Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τσάμπα πράμα! Μη σπρώχνεστε κύριοι όλοι θα πάρετε. 700+ το "οικονομικό". Δεν μπορεί να είναι τόσο άπληστοι. Στην ουσία δηλαδή η Apple πλέον δεν έχει μοντέλο budget/midrange.

Επεξ/σία από whoever81
  • Like 8
  • Απαντ. 139
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, JcD είπε

Ιδανικό μέγεθος, ιδανικό εμφάνιση κάμερας (έχω σιχαθεί 15 κάμερες στην πλάτη). Μου αρέσει, αν έχει και καλή μπαταρία θα είναι σούπερ, το παίρνεις εδώ μέσα ελαφρός μεταχειρισμένο στα 600 σε λιγο καιρό!

με σκληρα παζαρια ;

• Haha 4
Δημοσ.
4 minutes ago, Hal9000 said:

Οι τιμές στην Ελλάδα. Κυκλοφορεί όπως είπαμε στις 28 Φεβρουαρίου

• iPhone 16e 128GB - 719€
  • iPhone 16e 256GB - 859€
  • iPhone 16e 512GB - 1119€

Καλή τιμή παιδιά, το 25άρι της σάμυ είναι πολύ ακριβότερο!

• Confused 1
  • Sad 2
  • Haha 2
Δημοσ.
Just now, nepomuk said:

με σκληρα παζαρια ;

Ε πόσο ρε'συ από τα 719 που ξεκινάει? Άνετα θα το βρίσκεις στα 600 εδώ μέσα.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Hal9000 είπε

Οι τιμές στην Ελλάδα. Κυκλοφορεί όπως είπαμε στις 28 Φεβρουαρίου

• iPhone 16e 128GB - 719€
  • iPhone 16e 256GB - 859€
  • iPhone 16e 512GB - 1119€

Όταν βλέπω χωρητικότητα 128GB σε τέτοιες τιμές μου έρχεται εμετός στα μούτρα αυτών των εταιρειών. Πραγματικά όμως... 

• Like 19
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 minutes ago, mants118 said:

Δεν τα λες και τεράστια τύπου παλιά sony που ήταν σαν γυψοσανίδες 

Όσο και η αντίστοιχη επιλογή της SAMSUNG, το s24 fe.. Ναι εννοείται πιο ακριβό απ ότι θα πρεπε. 

Αν εξαιρέσεις τον επεξεργαστή νομίζω ναι, το 15 ή και το 16 μετά το Πάσχα είναι καλύτερες επιλογές κατά τη γνώμη μου. 

Οσο καλή και να είναι η μπαταρία, πάλι θεωρώ το βράδυ θα φορτίζεις ή έστω νωρίς το πρωί. 

Μεταχειρισμένο ένα κινητό στα 600 ευρώ; δεν θα το έλεγα και καλή ευκαιρία... 

Εγώ πάντως βλεποντας τη τιμή του SE ή Ε θα έλεγα ότι όντως είναι "το iphone του φτωχού" , απλώς οι φτωχοί πλέον έγιναν πιο πλούσιοι 😛😂

(και για να μη παρεξηγηθώ, αν ήταν να πάρω iphone θα πήγαινα σε αυτή τη σειρά, την SE ή Ε) 

Όλα μου τα κινητά των τελευταίων 7 ετών τα έχω αγοράσει μεταχειρισμένα από εδώ μέσα, δεν είχα ποτέ πρόβλημα.

• Like 1
Δημοσ.

Η τιμή είναι απογοητευτική και όσο και να προμοτάρει τον επεξεργαστή και την μνήμη δεν παύει να είναι ακριβό αφού στα ίδια λεφτά παίρνεις το 15.

Ταυτόχρονα χάνει από την παράδοση της σειράς SE ως ένα πραγματικά οικονομικού μοντέλου σε μικρές διαστάσεις…

• Like 11
  • Thanks 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, mants118 είπε

Οσο καλή και να είναι η μπαταρία, πάλι θεωρώ το βράδυ θα φορτίζεις ή έστω νωρίς το πρωί. 

Εχει διαφορα ομως να φορτιζεις βραδυ απο το να φορτιζεις νωρις το απογευμα. Το βασικο για εμενα ειναι ομως νιωθω σιγουρος οτι αν χρειαστω το κινητο για λιγο πιο εντονη χρηση απο οτι συνηθως να με κρατησει. Τωρα κυκλοφορω εξω μαζι με ενα μικρο powerbank, κριμα δεν ειμαι; 
Επισης κυκλοφορω με την προηγουμενη εκδοση android αλλα εχω και καλα 7 χρονια ενημερωσεις.
- Καλησπερα, Samsung εκει; Ποτε θα παρει η σειρα s23 Android 15 & One UI 7;
- Θα σας ενημερωσουμε.

Τετοιες ενημερωσεις εννοει η Samsung.

5 λεπτά πριν, mtifosi είπε

Εκπληκτικο σε ολα του αλλα μεγαλο μειον η ελλειψη magsafe ... 

με μια πολυ λεπτη θηκη το ελυσες και αυτο. Ετσι εχουμε magsafe στα Android μας.

Δημοσ.

Το 13 pro μου είχε αρχίσει να ανησυχεί για αντικατάσταση του απτό 16e μόνο και μόνο λόγω type-c. 
Χάρηκε μόλις του είπα πως θα πάρει νέα μπαταρία (μιας και είναι στο 85%) και θα μείνει κοντά μου για άλλα 2 χρόνια. 

Σε δύο χρόνια μεταχειρισμένο 17 pro και όλα καλά. 

• Like 8
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, JcD είπε

Καλή τιμή παιδιά, το 25άρι της σάμυ είναι πολύ ακριβότερο!

To 25ρι της Samsung όμως πέφτει σε τιμή. Ηδη στο skroutz το βρισκεις στα 780 και έχει λιγότερο από μήνα, και είναι και συνολικά πολύ καλύτερο από το 16E.

image.png.0fc10fc82639e27c933f53aa8f066dd1.png

Κλασσικά άπληστη Apple.

Αντί να το κυκλοφορήσει σαν Iphone SE στα 499, του άλλαξαν ονομασία για να ανεβάσουν την τιμή.

• Like 4
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, AtiX είπε

Η τιμή είναι απογοητευτική και όσο και να προμοτάρει τον επεξεργαστή και την μνήμη δεν παύει να είναι ακριβό αφού στα ίδια λεφτά παίρνεις το 15.

Ταυτόχρονα χάνει από την παράδοση της σειράς SE ως ένα πραγματικά οικονομικού μοντέλου σε μικρές διαστάσεις…

H τιμη οντως ανεβηκε αλλα τι καλυτερο εχει το 15 ...?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...