Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 144
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, mtifosi είπε

Δεν εχουν να κανουν μονο τα hz για αυτο και το iphone 16 plus 120hz ειναι καλυτερο απο samsung.

Το Iphone 16 plus είναι με 60hz οθόνη....

Δημοσ.

Μια χαρά επιλογή γι'αυτό που θέλουν iphone και δεν θέλουν να μπλέξουν με μεταχειρισμένα ή παλιά μοντέλα.

Τα 128gb είναι υπέρ αρκετά για πολύ κόσμο.

• Like 1
  • Haha 1
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, dbrillis είπε

Συγνωμη αλλα το s23 στα 60Hz ειναι εχει μια εντελως χαλια  αισθηση ενω το iPhone 15 στα 60Hz δειχνει ΟΚ.

Κανένα κινητό στα 60 δεν δείχνει οκ, τα 60 είναι 60

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, logistoulis είπε

Κανένα κινητό στα 60 δεν δείχνει οκ, τα 60 είναι 60

Ας πουμε οτι τα 60 ειναι 60.
Τα iPhone και αλλα και τα Android κερδιζουν μπαταρια απο την αναλυση της οθονης οχι τοσο απο το refresh rate. Αν δεν εχεις φτηνο πανελ που παει μονο 120 και 60 αλλα εχεις adaptive refresh rate, δεν χανεις πολυ αυτονομια απο το refresh rate. 
Για αυτο τα Galaxy S+ και S Ultra διαφημιζουν αναλυση οθονης που κανεις δεν επιλεγει μιας και το αυτοματο(default) ειναι μια ΟΚ αναλυση. H Sony εριξε την αναλυση στο xperia 1 VI και εγινε τερας αυτονομιας.

• Like 1
Δημοσ.

60hz, μονή κάμερα, notch, χωρίς MagSafe , εντελώς αδιάφορα ουδέτερα χρώματα. Στα 700€ συγνώμη αλλά είναι κοροϊδία. Έχω το Xs και 14 pro max. Σε αυτά τα λεφτά μόνο android. 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Τσίλικο αλλά υπερκοστολογημένο. Μια τιμούλα 500-550€ θα το εκτόξευε σε πωλήσεις. Μεγάλο μείον, η απουσία magsafe. Με 700+ στην Ελλάδα δεν το αγοράζεις, σε αγοράζει.😊

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Hal9000 είπε

συμβάλλοντας «στη μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας που ξεπερνά κατά 6 ώρες το iPhone 11 και κατά 12 ώρες όλες τις γενιές του iPhone SE».

2 ώρες πριν, dbrillis είπε

Αν η μπαταρια ειναι τοσο καλη οσο λενε στην παρουσιαση bye bye Samsung και s23, s24, s25, θα ειναι η επιστροφη μου στο iOs.

Αν μιλας για τα παραπανω, αλλη μια κλασικη παρουσιαση apple με γενικα νουμερα χωρις να γινεται συγκεκριμενη. Το SOT (που ενδιαφερει τους περισσοτερους), αντε να ειναι βελτιωμενο κανα μισαωρο

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, zio10 είπε

Μια χαρά επιλογή γι'αυτό που θέλουν iphone και δεν θέλουν να μπλέξουν με μεταχειρισμένα ή παλιά μοντέλα.

Τα 128gb είναι υπέρ αρκετά για πολύ κόσμο.

Ναι αλλά αν ήταν 256gb (που στις μέρες μας κακά τα ψέματα θα πρέπει να είναι το standard από όλους τους κατασκευαστές) μαζί με τον νέο επεξεργαστή, modem, 2 σε 1 κάμερα και νέα μπαταρία θα δικαιολογούσε καλύτερα την αύξηση τιμής από το αναμενόμενο 499 των SE και γενικά η αρχική γνώμη του κόσμου θα ήταν πιο θετική. Καλοδεχούμενο πάντως κι έτσι. Φτάνει να δούμε τα πρώτα reviews για να δούμε αν τα διαφημιζόμενα features ισχύουν και με μια ενδεχόμενη μείωση τιμής μελλοντικά πιστεύω πως θα κάνει πάταγο #iPhoneforthemasses

• Like 2
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, dbrillis είπε

Ας πουμε οτι τα 60 ειναι 60.
Τα iPhone και αλλα και τα Android κερδιζουν μπαταρια απο την αναλυση της οθονης οχι τοσο απο το refresh rate. Αν δεν εχεις φτηνο πανελ που παει μονο 120 και 60 αλλα εχεις adaptive refresh rate, δεν χανεις πολυ αυτονομια απο το refresh rate. 
Για αυτο τα Galaxy S+ και S Ultra διαφημιζουν αναλυση οθονης που κανεις δεν επιλεγει μιας και το αυτοματο(default) ειναι μια ΟΚ αναλυση. H Sony εριξε την αναλυση στο xperia 1 VI και εγινε τερας αυτονομιας.

Η ανάλυση το πιστεύω ότι  ίσως σκοτώνει τη μπαταρία τα 120 δε νομίζω ότι κάνουν τρελή διάφορα ακόμα και αν δεν πέφτουν κάτω από 60

Αλλά σε κάθε περίπτωση είναι κάτι που αξίζει να έχεις, τα 60 φαίνονται χαλί αν έχεις συνηθίσει τα 120.

Θα έπρεπε να είναι στανταρ για όλα τα iphone από τη στιγμή που είναι κάτι τόσο διαδεδομένο στα υπόλοιπα κινητά

Δημοσ.

στην αμερικη παιδια μια χαρα τιμη το εχουν.και αγγλια. 599 pounds -dollars δεν ειναι τιποτα γιαυτους.εδω ειναι που το κρατος με τους φορους ανεβαζει σε υψηλη τιμη.οποτε ναι για πολλες χωρες ειναι οικονομικο iphone.γιατι μιλαμε για apple και την καλυτερη ποιοτητα κατασκευης.apple μεχρι το διαστημα για παντα!

υπεροχος λιτος σχεδιασμος καμερας ,παντα μου αρεσε το iphone με μονη καμερα .ωραιο το ασπρο-ασημι χρωματακι και πολυ δυνατο σε επιδοσεις και εφαρμογες.η τιμη ,οκ, για την ελλαδα ξεφευγει..εγω απο 12 του χρονου που θα πεσει λιγο μπορει να παω.

η παρουσιαση τελεια.νομιζω η καλυτερη που εχω δει τα τελευταια χρονια,ουτε ταινια να ηταν,πραγματικα χλιδατη.

• Haha 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...