stefanos_13 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου Καλησπέρα στην παρέα. Θέλω να μάθω εάν έχει κάποιος ενυδρείο στο οποίο έχει σαλιγκάρια τύπου neritina zebra. Έστησα ένα όμορφο μικρό ενυδρείο (περίπου 45 λίτρα) με 4 μικρά χρυσόψαρα - ναι το έχω διαβάσει περί λίτρων/ψάρι -στο οποίο τοποθέτησα και ζωντανά φυτά. Μετά από μια επιτυχημένη αγορά ενός neritina tiger το οποίο υπήρξε κινητικό άμεσα κατά την τοποθέτηση του στο ενυδρείο, σκέφτηκα να πάρω και ακόμα 2 σαλιγκάρια neritina zebra, τα οποία και θα αναλάμβαναν να καθαρίσουν την άλγη από τα φυτά. Δυστυχώς εδώ και σχεδόν 3!!!! εβδομάδες αρνούνται να κινηθούν παρά κάποια χιλιοστά. Δεν είναι ψοφια καθώς τα έχω μυρίσει - δεν βρωμάει αμμωνία - και τα βλέπω κλειστά στο καβούκι τούς . Κάποιος που γνωρίζει να με ενημερώσει για το τι μπορεί να φταίει και τι μπορώ να κάνω ?
haris_216 Δημοσ. Τετάρτη στις 09:06 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 09:06 πμ Ίσως θα ήταν προτιμότερο να κάνεις την ερώτησή σου στα φόρουμ που υπάρχουν αναφορικά με ενυδρεία, όπου σίγουρα θα πάρεις πιο πολλές/σωστές απαντήσεις. Αν θυμάμαι καλά ο Γρηγόρης (tigergreg) κατά καιρούς είχε αναφέρει/παραπέμψει σε τέτοια φόρουμ για πράγματα που είχαν ερωτηθεί ή χαρίζονταν σε σχέση με ενυδρεία. Ίσως αν του κάνεις μία ερώτηση με pm να μπορέσει να σε κατευθύνει, ακόμα και αν δεν γνωρίζει ο ίδιος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα