Psilokamenos Δημοσ. χθες στις 03:27 πμ Δημοσ. χθες στις 03:27 πμ (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, με ενημέρωσε το συνεργείο ότι πρέπει να κανω αλλαγή πεταλούδας (ηλεκτρική) επειδή το αμάξι δεν κρατά ρελαντί (την ειχαμε κάνει και καθαρισμο αλλα δεν αλλαξε κατι) μου είπε οτι η πεταλούδα κάνει 200€ που μου φαίνονται πολλά, ύστερα απο έρευνα σε μεταχειρισμένα βρεικα με 60-100 ευρώ. Η ερώτηση μου ειναι ωστε να παρω κάποια σωστή για να ειναι για το μοντέλο μου, ο τεχνικός μου έστειλε τον αριθμό που αναγράφεται πάνω στην πεταλούδα. ο κωδικός ειναι: 83KO 5L07 00447 Πεταλούδες απο pixo και suzuki alto εχω βρει να αναγραφουν πανω το 83KO αλλα τα υπόλοιπα νούμερα αλλάζουν. Θα πρέπει να ψάξω για πεταλούδα με τον ακριβώς ίδιο συριακό? ή ποια νουμερα απο αυτα εχουν σημασία? Η πεταλούδα ξέρω οτι είναι ηλεκτρική, το αμάξι ειναι Nissan pixo 2009 1000cc τρικύλινδρο. Όποιος ξέρει τον ευχαριστώ εκ των προτέρων. Επεξ/σία χθες στις 03:28 πμ από Psilokamenos
meletis_m Δημοσ. χθες στις 04:03 πμ Δημοσ. χθες στις 04:03 πμ 35 λεπτά πριν, Psilokamenos είπε Καλησπέρα, με ενημέρωσε το συνεργείο ότι πρέπει να κανω αλλαγή πεταλούδας (ηλεκτρική) επειδή το αμάξι δεν κρατά ρελαντί (την ειχαμε κάνει και καθαρισμο αλλα δεν αλλαξε κατι) μου είπε οτι η πεταλούδα κάνει 200€ που μου φαίνονται πολλά, ύστερα απο έρευνα σε μεταχειρισμένα βρεικα με 60-100 ευρώ. Η ερώτηση μου ειναι ωστε να παρω κάποια σωστή για να ειναι για το μοντέλο μου, ο τεχνικός μου έστειλε τον αριθμό που αναγράφεται πάνω στην πεταλούδα. ο κωδικός ειναι: 83KO 5L07 00447 Πεταλούδες απο pixo και suzuki alto εχω βρει να αναγραφουν πανω το 83KO αλλα τα υπόλοιπα νούμερα αλλάζουν. Θα πρέπει να ψάξω για πεταλούδα με τον ακριβώς ίδιο συριακό? ή ποια νουμερα απο αυτα εχουν σημασία? Η πεταλούδα ξέρω οτι είναι ηλεκτρική, το αμάξι ειναι Nissan pixo 2009 1000cc τρικύλινδρο. Όποιος ξέρει τον ευχαριστώ εκ των προτέρων. Βρες μαγαζιά που δουλεύουν με μεταχειρισμένα για Ιαπωνικά Nissan. Ρώτα όμως και το μηχανικό σου , με την αλλαγή της θα χρειαστεί και δήλωση/ καλιμπραρισμα με διαγνωστικό η πεταλούδα γκαζιού ;
Psilokamenos Δημοσ. χθες στις 06:43 μμ Μέλος Δημοσ. χθες στις 06:43 μμ ρώτησα ένα με ανταλλακτικά nissan μου έδωσαν μία αν και έχει διαφορετικά νουμερα πάνω αλλά ακριβώς ίδια φαίνεται με αυτην που εχω στο αμαξι μου. Δεν γνωρίζω εαν χρειαστεί καποιο καλιμπραρισμα θα ρωτήσω τόν μηχανικό. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα