Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 543
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
40 minutes ago, Iolani said:

Ο νόμος ισχύει και για σειρές και ταινίες που υπάρχουν στο Youtube & Dailymotion άραγε;

Δεν το φαντάζομαι, αλλά με τόσα που διαβάζω αναρωτιέμαι.

Οχι βέβαια. Δεν ξέρω γιά το κατέβασμα. Αν και υπάρχουν 1000 τρόποι

Εγώ, ανεβάζω παλιά ροκ τραγούδια 60ετίας στο κανάλι μου και δεν βλεπω να μου τα έχουν μπλοκάρει. Ούτε ειδοποίηση έχω πάρει 

Με τα δικά μας "φυντάνια", θέλουν νόμους και πρόστιμα Γερμανίας με μισθούς Τζιμπουτί

Κάτι που έκαναν  παλιά με τα φρουτάκια μου θυμίζει, που λόγω ασχετοσύνης, γίναμε περίγελως στον κόσμο (είχαν απαγορέψει και pc games στα Ιντερνετ καφέ)

Λογικά, πρέπει να κυνηγάνε τα συνδρομητικά με πληρωμή από box. Και ειδικά ποδοσφαιρικους αγώνες πρόσφατους

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ πάντως δεν τολμάω να κατεβάσω, ούτε με vpn ,φοβάμαι..έτσι και φαω 750+ € πρόστιμο  θα είναι η ζωή μου οικονομική κόλαση για πολλούς μήνες μέχρι να καταφέρω να το ξεπληρώσω το πρόστιμο με τα λιγοστά λεφτά εισόδημα που εχω

Επεξ/σία από MrGalaxy
  • Sad 1
Δημοσ.
5 minutes ago, MrGalaxy said:

Εγώ πάντως δεν τολμάω να κατεβάσω, ούτε με vpn ,φοβάμαι..έτσι και φαω 750+ € πρόστιμο  θα είναι η ζωή μου οικονομική κόλαση για πολλούς μήνες μέχρι να καταφέρω να το ξεπληρώσω το πρόστιμο με τα λιγοστά λεφτά εισόδημα που εχω

Καταφέρανε να μας τρομοκρατήσουν. Μας αφήσανε πολλά χρόνια ελεύθερα τα πάντα και τώρα ξαφνικά θυμηθηκανε τα πνευματικά δικαιώματα. Αυτά πχ που δεν έδινε το ίδιο το κράτος (η ΕΡΤ δλδ) γιά τις προβολές παλιών ελληνικών ταινιών.

Ας περιμένουμε  να ξεφουσκώσει αυτό. Δεν έχει λογική

Πάντως κάνουν πρόβα πάλι γιά παγκόσμιο έλεγχο. Πάντα γιά το καλό μας

• Like 2
Δημοσ.

Διαχρονικές αποτυχίες. Άρθρο από το 2018. Η όλη φάση είχε ξεκινήσει από δίωξη τσιπαρισμένων Filmnet, μετά όταν έβγαλε η Nova το δορυφορικό, μετά άρχισαν να κόβουν την πρόσβαση σε τορεντάδικα (το έμαθα από σπόντα γιατί ποτέ δεν κρατάω τις DNS του παρόχου) και τώρα με τη νέα μορφή πακέτων από τις εταιρείες, πάλι τα ίδια. Δε θα γίνει τίποτα πέρα από 3-4 παραδειγματικές συλλήψεις όσων διανέμουν υλικό ή έτοιμα boxάκια.

Η σημαία θα κυματίζει για πάντα.

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Coscas είπε

Ναι ρε σεις! Ο απλός χρήστης ιντερνετ, δεν γνωρίζει. Χωρις να κανουν καμμιά καμπάνια ενημέρωσης, απειλούνε με κανόνια τον απλό χρήστη. Ν' απαγορέψουν σ' αυτές τις "εταιρείες" που ζητάνε συνδρομές και αυτές μόνο να ποινικοποιούν. 

Ασε που έτσι σε κυνηγάνε γιά το ίδιο περιεχόμενο που βρίσκεις στο ΥouTube χωρίς "ποινές"

Δεν μπορεί ο απλός και άσχετος χρήστης να τα ξέρει όλα. Δεν ασχολείται. Και δεν μπορούν να γίνουν γκουρου της "νεας τεχνολογίας" (έτσι την λένε), μεγάλης ηλικίας άνθρωποι 

Αρπαχτή το βλέπω. Και αυτό δεν είναι θετικό

Ισχύει και γιά τα torrents για pc games;  Κάπου διάβασα εδώ, ότι δεν τα κυνηγάνε ακόμα

Με τα free  vpn, δεν πέφτει πολύ η ταχύτητα; Ασε που αν θέλουν να σε βρούν, σε βρίσκουν και με vpn

Ολα ειναι torrent δεν εχω ιδεα για παιχνιδια τι γινεται η αν θα γινει κατι. Το free vpn ειναι οτι να ναι μονο στα αγορασμενα μην εμπιστευεστε τα υπολοιπα free.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Lucifer είπε

Διαχρονικές αποτυχίες. Άρθρο από το 2018. Η όλη φάση είχε ξεκινήσει από δίωξη τσιπαρισμένων Filmnet, μετά όταν έβγαλε η Nova το δορυφορικό, μετά άρχισαν να κόβουν την πρόσβαση σε τορεντάδικα (το έμαθα από σπόντα γιατί ποτέ δεν κρατάω τις DNS του παρόχου) και τώρα με τη νέα μορφή πακέτων από τις εταιρείες, πάλι τα ίδια. Δε θα γίνει τίποτα πέρα από 3-4 παραδειγματικές συλλήψεις όσων διανέμουν υλικό ή έτοιμα boxάκια.

Η σημαία θα κυματίζει για πάντα.

Διαχρονικές αποτυχίες 2

Πέρυσι τον Φεβρουάριο στην Ιταλία προσπαθώντας να εφαρμόσουν έναν αντίστοιχο νόμο (μπορεί και καρμπόν) μπλοκαραν τη διεύθυνση ip μιας ιστοσελίδας με πειρατικό περιεχόμενο. Όμως στην εποχή των CDN δεν τσεκαραν ότι η διεύθυνση στην πραγματικότητα ανήκε στην cloudflare και ήταν συνδεδεμένη με κυριολεκτικά χιλιάδες  σελίδες επιχειρήσεων, σχολείων κι ό,τι άλλο... Το μπλοκάρισμα κράτησε 6 ώρες...

Στη Γαλλία προσπάθησαν να μπλοκάρουν την πρόσβαση σε επίπεδο DNS , αλλά οι χρήστες επίλεξαν άλλους παρόχους DNS όπως Google, cloudflare Cisco. Γαλλικό δικαστήριο διέταξε αυτές τις εταιρείες να εφαρμόσουν το μπλοκάρισμα. Λογικά οι χρήστες θα επιλέξουν άλλον πάροχο που δεν υποχρεούται να εφαρμόσει αποφάσεις των γαλλικών δικαστηρίων. Για αυτούς που θέλουν να μπλοκάρουν περιεχόμενο απαιτείται δουλειά μηνών, για τους χρήστες να αλλάξουν πάροχο δουλειά λίγων λεπτών...

Εάν κάποτε φτάσουν στην ελληνική δικαιοσύνη τέτοιες υποθέσεις θα έχει ενδιαφέρον να δούμε Έλληνες δικαστές να εκδίδουν εντολές προς ξένες πολυεθνικές. Έτσι κι αλλιώς όλοι μας φαντάζομαι έχουμε εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη ότι θα καθυστερήσει όσο δεν παίρνει άλλο...

Επεξ/σία από pomfolynx
  • Like 1
Δημοσ.

Επειδή κάποιοι ρωτάνε αν η χρήση vpn είναι νόμιμη,ναι είναι υπό την προϋπόθεση ότι δεν θα το χρησιμοποιήσει κάποιος,για σκοπούς ,όπως έγκλημα,ναρκωτικά , εμπόριο όπλων, παιδική πορνογραφία κλπ.Επι ευκαιρίας θέλω να ρωτήσω αν κάνω χρήση ebanking με vpn οι τραπεζικές συναλλαγές,είναι προστατευμένες ,και δεν χρειάζεται antivirus ;

Δημοσ.

Με την μουσική που έχουμε στο youtube premium η οποία εχει κατεβεί παλαιότερα δωρεάν αλλα την έχουμε ανεβάσει στο youtube music/premium, η την έχουμε στον ssd, υπάρχει περίπτωση να ψαχτούν και εκει; 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Erdtree είπε

Με την μουσική που έχουμε στο youtube premium η οποία εχει κατεβεί παλαιότερα δωρεάν αλλα την έχουμε ανεβάσει στο youtube music/premium, η την έχουμε στον ssd, υπάρχει περίπτωση να ψαχτούν και εκει; 

Εννοείται. Και τρως και πρόστιμο και για πράγματα που έχεις σκεφτεί να κατεβάσεις αλλά δεν κατέβασες.

• Like 2
  • Haha 7
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Lucifer είπε

Εννοείται. Και τρως και πρόστιμο και για πράγματα που έχεις σκεφτεί να κατεβάσεις αλλά δεν κατέβασες.

Μόνος σκέφτηκες αυτή την απάντηση η μεσω vpn; 

• Like 2
  • Haha 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 hours ago, Cyberdemon87 said:

Από ότι κατάλαβα το καλύτερο και ασφαλέστερο θεωρείται το proton vpn;

Γνωρίζετε αν παίζει καμιά δυνατή προσφορά για ετήσιο από τρίτα sites/resellers;

Με καποιο σοβαρο VPN εισαι ενταξει,ειναι πρακτικα αδυνατο να  σε βρουν.Ο Proton ειναι απο τους σοβαροτερους αν οχι ο σοβαροτερος. Εχουν και ειδικη εφαρμογη για  Android TV.

https://protonvpn.com/download-androidtv

Ειναι οι πιο αξιοπιστοι για τον λογο που και οι ιδιοι διαφημιζουν και ειναι αληθεια.  Οτι δηλαδη ειναι η εδρα τους στην Ελβετια και η  Ελβετια εχει τους πιο αυστηρους νομους για το ιδιωτικο απορρητο. (Ισχυει αυτο  που γραφουν : '' Switzerland has some of the world's strongest data privacy laws'' . Η Ελβετια ειναι εκτος του 5/9/14 Eyes Alliance. )

Επεξ/σία από benign
  • Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Erdtree είπε

Μόνος σκέφτηκες αυτή την απάντηση η μεσω vpn; 

Γέλασα λίγο να ξες. Αλλά σοβαρά τώρα, ότι θα μπαίνει σπίτι σου εισαγγελέας και αστυνομία να σου κατάσχει δίσκους για έλεγχο; Για να δουν αν κατέβασες το Nosferatu;

Ούτε στο Λιγνάδη.

• Like 2
  • Haha 3
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Lucifer είπε

Γέλασα λίγο να ξες. Αλλά σοβαρά τώρα, ότι θα μπαίνει σπίτι σου εισαγγελέας και αστυνομία να σου κατάσχει δίσκους για έλεγχο; Για να δουν αν κατέβασες το Nosferatu;

Ούτε στο Λιγνάδη.

Δεν πάει έτσι. αν και δεν το έχω καθόλου με επιστημονική γνώση αλλα πιστέυω οτι έχουν από τον καθένα μας ιστορικό, δέν μπουκάρουν στην τύχη, ραβασάκια στέλνουν. βέβαια ακόμη και εγώ ο πιό απαισιόδοξος δεν πιστεύω οτι θα στραφούν σε τέτοιου είδους κινήσεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 hours ago, Lucifer said:

Ούτε στο Λιγνάδη.

Περίμενα να απαντήσεις ότι το σκέφτηκες με chatgpt. Χα χα!

Πάντως δεν είμαστε μακρυά και από αυτό που γιά πλάκα είπες. Οτι δλδ θα βλέπουν αν το σκέφτεσαι να κατεβάσεις

Εβλεπα τις προάλλες ένα βίντεο με κάτι καλωδιώσεις στο κεφάλι, που και καλά θα μας κάνουν αντί να γράφουμε και να μιλάμε με την ai, απλά να εισάγεται μόνο με την σκέψη η εντολή. Και καλά, αυτό θα είναι γιά το καλό μας και την ευκολία μας. Ελα μου ντε που αυτά, πάντα, μα πάντα, προορίζονται γι' αυτό που πάντοτε οι εξουσίες ονειρεύονταν. Τον πλήρη έλεγχο 

21 hours ago, Arkin said:

Ολα ειναι torrent δεν εχω ιδεα για παιχνιδια τι γινεται η αν θα γινει κατι. Το free vpn ειναι οτι να ναι μονο στα αγορασμενα μην εμπιστευεστε τα υπολοιπα free.

Κάπου εδώ μέσα, αναφέρθηκε με καλά λογια το Windscribe. Μάπα το καρπούζι;

Επεξ/σία από Coscas

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...