Προς το περιεχόμενο

Tomb Raider IV-VI Remastered [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

header.jpg?t=1739548682

Tomb Raider IV-VI Remastered

Κυκλοφορία: 14/2/25
Διαθέσιμο: σε PC (steam, epic, gog), PS4, PS5, Xbox One, Xbox X|S, Switch
Τιμή: 28.99€
Εκδότης:  Aspyr, Crystal Dynamics
Developer: Aspyr
Είδος: 3rd person Action adventure
Single player

Ένα χρόνο μετά τη remaster κυκλοφορία των 3 πρώτων παιχνιδιών, πάλι από την Aspyr, πιστή στο πρότζεκτ της, κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες το νέο remaster πακέτο με άλλα 3 κλασικά tomb raider, τα:

Tomb Raider: The Last Revelation
Η Lara Croft ανακαλύπτει τον χαμένο τάφο του Αιγύπτιου Θεού Set, απελευθερώνοντάς τον άθελα της και εκπληρώνοντας μια αρχαία προφητεία - αυτή που βυθίζει την ανθρωπότητα στο σκοτάδι. 

Tomb Raider: Chronicles
Μετά τα γεγονότα του The Last Revelation, η Lara Croft θάβεται σε έναν αιγυπτιακό τάφο και θεωρείται νεκρή. Στο μνημόσυνο της, οι πιο κοντινοί άνθρωποι της αναπολούν μυστικά από το παρελθόν της.

Tomb Raider: The Angel of Darkness
Κατηγορούμενη για φόνο, η Lara γίνεται φυγάς σε φυγή, ενώ αποκαλύπτει μια απαίσια συνωμοσία που περιλαμβάνει αλχημικά πειράματα και την αναζήτηση αρχαίων αντικειμένων.

Ταξιδέψτε τον κόσμο: Ακολουθήστε τη Lara Croft σε εμβληματικές τοποθεσίες, όπως το Κάιρο, η Ρώμη, το Παρίσι και πολλές άλλες.
Ζήστε τις πιο σκοτεινές περιπέτειες της Lara: Ανακαλύψτε τα μυστικά του παρελθόντος της Lara Croft και ρίξτε φως στο μυστήριο της εξαφάνισής της.

• Επιλέξτε ανάμεσα στα Classic & Remastered Visuals: Παίξτε με τα πρωτότυπα πολυγωνικά μοντέλα ή αλλάξτε στα ανανεωμένα γραφικά ανά πάσα στιγμή.
  • Retro FPS  & Pickup Highlight.
  1. Με κλειστό το retro fps το παιχνίδι τρέχει στα 60fps, απ'ότι στα 30fps.
  2. Η ρύθμιση Pickup Highlight επισημαίνει στοιχεία που μπορεί να πάρει η Lara, καθιστώντας τα πιο εύκολο να τα εντοπίσει.
  • Photo Mode- Flyby Camera Maker.
    Οι χρήστες μπορούν τώρα να χρησιμοποιήσουν αυτό το εργαλείο για να δημιουργήσουν εκπληκτικές κινηματογραφικές λήψεις χαρτογραφώντας την κίνηση της κάμερας με δημιουργικούς τρόπους. 
  • Αλλάξτε τον χειρισμό ανάμεσα σε μοντέρνο και ΤΑΝΚ.
  • Νέες κινήσεις. Πρόσθετες κινήσεις έχουν προστεθεί για μια πιο ομαλή εμπειρία παιχνιδιού.
  • Νέα loading screens και όχι καρέ από τα fmv videos των παιχνιδιών.
  • Διπλά Vector R-35s πιστόλια με το καλημέρα, χωρίς να χρειαστεί να βρει το ταίρι τους.
  • Επιλογή εμφάνισης χαρακτήρα με άλλα ρούχα και αξεσουάρ
  • Achievements
  •  New Game+

ss_64196fd927cad1f4c53274b2e60a9f04fc1a2319.1920x1080.jpg?t=1739548682

ss_3825906d16935a1d9fe11ef9475723277dd11e06.1920x1080.jpg?t=1739548682

ss_26f56425c01387dd95970c70bd2c620a747c59f8.1920x1080.jpg?t=1739548682

Αναφορά σε κείμενο

System Requirements

• Minimum:

Requires a 64-bit processor and operating system
Processor: Intel i3 / AMD FX-4100
Memory: 4 GB RAM
Graphics: GeForce GT 620 1gb / Radeon HD 8670D

• Recommended:

Requires a 64-bit processor and operating system
Processor: Intel i7 / AMD Ryzen 7 5800
Memory: 16 GB RAM
Graphics: NVIDA RTX 2080 / Radeon RX 6750

Επεξ/σία από xtrmsnpr
  • Like 1
Δημοσ.

Είμαι λάτρης του Original the last revelation. Ήταν το πρώτο μου γνήσιο Game στο πρώτο μου pc! Δε ξεπέρασα ποτέ το feeling απομόνωσης και αγωνίας που μου χάρισε εξερευνώντας τις πίστες του.. Σήμερα αγόρασα την Remastered τριλογία για xbox.

• Like 1
Δημοσ.

Βλέπω θέματα με τον χειρισμό γενικά.

https://www.rockpapershotgun.com/tomb-raider-iv-vi-remastered-review

https://www.eurogamer.net/tomb-raider-4-6-remastered-review

https://www.rockpapershotgun.com/tomb-raider-1-3-remastereds-modern-controls-are-an-absolute-travesty

Παρότι παλιός gamer δεν τα έχω παίξει ποτέ (ξεκίνησα από το Anniversary και έπειτα) και ίσως τα δοκίμαζα έτσι αλλά με αποθαρρύνει το παραπάνω.

Δημοσ.

Να τα παίξεις πάτερ. Δεν είναι κάτι το τρελό σα remaster, όμως είναι οκ. Μη σε αποθαρρύνει, αν όχι τώρα σε κάποια έκπτωση πάρτο.

Ο χειρισμός είναι να τον συνηθίσεις. Τα tank είναι όπως ήταν τα κλασικά παιχνίδια, ο μοντέρνος σχεδιασμός είναι να μετακινείς ελεύθερα την Λάρα χωρίς να παίζει πάνω στο grid μόνο. Έκανα εναλλαγές κάθε τόσο σε διάφορα σημεία. Υποθέτω το ίδιο θα είναι και εδώ, δε καίγομαι να τα πάρω, δεν έχω τελειώσει καν τα προηγούμενα.

• Like 1
Δημοσ.

Καλά ούτε και εγώ βιάζομαι, το backlog είναι τεράστιο.

Θα το έχω στα υπόψην όταν πέσει η τιμή. Αυτά και το Legacy of Kain Soul Reaver 1&2 Remastered που επίσης δεν έχω παίξει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...