lost2 Δημοσ. Τρίτη στις 09:07 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 09:07 μμ 36 minutes ago, dtk-386 said: ωραίο ξεπλυματάκι του Μασκαρά. κλασικά ότι πιο άσχετη απάντηση , προσπάθησε λίγο ακό,η και μπορεί να καταφέρεις κάτι 4
AtiX Δημοσ. Τρίτη στις 09:08 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 09:08 μμ 3 λεπτά πριν, dhm21911 είπε Αν δηλωνεις φάλαινα όχι δεν έχεις άποψη υπό κανονικές συνθήκες γιατί είσαι στο ψυχιατρείο. Συνεχίζεις βλέπω να κρίνεις άτομα που φαντάζεσαι ότι δηλώνουν κάτι… εύγε!!!!! 3 1
lost2 Δημοσ. Τρίτη στις 09:09 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 09:09 μμ 30 minutes ago, AtiX said: Μην καρφώνεσαι βρε, δεν έδεσες ακόμα τον γάιδαρο σου… χμ ,εδώ τι να απαντήσω πια, βασικά ότι και να απαντήσω σε λίγο οι δικοί σου θα μου σβήσουν πάλι τα σχόλια , κλασικό δείγμα ελευθερίας λόγου , που ανέφερες πριν, α , έχω και μια κίτρινη οπότε πρέπει να προσέχω λίγο παραπάνω. 2
GCX Δημοσ. Τρίτη στις 09:09 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 09:09 μμ Καλά μωρέ αυτα που κάνει ο Elon Musk τα κάναμε εμείς στο δημοτικό
lost2 Δημοσ. Τρίτη στις 09:10 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 09:10 μμ 1 minute ago, AtiX said: Συνεχίζεις βλέπω να κρίνεις άτομα που φαντάζεσαι ότι δηλώνουν κάτι… εύγε!!!!! είπαμε το να κρίνουν έχουν δικαίωμα μόνο οι άλλοι , πως τα ξεχνάνε μερικοί ρε παιδί μου, τι φασίστες. 3
ZoReN Δημοσ. Τρίτη στις 09:12 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 09:12 μμ 1 hour ago, lost2 said: Διάβασα τρεις φορές την "είδηση" - ξεκατηνιασμα, μπας και βρω τι το τεχνολογικό έχει, αλλά δεν το βρήκα, ας με βοηθήσει κάποιος να το βρω. 3 φορές διάβασες το άρθρο. Την τελευταία παράγραφο φαίνεται να την αμέλησες 3 φορές 5
AtiX Δημοσ. Τρίτη στις 09:14 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 09:14 μμ Μόλις τώρα, lost2 είπε χμ ,εδώ τι να απαντήσω πια, βασικά ότι και να απαντήσω σε λίγο οι δικοί σου θα μου σβήσουν πάλι τα σχόλια , κλασικό δείγμα ελευθερίας λόγου , που ανέφερες πριν, α , έχω και μια κίτρινη οπότε πρέπει να προσέχω λίγο παραπάνω. Όταν κάτι είναι εκτός θέματος, σβήνονται όλων τα ποστ, μην θυματοποιήσαι… 1 λεπτό πριν, lost2 είπε είπαμε το να κρίνουν έχουν δικαίωμα μόνο οι άλλοι , πως τα ξεχνάνε μερικοί ρε παιδί μου, τι φασίστες. Γιατί έκρινα κάποιον? Αν έχει αποδείξεις ότι οι συμμετέχοντες είναι άτομα που δηλώνουν φάλαινες, να τις παραθέσει… μέχρι τότε το να κρίνεις έναν άνθρωπο από τα μαλλιά του δεν είναι τίποτα λιγότερο από φασιστική νοοτροπία… 5 1
lost2 Δημοσ. Τρίτη στις 09:14 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 09:14 μμ 25 minutes ago, SeaLion said: ρε φίλε σε πληρώνει το Χ να ποστάρεις ανυπόστατη προπαγάνδα και σε εξωτερικά sites? η φωτό αυτή είναι αυστηρά για low iq κατανάλωση Κλασική, αδύναμη προσπάθεια, αλλά μπα. εμένα σίγουρα δεν με πληρώνει κανένας, κάποιους άλλουσ δεν ξέρω, για εδώ μέσα, εκτός και αν είναι μόνο ....ψυχοι και δημοκράτες βεβαίως βεβαίως, εγώ απλά δεν μπορώ την βλακεία, που και αυτή εδώ μέσα περισσεύει , άντε πείτε τα τώρα σαν καλοί σύντροφοι , και με ξανά πιάνετε όλοι μαζί , κλασικά , σε λίγο, με αποστομωτικές ατάκες όμως αυτή τη φορά, όχι αερολογίες. 1
dtk-386 Δημοσ. Τρίτη στις 09:17 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 09:17 μμ 9 λεπτά πριν, lost2 είπε κλασικά ότι πιο άσχετη απάντηση , προσπάθησε λίγο ακό,η και μπορεί να καταφέρεις κάτι Τι έπρεπε να απαντήσω στον φανμποι του μασκαρα δηλαδή; Δίδαξε με. 2
SeaLion Δημοσ. Τρίτη στις 09:21 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 09:21 μμ 6 λεπτά πριν, lost2 είπε εγώ απλά δεν μπορώ την βλακεία Και ποστάρεις αυτή την εικόνα; Να σε πιστέψουμε δηλαδή; Ή έχεις μετουσιώσει την βλακεία σε οξυγόνο, ή απλά εκμεταλλεύεσαι βλάκες. 3
lost2 Δημοσ. Τρίτη στις 09:22 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 09:22 μμ 9 minutes ago, ZoReN said: 3 φορές διάβασες το άρθρο. Την τελευταία παράγραφο φαίνεται να την αμέλησες 3 φορές μετοχές ; insonia ; χμμμ , κάτι μου διαφεύγει πάλι .. 1
manolis940 Δημοσ. Τρίτη στις 09:22 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 09:22 μμ 2 λεπτά πριν, lost2 είπε επως γίνεται σε παρόμοια , άσχετα με το insomnia θέματα , να σβήνουν μόνο μερικών , δεν μπορώ να καταλάβω, εκτός και εάν έχουν πρόσβαση και εδώ μέσα οι hoaxes ... όσο για το αν κρίνεις, σε κρίνουν τα λεγόμενά σου, ... δες πως τελειώνεις την πρότασή σου , έλεος, που να έκρινες κιόλας δηλαδή. fun boy ; οκ Ρε αδερφέ το αφήγημα σου δεν ταιριάζει. Το site του insomnia συνεχώς ανεβάζει άρθρα για musk και Tesla ακόμη και για τις άλλες του εταιρείες όπως Starlink κτλ. Στην αντίπερα όχθη σε άλλες εταιρείες όπως Boeing αναμεταδίδει μόνο τα κακώς κείμενα. Δεν βγάζει νόημα ότι στοχοποιούνται οι συγκεκριμένες απόψεις που φέρεις και αναφέρεις. 2 1
ZoReN Δημοσ. Τρίτη στις 09:25 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 09:25 μμ 1 minute ago, lost2 said: μετοχές ; insonia ; χμμμ , κάτι μου διαφεύγει πάλι .. Όντως κάτι σου διαφεύγει, συμφωνούμε. Και μάντεψε. Δεν είναι πρόβλημα του συγκεκριμένου σαίτ αυτό. Μάλλον δικό σου είναι 1 1
lost2 Δημοσ. Τρίτη στις 09:27 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 09:27 μμ 3 minutes ago, manolis940 said: Ρε αδερφέ το αφήγημα σου δεν ταιριάζει. Το site του insomnia συνεχώς ανεβάζει άρθρα για musk και Tesla ακόμη και για τις άλλες του εταιρείες όπως Starlink κτλ. Στην αντίπερα όχθη σε άλλες εταιρείες όπως Boeing αναμεταδίδει μόνο τα κακώς κείμενα. Δεν βγάζει νόημα ότι στοχοποιούνται οι συγκεκριμένες απόψεις που φέρεις και αναφέρεις. Ποιο αφήγημα, το λέω συνέχεια ότι κακώς μπαίνουν τέτοιες ειδήσεις (και όλοι ξέρουμε γιατί) , αλήθεια ξέρεις τι είναι το αφήγημα ;; 1
manolis940 Δημοσ. Τρίτη στις 09:28 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 09:28 μμ 2 λεπτά πριν, lost2 είπε το ζουμί είναι ότι αποκαλείς τους άλλους φασίστες ΑΛΛΑ δεν κρίνεις ?!?!?, τα υπόλοιπα είναι για αποπροσανατολισμό της κρίσης σου σε άλλους (κάτι που δεν κάνεις βεβαίως βεβαίως), που το κατάλαβες μεν , απλά κλασικά δεν το παραδέχεσαι. Η κριτική δεν είναι κακό πράγμα. Δηλαδή το να λες κάποιον φασίστα λόγο του ότι κρίνει τους άλλους βάση με την εμφάνιση τους για παράδειγμα είναι αντικειμενικό και αποτελεί κριτική. Το να λες από μία φωτογραφία ότι αυτοί υποστηρίζουν ότι είναι φάλαινες δεν είναι κριτική αλλά ναζιστική φαντασίωση. Τώρα δεν ξέρω γιατί θεωρείς ότι η κριτική πάει μαζί με τον φασισμό και γιατί είναι κακή αλλά και στα δύο είσαι λάθος. Μόλις τώρα, lost2 είπε Ποιο αφήγημα, το λέω συνέχεια ότι κακώς μπαίνουν τέτοιες ειδήσεις (και όλοι ξέρουμε γιατί) , αλήθεια ξέρεις τι είναι το αφήγημα ;; Έτερον εκάτερον. Το αφήγημα ότι σου σβήνουν στα σχόλια δεν έχει να κάνει με το ότι ανεβαίνουν τέτοιες ειδήσεις. 9 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις