Προς το περιεχόμενο

Battlefield Labs [PC/2026]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Battlefield-3-feature-672x372.jpg

Pre-Alpha Gameplay Footage for Battlefield 2025

Οι EA και DICE ανακοίνωσαν το testing program του επερχόμενου Battlefield. Το testing program θα ονομάζεται ''Battlefield Labs'', το οποίο δεν θα είναι ο τίτλος του παιχνιδιού. Μέχρι στιγμής έχουμε περίπου 10 δευτερόλεπτα pre-alpha footage σε trailer.

Το παιχνίδι δείχνει να επιστρέφει στον τόνο του Battlefield 3. Η ημερομηνία κυκλοφορίας απ' ότι ακούγεται είναι Μάρτιος του 2026. Μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο site τους για την δοκιμαστική φάση.

Επεξ/σία από Psycho_Warhead
  • Like 1
Δημοσ.

Ωραίος!

Μου ήρθε σήμερα email ότι δέχονται (!) την εγγραφή μου (η οποία έγινε πόσες μέρες πριν), χωρίς να είναι σίγουρο πως θα επιλεγώ στη συνέχεια για τα δοκιμαστικά.

Θα δούμε, λοιπόν.

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Σήμερα κατάφερα με το ζόρι να κάνω εγγραφή γιατί πετάει error.

Ναι, είναι εντελώς off σε εμένα.

Τις προηγούμενες ημέρες έμπαινα στο playtest calendar, σήμερα με κανένα τρόπο, error συνέχεια.

Δημοσ.

Αν και ολοκλήρωσα την εγγραφή με 2 acc από την πρώτη ώρα διαθεσιμότητας της πλατφόρμας (παλιό ea acc + main since 2015) δεν έχω λάβει τίποτα σαν τα από πάνω μειλ. 

• Like 1
Δημοσ.
Στις 3/2/2025 στις 11:17 ΜΜ, Πέτρος είπε

Μυαλό δεν βάζουν.

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

image.png.2a5a526b867de32a6753bdb7aec3cce3.pngimage.png.20ee2cca163ae1af40d2919e0e337362.png

Στις 3/2/2025 στις 11:20 ΜΜ, noFEARgr είπε

Πραγματικα 3 φορες με ρωτησε το ιδιο πραγμα. Σκεφτηκα να βαλω non binary μηπως με επιλεξουν πιο ευκολα

Τωρα male και white που εβαλα με βλεπω να μην με αφηνουν ουτε στο launch να παιξω 😅

3 ώρες πριν, 7nisiotis είπε

Αν και ολοκλήρωσα την εγγραφή με 2 acc από την πρώτη ώρα διαθεσιμότητας της πλατφόρμας (παλιό ea acc + main since 2015) δεν έχω λάβει τίποτα σαν τα από πάνω μειλ. 

Εσύ κι ο άφοβος δηλώσατε σερνικά, παλαιάς κοπής κιόλας, οπότε καταλαβαίνεις...

Εγώ κι ο @vassilis018 που ξεκαθαρίσαμε ότι το ψάρι το ψήνουμε κι από τις δύο πλευρές άμα λάχει, κάτι κερδίσαμε.

Spoiler

Λογικά για να μπούμε στο κανονικό test θέλουν video με τίποτα τρενάκια, ίσως εκεί ζοριστούμε κάπως (Πονάν' ωρέ οι αντρειωμένοι!?)

• Haha 3
Δημοσ.

Και μένα στείλανε μήνυμα.  Άρα δεν σε στέλνουν απευθείας στον κάδο απορριμάτων εάν επιλέξεις white και male 😋 

Παρόλα αυτά κάτι μου λέει ότι έχω πάει στον πάτο των προτιμήσεων  😅

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η 1η σελιδα, τερμα κατω, του sign up με ανησυχει, οπως και στο survey περι diversity/εθνικοτητα. Λες και ενα diverse δειγμα θα δωσει σωστη αποψη για το Game. Κραταω μικρο καλαθι ηδη λογω αυτου

Επεξ/σία από SabotazNic
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...