Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, k_w_t είπε

Θυμηθηκα εποχη napster με αρχειο Meetttaallliiicaaaa - Eeennnterrr Saaaadman.mp3

Ή καλύτερα, Mettalica - I Dissapear, για όσους θυμούνται.

• Like 1
  • Haha 1
  • Απαντ. 228
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 minutes ago, Lucifer said:

Σωστός. Για του λόγου το αληθές, αυτή τη στιγμή εμένα, χωρίς να είμαι πίσω από CGNAT, μου εμφανίζει ότι έχω κατεβάσει 6 τόρεντ. Τα 4 είναι όντως δικά μου, τα άλλα 2 είναι μια Ινδική ταινία και ένας δίσκος της Taylor Swift. Αυτό το τελευταίο από μόνο του αρκεί για να με αθωώσει.

Στη γερμανια θα είχες 6 κλείσεις και στο δικαστήριο μπορείς να πεις τα επιχειρήματά σου οτι δεν είσαι Ινδός και δε γουστάρεις Swift . Θα σου πούνε και αυτοί ναι αλλά αρπα τώρα το ελάχιστο διοικητικό πρόστιμο και άμε στο καλό :devil:

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε

Nαι μεγάλε στη γερμάνια τους έχουν σκίσει . Ολόκληρες φάμπρικες απο "servicers " τους βαραγανε τη πόρτα με προσωπικά πρόστιμα . Το κράτος αμα δει έσοδα υγραίνεται .* Μλκα να μπαίνουν εδώ οι κυράτσες της ΑΑΔε και να ψάχνουν πληροφορίες :P

Δεν ξέρω αν τους έχουν "σκίσει", ξέρω πάντως ότι ισχύει στο έπακρο αυτό που αναφερθηκε, ότι δηλαδή σου έρχεται προστιμο στο σπίτι. Μου το έχει επιβεβαιώσει γνωστός μου δικηγόρος που ζει και εργάζεται Γερμανία. Μου έχει πει μεταξυ σοβαρού και αστείου ότι αν εγώ ή και ο δικός του αδερφός μέναμε Γερμανία με την νομοθεσία που υπάρχει για την πειρατεία τοτε θα είχαμε φορτωθεί τον μισό ποινικό κώδικα. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Mhlogiatros είπε

Στη γερμανια θα είχες 6 κλείσεις και στο δικαστήριο μπορείς να πεις τα επιχειρήματά σου οτι δεν είσαι Ινδός και δε γουστάρεις Swift . Θα σου πούνε και αυτοί ναι αλλά αρπα τώρα το ελάχιστο διοικητικό πρόστιμο και άμε στο καλό :devil:

Θυμάμαι το 2012 σε ξενοδοχείο στο Παρίσι, μέσα στο ασανσέρ, προειδοποιητικό για download torrent.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 hours ago, nepomuk said:

Λεω τωρα : απαξ του ετους και μεσω  Paypal πληρωσα 30 ευρω σε ενα καταστημα ηλεκτρικων ειδων καπου στο 

Τιμπουκτου για να εχω global ετησια  "συνδρομη " , αλλα μπορει να αγορασα και ενα πιστολακι μαλλιων  who knows ;  . Δεν τρεχει καστανο η  φωτια στα μπατζακια μου ; Καποιες αλλες στιγμες ισως τις περισσοτερες  και χωρις την καταβολη δεκαρας τσακιστης  , παρακολουθω μεσω Kodi  και καταλληλων build  IPTV επιγειων  καναλιων  ελευθερων κατα βαση στην χωρα προελευσης ,  πχ  BBC , αμερικανικα , Ιταλικα , κτλπ  . Μαυρο φιδι που με  εφαγε ;  Θα στησει καρτερι ο  telephone - internet provider  στον πελατη του ; Βεβαια ο παροχος εχει και πακετα συνδρομητικης  Τιβι στη  γκαμα του  ...  Μηπως αλλαγη παροχου πχ  Inalan ,   οπου και αν διατιθεται ,θα  περιορισει  το κυνηγι του "χαμενου" συνδρομητη ;

Δεν έχει σημασία πως το κρύβεις και τι καταναλώνεις, οι συλλήψεις των IPTV servers που γίνονται ανά καιρούς μπορεί να χρησιμοποιηθούν, αυτός που δίνει παράνομα live cosmote/novasports λες να διστάσει να δώσει τους πελάτες του για πιο ήπια ποινή; Ο κλέψας του κλέψαντος είναι, τα στοιχεία που ο ίδιος κρατάει με πληρωμές και συνδρομές θα τα δώσει γι' αυτό το λόγο

Επεξ/σία από Hacker?pcs
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Mhlogiatros είπε

Αν είσαι καμιά βασικιά, ναι. Αν ξέρεις πώς να το κάνεις, είναι εφικτό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλά τόσο εκτεταμμένο είναι το φαινόμενο παράνομες συνδρομητικές; Για μπάλα; είχα βάλει μία χρονιά Nova νομιμα μην παρεξηγηθούμε, παντελώς βαρεμάρα. Stremio se android tv box μπορεί να μπει πίσω από vpn η θα ξαναγυρίσουμε στα PC καλώδια hdmi; 

Επεξ/σία από Dorian
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, lbit είπε

υποθετικα δεν μπορουν να σου στειλουν προστιμο, γιατι θα χρειαστεί να βρεθουν και εκεινοι πανω στην εξεδρα.

θα το θεσω αλλιως, απο ποτε υπαρχουν τα τορρεντς και αν ξερει καποιος (περα απο τις ειδοποιήσεις) καποιον που ελαβε προστιμο.

μονο οι παροχοι στελνουν προειδοποίησεις και αυτο στο Εξωτερικο, αντε να γινει και στην Ελλαδα λοιπον.

Αλλα αν εχεις VPN τι θα σου πουν, οτι απαγορευεται το VPN?

Έχει αλλάξει αν δεν το γνωρίζεις η νομοθεσία στις υπόλοιπες χώρες της ΕΕ.

Δεν στέλνουν πια γράμματα να μην είσαι κακό παιδί. Πρόστιμα στο κεφάλι ρίχνουν στη Γερμανία.

Και λογικά το γερμανικό μοντέλο θέλουν να φέρουν κι εδώ.

https://www.ekathimerini.com/economy/1222432/german-model-for-identifying-and-penalizing-pirate-tv-users/

• Like 2
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Hacker?pcs είπε

Αυτούς πιο πολύ τους νοιάζει το παράνομο IPTV, δηλαδή live αθλητικά που είναι το χρήμα, όχι οι τζάμπα σελίδες streaming ταινιών και σειρών ή τα τζάμπα torrents με ή χωρίς VPN (που εν έτει 2025 τι ποσοστό κατεβάζει torrent). Εκεί στο παράνομο IPTV δεν θα τσιμπήσουν τον πελάτη από το πως βλέπει το live stream για να έχει σημασία αν έχει ή όχι VPN αλλά από το πως πληρώνει, πιάνοντας τον IPTV server και με τα στοιχεία πληρωμής που ο μέσος πειρατής live αθλητικών θα πληρώνει με μια απλή κάρτα αναλήψεως και όχι με κρυπτο, θα ρίξουν πρόστιμα σε όλη τη λίστα αν θέλουν

Το θέμα είναι όμως ένα. Τζογάρεις να πεις "ε εγώ είμαι ασφαλής";

Επεξ/σία από Volga
  • Like 1
Δημοσ.
8 minutes ago, Volga said:

Το θέμα είναι όμως ένα. Τζογάρεις να πεις "ε εγώ είμαι ασφαλής";

Ιδίως τη στιγμή που πολλά VPN σου επιτρέπουν να το μοιράζεσαι με γνωστούς σου με αποτέλεσμα το κόστος (ιδίως αν αγοραστούν BF) να είναι πραγματικά ασήμαντο.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
34 λεπτά πριν, Hacker?pcs είπε

Δεν έχει σημασία πως το κρύβεις και τι καταναλώνεις, οι συλλήψεις των IPTV servers που γίνονται ανά καιρούς μπορεί να χρησιμοποιηθούν, αυτός που δίνει παράνομα live cosmote/novasports λες να διστάσει να δώσει τους πελάτες του για πιο ήπια ποινή; Ο κλέψας του κλέψαντος είναι, τα στοιχεία που ο ίδιος κρατάει με πληρωμές και συνδρομές θα τα δώσει γι' αυτό το λόγο

Μα ο εισπραξας και ο streameras  το ειπαμε ευρισκεται στο Τιμπουκτου και κυριολεκτω και τεσπα καπου στην Αφρικη . Καμμια απολυτως σχεση με την επικρατεια , Ευρωπη , Αμερικη , κοκ . Τρεχα γυρευε δηλ  και πιασ  τ αυγο και κουρεφτο η λεω μηπως εχει λογο η Interpol και σε μια διεθνη , κολοσσιαια επιχειρηση παταξης της πειρατειας , πιαστουμε ολοι χερι - χερι ; Βαζω μεσα και VPN και Real - Debrid  κτλπ ως συμμετοχους σε παρανομη διακινηση streams και διευκολυνση αλλοτριας ακολασιας ; Λογικα οι "παροχοι " εδρευοντες σε χωρες του 3 & 4 κοσμου απειλουνται λιγοτερο σε τετοιες καταστασεις ; Οι φρονιμως ποιουντες ορθως τους επιλεγουν ; 

Επεξ/σία από nepomuk

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...