Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το μόνο που με εντυπωσίασε είναι η λέξη που μπορεί να προκύψει

Διπλοανδιπλούμενο - Διπλοαναδιπλόμενο 

Θα το ήθελα να γίνεται και απο καναπές κρεβάτι και επίσης θα ήθελα να το δώ και στα χέρια του Κώστα Χαριτοδιπλωμένου 

Mpampinshot.jpeg

sddefault.jpg

Επεξ/σία από georgiosmix
  • Thanks 1
  • Haha 3
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, johnfl21 είπε

Είμαι σε μεγάλο δίλημμα αν θα πετάξω σε ένα ρέμα 3500 ευρώ ή αν θα πάρω αυτό!!! 

Αλλοι τα πετανε στα φρουτακια κ το στοιχημα. Αλλοι παιρνουν ψαροντουφεκο καρμπον η καρμπον ποδηλατο. Η σωστη τιμη εχει να κανει με τις προτεραιοτητες που εχεις. Οτι υπαρχει κ ειναι αυτο που ειναι δεν εχει να κανει.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πολύ θέμα γίνεται στα σχόλια σχετικά με την τιμή... λογικό είναι να έχει τέτοια τιμή ένα "καινοτόμο" προϊόν στην αρχή. Έτσι ήταν και το fold της samsung ( όχι τόσο βέβαια), έτσι ήταν και οι oled όταν βγήκαν πόσο μάλλον οι μεγάλες ίντσες, έτσι είναι ένα σωρό πράγματα. Προφανώς υπάρχει υπάρχει πολύ S&D απο πίσω. Θα το κράξω ( και με το παραπάνω ) αν είναι προβληματικό.

Υ.Γ. Κάτοχος iPhone 16 pro

Επεξ/σία από patentas11
  • Like 2
Δημοσ.

Είναι πραγματικά ξεφτίλα να παράγουν τόσο ακριβά μοντέλα και να περιμένουν ότι θα τα αγοράσει πολύς κόσμος. Αλλά άμα βλέπουν οι εταιρείες ότι όντως θα τα αγοράσουν κάποιοι και θα βγάλουν κέρδος, καλά κάνουν και τα χρεώνουν τόσο. Είναι θέμα καταναλωτικου κοινού. 

• Haha 1
Δημοσ.

Αντε μπράβο. Καιρός ήταν. 

4 minutes ago, patentas11 said:

Πολύ θέμα γίνεται στα σχόλια σχετικά με την τιμή... λογικό είναι να έχει τέτοια τιμή ένα "καινοτόμο" προϊόν στην αρχή. Έτσι ήταν και το fold της samsung ( όχι τόσο βέβαια), έτσι ήταν και οι oled όταν βγήκαν πόσο μάλλον οι μεγάλες ίντσες, έτσι είναι ένα σωρό πράγματα. Προφανώς υπάρχει υπάρχει πολύ S&D απο πίσω. Θα το κράξω ( και με το παραπάνω ) αν είναι προβληματικό.

Κοίτα εγώ που το έχω από τα Χριστούγεννα, φτου φτου δεν έχει εμφανίσει κάτι. 

• Like 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, patentas11 είπε

Πολύ θέμα γίνεται στα σχόλια σχετικά με την τιμή... λογικό είναι να έχει τέτοια τιμή ένα "καινοτόμο" προϊόν στην αρχή. Έτσι ήταν και το fold της samsung ( όχι τόσο βέβαια), έτσι ήταν και οι oled όταν βγήκαν πόσο μάλλον οι μεγάλες ίντσες, έτσι είναι ένα σωρό πράγματα. Προφανώς υπάρχει υπάρχει πολύ S&D απο πίσω. Θα το κράξω αν είναι προβληματικό.

Δεκτον, παίζει το κόστος παραγωγής του να είναι πολύ υψηλότερο από τα υπόλοιπα μοντέλα. Προσωπικά πάντως και να ήμουν ζαμπλουτος, και ο ίδιος ο θεός να το είχε φτιάξει το κινητό να μου στείλει από τον ουρανό, δεν παίζει να πλήρωνα σε τέτοια τιμή. 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, mariosnik_ είπε

Δεκτον, παίζει το κόστος παραγωγής του να είναι πολύ υψηλότερο από τα υπόλοιπα μοντέλα. Προσωπικά πάντως και να ήμουν ζαμπλουτος, και ο ίδιος ο θεός να το είχε φτιάξει το κινητό να μου στείλει από τον ουρανό, δεν παίζει να πλήρωνα σε τέτοια τιμή. 

Πραγματικά δεν μπορώ να συμφωνήσω μαζί σου. Δεν ξέρω τι στο καλό γίνεται εκεί έξω, αλλά όλες οι premium εταιρίες, αυτοκίνητα θες, ρούχα θες, προϊόντα τεχνολογίας θες... όλα τα πανάκριβα πουλάνε. Που στο καλό είναι τόσοι πλούσιοι; Θα μου πεις αυτό είναι το βασικό πρόβλημα της κοινωνίας παγκοσμίως... οι φτωχοί φτωχότεροι και οι πλούσιοι πλουσιότεροι. Πιστεύω θα τα πάει καλά γιατί υπάρχουν πάρα πολλοί που θα το πάρουν ακόμα και για να το βλέπουν να... σπάει σε τρία κομμάτια.

12 λεπτά πριν, Panosglasgow είπε

Αντε μπράβο. Καιρός ήταν. 

Κοίτα εγώ που το έχω από τα Χριστούγεννα, φτου φτου δεν έχει εμφανίσει κάτι. 

Ποιο έχεις απο τα Χριστούγεννα;

Δημοσ.
3 minutes ago, patentas11 said:

Πραγματικά δεν μπορώ να συμφωνήσω μαζί σου. Δεν ξέρω τι στο καλό γίνεται εκεί έξω, αλλά όλες οι premium εταιρίες, αυτοκίνητα θες, ρούχα θες, προϊόντα τεχνολογίας θες... όλα τα πανάκριβα πουλάνε. Που στο καλό είναι τόσοι πλούσιοι; Θα μου πεις αυτό είναι το βασικό πρόβλημα της κοινωνίας παγκοσμίως... οι φτωχοί φτωχότεροι και οι πλούσιοι πλουσιότεροι. Πιστεύω θα τα πάει καλά γιατί υπάρχουν πάρα πολλοί που θα το πάρουν ακόμα και για να το βλέπουν να... σπάει σε τρία κομμάτια.

Ποιο έχεις απο τα Χριστούγεννα;

Το mate XT για αυτό δεν μιλάμε? Φτου φτου χωρίς θέμα ακόμα

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, mariosnik_ είπε

Είναι πραγματικά ξεφτίλα να παράγουν τόσο ακριβά μοντέλα και να περιμένουν ότι θα τα αγοράσει πολύς κόσμος. Αλλά άμα βλέπουν οι εταιρείες ότι όντως θα τα αγοράσουν κάποιοι και θα βγάλουν κέρδος, καλά κάνουν και τα χρεώνουν τόσο. Είναι θέμα καταναλωτικου κοινού. 

Μερικά κινητά είναι θέμα status για την εταιρία και όχι για να ξεσκιστούν στις πωλήσεις, τουλάχιστον προς το παρόν.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Panosglasgow είπε

Το mate XT για αυτό δεν μιλάμε? Φτου φτου χωρίς θέμα ακόμα

Μα τώρα έγινε παγκοσμίως διαθέσιμο. Το έχεις φέρει απο Κίνα;; Φτου φτου μην το ματιάσω. Πες μας εντυπώσεις;;! Γιατί η αλήθεια είναι οτι φαίνεται πανέμορφο...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 minutes ago, patentas11 said:

Μα τώρα έγινε παγκοσμίως διαθέσιμο. Το έχεις φέρει απο Κίνα;; Φτου φτου μην το ματιάσω. Πες μας εντυπώσεις;;! Γιατί η αλήθεια είναι οτι φαίνεται πανέμορφο...

Ναι το αγόρασα εγώ ο ίδιος από Κίνα. Βέβαια δεν πωλείται σε καταστήματα huawei. Και σκέψου πολλοί Κινέζοι που δήλωναν ότι το θέλουν δεν τους εγκρίνουν εντέλει να το παρουν. Εμένα με τη 2η μου ήρθε το οκ, κ ένα διβδομαδο μετά το πήρα.

Εμένα προσωπικά σε όλα καλό μου φαίνεται, αλλά δεν είμαι και ο πιο απαιτητικός χρήστης. (κάνω χρήση κυρίως office και Cad viewer και Cad editors στο να βλέπω σχέδια ενώ είμαι εκτός γραφειου, mails, ebook readers και κάμερας η χρήση του είναι μόνο επαγγελματικη) Δεν θεωρώ ότι είμαι ο πιο σωστός να κάνω review. Μιλάω με έναν ytuber και θα του το δώσω κάποια στιγμή στο άμεσο μελλον για αναλυτικό review. 

Επεξ/σία από Panosglasgow
  • Like 3
  • Thanks 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...