Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το είχα δει και παλαιότερα σε αυτή την τιμή. Κάποια στιγμή αν δείτε και το ιστορικό έπαιζε και στα ~1200€. Προφανώς δεν είναι λάθος διότι θα είχε διορθωθεί.

Οπότε είναι τρελοί ή μουρλοί;

Καθαρά απο περιέργεια ρωτάω καθώς είχα αγοράσει την συγκεκριμένη τσάντα το 2019 αν θυμάμαι καλά στα 20€ περίπου.

• Haha 1
Δημοσ.

Γενικά δεν ξέρω τι παίζει με αυτές τις Πολωνικές, Ρουμανικές κτλ. εταιρίες που έχουν εμφανιστεί τελευταία στο Σκρούτζ, πάντως είναι επιβεβαιωμένο πως δίνουν ψεύτικα στοιχεία.

Είναι μια άλλη C & A ή κάτι τέτοιο που έχει μονίμως ψεύτικο απόθεμα και διαθεσιμότητα σε όλα της τα είδη.

Επειδή ασχολούμαι με το gaming και ξέρω τι παίζει και τα παρακολουθώ, έχει games τα οποία μπορεί να έχουν εξαφανιστεί από την αγορά εδώ και χρόνια και πλέον μόνο με εισαγωγή τα βρίσκεις και σε αυτούς φαίνονται σε τιμή 40 ευρώ με 5+ απόθεμα.

Το ίδιο κάνουν και σε προπαραγγελίες. Μήνες πριν την κυκλοφορία φαίνονται άμεσα διαθέσιμα με απόθεμα 5+ τεμάχια σε αυτούς.

Πρέπει γενικά να γίνεται καλύτερος έλεγχος από πλευράς Σκρουτζ. Οι τιμές που βλέπεις στο link παίζει να είναι ό,τι νά'ναι.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Nabuko είπε

μα δε θέλω να την πάρω. Την είχα αγοράσει παλαιότερα και επειδή την είχα κρατημένη στο skroutz , μου ήρθε ειδοποίηση για πτώση τιμής. Από τα 100+€ στα 90€ και μου έκανε εντύπωση διότι η τιμή δε στέκει, δεν είναι μόνο σε ένα κατάστημα και δεν είναι λάθος μιας και είναι μονίμως εκεί.

Οπότε με ποια λογική το κάνουν αυτό; Πραγματικά πιστεύουν θα την πουλήσουν τόσο;

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, Neptu είπε

το είχα δει και παλαιότερα σε αυτή την τιμή. Κάποια στιγμή αν δείτε και το ιστορικό έπαιζε και στα ~1200€. Προφανώς δεν είναι λάθος διότι θα είχε διορθωθεί.

Οπότε είναι τρελοί ή μουρλοί;

Καθαρά απο περιέργεια ρωτάω καθώς είχα αγοράσει την συγκεκριμένη τσάντα το 2019 αν θυμάμαι καλά στα 20€ περίπου.

Προφανως καποιο λαθος θα ηταν και αργησαν να το παρουν χαμπαρι.

• Το θέμα έχει κλειδωθεί
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...