Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 ώρες πριν, imr είπε

Εχεις μετοχες της apple και θιγεσαι οταν την κατηγορουν οτι λεει παπατζες?

"Διαθέτει έναν (και μόνο) αισθητήρα 48MP με τηλεφακό στα 2x"

Ο τηλεφακος και το οπτικο zoom εχουν τεραστιες διαφορες απο το crop που κανει. Μπορεις απλα να googlaρεις

Και σύ μπορείς να γκουγκλαρεις να δεις οτι το χ2 που εχει είναι καλύτερο απο το χ2 σε τηλέφωνα με χωριστό φακό για αυτο

Δημοσ.
Στις 20/2/2025 στις 9:11 ΠΜ, archiezulu είπε

iPhone 11 64 στα 299 ξεστοκαρισμα istorm τέλη Νοεμβρίου , λειτουργεί άψογα , μονο ο μισός χώρος έχει χρησιμοποιηθεί και είναι πραγματικά σαν να έχω συσκευή που βγήκε τώρα 

Καλά δεν το λες σε καμία περίπτωση ευκαιρία το απλό 11αρι στα 299 εν έτει 2024 που το πήρες!

Δημοσ.
5 hours ago, Jmanol000 said:

Και σύ μπορείς να γκουγκλαρεις να δεις οτι το χ2 που εχει είναι καλύτερο απο το χ2 σε τηλέφωνα με χωριστό φακό για αυτο

Ειναι σαν να μας λες δλδ οτι ενα πορτοκαλι μπορεις να το πεις μηλο επειδη ειναι καλυτερο απο τα υπολοιπα μηλα?

Δεν με ενδιαφερει ποιο ειναι καλυτερο, με ενδιαφερει να μην παρουσιαζουν κατι που δεν ειναι. Γιατι οπτικο δεν ειναι σε καμια περιπτωση

Δημοσ.
2 ώρες πριν, koutsis είπε

Καλά δεν το λες σε καμία περίπτωση ευκαιρία το απλό 11αρι στα 299 εν έτει 2024 που το πήρες!

νταξει άμα του αρέσει εκεινου 

8 λεπτά πριν, imr είπε

Ειναι σαν να μας λες δλδ οτι ενα πορτοκαλι μπορεις να το πεις μηλο επειδη ειναι καλυτερο απο τα υπολοιπα μηλα?

Δεν με ενδιαφερει ποιο ειναι καλυτερο, με ενδιαφερει να μην παρουσιαζουν κατι που δεν ειναι. Γιατι οπτικο δεν ειναι σε καμια περιπτωση

άσε ρε τώρα 

Δημοσ.
16 ώρες πριν, Jmanol000 είπε

Δίκαιο έχεις συγγνώμη για τον τρόπο μου ήταν απαράδεκτος. Γενικά έχω δεχτεί επιθέσεις από όποιον δεν εμπιστεύεται τα συγκεκριμένα καταστήματα και απειλές με αποτέλεσμα να προσεγγίζω επιθετικά το συγκεκριμένο θέμα . Συγγνώμη και πάλι 

Οκ, δεν τρέχει κάτι, και εγώ κάνω αγορές διαδικτυακά και αρκετές μάλιστα, απλά προτιμώ  αντικαταβολή, paypal, κάρτα κατά σειρά για πληρωμή. Πες το ψυχολογικό, πες το όπως θες απλά δε θέλω να ζω με το άγχος ότι μπορεί να μην παραλάβω. Καλά το να δέχεσαι απειλές και επιθέσεις επειδή λες τη γνώμη σου είναι απαράδεκτο. Διάλογο κάνουμε και προσπαθούμε να βοηθήσουμε με τις εμπειρίες μας σε κάποια προϊόντα ή υπηρεσίες όσους ενδιαφέρονται. Κάποια στιγμή θα αντικαταστήσω το iphone 6 plus που έχω και προσπαθώ να ενημερώνομαι για τις εξελίξεις οπότε θα περιμένω και γνώμες όσων απέκτησαν το 16e και βλέπουμε. 

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, vangelis_k είπε

Οκ, δεν τρέχει κάτι, και εγώ κάνω αγορές διαδικτυακά και αρκετές μάλιστα, απλά προτιμώ  αντικαταβολή, paypal, κάρτα κατά σειρά για πληρωμή. Πες το ψυχολογικό, πες το όπως θες απλά δε θέλω να ζω με το άγχος ότι μπορεί να μην παραλάβω. Καλά το να δέχεσαι απειλές και επιθέσεις επειδή λες τη γνώμη σου είναι απαράδεκτο. Διάλογο κάνουμε και προσπαθούμε να βοηθήσουμε με τις εμπειρίες μας σε κάποια προϊόντα ή υπηρεσίες όσους ενδιαφέρονται. Κάποια στιγμή θα αντικαταστήσω το iphone 6 plus που έχω και προσπαθώ να ενημερώνομαι για τις εξελίξεις οπότε θα περιμένω και γνώμες όσων απέκτησαν το 16e και βλέπουμε. 

Σε ευχαριστώ πολύ . υποστήριζα ότι είχα θετική εμπειρία και κάποιος μου έγραφε ότι θα με βρει 😂 καταντάει κάπως αστείο , τώρα να σου πω την ειλικρινή εμπειρία μου πέρσι το τηλέφωνο που παρήγγειλα ,iPhone 15 pro χάθηκε στη διάρκεια της μεταφοράς αυτά θα σου συμβούν δυστηχως όταν παραγγέλνεις κάτι .  Περασα  μεγάλη ταλαιπωρία καθωσ Η μεταφορική δεν παραδεχόταν οτι το πακέτο δεν έχουν ιδέα που βρίσκετε αρκετούς μήνες μετά παρέλαβα τη δεύτερη φορά που αγόρασα τηλέφωνο. Οταν παραγγέλνεις έχεις αυτό το ρίσκο . Αν είναι να δώσεις περίπου τα ίδια λεφτά που θα έδινες αν πήγαινες κατευθείαν στο κατάστημα δεν αξίζει . Σε κάποιες περιπτώσεις όμως αξίζει όταν η διαφορά τιμής είναι μεγάλη . Το iPhone 16e σε λίγο θα έχει 550 καινούριο τιμή δελεαστική από best price όπου πολλά καταστήματα είναι όντως αξιόλογα . Ότι και να επιλέξεις εύχομαι καλή τύχη και καλή συνέχεια φίλε 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...