ScorpioX777 Δημοσ. Τετάρτη στις 05:31 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 05:31 μμ (επεξεργασμένο) Aμα λαχει το χρησιμοποιεις για να αλλαξεις και βρακι... Επεξ/σία Τετάρτη στις 05:38 μμ από ScorpioX777 1 3
MSSB Δημοσ. Τετάρτη στις 05:35 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 05:35 μμ (επεξεργασμένο) Θυμάμαι την εποχή που οι εταιρίες σκοτώνονταν ποια θα βγάλει το πιο μικρό κινητό.. τώρα σκοτώνονται ποια θα βγάλει το ακριβότερο tablet που μοιάζει με κινητό... Δεν μπορώ να σκεφτώ ούτε έναν εκτός από κάποιον salesman, που μπορεί να κερδίσει από κάτι τέτοιο από το να μην κουβαλάει κινητό και tablet σαν δύο συσκευές. Παρ' όλα αυτά είμαι 100% σίγουρος ότι θα το δω στα χέρια κάποιου πολίτη σε καφέ στην Αθήνα (ή οπουδήποτε) να το βγάζει από τη τσάντα του (γιατί μόνο εκεί χωράει) και να τον κοιτάω να ξεδιπλώνει το κινητό για να τσεκάρει την ειδοποίηση στο messenger. Exciting times..! Επεξ/σία Τετάρτη στις 05:38 μμ από MSSB
Panosglasgow Δημοσ. Τετάρτη στις 05:42 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 05:42 μμ (επεξεργασμένο) 7 minutes ago, MSSB said: Θυμάμαι την εποχή που οι εταιρίες σκοτώνονταν ποια θα βγάλει το πιο μικρό κινητό.. τώρα σκοτώνονται ποια θα βγάλει το ακριβότερο tablet που μοιάζει με κινητό... Δεν μπορώ να σκεφτώ ούτε έναν εκτός από κάποιον salesman, που μπορεί να κερδίσει από κάτι τέτοιο από το να μην κουβαλάει κινητό και tablet σαν δύο συσκευές. Παρ' όλα αυτά είμαι 100% σίγουρος ότι θα το δω στα χέρια κάποιου πολίτη σε καφέ στην Αθήνα (ή οπουδήποτε) να το βγάζει από τη τσάντα του (γιατί μόνο εκεί χωράει) και να τον κοιτάω να ξεδιπλώνει το κινητό για να τσεκάρει την ειδοποίηση στο messenger. Exciting times..! Μία χαρά χωράει και σε τσέπη. Μην λέμε ότι θέλουμε χωρίς να ξέρουμε. Και του φοράω και θήκη άλλη που έχει προάστια και από πάνω και από κάτω και πάλι μια χαρά είναι. Και δεν εννοώ τσέπη φόρμας. Τζιν, τσινο ότι θες. Προέρχομαι μάλιστα και από λεπτότερο foldable (xiaomi fold 3) και η διαφορά δεν είναι χαώδης. Τουλάχιστον δεν τη νιώθω. Επεξ/σία Τετάρτη στις 05:45 μμ από Panosglasgow 1 2
ZoReN Δημοσ. Τετάρτη στις 05:46 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 05:46 μμ 21 minutes ago, takisapog said: Το βίνετο είναι προιόν ΑΙ. Ο πέτσινος δεν φοράει πέτσινο εδώ.. Για την τιμή δεν έχουμε τα στοιχεία της εταιρίας για να ξέρουμε πόσο κόστισε και το κοστολογεί σε αυτή τι τιμή. Ναι είναι ακριβό αλλά δεν απευθύνεται σε όλους αυτό το προιόν. Επίσης είναι το πρώτο που έχει κυκλοφορήσει σε αυτή τη μορφή. Αν έχει επιτυχία ή όχι θα φανεί. Αν μπουν και άλλοι κατασκευαστές με το καιρό θα πέσουν οι τιμές λογικά 1 2
stivaks72 Δημοσ. Τετάρτη στις 05:54 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 05:54 μμ Αυτό το θέμα με τις τιμές κάπου κουράζει. Όποιος θέλει το παίρνει. Ακριβό; Ναι. Και; Αυτοί που μπορούν θα το πάρουν. Ειρωνίες και απαξία δεν προσφέρουν τπτ. Αν απ'την άλλη πατώσει θα το αποσύρουν (αν και δεν το βλέπω). 2
magicnumbers Δημοσ. Τετάρτη στις 05:54 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 05:54 μμ 1 ώρα πριν, mariosnik_ είπε Είναι πραγματικά ξεφτίλα να παράγουν τόσο ακριβά μοντέλα και να περιμένουν ότι θα τα αγοράσει πολύς κόσμος. Αλλά άμα βλέπουν οι εταιρείες ότι όντως θα τα αγοράσουν κάποιοι και θα βγάλουν κέρδος, καλά κάνουν και τα χρεώνουν τόσο. Είναι θέμα καταναλωτικου κοινού. Εδω πουλανε τα "απλα σκετα" απο 1500-2000 αναλογα τη μνημη που εχει (λες κ δεν εχουμε cloud πχ) κ στην ουσια ειναι η ιδια συσκευη ανα 3 μοντελα ισως κ αν κ μπορει να αλλαξει κατι. Τι διαφορα εχουν τα τελευταια 3 iphone κ Galaxy S πχ ωστε να δικαιολογειται τετοιο ποσο. Τιποτα. Στατους δειχνουν. Μοιραια κ το καινοτομο προιον θα ειναι ακριβο επισης. Γενικα εχουμε μπει σε μια εποχη ντουμπαιο-ποιησης των παντων τα τελευταια 4-5 χρονια. Καποτε εβλεπες ο πλουσιος ειχε χρυσο ρολοι κ ακριβο αμαξι κ δε σενοιαζε. Τωρα εχει iphone 16,σνικερς "συλλεκτικα" 700 ευρω,φορμα 3 νουμερα μεγαλυτερη αλλα 500 καρτα γραφικων 5.000 ευρω κ γενικα ειναι ενας σαν εμας.
kinitos Δημοσ. Τετάρτη στις 06:10 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 06:10 μμ Εγώ περιμένω 3λπο από σαμσουνγκ με αντροιντ 13 για σιγουριά και τιμη 5.999 με 128γιγα μνήμη 6999 με 256.παραπανω δεν νομίζω να βγαλει στην αρχή. Και μετά από απλ με τελευταίο ιός όπως παντα και μπραβο της και τιμη 8.999 με 64γιγα ραμ ίσως χωρίς κάμερες γιατί καιρο εχει να αφαιρέσει κατι 3
oldnew Δημοσ. Τετάρτη στις 06:19 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 06:19 μμ (επεξεργασμένο) 44 minutes ago, MSSB said: Θυμάμαι την εποχή που οι εταιρίες σκοτώνονταν ποια θα βγάλει το πιο μικρό κινητό.. τώρα σκοτώνονται ποια θα βγάλει το ακριβότερο tablet που μοιάζει με κινητό... Δεν μπορώ να σκεφτώ ούτε έναν εκτός από κάποιον salesman, που μπορεί να κερδίσει από κάτι τέτοιο από το να μην κουβαλάει κινητό και tablet σαν δύο συσκευές. Παρ' όλα αυτά είμαι 100% σίγουρος ότι θα το δω στα χέρια κάποιου πολίτη σε καφέ στην Αθήνα (ή οπουδήποτε) να το βγάζει από τη τσάντα του (γιατί μόνο εκεί χωράει) και να τον κοιτάω να ξεδιπλώνει το κινητό για να τσεκάρει την ειδοποίηση στο messenger. Exciting times..! Καταλαβαίνεις καθόλου τι βλέπεις? Διπλωμένο ειναι ισα με το κινητο που ηδη έχεις πιθανότατα και το βάζεις στην ίδια τσεπη. Για την τιμή τα είπαμε ηδη, αλλα τα υπόλοιπα που γραφεις είναι 101% λάθος. Κόντευω σχεδόν 2 χρόνια με fold, στην ίδια τσέπη το βαζω που εβαζα νορμάλ κινητό. Αυτή ειναι η δύναμη του, έχεις ενα νορμάλ κινητό που οπότε θες μετατρέπεται σε ταμπλετα χωρίς να κουβαλάς τσάντες κλπ. Αν δεν χρειάζεται κάποιος αυτο, δεν παίρνει fold. Επεξ/σία Τετάρτη στις 06:20 μμ από oldnew 5 2
invisiblesurfer Δημοσ. Τετάρτη στις 06:51 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 06:51 μμ (επεξεργασμένο) Απίστευτη εταιρεία η Huawei, κάτι ήξεραν οι Αμερικάνοι και τη μπλοκαραν. Όσο για τη τιμή, οτιδήποτε καινούργιο και καινοτόμο έχει υψηλή αρχική τιμή Επεξ/σία Τετάρτη στις 06:52 μμ από invisiblesurfer 4 2
MSSB Δημοσ. Τετάρτη στις 07:11 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 07:11 μμ (επεξεργασμένο) 52 λεπτά πριν, oldnew είπε Καταλαβαίνεις καθόλου τι βλέπεις? Διπλωμένο ειναι ισα με το κινητο που ηδη έχεις πιθανότατα και το βάζεις στην ίδια τσεπη. Για την τιμή τα είπαμε ηδη, αλλα τα υπόλοιπα που γραφεις είναι 101% λάθος. Κόντευω σχεδόν 2 χρόνια με fold, στην ίδια τσέπη το βαζω που εβαζα νορμάλ κινητό. Αυτή ειναι η δύναμη του, έχεις ενα νορμάλ κινητό που οπότε θες μετατρέπεται σε ταμπλετα χωρίς να κουβαλάς τσάντες κλπ. Αν δεν χρειάζεται κάποιος αυτο, δεν παίρνει fold. Καταρχάς, σαν fanboy κάνεις. Μην το πάρεις προσωπικά. Και καταλαβαίνω τι βλέπω και το έχω πιάσει στα διάφορα καταστήματα. Αυτό που προσπαθώ να πω είναι ότι δεν βλέπω λόγο ύπαρξης να έχεις tablet πάνω σου εκτός από ειδικές περιπτώσεις. Πες μου τι μπορείς να κάνεις που δεν μπορείς ήδη με το απλό κινητό με τη μία οθόνη και όχι με τη παντόφλα.. σορρυ, αναδιπλούμενο κινητό. Η τιμή δεν με απασχολεί. Το τι είναι ακριβό ή φθηνό είναι υποκειμενικό. Ας το βάλουν και 10Κ αν θέλουν. Επίσης στο τελευταίο που έμεινες, οποίος δεν θέλει δεν το παίρνει. Όπως οτιδήποτε πάνω στο πλανήτη, κανείς δεν σε βάζει να το πάρεις με το ζόρι το οτιδήποτε. Αλλά το να το αγοράζει κάποιος που δεν του ΧΡΕΙΆΖΕΤΑΙ απλώς και μόνο για να το έχει στα χέρια του, αυτό απλώς το βρίσκω αστείο. Με γεια σου με χαρά σου να το πάρεις, αλλά δεν είσαι ξεχωριστός (όχι εσύ, γενικά). Επεξ/σία Τετάρτη στις 07:14 μμ από MSSB 2
Pansp32 Δημοσ. Τετάρτη στις 07:25 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 07:25 μμ Εντυπωσιακό φαίνεται. Αυτές οι τεχνολογίες έχουν το αγοραστικό τους κοινό. Είναι μία φορητή λύση που σου επιτρέπει να κάνεις πολλά πράγματα. Κινητό-τάμπλετ, μίνι "λαπτοπάκι". Κρίμα να μην έχει τα επίσημα store. Όχι πως θα πουλούσε πολύ παραπάνω αλλά υποθέτω πως όλο και κάτι θα κυκλοφορούσε. Η τιμή είναι τεράστια. Η αλήθεια είναι πως δεν νομίζω να πέσει καθώς σε αυτές τις κατηγορίες ο ανταγωνισμός είναι μικρός, τα έξοδα παραγωγής και έρευνας μεγαλύτερα και εκτός των άλλων τα κινητά χρόνο με το χρόνο παρά τον ανταγωνισμό αντί να πιέζεται προς τα κάτω η τιμή, πάει προς τα πάνω. Τέλος πάντων αξίζει να υπάρχουν, αξίζει να γίνεται έρευνα σε foldable τεχνολογίες και πιστεύω πως είναι αρκετά πιο εντυπωσιακό από τα τελευταία 2-3 μοντέλα σαμμυ-μήλου. 1
Alexrose Δημοσ. Τετάρτη στις 07:30 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 07:30 μμ Φοβερό φαίνεται, σίγουρα βέβαια απευθύνεται σε συγκεκριμένο κοινό 1
Taoustaoys Δημοσ. Τετάρτη στις 09:07 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 09:07 μμ Στην Ελλάδα έχει προοπτικές πάντως, θα κάνει και 7 πωλήσεις μη σου πω.
mants118 Δημοσ. Τετάρτη στις 09:10 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 09:10 μμ 😁😅🤣😂🤑 3 λεπτά πριν, Taoustaoys είπε Στην Ελλάδα έχει προοπτικές πάντως, θα κάνει και 7 πωλήσεις μη σου πω. Λεφτά υπάρχουν… Στις πολυτελείς μάρκες και στις σπορ, η Land Rover πούλησε 632 αυτοκίνητα (784 το 2023), η Ferrari 2 (3), η Maserati 22 (47), και η Jaguar 92 (156), καταγράφοντας όλες πτώση πωλήσεων. Αντιθέτως, άνοδο είχαμε για την Porsche με 274 μονάδες (234), και τη Bentley με 7 (4), ενώ πουλήθηκαν 2 Lamborghini και 1 Rolls-Royce, όπως και το 2023. 4 λεπτά πριν, Taoustaoys είπε Στην Ελλάδα έχει προοπτικές πάντως, θα κάνει και 7 πωλήσεις μη σου πω. και πάλι βέβαια οι πιο πολλοί από αυτούς θα διάλεγαν Μήλο...
Taoustaoys Δημοσ. Τετάρτη στις 09:16 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 09:16 μμ Εντάξει αυτά τα αμάξια απευθύνονται στους πλούσιους, αυτοί δίνουν τόσα λεφτά για αμάξι. Τα smartphones δεν απευθύνονται στους πλούσιους που νομίζω δεν ασχολούνται κιόλας με smartphones απλά παίρνουν το τελευταίο iphone , εντάξει το 7 πωλήσεις στην Ελλάδα για πλάκα το είπα αλλά δε νομίζω να απέχει πολύ από την πραγματικότητα. Μόλις τώρα, Taoustaoys είπε Εντάξει αυτά τα αμάξια απευθύνονται στους πλούσιους, αυτοί δίνουν τόσα λεφτά για αμάξι. Τα smartphones δεν απευθύνονται στους πλούσιους που νομίζω δεν ασχολούνται κιόλας με smartphones απλά παίρνουν το τελευταίο iphone , εντάξει το 7 πωλήσεις στην Ελλάδα για πλάκα το είπα αλλά δε νομίζω να απέχει πολύ από την πραγματικότητα. 6 λεπτά πριν, mants118 είπε 😁😅🤣😂🤑 Λεφτά υπάρχουν… Στις πολυτελείς μάρκες και στις σπορ, η Land Rover πούλησε 632 αυτοκίνητα (784 το 2023), η Ferrari 2 (3), η Maserati 22 (47), και η Jaguar 92 (156), καταγράφοντας όλες πτώση πωλήσεων. Αντιθέτως, άνοδο είχαμε για την Porsche με 274 μονάδες (234), και τη Bentley με 7 (4), ενώ πουλήθηκαν 2 Lamborghini και 1 Rolls-Royce, όπως και το 2023. Εντάξει αυτά τα αμάξια απευθύνονται στους πλούσιους, αυτοί δίνουν τόσα λεφτά για αμάξι. Τα smartphones δεν απευθύνονται στους πλούσιους που νομίζω δεν ασχολούνται κιόλας με smartphones απλά παίρνουν το τελευταίο iphone , εντάξει το 7 πωλήσεις στην Ελλάδα για πλάκα το είπα αλλά δε νομίζω να απέχει πολύ από την πραγματικότητα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα