ψάξεις το βρίσκεις Πασαμ' εγω πινω ενεκεν ημερας, εσυ μ τα λες μπερδεμενα... για το vanilla 16αρι μ γραφες πιο πανω... Επεξ/σία Πέμπτη στις 08:19 μμ από mdkamael
vangelis_k Δημοσ. Πέμπτη στις 09:52 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 09:52 μμ 5 ώρες πριν, Jmanol000 είπε πληρωσ αξιόπιστο , μην αγοράσεις καλύτερα άσε περισσότερα τεμάχια για εμάς Δεν καταλαβαίνω τη γενικότερη επιθετικότητά σου και ειδικά όσο αφορά εμένα τις ανησυχίες που έχω για τον τρόπο που διαθέτω τα χρήματά μου. Στο θέμα μας η διαφορά τιμής, για όποιον παίρνει το ρίσκο, σαφώς και οδηγεί στην αγορά του κανονικού 16. Οπότε αν το αποφασίσεις καλορίζικο.
imr Δημοσ. Πέμπτη στις 09:52 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 09:52 μμ (επεξεργασμένο) 1 hour ago, Jmanol000 said: έχεις αλεργια στισ παπατζεσ για αυτό σου αρέσει να λεσ βλακείες οκ δεκτό άμα δεν καταλαβαίνεις να διαβάζεις Το ακούσαμε και αυτό. Λέω εγώ βλακειες και όχι εσύ (και η apple) που προσπαθείς να πεις οτι το crop μιας φωτογραφοας είναι το ίδιο με ΟΠΤΙΚΟ zoom? Επεξ/σία Πέμπτη στις 09:53 μμ από imr
Jmanol000 Δημοσ. Πέμπτη στις 10:03 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 10:03 μμ 8 λεπτά πριν, vangelis_k είπε Δεν καταλαβαίνω τη γενικότερη επιθετικότητά σου και ειδικά όσο αφορά εμένα τις ανησυχίες που έχω για τον τρόπο που διαθέτω τα χρήματά μου. Στο θέμα μας η διαφορά τιμής, για όποιον παίρνει το ρίσκο, σαφώς και οδηγεί στην αγορά του κανονικού 16. Οπότε αν το αποφασίσεις καλορίζικο. Δίκαιο έχεις συγγνώμη για τον τρόπο μου ήταν απαράδεκτος. Γενικά έχω δεχτεί επιθέσεις από όποιον δεν εμπιστεύεται τα συγκεκριμένα καταστήματα και απειλές με αποτέλεσμα να προσεγγίζω επιθετικά το συγκεκριμένο θέμα . Συγγνώμη και πάλι 10 λεπτά πριν, imr είπε Το ακούσαμε και αυτό. Λέω εγώ βλακειες και όχι εσύ (και η apple) που προσπαθείς να πεις οτι το crop μιας φωτογραφοας είναι το ίδιο με ΟΠΤΙΚΟ zoom? Αποδεδειγμένα είναι καλύτερο το x2 του από αυτό που είχαν iPhone με x2 οπτικό με ξεχωριστή κάμερα . Αρα τι σε ενοχλεί ; Θα προτιμούσες να έχει δεύτερη κάμερα με χειρότερη ποιότητα που να είναι καθαρά οπτική ;
imr Δημοσ. Πέμπτη στις 11:01 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:01 μμ 27 minutes ago, Jmanol000 said: Αποδεδειγμένα είναι καλύτερο το x2 του από αυτό που είχαν iPhone με x2 οπτικό με ξεχωριστή κάμερα . Αρα τι σε ενοχλεί ; Θα προτιμούσες να έχει δεύτερη κάμερα με χειρότερη ποιότητα που να είναι καθαρά οπτική ; Ειπα καπου αν ειναι καλυτερο η χειροτερο η αν προτιμουσα 1,2,3, 10 καμερες? Ειπα οτι ΔΕΝ ειναι οπτικο ζοομ το crop
Jmanol000 Δημοσ. Πέμπτη στις 11:03 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:03 μμ Μόλις τώρα, imr είπε Ειπα καπου αν ειναι καλυτερο η χειροτερο η αν προτιμουσα 1,2,3, 10 καμερες? Ειπα οτι ΔΕΝ ειναι οπτικο ζοομ το crop Για να καταλήξεις που ; Κανείς δεν είπε ότι είναι οπτικό είπε ότι έχει οπτική ποιότητα που ισχύει τι να κάνουμε ; Να διαφωνείς για να μην καταλήξεις πουθενά ;
imr Δημοσ. Πέμπτη στις 11:18 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:18 μμ 13 minutes ago, Jmanol000 said: Για να καταλήξεις που ; Κανείς δεν είπε ότι είναι οπτικό είπε ότι έχει οπτική ποιότητα που ισχύει τι να κάνουμε ; Να διαφωνείς για να μην καταλήξεις πουθενά ; Εχεις μετοχες της apple και θιγεσαι οταν την κατηγορουν οτι λεει παπατζες? "Διαθέτει έναν (και μόνο) αισθητήρα 48MP με τηλεφακό στα 2x" Ο τηλεφακος και το οπτικο zoom εχουν τεραστιες διαφορες απο το crop που κανει. Μπορεις απλα να googlaρεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα