pakislakis Δημοσ. Πέμπτη στις 11:17 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:17 πμ Το ξέρω πως άλλο ρωτάς, απλά επειδή πέρασα αυτά που διερωτάσαι, θα προσπαθήσω να σου γλιτώσω χρόνο και χρήματα. Είμαι χρήστης mobile internet στο νέο σπίτι μου σε χωριό λίγο έξω από τη Θεσσαλονίκη εδώ και 1,5 χρόνο. Αφού πέρασα από τη φάση του hotspot με 5g κινητό, μετά τη χρήση 4g router, εν τέλει επένδυσα σε ένα 5g router και βρήκα την υγειά μου. Αν το θες για μόνιμη λύση, μη φοβηθείς να επενδύσεις σε ένα καλό 5g router. Θα σου λύσει τα χέρια. Επίσης έχοντας κάνει εκατοντάδες μετρήσεις μπορώ επιβεβαιωμένα να σου πω ότι το router πιάνει καλύτερες ταχύτητες και κυρίως πιο σταθερά σε σχέση και με πολύ ακριβά κινητά. Ένα router όπως αυτό τα κάνει όλα και συμφέρει: https://www.skroutz.gr/s/52371726/TP-LINK-NX510V-v1-Asyrmato-5G-Mobile-Router-Wi-Fi-6-me-3-THyres-Gigabit-Ethernet.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share 2
alexx Δημοσ. Πέμπτη στις 11:38 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:38 πμ 55 λεπτά πριν, atheatos είπε Το usb c του ethernet adaptor ειναι λιγο ακριβό...25 ευρώ και έχει υποδοχή να βαλεις τον φορτιστή σε αυτό και να φορτίζει έτσι παράλληλα το κινητο. Πάντως με ενα που έχω της blitzwolf δεν κατάφερα να το κάνω να δουλέψει. Φορτίζει μεν το κινητό αλλα δεν δίνει ιντερνετ στο pc. Εκτός αν θέλει κάποια άλλη ρύθμιση.
csontheline Δημοσ. Πέμπτη στις 11:38 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:38 πμ 51 minutes ago, atheatos said: Μιλάμε για σύγχρονα κινητά και οχι κινητά φτιαγμένα πριν το 2020. Δεν διαφωνώ, οτι αυτο που αναφέρεις ισχυε πριν κάποια χρόνια. ΤΩΡΑ δεν ισχύει. Θα πάρει λίγο καιρό να ξεκολλήσει η βελόνα, οπότε δεν περιμένω από κάποιους να τα καταλάβουν άμεσα ,αυτά που γράφω. Τα 5g κινητά του 2023 και μετά εχουν σημαντικές βελτιώσεις σε πολλούς τομείς και οχι μόνο στο θέμα κατανάλωσης και θερμοκρασιών. Τα κινητά των 100€, είτε είναι του 2010 (υπερβολή προφανώς), είτε είναι του 2026, το ίδιο χάλια θα είναι. Ναι, λειτουργεί μια χαρά, πιθανότατα θα είναι οκ για την δουλειά που το θέλει ο TS, αλλά όχι ότι έχουν και κάτι το τρομερό πάνω. Περισσότερες πιθανότητες έχει να είναι οκ αν πάρει μεταχειρισμένο πιο τούμπανο (των 300-400€, με ραγισμένη οθόνη) προηγούμενης γενιάς. @TS σε περίπτωση που σε ενδιαφέρει, μπορείς να μοιράσεις το 5g με usb tethering σε RPi και από εκεί στο υπόλοιπο δίκτυο, για να έχουν πρόσβαση όλοι. Έχε υπόψιν σου ότι wifi hotspot = κινητό ΚΑΙ modem ΚΑΙ router ΚΑΙ switch, οπότε το φορτώνεις αρκετά (εξού και οι υψηλές θερμοκρασίες, τις οποίες απεχθάνονται οι ηλεκτρονικές συσκευές, ειδικά αν είναι ένα κινητό των 100€). 23 minutes ago, pakislakis said: Το ξέρω πως άλλο ρωτάς, απλά επειδή πέρασα αυτά που διερωτάσαι, θα προσπαθήσω να σου γλιτώσω χρόνο και χρήματα. Είμαι χρήστης mobile internet στο νέο σπίτι μου σε χωριό λίγο έξω από τη Θεσσαλονίκη εδώ και 1,5 χρόνο. Αφού πέρασα από τη φάση του hotspot με 5g κινητό, μετά τη χρήση 4g router, εν τέλει επένδυσα σε ένα 5g router και βρήκα την υγειά μου. Αν το θες για μόνιμη λύση, μη φοβηθείς να επενδύσεις σε ένα καλό 5g router. Θα σου λύσει τα χέρια. Επίσης έχοντας κάνει εκατοντάδες μετρήσεις μπορώ επιβεβαιωμένα να σου πω ότι το router πιάνει καλύτερες ταχύτητες και κυρίως πιο σταθερά σε σχέση και με πολύ ακριβά κινητά. Ένα router όπως αυτό τα κάνει όλα και συμφέρει: https://www.skroutz.gr/s/52371726/TP-LINK-NX510V-v1-Asyrmato-5G-Mobile-Router-Wi-Fi-6-me-3-THyres-Gigabit-Ethernet.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share Η καλύτερη λύση για μόνιμη χρήση . + - 1
atheatos Δημοσ. Πέμπτη στις 11:41 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:41 πμ 1 λεπτό πριν, alexx είπε Πάντως με ενα που έχω της blitzwolf δεν κατάφερα να το κάνω να δουλέψει. Φορτίζει μεν το κινητό αλλα δεν δίνει ιντερνετ στο pc. Εκτός αν θέλει κάποια άλλη ρύθμιση. Αν το κινητό σου είναι κανενα Samsung λογικό είναι. Το ίδιο ανταπτορακι που δουλευει σπροβληματιστα στο Motorola δεν δουλεύει στο Samsung (flip 3).
alexx Δημοσ. Πέμπτη στις 11:51 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:51 πμ (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, atheatos είπε Αν το κινητό σου είναι κανενα Samsung λογικό είναι. Το ίδιο ανταπτορακι που δουλευει σπροβληματιστα στο Motorola δεν δουλεύει στο Samsung (flip 3). S25 ultra! Άρα θέλει άλλο κινητό η άλλο adapter? Επεξ/σία Πέμπτη στις 11:52 πμ από alexx
atheatos Δημοσ. Πέμπτη στις 11:53 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:53 πμ (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, pakislakis είπε Το ξέρω πως άλλο ρωτάς, απλά επειδή πέρασα αυτά που διερωτάσαι, θα προσπαθήσω να σου γλιτώσω χρόνο και χρήματα. Είμαι χρήστης mobile internet στο νέο σπίτι μου σε χωριό λίγο έξω από τη Θεσσαλονίκη εδώ και 1,5 χρόνο. Αφού πέρασα από τη φάση του hotspot με 5g κινητό, μετά τη χρήση 4g router, εν τέλει επένδυσα σε ένα 5g router και βρήκα την υγειά μου. Αν το θες για μόνιμη λύση, μη φοβηθείς να επενδύσεις σε ένα καλό 5g router. Θα σου λύσει τα χέρια. Επίσης έχοντας κάνει εκατοντάδες μετρήσεις μπορώ επιβεβαιωμένα να σου πω ότι το router πιάνει καλύτερες ταχύτητες και κυρίως πιο σταθερά σε σχέση και με πολύ ακριβά κινητά. Ένα router όπως αυτό τα κάνει όλα και συμφέρει: https://www.skroutz.gr/s/52371726/TP-LINK-NX510V-v1-Asyrmato-5G-Mobile-Router-Wi-Fi-6-me-3-THyres-Gigabit-Ethernet.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share 1 ώρα πριν, csontheline είπε Τα κινητά των 100€, είτε είναι του 2010 (υπερβολή προφανώς), είτε είναι του 2026, το ίδιο χάλια θα είναι. Ναι, λειτουργεί μια χαρά, πιθανότατα θα είναι οκ για την δουλειά που το θέλει ο TS, αλλά όχι ότι έχουν και κάτι το τρομερό πάνω. Περισσότερες πιθανότητες έχει να είναι οκ αν πάρει μεταχειρισμένο πιο τούμπανο (των 300-400€, με ραγισμένη οθόνη) προηγούμενης γενιάς. @TS σε περίπτωση που σε ενδιαφέρει, μπορείς να μοιράσεις το 5g με usb tethering σε RPi και από εκεί στο υπόλοιπο δίκτυο, για να έχουν πρόσβαση όλοι. Έχε υπόψιν σου ότι wifi hotspot = κινητό ΚΑΙ modem ΚΑΙ router ΚΑΙ switch, οπότε το φορτώνεις αρκετά (εξού και οι υψηλές θερμοκρασίες, τις οποίες απεχθάνονται οι ηλεκτρονικές συσκευές, ειδικά αν είναι ένα κινητό των 100€). Θα απαντήσω και στους δύο ταυτόχρονα γιατί ο ένας καλύπτει τον άλλον . Επαναλαμβάνω, σύγχρονα κινητά με snapdragon κυριως από το 2023 και μετα δεν εχουν σχέση με τα τούμπανα κινητά του 2020 κτλ. Όσο για το Motorola g34 των 120 ευρώ ειναι δοκιμασμενο και δουλεύει πολύ καλά ακόμα και σε σχεση ,με ακριβότερα κινητά άλλων εταιρειών. Πιθανολογώ λόγω Android version , που δεν ειναι τίγκα στο bloat όπως αυτό της Samsung. Δεν σκοπεύω να αλλάξω τα κολλήματα που έχει ο καθένας σας. Αυτή την στιγμή έχω συνδεδεμένο το Motorola σε deco wifi7 router και δουλεύει μια χαρά. Για να κανω την ίδια δουλειά , ήθελα τουλάχιστον τα διπλα λεφτά για να πάρω το αντίστοιχο TP-link wifi 7 με ενσωματωμένο 5g modem. Θα μου πεις παρέχει και τηλεφωνία...που μου είναι αδιάφορη και προτιμώ το καθαρό setup που εχουν τα ρουτερ και μπορώ να κάνω πράγματα ανεξάρτητα, σε σχέση με το μενού των 5g modem router που ειναι ολα μαζί. 1 ώρα πριν, alexx είπε S25 ultra! Άρα θέλει άλλο κινητό η άλλο adapter? Θα σου συνιστούσα άλλο κινητό. Το πρόβλημα στα Samsung είναι το firmware τους , που ειναι κάπως κλειδωμένο και το μενού έχει πολλές ρυθμίσεις που θέλουν developer mode για να δουλέψουν. Άσε που όπως έγραψε και ο φιλος απο πάνω δεν εχουν και τόσο σταθερό σημα , πάλι πιστεύω από τις λειτουργίες που εκτελούν οι διεργασίες τις Samsung στο background και οχι απο θεμα hardware. Επεξ/σία Πέμπτη στις 01:35 μμ από atheatos 1
csontheline Δημοσ. Πέμπτη στις 12:02 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 12:02 μμ 18 minutes ago, alexx said: Πάντως με ενα που έχω της blitzwolf δεν κατάφερα να το κάνω να δουλέψει. Φορτίζει μεν το κινητό αλλα δεν δίνει ιντερνετ στο pc. Εκτός αν θέλει κάποια άλλη ρύθμιση. Υπόψιν ότι παίζει να είναι dhcp client το κινητό και να μην μπορεί να δώσει. Υπάρχει ρύθμιση για ethernet tethering, αλλιώς μόνο παίρνει. Ο αντάπτορας είναι χαζός, δεν κάνει κάποια μετάφραση πρωτοκόλλων. Στο κινητό γίνονται όλα. Ψάξε στο ίντερνετ για την δική σου συσκευή + αντάπτορα, κανείς δεν μπορεί να σου πει με γενικότητες. 1
madboy Δημοσ. Πέμπτη στις 12:34 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 12:34 μμ 1 hour ago, pakislakis said: Το ξέρω πως άλλο ρωτάς, απλά επειδή πέρασα αυτά που διερωτάσαι, θα προσπαθήσω να σου γλιτώσω χρόνο και χρήματα. Είμαι χρήστης mobile internet στο νέο σπίτι μου σε χωριό λίγο έξω από τη Θεσσαλονίκη εδώ και 1,5 χρόνο. Αφού πέρασα από τη φάση του hotspot με 5g κινητό, μετά τη χρήση 4g router, εν τέλει επένδυσα σε ένα 5g router και βρήκα την υγειά μου. Αν το θες για μόνιμη λύση, μη φοβηθείς να επενδύσεις σε ένα καλό 5g router. Θα σου λύσει τα χέρια. Επίσης έχοντας κάνει εκατοντάδες μετρήσεις μπορώ επιβεβαιωμένα να σου πω ότι το router πιάνει καλύτερες ταχύτητες και κυρίως πιο σταθερά σε σχέση και με πολύ ακριβά κινητά. Ένα router όπως αυτό τα κάνει όλα και συμφέρει: https://www.skroutz.gr/s/52371726/TP-LINK-NX510V-v1-Asyrmato-5G-Mobile-Router-Wi-Fi-6-me-3-THyres-Gigabit-Ethernet.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share Επειδή είμαι στην σκέψη για αγορά του συγκεκριμένου 5G router, μπορείς να μου πεις διαφορές στην ταχύτητα μεταξύ αυτού και ενός κινητού; Στο δωμάτιο μου που εκεί θα τοποθετηθεί το ρούτερ, με το κινητό κατά την διάρκεια της ημέρας βλέπω 100 έως 200 Mbps. Μεσάνυχτα και μετά ανεβαίνουν οι ταχύτητες μεταξύ 300 και 400 Mbps. Οι δοκιμές αυτές έγιναν με S23 ultra και S25 Ultra.
pakislakis Δημοσ. Πέμπτη στις 03:53 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 03:53 μμ 3 ώρες πριν, madboy είπε Επειδή είμαι στην σκέψη για αγορά του συγκεκριμένου 5G router, μπορείς να μου πεις διαφορές στην ταχύτητα μεταξύ αυτού και ενός κινητού; Στο δωμάτιο μου που εκεί θα τοποθετηθεί το ρούτερ, με το κινητό κατά την διάρκεια της ημέρας βλέπω 100 έως 200 Mbps. Μεσάνυχτα και μετά ανεβαίνουν οι ταχύτητες μεταξύ 300 και 400 Mbps. Οι δοκιμές αυτές έγιναν με S23 ultra και S25 Ultra. Στο σπίτι μου, σε συγκεκριμένο σημείο που το κινητό πιάνει max 95Mbps, το router πιάνει σταθερά 110-120 1
atheatos Δημοσ. Πέμπτη στις 04:37 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 04:37 μμ 39 λεπτά πριν, pakislakis είπε Στο σπίτι μου, σε συγκεκριμένο σημείο που το κινητό πιάνει max 95Mbps, το router πιάνει σταθερά 110-120 Φυσικό είναι τα modem router να μην έχουν περιορισμούς στο SAR και να πιανουν καλύτερα, αλλά το κινητό μπορείς να το μεταφέρεις πιο εύκολα σε σημειο που πιάνει καλύτερα σήμα και να το στείλεις στο ρουτερ είτε μέσο WiFi είτε μέσο Ethernet. Όποτε κάπως αντισταθμίζεται η διαφορά.
elpenor Δημοσ. Πέμπτη στις 05:56 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 05:56 μμ (επεξεργασμένο) 7 hours ago, madboy said: Επειδή είμαι στην σκέψη για αγορά του συγκεκριμένου 5G router, μπορείς να μου πεις διαφορές στην ταχύτητα μεταξύ αυτού και ενός κινητού; Στο δωμάτιο μου που εκεί θα τοποθετηθεί το ρούτερ, με το κινητό κατά την διάρκεια της ημέρας βλέπω 100 έως 200 Mbps. Μεσάνυχτα και μετά ανεβαίνουν οι ταχύτητες μεταξύ 300 και 400 Mbps. Οι δοκιμές αυτές έγιναν με S23 ultra και S25 Ultra. Έχω δύο καλύτερα 5G router από αυτά που έχουν αναφερθεί στο thread και έχω κάνει δοκιμές με δύο midrange κινητά (ένα με snapdragon και ένα με mediatek), το bandwidth είναι παρόμοιο σε όλα αρκεί το κινητό να τοποθετηθεί σωστά αλλά: 1. Σε κάποια router μπορείς να κλειδώσεις συγκεκριμένα cells σε συγκεκριμένες κεραίες. 2. Σε κάποια router μπορείς να βάλεις εξωτερική κατευθυντική κεραία 5G και να έχεις ασύγκριτα καλύτερες επιδόσεις ιδίως σε δύσκολες συνθήκες (πχ καταιγίδα). Επεξ/σία Πέμπτη στις 07:57 μμ από elpenor 3
SilentVoice Δημοσ. Παρασκευή στις 02:42 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 02:42 μμ Επειδή χρειαζόμουν και εγω να εχω ιντερνετ σε ενα προσωρινό σπίτι για εναν χρόνο, 1. πήρα ενα POCO με 5G στα 100 ευρώ περίπου και για να μην ζεσταινέται , να δουλευει απροβλημάτιστα και για να έχω καλό φουλ σήμα σε όλο το σπίτι, 2. το σύνδεσα μέ USB καλώδιο σε ενα ρούτερ που είχα απο έναν προηγούμενο πάροχο 3. με USB Tethering. Ετσι είχα φουλ καλό σήμα WIFI απο το ρούτερ, φόρτιση στο κινητό και 5G απο την SIM του. 1
poulinos Δημοσ. Κυριακή στις 11:57 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 11:57 μμ On 20/02/2025 at 09:46, atheatos said: Πότε δεν κλείνω το modem στο κινητό μου και δεν έχω δει τίποτα από αυτά που αναφέρεις. Πάντα το 5g είναι on και δεν έχω δει στο manual του κινητού να λεει τίποτα για αυτό. Φυσικά ούτε στο κινητό που κάνει tethering στο router με ethernet έχω παρατηρήσει τίποτα τέτοιο, ακομα και στην περίπτωση που κάνει wifi hotspot, οπως κάνει του τελευταιος 3 μηνες γιατί περιμένω ένα extender.... Τώρα σχετικά με την φόρτιση, σχεδόν όλα τα σύγχρονα κινητά έχουν δυνατότητα, να σταματάνε την φόρτιση στο 80% της μπαταρίας. Αν ειναι να τα παίξει μετά από 5 χρόνια τότε χαλάλι του τα 120 ευρώ που έδωσα.... εχω δει και κινητα να κανουν throttling λογω θερμοκρασιας όπως και router.ειτε παλια ειτε καινουρια.γιατι ως γνωστο και σε router αλλα και σε κινητα υπαρχουν πολλα σαπιδια On 20/02/2025 at 10:28, atheatos said: Μιλάμε για σύγχρονα κινητά και οχι κινητά φτιαγμένα πριν το 2020. Δεν διαφωνώ, οτι αυτο που αναφέρεις ισχυε πριν κάποια χρόνια. ΤΩΡΑ δεν ισχύει. Θα πάρει λίγο καιρό να ξεκολλήσει η βελόνα, οπότε δεν περιμένω από κάποιους να τα καταλάβουν άμεσα ,αυτά που γράφω. Τα 5g κινητά του 2023 και μετά εχουν σημαντικές βελτιώσεις σε πολλούς τομείς και οχι μόνο στο θέμα κατανάλωσης και θερμοκρασιών. υπαρχουν και κινητα του 2023 που τεχνολογικα ειναι στο 20 😛 On 20/02/2025 at 11:53, atheatos said: Θα απαντήσω και στους δύο ταυτόχρονα γιατί ο ένας καλύπτει τον άλλον . Επαναλαμβάνω, σύγχρονα κινητά με snapdragon κυριως από το 2023 και μετα δεν εχουν σχέση με τα τούμπανα κινητά του 2020 κτλ. Όσο για το Motorola g34 των 120 ευρώ ειναι δοκιμασμενο και δουλεύει πολύ καλά ακόμα και σε σχεση ,με ακριβότερα κινητά άλλων εταιρειών. Πιθανολογώ λόγω Android version , που δεν ειναι τίγκα στο bloat όπως αυτό της Samsung. Δεν σκοπεύω να αλλάξω τα κολλήματα που έχει ο καθένας σας. Αυτή την στιγμή έχω συνδεδεμένο το Motorola σε deco wifi7 router και δουλεύει μια χαρά. Για να κανω την ίδια δουλειά , ήθελα τουλάχιστον τα διπλα λεφτά για να πάρω το αντίστοιχο TP-link wifi 7 με ενσωματωμένο 5g modem. Θα μου πεις παρέχει και τηλεφωνία...που μου είναι αδιάφορη και προτιμώ το καθαρό setup που εχουν τα ρουτερ και μπορώ να κάνω πράγματα ανεξάρτητα, σε σχέση με το μενού των 5g modem router που ειναι ολα μαζί. Θα σου συνιστούσα άλλο κινητό. Το πρόβλημα στα Samsung είναι το firmware τους , που ειναι κάπως κλειδωμένο και το μενού έχει πολλές ρυθμίσεις που θέλουν developer mode για να δουλέψουν. Άσε που όπως έγραψε και ο φιλος απο πάνω δεν εχουν και τόσο σταθερό σημα , πάλι πιστεύω από τις λειτουργίες που εκτελούν οι διεργασίες τις Samsung στο background και οχι απο θεμα hardware. γενικως παντως επειδη εχω samsung και οπως σωστα ειπες εχει το bloatware του , να πω οτι εσφαξα απειρα πραγματα.παρα πολλα που δεν θα ηθελα εφαγαν disable.να σβηστουν δεν γινεται εκτος αν το κανω route κτλ αλλα γενικα σταματησα πολλα services.και το κανω σε οποιοδηποτε κινητο ανεξαρτητως μαρκας.το να εχω 100 βλακειες να τρεχουν δεν εχει νοημα.fb,,linked in και δεν ξερω τι αλλο On 20/02/2025 at 12:34, madboy said: Επειδή είμαι στην σκέψη για αγορά του συγκεκριμένου 5G router, μπορείς να μου πεις διαφορές στην ταχύτητα μεταξύ αυτού και ενός κινητού; Στο δωμάτιο μου που εκεί θα τοποθετηθεί το ρούτερ, με το κινητό κατά την διάρκεια της ημέρας βλέπω 100 έως 200 Mbps. Μεσάνυχτα και μετά ανεβαίνουν οι ταχύτητες μεταξύ 300 και 400 Mbps. Οι δοκιμές αυτές έγιναν με S23 ultra και S25 Ultra. υπαρχει και λυση για router εξωτερικου χωρου αν εξω απο το δωματιο πιανεις καλυτερα.καποια πανε μεχρι και σε ταρατσα κτλ.απλα το αναφερω.μπορει να σε βολευει μπορει και οχι On 20/02/2025 at 16:37, atheatos said: Φυσικό είναι τα modem router να μην έχουν περιορισμούς στο SAR και να πιανουν καλύτερα, αλλά το κινητό μπορείς να το μεταφέρεις πιο εύκολα σε σημειο που πιάνει καλύτερα σήμα και να το στείλεις στο ρουτερ είτε μέσο WiFi είτε μέσο Ethernet. Όποτε κάπως αντισταθμίζεται η διαφορά. to πιο καλο για μονιμη εγκατασταση και γιανα παρει καποιος τα μεγιστα ειναι σε εξωτερικο χωρο παντως. On 21/02/2025 at 14:42, SilentVoice said: Επειδή χρειαζόμουν και εγω να εχω ιντερνετ σε ενα προσωρινό σπίτι για εναν χρόνο, 1. πήρα ενα POCO με 5G στα 100 ευρώ περίπου και για να μην ζεσταινέται , να δουλευει απροβλημάτιστα και για να έχω καλό φουλ σήμα σε όλο το σπίτι, 2. το σύνδεσα μέ USB καλώδιο σε ενα ρούτερ που είχα απο έναν προηγούμενο πάροχο 3. με USB Tethering. Ετσι είχα φουλ καλό σήμα WIFI απο το ρούτερ, φόρτιση στο κινητό και 5G απο την SIM του. και σε καποια router που ανεβαζαν θερμοκρασια καποιοι εβαλαν φανακι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα