vangelis_k Δημοσ. Πέμπτη στις 11:01 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:01 πμ (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, apostolis81 είπε Πλέον το android έχει βελτιωθεί απίστευτα (υπάρχουν βίντεο σύγκρισης και αναλύσεις). Οποτε ο μέσος χρήστης δεν χρειάζεται iPhone. Σε πολλούς η αγορά του είναι ένδειξη ανωριμότητας, κόμπλεξ και κολλήματος. Ειδικά στην τιμή των 720 ευρώ το φθηνο μοντελο είναι απλά λαθος οικονομικα αγορά. Και κάποιες αναρτήσεις ενίοτε είναι "ένδειξη ανωριμότητας, κόμπλεξ και κολλήματος", ιδίως όταν αναφέρονται στις προτιμήσεις άλλων. Έχω αυτή τη στιγμή δύο συσκευές ένα iphone 6 plus λειτουργικότατο αγορασμένο το 2014 και ένα xiaomi redmi note 12 5g. Δε λέω ότι έχω καμια ναυαρχίδα android αλλα τα κολλήματα που τρώει το xiaomi και φθάνουν σε σημείο που να θέλω κάποιες φορές να το σπάσω , δεν τα αντιμετωπίζω σε iphone 10ετίας και βάλε. Καλά τα λόγια αλλά αν δεν υπάρχει ιδία άποψη.... 16 ώρες πριν, levank είπε Σήμερα αγοράζεις με 750€ IPhone 16 Σε ένα μόνο κατάστημα, χωρίς δυνατότητα αντικαταβολής και μόνο με κατάθεση σε τράπεζα. Δε γνωρίζω αν το κατάστημα είναι αξιόπιστο ή όχι αλλά σε διαδικασία να προπληρώσω μέσω κατάθεσης (ουτε καν κάρτα ή paypal) και να περιμένω αν και πότε θα παραλάβω, σόρυ αλλά δεν μπαίνω. Επεξ/σία Πέμπτη στις 11:11 πμ από vangelis_k
archiezulu Δημοσ. Πέμπτη στις 11:11 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:11 πμ (επεξεργασμένο) iPhone 11 64 στα 299 ξεστοκαρισμα istorm τέλη Νοεμβρίου , λειτουργεί άψογα , μονο ο μισός χώρος έχει χρησιμοποιηθεί και είναι πραγματικά σαν να έχω συσκευή που βγήκε τώρα Επεξ/σία Πέμπτη στις 03:28 μμ από archiezulu 2
apostolis81 Δημοσ. Πέμπτη στις 11:25 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:25 πμ 21 λεπτά πριν, vangelis_k είπε Και κάποιες αναρτήσεις ενίοτε είναι "ένδειξη ανωριμότητας, κόμπλεξ και κολλήματος", ιδίως όταν αναφέρονται στις προτιμήσεις άλλων. Έχω αυτή τη στιγμή δύο συσκευές ένα iphone 6 plus λειτουργικότατο αγορασμένο το 2014 και ένα xiaomi redmi note 12 5g. Δε λέω ότι έχω καμια ναυαρχίδα android αλλα τα κολλήματα που τρώει το xiaomi και φθάνουν σε σημείο που να θέλω κάποιες φορές να το σπάσω , δεν τα αντιμετωπίζω σε iphone 10ετίας και βάλε. Καλά τα λόγια αλλά αν δεν υπάρχει ιδία άποψη.... Σε ένα μόνο κατάστημα, χωρίς δυνατότητα αντικαταβολής και μόνο με κατάθεση σε τράπεζα. Δε γνωρίζω αν το κατάστημα είναι αξιόπιστο ή όχι αλλά σε διαδικασία να προπληρώσω μέσω κατάθεσης (ουτε καν κάρτα ή paypal) και να περιμένω αν και πότε θα παραλάβω, σόρυ αλλά δεν μπαίνω. Να είσαι καλα και εσύ και οι προτιμησεις σου δεν υπάρχει κανενα προβλημα, απλα εγω αναφέρω ένα φαινόμενο που ισχύει σε μεγαλο βαθμο και φυσικα φθηνες ή low budget συσκευες με android δεν είναι ότι καλυτερο. Αυτο όμως δεν αναιρεί αυτό που αναφερω και εννοειται ότι δεν ισχύει για όλους αλλα για μια μεγαλη μερίδα χρηστών.
Super Moderators billdanos Δημοσ. Πέμπτη στις 11:36 πμ Super Moderators Δημοσ. Πέμπτη στις 11:36 πμ Δεν έχετε ακόμη καταλάβει μερικοί το εξής: υπάρχει κόσμος που δεν ενδιαφέρεται για high end χαρακτηριστικά αλλά ταυτόχρονα θέλει μια ποιοτική, σταθερή και με άψογη υποστήριξη συσκευή. Και ταυτόχρονα θέλει να είναι iPhone αλλά να πληρώσει όσο το δυνατόν λιγότερα σε σχέση με τα μεγαλύτερα μοντέλα. Βλέπουμε πως ακόμη και όταν βάζουν εκπτώσεις 50 ευρώ σε προϊόντα της Apple η ζήτηση αυξάνεται κατακόρυφα, άρα φανταστείτε τι θα γίνει όταν ξαφνικά έχουμε συσκευή Apple που κοστίζει 200 ευρώ λιγότερα από το αμέσως ακριβότερο μοντέλο που είναι το iPhone 16! Ναι οκ, έχω σούπερ σετ με κάμερες στο iPhone 16pro αλλά ταυτόχρονα το 90% των φωτογραφιών μου είναι από τον έναν φακο μόνο! 5 1
mdkamael Δημοσ. Πέμπτη στις 11:49 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:49 πμ 2 ώρες πριν, Jmanol000 είπε 128 είναι αρκετά για όλους τουσ χρήστες , όλοι όσοι ξέρω 128 έχουν και είναι μια χαρά , τα 128 είναι εγκληματικα στα pro που μόλις πασ να βγάλεις pro res βίντεο έχει γεμίσει , η τώρα που έχει 4k 120 fps και δεν μπορεισ να βγαλεισ οπωσ παλιοτερα το 11 gigabyte μουσικής μου κάνει εντύπωση πόση πολύ μουσική έχεις όχι , γιατί αγνοείς το γεγονός ότι κανένας δεν θα το πάρει με τόσα λεφτά η τιμή του σε σελίδες θα είναι 200 ευρώ κάτω όπως είναι του 16 ήδη στα 500 , 600 και κάτι είναι πολύ οκ σιγά ρε που κόβει , δεν κόβει καθόλου και σχεδόν ποτέ , ελάχιστα άμα κόψει καμία φορά και τέλος όχι δυο χρόνια είναι η διαφορά και είναι τεράστια , το 15 έχει τσιπ του 2022 ΚΑΙ ΤΟ 16e ΕΧΕΙ ΤΟΥ 2024 πολυ απλο δυο χρονια μπροστα , αφου ειναι ενα χρονο μπροστα απο τον a17 pro των 15 pro που ηταν ενα χρονο μπροστα απο τον a16 των 15 μην λετε οτι θελετε , το να αγορασει κανεισ κινητο με τον α16 ειναι απλα χαζο πωσ να το κανουμε ειναι φουλ πισω , επισησ θεσ να πεισ στισ καμερεσ γιατι το στησ ειναι λαθοσ , δευτερη καμερα που εχει το 15 σιγα τη καμερα λουζει σχεδον σε καθε συνθηκη φωτισμου και σιγα και το Dynamic Island η το magsafe Αρκετα απολυτος ( λανθασμενα ) σε αρκετα σημεια. Ενταξει, θες να το υπερασπιστεις... το κατανοησαμε... αλλοι φιλανε και τα χερια του Καραμανλη jr., αλλα ας ημαστε λιγο αντικειμενικοι. Εκτος αν το κανεις επιτηδες - who knows. Το γεγονος οτι δεν πληρωνεις δικαιωματα στη qualcomm με το 16e λογω c1 πως μεταφραζεται ( σε ορους τελικης τιμης?! )?! Τωρα αν εσυ βρισκεις σε σελιδες το iP16 στα 700 κουτι σου βγαζω το καπελο... 2
AtiX Δημοσ. Πέμπτη στις 11:56 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:56 πμ 11 λεπτά πριν, billdanos είπε Δεν έχετε ακόμη καταλάβει μερικοί το εξής: υπάρχει κόσμος που δεν ενδιαφέρεται για high end χαρακτηριστικά αλλά ταυτόχρονα θέλει μια ποιοτική, σταθερή και με άψογη υποστήριξη συσκευή. Και ταυτόχρονα θέλει να είναι iPhone αλλά να πληρώσει όσο το δυνατόν λιγότερα σε σχέση με τα μεγαλύτερα μοντέλα. Βλέπουμε πως ακόμη και όταν βάζουν εκπτώσεις 50 ευρώ σε προϊόντα της Apple η ζήτηση αυξάνεται κατακόρυφα, άρα φανταστείτε τι θα γίνει όταν ξαφνικά έχουμε συσκευή Apple που κοστίζει 200 ευρώ λιγότερα από το αμέσως ακριβότερο μοντέλο που είναι το iPhone 16! Ναι οκ, έχω σούπερ σετ με κάμερες στο iPhone 16pro αλλά ταυτόχρονα το 90% των φωτογραφιών μου είναι από τον έναν φακο μόνο! Στα περισσότερα συμφώνων απλά το λάθος που έκανε η Apple, εσκεμμένα για εμένα, ήταν που το ονόμασε 16e και όχι SE 2025 μιας το μόνο κοινό που έχει με την σειρά 16 είναι ο επεξεργαστής άντε και η μνήμη και μεγαλύτερη παραφωνία το island και το κουμπί για τον έλεγχο της κάμερας… 2
teovag Δημοσ. Πέμπτη στις 12:19 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 12:19 μμ 41 λεπτά πριν, billdanos είπε Δεν έχετε ακόμη καταλάβει μερικοί το εξής: υπάρχει κόσμος που δεν ενδιαφέρεται για high end χαρακτηριστικά αλλά ταυτόχρονα θέλει μια ποιοτική, σταθερή και με άψογη υποστήριξη συσκευή. Και ταυτόχρονα θέλει να είναι iPhone αλλά να πληρώσει όσο το δυνατόν λιγότερα σε σχέση με τα μεγαλύτερα μοντέλα. Βλέπουμε πως ακόμη και όταν βάζουν εκπτώσεις 50 ευρώ σε προϊόντα της Apple η ζήτηση αυξάνεται κατακόρυφα, άρα φανταστείτε τι θα γίνει όταν ξαφνικά έχουμε συσκευή Apple που κοστίζει 200 ευρώ λιγότερα από το αμέσως ακριβότερο μοντέλο που είναι το iPhone 16! Ναι οκ, έχω σούπερ σετ με κάμερες στο iPhone 16pro αλλά ταυτόχρονα το 90% των φωτογραφιών μου είναι από τον έναν φακο μόνο! Billdanos ΚΑΜΙΑ σχεση τα δύο κινητά...δυστυχώς pure marketing....
imr Δημοσ. Πέμπτη στις 01:12 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 01:12 μμ 4 hours ago, Jmanol000 said: Όταν έχει οπτική ποιότητα το ονομάζεις ναι . Σταματήστε με τη μιζέρια Πως ορίζεται η οπτική ποιότητα ακριβώς? 1
Jmanol000 Δημοσ. Πέμπτη στις 01:34 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 01:34 μμ 20 λεπτά πριν, imr είπε Πως ορίζεται η οπτική ποιότητα ακριβώς? Είναι εμφανώς καλύτερη η κάμερα του στο χ2 από κάθε άλλο τηλεφακό τηλεφώνου στα 44mm . Και το x2 εδώ είναι καλύτερο από αυτό του 12 pro . Απλά θα βρίσκεις κάτι να γκρινιάζεις
Super Moderators billdanos Δημοσ. Πέμπτη στις 01:48 μμ Super Moderators Δημοσ. Πέμπτη στις 01:48 μμ 1 ώρα πριν, teovag είπε Billdanos ΚΑΜΙΑ σχεση τα δύο κινητά...δυστυχώς pure marketing.... https://www.apple.com/iphone/compare/?modelList=iphone-16e,iphone-16,iphone-16-pro
teovag Δημοσ. Πέμπτη στις 02:09 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 02:09 μμ (επεξεργασμένο) 42 λεπτά πριν, billdanos είπε https://www.apple.com/iphone/compare/?modelList=iphone-16e,iphone-16,iphone-16-pro Το ίδιο λέμε... Είναι λίγο χειρότερο απο το 15... που έχει... 1. Καλύτερη κάμερα (δεν έχει cinematic mode το 16e...και μείον ένα zoom ...Γιατιιιιιιι!!!!) 2. Καλύτερο επεξεργαστη (εδώ τρελάθηκα ρε παίδαρε ...μείωσαν στο 16e κατα έναν πυρήνα τον Α18 που τώρα είναι λίγο χειρότερος απο τον Α16 του 15 , αλλά πιο αποδοτικός - εξ ού και καλύτερη μπαταρία !) 3. Καλύτερη οθόνη (20% χαμηλότερη brightness... notch...) ...αλλα καλύτερη μπαταρία λέμε 4.Κομμενη στο...μισό (!) η ικανότητα γρήγορης magsafe ασυρματης φόρτισης (πως αυτό κοστίζει περισσότερο αντε πες!!!) Θα μπορούσαν πιο σωστά να το πουν 15e !!!! ή ακόμα και 14 SE !!!! Καθαρά μουφα κίνηση... Όταν θα επεκτείνουν το AI στο 15 ...θα πέσει γέλιο... Γιατί μια χαρά δουλευει και εκεί.... https://www.apple.com/iphone/compare/?modelList=iphone-16e,iphone-16,iphone-15 Επεξ/σία Πέμπτη στις 02:32 μμ από teovag 1
ea6gka Δημοσ. Πέμπτη στις 02:51 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 02:51 μμ 3 ώρες πριν, Jmanol000 είπε μια χαρά είναι σε πονάει μάλλον Με στεναχωρει που μια εταιρια του μεγεθους της βγαζει τετοια σκουπιδια, ηδη εξω το λενε iphone 16e-waste. 2
logistoulis Δημοσ. Πέμπτη στις 02:56 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 02:56 μμ 16 ώρες πριν, Jmanol000 είπε . Τώρα λες βλακείες . Τα 60 hertz σε iPhone 16 είναι υπέροχα . Ότι και να λέτε , βέβαια για να μην παρεξηγηθώ είναι ξεφτίλα που σε αυτά τα λεφτά δεν έχουν 120 hertz εννοείται αυτό ότι έπρεπε να έχουν Δεν υπάρχουν υπέροχα 60 Hz, μπορεί σε κάποιες περιπτώσεις να είναι πιο ομαλή η κατάσταση σε σχέση με άλλες συσκευές που στοχεύουν στα 60, αλλά αν το μάτι σου έχει συνηθίσει τα 120 πολύ απλά δεν ανεχεσαι τα 60 Χειρότερη κάμερα ή μπαταρία ίσως ανεκτείς αλλά οθόνη 60αρα με την όποια θα έρχεται σε επαφή καθημερινά για τα επόμενα χρόνια δεν γίνεται. Οι συγκεκριμένες απευθύνεται σε όσους δεν έχουν μάθει σε κάτι καλύτερο, απλά είναι όχι η καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση των πελατών που δεν θα πάρουν και σε τιμή χώμα την όποια συσκευή apple
Superuser Δημοσ. Πέμπτη στις 03:24 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 03:24 μμ 5 ώρες πριν, Jmanol000 είπε σιγά ρε που κόβει , δεν κόβει καθόλου και σχεδόν ποτέ , ελάχιστα άμα κόψει καμία φορά και τέλος Έχω δει πολλά φανμπογια αλλά εσένα άνετα σε βάζω πάνω πάνω στην λίστα Στο 80-90 % των εφαρμογών κόβει οθόνη όλο το ίντερνετ έχει βουηξει και το βλέπω και εγώ κάθε μέρα 1
vangelis_k Δημοσ. Πέμπτη στις 03:50 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 03:50 μμ 48 λεπτά πριν, logistoulis είπε Δεν υπάρχουν υπέροχα 60 Hz, μπορεί σε κάποιες περιπτώσεις να είναι πιο ομαλή η κατάσταση σε σχέση με άλλες συσκευές που στοχεύουν στα 60, αλλά αν το μάτι σου έχει συνηθίσει τα 120 πολύ απλά δεν ανεχεσαι τα 60 Χειρότερη κάμερα ή μπαταρία ίσως ανεκτείς αλλά οθόνη 60αρα με την όποια θα έρχεται σε επαφή καθημερινά για τα επόμενα χρόνια δεν γίνεται. Οι συγκεκριμένες απευθύνεται σε όσους δεν έχουν μάθει σε κάτι καλύτερο, απλά είναι όχι η καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση των πελατών που δεν θα πάρουν και σε τιμή χώμα την όποια συσκευή apple Στο xiaomi 12 5g που έχω πάντως παρόλο που έχει oled οθονη και υποστηρίζει υψηλό ρυθμό ανανέωσης οπτικά, πέραν του καλύτερου μαύρου, δεν είναι εντυπωσιακά καλύτερη τόσο από το παλιό μου iphone όσο και από πάμπολες συσκευές android που έχουν περάσει από τα χέρια μου. Και για λόγους οικονομίας στη μπαταρία το έχω κατεβάσει στα 60Hz. Κάποιες φορές γινόμαστε αριθμολάγνοι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα