Προς το περιεχόμενο

Αναβάθμηση για DOOM3!!!

Milkywaygrad

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το συστημά μου:

Ati Radeon 9000 pro 64mb

512 ram 333Mhz

Pentium4 1,8 Ghz

20GB HD

Μου είπαν να αφήσω τα άλλα ώς έχουν και να πάρω την Ati radeon 9600XT 128Mb. Εσείς τι προτείνετε για μία αξιοπρεπή αναβάθμηση και επιδόσεις;

Δημοσ.

Egw tha sou elega na valeis to xeri stin tzepi kai na pareis mia 9800pro prosexe na einai 256MB ram giati kata tin apopsi mou sto mellon tha exei simasia. I na perimeneis akoma ligo pou i nVIDIA tha vgalei tin 6600 nomizw legete kai legete oti g@#$ei.

Oson afora ton epexergasti sou an thes oxi akrivi kai kali lisei tote AMD64.

Δημοσ.
Το συστημά μου:

Ati Radeon 9000 pro 64mb

512 ram 333Mhz

Pentium4 1' date='8 Ghz

20GB HD

Μου είπαν να αφήσω τα άλλα ώς έχουν και να πάρω την Ati radeon 9600XT 128Mb. Εσείς τι προτείνετε για μία αξιοπρεπή αναβάθμηση και επιδόσεις;[/quote']

Λίγο υπομονή σε χρόνο και θα κάνεις μια πολύ καλή αναβάθμιση και αρκετά οικονομικά!

Δημοσ.
EXSARXEIA_CITY[/b'], Diladi enas AMD64 kai mia 9800pro DEN axizei???

otan sinexeia vgenoun pexnidia pe poles apaitiseis ,kai meta se anagazoun na pareis kai mia kainourgia karta grafikon , OXI den axsizei na beis ston faulo kiklo . :(

Δημοσ.

EXSARXEIA_CITY δεν χρειάζεται να παίρνεις πάντα το καλύτερο γιατι οι τιμές είναι τρελές αλλά ένα βήμα πρίν το καλύτερο που θα είναι καί οικονομικό και μπορεί να ανταπεξέλθει αξιοπρεπώς. Και εγώ αυτό ψάχνω. Η 9800 pro/xt είναι αρκετά ψηλά για την τσέπη μου προς το παρών. Αν υπάρχει κάτι πιο φτηνό να προτείνετε έχει καλώς. Πάντως αυτά που ακούω πως το Doom3 θέλει τόσο τρελά συστήματα μου φένεται και λίγο υπερβολή. Και μάλιστα το επειχήρημά μου είναι τί πωλήσεις θα κάνει η εταιρία άμα το παιχνίδι της δέν μπορούν να το αγοράσουν οι πολλοί;

Δημοσ.

i 9800 xt akoma kai i 9600xt einai AGB 8x esena i mitriki sou einai 4x. tha tin frenareis para polu an tin baleis! kane mia isoropimeni anabathmisi einai i gnomi mou! nea M/B, CPU kai SVGA

Δημοσ.

Γιατί εσύ βλέπεις διαφορά μεταξύ AGP 8x και 4x ;

δε νομίζω....

Αν πάρει γρήγορη κάρτα γραφικών θα φρενάρεται σε χαμηλές αναλύσεις από τον αργό σχετικά επεξεργαστή (1.8ghz) και όχι από την ταχύτητα του AGP :)

Δημοσ.
Πάντως αυτά που ακούω πως το Doom3 θέλει τόσο τρελά συστήματα μου φαινεται και λίγο υπερβολή

Εχω την υποψία οτι το doom3 δεν το έχεις για να δεις πως παει στο pc σου. δεν το "δανειζεσαι" πρωτα να παρεις μια ιδεα?

και δοκιμασε τις αναλυσεις 640χ480 και 800χ600 medium kai lows.

Οταν διαβαζεις κριτικη του παιχνιδιου, πρεπει να λενε και σε τι αναλυση το δοκιμαζουν. Επίσης, ενω όλοι εχουν εκστασιαστει με τα γραφικά του, και τον ηχο, δεν εχω διαβασει του ιδιου επιπεδου διθυραμβους για την ταμπακιέρα: το Playability, και τον Εθισμό. Σε σχεση με farcry χωλαινει.

Φαντασου να παρεις καμια 9800, να παθεις πλακα με τα γραφικά, και μετα απο 1 ωρa, να σου τη σπασει το gameplay ..

Aν επιμένεις για αγορά, ψαξε πρωτα σε fleamarket, και αγγελιες insomnia, thelab.gr οπου καθε μερα γινονται θυσιες στο αχορταγο θεο Ντουμ. απλα στα μεταχειρισμενα θελει λιγη υπομονη να πετυχεις τη σωστη ευκαιρεια.

Η διαφορα agp 4x - 8x ειναι ελαχιστη. Ο κινδυνος να βαλεις μια πολυ καινουρια καρτα σε παλιο mobo ειναι μηπως χρειαζεται περισσοτερο ρευμα και μαζι με τα υπολοιπα που εχεις, δεν αντεχει, ή θελει εξτρα συνδεση ρευματος (12V power connector), οποτε σε οδηγει σε νεο τροφοδοτικο. ή ακομα προβλημα χωρου, αν εχεις κατηλειμενες τις PCI , με τις τεραστιες ψυκτρες που βγαινουν τωρα θα θυσιασεις 1 pci.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...