Πέτρος Δημοσ. 5 Μαρτίου Δημοσ. 5 Μαρτίου Μόλις τώρα, SabotazNic είπε Οι λευκοι του δυτικου κοσμου δεν ειχαμε και πολλες ελπιδες, ετσι και αλλιως Θέλω να ελπίζω ότι μιας και ο δυτικός κόσμος μας έχει για καφετίζοντες (για να μην το γράψω όπως θέλω) εμάς δώθε και μιας και υπάρχει και η σχετική "παράδοση" (τα όργια τα ανακάλυψαν οι Έλληνες αλλά τα βελτίωσαν οι Ρωμαίοι όταν είδαν ότι μπορούν να βάλουν και γυναίκες σε αυτά), κάτι θα γίνει. Προς το παρόν, τζίφος πάντως.
Πέτρος Δημοσ. 7 Μαρτίου Δημοσ. 7 Μαρτίου 23 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε Δεν βλέπω σοβαρές διορθώσεις, πάλι. Δεν λένε τίποτα για "stamina", δεν ξέρω πώς θα υλοποιήσουν το "dolphincombat dive" όπως και το ανεκδιήγητο "slide" που σίγουρα θα υπάρχει. Οκ, κάτι λέει για "recoil", αλλά δεν ξέρω αν θα υπάρχει "suppress" της προκοπής. Στείλτε προσκλήσεις ρε κανάγιες! 1
Πέτρος Δημοσ. 7 Μαρτίου Δημοσ. 7 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, John_on_PC είπε Εδώ όλο το leaked gameplay: Μίξη 3/4, αλλά με ταχύτητα 2042. 1 καλό (3), ένα καλό/κακό (4), ένα πολύ κακό (2042, η ταχύτητα βασικά). Μικρές ομάδες πάλι...κακό. Θέλει 6άρες. Ψιλοκαταστροφή, αλλά τίποτα ιδιαίτερο. Είτε θα έχει πάλι κάτι σε στυλ "levolution" είτε και τίποτα. Από την άλλη, όταν έχεις spawn ξανά και ξανά δεν γίνεται να γκρεμίζονται κτίρια έτσι...σε έναν 1000ρη server κάπου στη μέση θα είναι όλο οικόπεδο. Δεν έχει stamina. Πολύ κακό. Για FF δεν ελπίζω, εκτός κι αν μπει HC mode από την αρχή. Ατελείωτες σφαίρες για να πεθάνεις. Έλεος. UI, γραφικά κλπ προφανώς δεν έχει νόημα να συζητηθούν. Για "φυσική" (βάρος/μάζα/αδράνεια/επαφές/συγκρούσεις), δεν μπορεί να βγει άκρη σε αυτό το επίπεδο. Μάλλον καλύτερο από ότι θα περίμενα, αλλά αν δεν "πέσει" 1-2 ταχύτητες και δεν μπει stamina, μέχρι απλά καλό θα φτάσει. Πού δίνετε προσκλήσεις ρε...λυπηθείτε μας ρε! Επεξ/σία 7 Μαρτίου από Πέτρος 1
SabotazNic Δημοσ. 8 Μαρτίου Δημοσ. 8 Μαρτίου Ποιος διαολος τους εχει πει οτι θελουμε οχηματα με resupply stations? Ο τυπος παιζει να ειχε k/d: 1/30 edit: 17/18 ειχε τελικα, και ηταν πρωτος. Σε bf game να εισαι πρωτος με μολις 17 kills. Μαλιστα. Λογικα εκαναν καλες επιλογες ανθρωπωνgamers 1
John_on_PC Δημοσ. 8 Μαρτίου Δημοσ. 8 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 2 hours ago, Πέτρος said: Μίξη 3/4, αλλά με ταχύτητα 2042. 1 καλό (3), ένα καλό/κακό (4), ένα πολύ κακό (2042, η ταχύτητα βασικά). Μικρές ομάδες πάλι...κακό. Θέλει 6άρες. Ψιλοκαταστροφή, αλλά τίποτα ιδιαίτερο. Είτε θα έχει πάλι κάτι σε στυλ "levolution" είτε και τίποτα. Από την άλλη, όταν έχεις spawn ξανά και ξανά δεν γίνεται να γκρεμίζονται κτίρια έτσι...σε έναν 1000ρη server κάπου στη μέση θα είναι όλο οικόπεδο. Δεν έχει stamina. Πολύ κακό. Για FF δεν ελπίζω, εκτός κι αν μπει HC mode από την αρχή. Ατελείωτες σφαίρες για να πεθάνεις. Έλεος. UI, γραφικά κλπ προφανώς δεν έχει νόημα να συζητηθούν. Για "φυσική" (βάρος/μάζα/αδράνεια/επαφές/συγκρούσεις), δεν μπορεί να βγει άκρη σε αυτό το επίπεδο. Μάλλον καλύτερο από ότι θα περίμενα, αλλά αν δεν "πέσει" 1-2 ταχύτητες και δεν μπει stamina, μέχρι απλά καλό θα φτάσει. Πού δίνετε προσκλήσεις ρε...λυπηθείτε μας ρε! Και εμένα δεν μου άρεσε η ταχύτητα και ειδικά τα animations γιατί μοιάζουν πάρα πολύ με 2042, θέλω BF1 animations. Βέβαια είπανε αυτό τεστάρανε, δηλαδή τα animations, το movement, και το gameplay, οπότε βλέπουμε. Προσωπικά προτιμώ 4 άτομα ανά squad. Δεν ξέρω για stamina, είμαι ΟΚ με το να μην έχει tactical sprint και ένα απλό sprint speed χωρίς stamina. Η καταστροφή εμένα μου φάνηκε καλή, αν και ήταν λίγο buggy. Από destruction είχε αυτό το clip: https://imgur.com/a/destruction-h6o4eC4 Που μοιάζει πολύ με αυτό που είχαν δείξει ως demo το καλοκαίρι 2020: Επίσης είδα έχει scoreboard και dog tags, που φτάσαμε... Επεξ/σία 8 Μαρτίου από John_on_PC
Πέτρος Δημοσ. 8 Μαρτίου Δημοσ. 8 Μαρτίου 6 ώρες πριν, John_on_PC είπε Επίσης είδα έχει scoreboard και dog tags, που φτάσαμε... Τί εννοείς με αυτό?
Πέτρος Δημοσ. 8 Μαρτίου Δημοσ. 8 Μαρτίου 23 λεπτά πριν, Athanasios2104 είπε Commander μπα ε; 😆 Δεν μπορείς να ξέρεις αν θα υπάρχει από αυτό το video. Καλό θα ήταν, βέβαια, να το ξέραμε κι αυτό.
John_on_PC Δημοσ. 8 Μαρτίου Δημοσ. 8 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 3 hours ago, Πέτρος said: Τί εννοείς με αυτό? Στο τέλος που δείχνει το καλύτερο squad, φαίνεται και κενό dog tag στο κάθε παίκτη. Επεξ/σία 8 Μαρτίου από John_on_PC
Πέτρος Δημοσ. 8 Μαρτίου Δημοσ. 8 Μαρτίου 1 ώρα πριν, John_on_PC είπε Στο τέλος που δείχνει το καλύτερο squad, φαίνεται και κενό dog tag στο κάθε παίκτη. Αν θυμάμαι σωστά, και στο 3 τα βλέπαμε, απλά τώρα τα κενά κλπ είναι θέμα τελικών λεπτομερειών. 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 8 Μαρτίου Moderators Δημοσ. 8 Μαρτίου 1 ώρα πριν, Πέτρος είπε Αν θυμάμαι σωστά, και στο 3 τα βλέπαμε, απλά τώρα τα κενά κλπ είναι θέμα τελικών λεπτομερειών. Yep, παίρναμε τα dog tags του αντιπαλου όταν καρφώναμε με το μαχαίρι. Είχε και animation που έδειχνε να τα παίρνει. Ξεχνάμε ήδη μετά το 2042 που μας έκανε πλύση εγκεφάλου; 3
John_on_PC Δημοσ. 8 Μαρτίου Δημοσ. 8 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 1 hour ago, Πέτρος said: Αν θυμάμαι σωστά, και στο 3 τα βλέπαμε, απλά τώρα τα κενά κλπ είναι θέμα τελικών λεπτομερειών. 21 minutes ago, GhostRiderLSOV said: Yep, παίρναμε τα dog tags του αντιπαλου όταν καρφώναμε με το μαχαίρι. Είχε και animation που έδειχνε να τα παίρνει. Ξεχνάμε ήδη μετά το 2042 που μας έκανε πλύση εγκεφάλου; Ναι, επειδή δεν τα είχε το 2042 το λέω, που μου την έσπασε αρκετά. Επίσης δεν είχε footage από melee animations, αλλά αφού έχει και dog tags, είναι πιθανό να επιστρέψαν στα 1st person melee animations μετά τα απαίσια 3rd person melee animations του 2042. Επεξ/σία 8 Μαρτίου από John_on_PC 2
Πέτρος Δημοσ. 8 Μαρτίου Δημοσ. 8 Μαρτίου 30 λεπτά πριν, GhostRiderLSOV είπε Yep, παίρναμε τα dog tags του αντιπαλου όταν καρφώναμε με το μαχαίρι. Είχε και animation που έδειχνε να τα παίρνει. Ξεχνάμε ήδη μετά το 2042 που μας έκανε πλύση εγκεφάλου; Tίποτα (από αυτά) δεν ξεχνάμε. Μπήκαν dt και στο 2042, όταν κατσαβιδιάσεις κάποιον, εδώ και κάποιον καιρό. Εμφανίζονται, αλλά στιγμιαία. Χτες, btw, στο 2042 πήγα να σουβλίσω κάποιον που ήταν σε ένα mounted vulcan και έπεσα σε επικό bug...ξεκίνησε το animation και άμεσα διακόπηκε και ο τύπος άρχισε να "πλέει" προς το πλάι, έφυγε 3-4 μέτρα πίσω μου, όπου κάπου εκεί ξεκόλλησα κι εγώ και τον πυροβόλησα. Τα καλύτερα, αυτό το παιγνίδι. 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα