Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να ρωτήσω τους χιλιάδες χρήστες του Isomnia εάν θυμάται κανένας για το site που έκλεισε (PLANETMOBILE) στις Αχαρνές ποια εταιρεία curier χρησιμοποιούσε για τις παραδόσεις τους. Αγόρασα 7/2014 ένα LG κινητό με τιμολόγιο και το πλήρωσα με αντικαταβολή στην κούριερ. Ψάχνω να βρω την πληρωμή γιατί η ΑΑΔΕ ψάχνει όλες τιςπωλήσεις της εν λόγω εταιρείας (ως εικονικές) και παρά του ότι έχω το κινητό, τιμολόγιο και παραγγελία θα τρέχω στο δικαστήριο για να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, nikpat-2021 είπε

Θέλω να ρωτήσω τους χιλιάδες χρήστες του Isomnia εάν θυμάται κανένας για το site που έκλεισε (PLANETMOBILE) στις Αχαρνές ποια εταιρεία curier χρησιμοποιούσε για τις παραδόσεις τους. Αγόρασα 7/2014 ένα LG κινητό με τιμολόγιο και το πλήρωσα με αντικαταβολή στην κούριερ. Ψάχνω να βρω την πληρωμή γιατί η ΑΑΔΕ ψάχνει όλες τιςπωλήσεις της εν λόγω εταιρείας (ως εικονικές) και παρά του ότι έχω το κινητό, τιμολόγιο και παραγγελία θα τρέχω στο δικαστήριο για να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας 

Από τον 7/2014???

Δημοσ.
Στις 19/2/2025 στις 5:46 ΜΜ, kormos είπε

Από τον 7/2014???

Φαίνεται πως ο φίλος επέστρεψε στο παρελθόν. Ίσως σε 10,5 χρόνια όταν φτάσει στο 2025 να δει το μήνυμα σου και να σου απαντήσει.

• Haha 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...