Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ερώτηση σχετικά με το καντράν του Clio 5(2020-). Σχετικά με το ψηφιακο καντράν (digital cockpit) με τις 7 ιντσες, γνωρίζει κάποιος εάν μπορω να το αλλάξω και να βάλω αυτο με τις 10 ιντσες;

Περισσοτερο το θέλω γιατι θα ηθελα την επιλογή του να εμφανίζεται το gps στο καντραν και νομίζω οι 7 ιντσες στο ψηφιακο δεν δίνουν αυτή την επιλογή.

image.png.58b767eb46b68a3efc1bad8fac6c4051.pngimage.png.9f1fef88f643c090b80549bd4a2c92a3.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

χαιρετω το συναδελφο (αρχες του μηνα πηρα το δικο μου με το απλο καντραν).

Ρωτα ποσο εχει το 10' καντραν στη ρενω (ως ανταλλακτικο) και απο εκει και περα πηγαινε σε ενα κοντερα (ΚΟΝΤΕΡ ΤΑΞΙ ψαξε θα σου βγαλει απειρα) ή σε καποιο ηλεκτρολογο αυτοκινητου.

Αν εισαι κιμπαρης πηγαινε σε καποιο συνεργειο renault να εχεις εγγυηση για την εργασια.

Μη παρεις καντραν συμβατο γιατι θα κλαις.

Επεξ/σία από vamvakoolas
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 minutes ago, paylidis said:

δεν αρκει το καντραν για να εχεις το ναβι εκει, θελει και την αναλογη πηγη...

ολα τα ρενω κλιο 5 με οθονη στο κεντρο εχουν το ιδιο συστημα, ειναι ακυρη η δηλωση γιαυτο το μοντελο

Επεξ/σία από vamvakoolas
Δημοσ.
1 ώρα πριν, vamvakoolas είπε

ολα τα ρενω κλιο 5 με οθονη στο κεντρο εχουν το ιδιο συστημα, ειναι ακυρη η δηλωση γιαυτο το μοντελο

Οκ για δοκιμάστε το και να το ξαναδούμε αν ήταν τόσο απλό γιατί εγώ που το έψαξα για άλλο μοντέλο εκεί κατεληξα 

Δημοσ.
17 ώρες πριν, vamvakoolas είπε

χαιρετω το συναδελφο (αρχες του μηνα πηρα το δικο μου με το απλο καντραν).

Ρωτα ποσο εχει το 10' καντραν στη ρενω (ως ανταλλακτικο) και απο εκει και περα πηγαινε σε ενα κοντερα (ΚΟΝΤΕΡ ΤΑΞΙ ψαξε θα σου βγαλει απειρα) ή σε καποιο ηλεκτρολογο αυτοκινητου.

Αν εισαι κιμπαρης πηγαινε σε καποιο συνεργειο renault να εχεις εγγυηση για την εργασια.

Μη παρεις καντραν συμβατο γιατι θα κλαις.

Αυτό που πήρες μήπως είναι λευκό 1.5?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδη εχω Megane IV και το εψαξα και εγω για αλλαγη του καντραν στο νεοτερο, δεν ειναι Plug & Play. Το καντραν ειναι παντρεμενο με το αυτοκινητο, VIN, επιμερους συστηματα, R-Link, κτλ. Ακομη και ιδιο καινουργιο να βαλεις π.χ. λογω βλαβης, χρειαζεται προγραμματισμο με το Clip…

Επεξ/σία από SaFiS
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 hours ago, SaFiS said:

Επειδη εχω Megane IV και το εψαξα και εγω για αλλαγη του καντραν στο νεοτερο, δεν ειναι Plug & Play. Το καντραν ειναι παντρεμενο με το αυτοκινητο, VIN, επιμερους συστηματα, R-Link, κτλ. Ακομη και ιδιο καινουργιο να βαλεις π.χ. λογω βλαβης, χρειαζεται προγραμματισμο με το Clip…

δεν υπαρχει plug & play καντραν σε κανενα αμαξι. Οπως εγραψα θα πρεπει να παει σε κοντερα ή σε ηλεκτρολογο. Μπορει να παει και σε επισημο αλλα θα πρεπει να αγορασεις το ανταλλακτικο απο εκει. Εχω αλλαξει καντραν σε τογιοτα (εγω εκανα το πρακτικο/αποσυναρμολογηση συναρμολογηση και ηλεκτρολογος ηλεκτρονικος το προγραμματισμο, μιλαμε για 1 ημερα δουλεια αν ξερεις να το κανεις)

Επεξ/σία από vamvakoolas

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...