Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
25 minutes ago, Taoustaoys said:

Εντάξει αυτά τα αμάξια απευθύνονται στους πλούσιους, αυτοί δίνουν τόσα λεφτά για αμάξι. Τα smartphones δεν απευθύνονται στους πλούσιους που νομίζω δεν ασχολούνται κιόλας με smartphones απλά παίρνουν το τελευταίο iphone , εντάξει το 7 πωλήσεις στην Ελλάδα για πλάκα το είπα αλλά δε νομίζω να απέχει πολύ από την πραγματικότητα.

Εντάξει αυτά τα αμάξια απευθύνονται στους πλούσιους, αυτοί δίνουν τόσα λεφτά για αμάξι. Τα smartphones δεν απευθύνονται στους πλούσιους που νομίζω δεν ασχολούνται κιόλας με smartphones απλά παίρνουν το τελευταίο iphone , εντάξει το 7 πωλήσεις στην Ελλάδα για πλάκα το είπα αλλά δε νομίζω να απέχει πολύ από την πραγματικότητα.

Το ότι είναι smartphone δε νομίζω να σημαίνει ότι απευθύνεται σε όλους. Δεν απευθύνεται σε φοιτηττές για παράδειγμα το συγκεκριμένο μοντέλο. Έχει ξεχοριστό target group που σε αυτό δεν ανήκουμε εγώ και εσύ

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είδα τον Jerry Rig Everything να το διαλύει ρίχνοντας άμμο στα hinges... Πρωτοποριακή η ιδέα το tri-foldable αλλά τα αναδιπλούμενα κινητά πάντα θα έχουν προβλήματα στον μηχανισμό διπλώματος, και ειδικά αυτό το μοντέλο είναι ευπαθές ακόμα παραπάνω καθώς πρέπει να θυμάσαι πώς διπλώνει σωστά..

Επεξ/σία από ramarg
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 hours ago, MSSB said:

Καταρχάς, σαν fanboy κάνεις. Μην το πάρεις προσωπικά. 

Και καταλαβαίνω τι βλέπω και το έχω πιάσει στα διάφορα καταστήματα. 

Αυτό που προσπαθώ να πω είναι ότι δεν βλέπω λόγο ύπαρξης να έχεις tablet πάνω σου εκτός από ειδικές περιπτώσεις. 

Πες μου τι μπορείς να κάνεις που δεν μπορείς ήδη με το απλό κινητό με τη μία οθόνη και όχι με τη παντόφλα.. σορρυ, αναδιπλούμενο κινητό. 

Η τιμή δεν με απασχολεί. Το τι είναι ακριβό ή φθηνό είναι υποκειμενικό. Ας το βάλουν και 10Κ αν θέλουν. 

Επίσης στο τελευταίο που έμεινες, οποίος δεν θέλει δεν το παίρνει. Όπως οτιδήποτε πάνω στο πλανήτη, κανείς δεν σε βάζει να το πάρεις με το ζόρι το οτιδήποτε. Αλλά το να το αγοράζει κάποιος που δεν του ΧΡΕΙΆΖΕΤΑΙ απλώς και μόνο για να το έχει στα χέρια του, αυτό απλώς το βρίσκω αστείο. Με γεια σου με χαρά σου να το πάρεις, αλλά δεν είσαι ξεχωριστός (όχι εσύ, γενικά). 

Με επισες.. Είσαι τυφλός. 

Μου θυμίζεις τον παππού μου. Θα σου έλεγε, τι να το κάνεις το smartphone, το κινητό είναι για να μιλαμε. Ακριβώς το ίδιο λες, αλλα δεν το κατανοείς καν. Δεν έχουμε όλοι κινητό για Instagram και Facebook. Που και αυτά είναι μερα με τη νύχτα η εμπειρία χρήσης σε 2πλασια οθόνη, μη πω για σερφαρισμα στο ίντερνετ και μη πιάσουμε Video editing κλπ.  Εχω και νόρμαλ κινητό. Καθε φορα που το πιάνω πλέον στα χέρια μου απλά γελάω. Εσυ δεν κατάλαβαινεις καν τη διαφορά. 

Επεξ/σία από oldnew
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, oldnew είπε

Με επισες.. Είσαι τυφλός. 

Επειδή ξέφυγα από το θέμα, άκυρο το ποστ. Βαριέμαι να ασχοληθώ. 

Επεξ/σία από MSSB
Δημοσ.
6 ώρες πριν, mariosnik_ είπε

Είναι πραγματικά ξεφτίλα να παράγουν τόσο ακριβά μοντέλα και να περιμένουν ότι θα τα αγοράσει πολύς κόσμος. Αλλά άμα βλέπουν οι εταιρείες ότι όντως θα τα αγοράσουν κάποιοι και θα βγάλουν κέρδος, καλά κάνουν και τα χρεώνουν τόσο. Είναι θέμα καταναλωτικου κοινού. 

Ενδεικτικοί μισθοι...
Αν ο μέσος έλληνας λοιπόν δίνει 1500 για Iphone με μέσο μισθό τα 1000 ευρώ...

Φαντάζομαι ο Ελβετός, ο τύπος από το Λουξεμβούργο, τη Δανία, την Αυστραλία, τη Νορβηγία και και  και... θα μπορεί να διαθέσει ένα κομμάτι για τέτοιας ποιότητας κινητό.

image.png.b0d4fd1e8c5e8cb0a74afa3e8db3df78.png

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
7 hours ago, johnfl21 said:

Είμαι σε μεγάλο δίλημμα αν θα πετάξω σε ένα ρέμα 3500 ευρώ ή αν θα πάρω αυτό!!! 

στο ρεμα.συντεταγμενες στειλε 😛

• Like 1
  • Thanks 1
  • Haha 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 hours ago, ramarg said:

Είδα τον Jerry Rig Everything να το διαλύει ρίχνοντας άμμο στα hinges... Πρωτοποριακή η ιδέα το tri-foldable αλλά τα αναδιπλούμενα θέματα πάντα θα έχουν προβλήματα στον μηχανισμό διπλώματος, και ειδικά αυτό το μοντέλο είναι ευπαθές ακόμα παραπάνω καθώς πρέπει να θυμάσαι πώς διπλώνει σωστά..

Μπορείς να μην το δίνεις σε άλλους να το ανοιγουν/κλείνουν για να αποτρέψεις το λάθος 😁 

Ο Jerry καλά κάνει και τα δείχνει αυτά με την άμμο, αν και δεν νομίζω να είναι κανένας με foldable και να ρίχνει το κινητό του στην άμμο και να κυλιεται στην άμμο με το κινητό κάνοντας σαν Ματζικαρπ εκτός νερού 😁

Επεξ/σία από Panosglasgow
  • Like 1
  • Haha 1
Δημοσ.

σε αυτά τα λεφτά θα το πάρεις να το βάλεις κατά από το τραπέζι να μην κουνάει 

11 ώρες πριν, ramarg είπε

Είδα τον Jerry Rig Everything να το διαλύει ρίχνοντας άμμο στα hinges... Πρωτοποριακή η ιδέα το tri-foldable αλλά τα αναδιπλούμενα θέματα πάντα θα έχουν προβλήματα στον μηχανισμό διπλώματος, και ειδικά αυτό το μοντέλο είναι ευπαθές ακόμα παραπάνω καθώς πρέπει να θυμάσαι πώς διπλώνει σωστά..

μακάρι να λυθούν αυτά τα ζητήματα γιατί είναι ωραίες συσκευές 

17 ώρες πριν, patentas11 είπε

Πολύ θέμα γίνεται στα σχόλια σχετικά με την τιμή... λογικό είναι να έχει τέτοια τιμή ένα "καινοτόμο" προϊόν στην αρχή. Έτσι ήταν και το fold της samsung ( όχι τόσο βέβαια), έτσι ήταν και οι oled όταν βγήκαν πόσο μάλλον οι μεγάλες ίντσες, έτσι είναι ένα σωρό πράγματα. Προφανώς υπάρχει υπάρχει πολύ S&D απο πίσω. Θα το κράξω ( και με το παραπάνω ) αν είναι προβληματικό.

Υ.Γ. Κάτοχος iPhone 16 pro

καλα πλάκα κάνουμε , προσωπικά θεωρώ ότι είναι δίκαιη η τιμή , θεσ να είσαι ο πρώτος με trifold θα το πληρώσεις πολύ , δεν θεσ τόσο πολύ να είσαι που σου φαίνονται πολλά τα λεφτά ? μην το πάρεις και τελειώνει εκεί 

16 ώρες πριν, Panosglasgow είπε

Ναι το αγόρασα εγώ ο ίδιος από Κίνα. Βέβαια δεν πωλείται σε καταστήματα huawei. Και σκέψου πολλοί Κινέζοι που δήλωναν ότι το θέλουν δεν τους εγκρίνουν εντέλει να το παρουν. Εμένα με τη 2η μου ήρθε το οκ, κ ένα διβδομαδο μετά το πήρα.

Εμένα προσωπικά σε όλα καλό μου φαίνεται, αλλά δεν είμαι και ο πιο απαιτητικός χρήστης. (κάνω χρήση κυρίως office και Cad viewer και Cad editors στο να βλέπω σχέδια ενώ είμαι εκτός γραφειου, mails, ebook readers και κάμερας η χρήση του είναι μόνο επαγγελματικη) Δεν θεωρώ ότι είμαι ο πιο σωστός να κάνω review. Μιλάω με έναν ytuber και θα του το δώσω κάποια στιγμή στο άμεσο μελλον για αναλυτικό review. 

μάγκας είσαι άμα το έχεις συγχαρητήρια ,είναι υπέροχη συσκευή 

10 ώρες πριν, Volga είπε

Ενδεικτικοί μισθοι...
Αν ο μέσος έλληνας λοιπόν δίνει 1500 για Iphone με μέσο μισθό τα 1000 ευρώ...

Φαντάζομαι ο Ελβετός, ο τύπος από το Λουξεμβούργο, τη Δανία, την Αυστραλία, τη Νορβηγία και και  και... θα μπορεί να διαθέσει ένα κομμάτι για τέτοιας ποιότητας κινητό.

image.png.b0d4fd1e8c5e8cb0a74afa3e8db3df78.png

καλά ισχύει , όσο για τα iPhone στην Ελλάδα πραγματικά τη φάση όλοι στο πανεπιστήμιο το τελευταίο iPhone όλοι στο σχολείο είχαν το τελευταίο iPhone όλοι στη καφετέρια στο μπαρ , δεν ξέρω τι φάση πραγματικά 

• Like 2
Δημοσ.
On 19/02/2025 at 16:19, magicnumbers said:

Θα περιμενω να ωριμασει η τεχνολογια οταν το βγαλει η Apple 😄😄😄

Η samsung προσπαθει 4 χρονια να κλεισει το μεντεσε στα αναδιπλουμενα της κ να μην εχει κενο..Της πηρε 5 μοντελα αισιως. Το 1800αρι ομως το ζηταει κ δεν ειναι λιγο για μια απτα ιδια..Η apple δε σταθερη 3 καμερες πισω τριγωνακι 6 μοντελα τωρα..

εγω προσωπικα πιστευω οτι αν ηθελαν και 5 καμερες πιο μετα θα ηταν και θα εκλεινε και το κινητο σωστα στο μεντεσε.αλλα σκοπος δεν ειναι να δωσεις το τελειο προιον γιατι μετα τηνεπομενη χρονια τι θα δωσεις? ειδικα για τα fold κτλ πιστευω οτι πληρωνεις το fold/flip και οχι τις καλες καμερες. καποια στιγμη θα βαλουν και καλυτερες καμερες και σε αυτα και καλυτερες μπαταριες.αλλα σιγα σιγα.να εχεις καθε χρονο να δινεις κατι. και ολες οι εταιρειες κανουν ταιδια.καθε χρονο ενα μικρο update για να δικαιολογει οτι βγηκε νεο μοντελο.

πχ το samsung s25 με βαση το προηγουμενο μπορει να εχει λιγο καλυτερη καμερα και λιγο πχ καλυτερη μπαταρια.

στο fold/flip αλλαζουν λιγο τα χαρακτηριστικα αλλα καθε χρονο υποτιθεται και ο μηχανισμος αναδιπλωσης γινεται καλυτερος. η μπαταρια σε flip ειναι ακομα χαλια οπως και η καμερα ειναι κατι νορμαλ. οταν φτιαξουν τελεια την αναδιπλωση μετα θα σου πουν οκ βαλε την ιδια καμερα πχ με το s25.  η ας πουμε το s23 ultra ειναι καλυτερο σχεδον σε ολα απο ενα s24 απλό. κτλ κτλ.καταλαβαινεις το Point μου. εφοσον υπαρχει κοσμος που κυριολεκτικα τρεχει να παρει πχ το s25 το iphone 16 κτλ γιατι να κανουν μεγαλες αλλαγες.μικρες και με το σταγονομετρο καθε χρονο.και ολοι μας τρεχουμε αποπισω μην χασουμε.εδω βλεπεις ατομα που εχουν πχ iphone 15 και θα παρουν το 16 και ας εχει μονο μια αλλαγη επειδη απλα θελουν το New ασχετα με θεμα χρησιμοτητας . οι εταιρειες ξερουν τι κανουν.εμεις παμε σαν τα προβατα στην σφαγη

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, poulinos είπε

αλλα σκοπος δεν ειναι να δωσεις το τελειο προιον γιατι μετα τηνεπομενη χρονια τι θα δωσεις?

Εννοείται απολύτως κατανοητό πάντα γινόταν σε ένα βαθμό απλά τώρα στα τελευταία 4 χρόνια πχ κ 5-6 μοντέλα της apple κ της samsung που έχει πάθει apple κ αυτή, είναι πολύ εντονότερο. Το fold 4 ήταν ολόιδιο με το 3 από πισω πχ κ στο 5 απλά πήγε το φλας πάνω δεξιά. 3mm φαρδύτερη οθόνη κ 4γρ ελαφρύτερο απτό ένα στο άλλο. Το 5 μια απτά ίδια κ το 6 άλλαξε λίγο σχέδιο.

Με 2 λόγια τέτοιες οριακές αλλαγές δεν δικαιούνται νέο όνομα. Δείχνουν ότι το R&D δεν κάνει καλα τη δουλειά του αναμασώντας τα ίδια σχέδια. Για την apple δεν έχω να γράψω κάτι ίδια κάσα σε 6 μοντέλα κ ακόμα σπρώχνει οθόνες 60hz.

• Like 1
Δημοσ.
3 hours ago, magicnumbers said:

Εννοείται απολύτως κατανοητό πάντα γινόταν σε ένα βαθμό απλά τώρα στα τελευταία 4 χρόνια πχ κ 5-6 μοντέλα της apple κ της samsung που έχει πάθει apple κ αυτή, είναι πολύ εντονότερο. Το fold 4 ήταν ολόιδιο με το 3 από πισω πχ κ στο 5 απλά πήγε το φλας πάνω δεξιά. 3mm φαρδύτερη οθόνη κ 4γρ ελαφρύτερο απτό ένα στο άλλο. Το 5 μια απτά ίδια κ το 6 άλλαξε λίγο σχέδιο.

Με 2 λόγια τέτοιες οριακές αλλαγές δεν δικαιούνται νέο όνομα. Δείχνουν ότι το R&D δεν κάνει καλα τη δουλειά του αναμασώντας τα ίδια σχέδια. Για την apple δεν έχω να γράψω κάτι ίδια κάσα σε 6 μοντέλα κ ακόμα σπρώχνει οθόνες 60hz.

δεν κανουν την δουλεια τους αλλα ειδες τι γινεται απο πωλησεις.δες ακομα και εδω στο ινσομνια το θεμα για τις προπαραγγελιες του 16. δεν υπαρχει σωτηρια.στο υπογραφω  οτι αν το 17 ειναι ολοιδιο με το 16  παλι θα υπαρχουν ατομα που θα το παρουν απλα για να λενε εχω το τελευταιο που ειναι το 17.και εφοσον το ιδιο κανουν και οι 2 κατασκευαστες και εμεις τρεχουμε απο πισω για αυτο μην παραξενευτεις που καθε χρονο και λιγοτερες αλλαγες. ωραιος τροπος να δεις που ειναι τα ορια του καταναλωτη και ποσα ειναι διατεθειμενος να σκασει

Δημοσ.
2 ώρες πριν, poulinos είπε

δεν κανουν την δουλεια τους αλλα ειδες τι γινεται απο πωλησεις.δες ακομα και εδω στο ινσομνια το θεμα για τις προπαραγγελιες του 16. δεν υπαρχει σωτηρια.στο υπογραφω  οτι αν το 17 ειναι ολοιδιο με το 16  παλι θα υπαρχουν ατομα που θα το παρουν απλα για να λενε εχω το τελευταιο που ειναι το 17.και εφοσον το ιδιο κανουν και οι 2 κατασκευαστες και εμεις τρεχουμε απο πισω για αυτο μην παραξενευτεις που καθε χρονο και λιγοτερες αλλαγες. ωραιος τροπος να δεις που ειναι τα ορια του καταναλωτη και ποσα ειναι διατεθειμενος να σκασει

Καλά ναι έχουμε περάσει σε μια άλλη εποχή πλέον που η τεχνολογία βαλτωσε κ κει που θα ελεγε κάποιος ότι θα φτηνενει συνεχως πλέον δεν είναι τεχνολογία αλλά status symbol. Βλέπεις πχ τον άλλο να μιλάει στο δρομο με 3 κάμερες τριγωνακι πίσω ξέρεις είναι iPhone,ποιο είναι άγνωστο,κ στο χέρι να το πιάσεις δε ξεχωρίζει. Το ίδιο κ η Samsung με τις καθετες κάμερες 3 κ 2.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...