Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, lost2 είπε

το ζουμί είναι ότι αποκαλείς τους άλλους φασίστες ΑΛΛΑ δεν κρίνεις ?!?!?, τα υπόλοιπα είναι για αποπροσανατολισμό της κρίσης σου σε άλλους (κάτι που δεν κάνεις βεβαίως βεβαίως), που το κατάλαβες μεν , απλά κλασικά δεν το παραδέχεσαι.

Δεν αποκάλεσα κανέναν φασίστα, μίλησα για φασιστικές νοοτροπίες τις οποίες, μα τον Τουτάτη, ξέρουμε ποιες είναι και πως αναγνωρίζονται χωρίς καμία αμφισβήτηση…

Επεξ/σία από AtiX
  • Like 3
  • Απαντ. 108
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Θα ήταν ανησυχητικό να μη συνέβαινε κάτι τέτοιο. Τουλάχιστον υπάρχει ακόμα ελπίδα ο κόσμος δεν έχει χαζεψει εντελώς.

• Like 2
Δημοσ.
3 minutes ago, ZoReN said:

Όντως κάτι σου διαφεύγει, συμφωνούμε. Και μάντεψε. Δεν είναι πρόβλημα του συγκεκριμένου σαίτ αυτό. Μάλλον δικό σου είναι

ε. ναι τώρα το είδα ότι μπήκα στο capital.gr, λάθος μου.

• Haha 1
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, AtiX είπε

Το ωραίο είναι ότι η πραγματική διαφορά στις κάλπες είναι τόσο μικρή μόλις 2 στους 150 εκατομμύρια ψηφοφόρους…

έχει να γίνει πανικός μόλις ξυπνήσουν και καταλάβουν το τι φούμαρα τους πούλησε και πως στόχος δεν είναι να γίνει μεγάλη η Αμερική αλλά η Αμερική να γίνει μια νέα Ρωσία…

Ποιος θα την κάνει νέα Ρωσία; Η Ευρώπη που είμαστε κομπάρσοι στην ίδια μας την ήπειρο;

Η Ευρώπη θα τα ακουμπήσει στην Αμερική και λόγω της ενεργειακής το εξάρτησης αλλά και για να αυξήσει τους εξοπλισμούς της (σε βάρος του κοινωνικού κράτους)

Και θα πει και ευχαριστώ

• Like 2
  • Confused 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, lost2 είπε

ε. ναι τώρα το είδα ότι μπήκα στο capital.gr, λάθος μου.

Κάνε log out αν δεν την παλεύεις τότε.

• Confused 1
Δημοσ.
2 minutes ago, manolis940 said:

Η κριτική δεν είναι κακό πράγμα. Δηλαδή το να λες κάποιον φασίστα λόγο του ότι κρίνει τους άλλους βάση με την εμφάνιση τους για παράδειγμα είναι αντικειμενικό και αποτελεί κριτική.

Το να λες από μία φωτογραφία ότι αυτοί υποστηρίζουν ότι είναι φάλαινες δεν είναι κριτική αλλά ναζιστική φαντασίωση.

Τώρα δεν ξέρω γιατί θεωρείς ότι η κριτική πάει μαζί με τον φασισμό και γιατί είναι κακή αλλά και στα δύο είσαι λάθος.

Έτερον εκάτερον. Το αφήγημα ότι σου σβήνουν στα σχόλια δεν έχει να κάνει με το ότι ανεβαίνουν τέτοιες ειδήσεις.

μην τα λες σε εμένα . πες τα στον φίλο σου που λέει ότι δεν κρίνει αλλά κρίνουν μόνο οι άλλοι , οι κακοί , οι φασίστες ένα πράμα.  Δεν είπα ότι σβήνουν γιατί ανεβαίνουν τέτοιες ειδήσεις, αλλά γιατί έρχομαι μερικές φορές σε αντιπαράθεση με του φίλους των admin ένα πράμα. άσχετο δηλαδή με αυτό που λες. ΑΛΛΑ όταν οι φίλοι κράζουν βρίζουν , όλα καλά .

• Like 3
Δημοσ.

Τίποτα το παράξενο μόνο που ένας μή εκλεγμένος ιδιώτης έχει πρόσβαση σε κρατικές υπηρεσίες και ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα πολιτών, και αυτός που τον έβαλε έχει εισπράξει απο αυτόν μερικά εκατομμυριάκια.

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, lost2 είπε

μην τα λες σε εμένα . πες τα στον φίλο σου που λέει ότι δεν κρίνει αλλά κρίνουν μόνο οι άλλοι , οι κακοί , οι φασίστες ένα πράμα.  Δεν είπα ότι σβήνουν γιατί ανεβαίνουν τέτοιες ειδήσεις, αλλά γιατί έρχομαι μερικές φορές σε αντιπαράθεση με του φίλους των admin ένα πράμα. άσχετο δηλαδή με αυτό που λες. ΑΛΛΑ όταν οι φίλοι κράζουν βρίζουν , όλα καλά .

Δεν υπάρχει κανένας φίλος μου και ούτε εγώ είπα ότι "σβήνουν για να ανεβάσουν τέτοιες ειδήσεις" ότι μπορεί και να σημαίνει αυτό. Λέω ότι γενικώς δεν υπάρχει κάποια στοχοποίηση των σχολίων ανάλογα την πολιτική που εκφράζουν. Γενικά το συγκεκριμένο forum ιστορικά απεχθάνεται τα πολιτικά σχόλια και πιθανών όλα αυτά που λέμε τώρα να πάρουν πόδι.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, lost2 είπε

Μου 'ρθε στο μυαλό κάτι τέτοιο:

lamampoukour3.jpg?gravity=center

• Haha 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Zaknafein είπε

Το 'χουνε ξεφτυλίσει πια, όποιον δεν τον γουστάρουν τον βαφτίζουν ναζί.

Μη χαιρετήσει κάποιος ναζιστικά, αμέσως οι κακές οι γλώσσες να τον βαφτίσουν ναζί ! 

• Like 7
  • Thanks 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, lost2 είπε

Ποιος είπε ότι δεν έχουν άποψη, για εμάς έχουν αλλά για αυτούς μόνο αυτοί έχουν άποψη, όσοι δεν συμμερίζονται την άποψή τους , μην ξεχνάμε είναι φασίστες... βεβαίως βεβαίως

Screenshot.png.d8554985c267bc744c3aa76dc8dcdc2f.png

για αυτούς δεν τους πείραζε ο χαιρετισμός , ωχ ναι ξέχασα εδώ έχουμε μόνο την φωτό ....

Άσε το ξέπλυμα και τις δήθεν δικαιολογίες για τους Δημοκρατικους... Δεν είναι μόνο ο χαιρετισμός που προσπαθείς να δικαιολογησεις, το ότι οι άνθρωποι αυτοί είναι ακροδεξιοί δεν χρειάζεται να μεταφρασουμε ένα χαιρετισμό για να το καταλάβουμε. Η σχέση τους με την ακροδεξια, οι γκεμπελικες πρακτικές στα ΜΜΕ, η υποστήριξη του AfD και όλους τους ακροδεξιους ηγέτες, ολα αυτά είναι η απόδειξη για το τι είναι και όχι οι υπαινιγμοι για τους δηθεν χαιρετισμούς. Αν τους υποστηρίζεις, τότε μάλλον και συ θα έχεις σχέση με αυτό τον χώρο... Δεν είναι κακό να το λες...

• Like 7
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...