paramedic Δημοσ. 3 Μαρτίου Δημοσ. 3 Μαρτίου Ναι έτσι παίζουν όλα σε αυτά τα site. Έχει κάθε λογής συνδρομές. Βασικά παίζει και να βγάζεις και κανένα ψιλό αν μοιράζεσαι την δική σου συνδρομή.
Opposite Δημοσ. 3 Μαρτίου Δημοσ. 3 Μαρτίου Ρε παιδιά καλησπέρα. Εχω Proton VPN , οχι πολύ καιρό τώρα και δεν μπορώ να το εγκαταστήσω σε Samsung TV. Διάβασα πως δεν επιτρέπει η Samsung τα VPN. Εκτός απο το να έχω άλλη συσκευή και να δίνω ιντερνετ στην TV από εκεί, υπάρχει κάποια άλλη ντρίμπλα?
iliata2410 Δημοσ. 3 Μαρτίου Δημοσ. 3 Μαρτίου Μόλις τώρα, Opposite είπε Εκτός απο το να έχω άλλη συσκευή και να δίνω ιντερνετ στην TV από εκεί, υπάρχει κάποια άλλη ντρίμπλα? σε ολα τα μοντελα ειναι αυτο;
Opposite Δημοσ. 3 Μαρτίου Δημοσ. 3 Μαρτίου Μόλις τώρα, iliata2410 είπε σε ολα τα μοντελα ειναι αυτο; No idea. Σε google search που έκανα, αναφέρεται γενικά. Πάντως εγώ στο σπίτι 2 έχω, διαφορετικά μοντέλα και σε καμία δεν μπορώ να το βάλω.
kostis_74 Δημοσ. 4 Μαρτίου Δημοσ. 4 Μαρτίου Καλημέρα, θα ήθελα να ρωτήσω για να μην κάνω καμία χαζομάρα. Χρειάζεται στο proton vpn να είναι ενεργοποιημένο το port forwarding; Κάνω download μόνο από έναν private tracker και εχθές που έκανα το πρώτο download με το vpn με ανενεργό port forwarding κατέβαζε κανονικά και σχεδόν με τις ίδιες ταχύτητες όπως και χωρίς το vpn. Έχω ενεργό kill switch (το permanent kill switch που έχει δεν ξέρω τι είναι) και άλλαξα το network interface στο qbittorrent με αυτό ρου proton vpn. Χρειάζεται να κάνω κάτι άλλο γιατί είπα μήπως κάνω κάτι λάθος μιας και δεν άλλαξαν οι ταχύτητες στο download γύρω στα 1.5 Mb/s όπως ήταν και πριν. Ευχαριστώ!
paramedic Δημοσ. 4 Μαρτίου Δημοσ. 4 Μαρτίου Το κουμπάκι του port forwarding κάθε φορά που το ενεργοποιείς σου δίνει άλλη θύρα για να βάλεις στον torent client οπότε έχε το αυτό υπόψιν σου.
kostis_74 Δημοσ. 4 Μαρτίου Δημοσ. 4 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Άρα εφόσον εμένα δουλεύει στον private tracker χωρίς το port forwarding δεν χρειάζεται να το έχω ενεργό σωστά; Δεν μου προσφέρει κάποια έξτρα προστασία; Και πάλι ευχαριστώ. Επεξ/σία 4 Μαρτίου από kostis_74
MikeSar28 Δημοσ. 4 Μαρτίου Δημοσ. 4 Μαρτίου Γεια , νέος εδώ! μπήκα για να διαβάσω τι γινεται με αυτα τα νέα. Το Streamio επηρεαζεται και αυτό?
Opposite Δημοσ. 4 Μαρτίου Δημοσ. 4 Μαρτίου 2 ώρες πριν, MikeSar28 είπε Γεια , νέος εδώ! μπήκα για να διαβάσω τι γινεται με αυτα τα νέα. Το Streamio επηρεαζεται και αυτό? Ναι, εφόσον αντλεί απο torrents τα αρχεία, επηρρεάζεται
paramedic Δημοσ. 4 Μαρτίου Δημοσ. 4 Μαρτίου 2 ώρες πριν, kostis_74 είπε Άρα εφόσον εμένα δουλεύει στον private tracker χωρίς το port forwarding δεν χρειάζεται να το έχω ενεργό σωστά; Δεν μου προσφέρει κάποια έξτρα προστασία; Και πάλι ευχαριστώ. Λογικά όχι αλλά εφόσον δεν σου κόβει ταχύτητα γιατί να μην το χρησιμοποιήσεις; Εγώ το βάζω και κατεβάζω από την δουλειά στο λάπτοπ και έτσι έχω 100% προστασία γιατί σιγά μην βρούνε ποιος κατεβάζει με wifi από τους εκατοντάδες που συνδέονται ταυτόχρονα εδώ!! Προς το παρόν παρόλο που οι σταθεροί μας υπολογιστές έχουν συστήματα προστασίας και ο σέρβερ απαγορεύει την σύνδεση σε συγκεκριμένα site(ακόμα και site πχ ειδησεογραφικά με παιχνίδια) δεν έχουν κόψει το download από torrent sites!!!
kostis_74 Δημοσ. 4 Μαρτίου Δημοσ. 4 Μαρτίου 47 λεπτά πριν, paramedic είπε Λογικά όχι αλλά εφόσον δεν σου κόβει ταχύτητα γιατί να μην το χρησιμοποιήσεις; Εγώ το βάζω και κατεβάζω από την δουλειά στο λάπτοπ και έτσι έχω 100% προστασία γιατί σιγά μην βρούνε ποιος κατεβάζει με wifi από τους εκατοντάδες που συνδέονται ταυτόχρονα εδώ!! Προς το παρόν παρόλο που οι σταθεροί μας υπολογιστές έχουν συστήματα προστασίας και ο σέρβερ απαγορεύει την σύνδεση σε συγκεκριμένα site(ακόμα και site πχ ειδησεογραφικά με παιχνίδια) δεν έχουν κόψει το download από torrent sites!!! Και πάλι σ' ευχαριστώ! Επίσης να ρωτήσω να ενεργοποιήσω το secure core (ή είναι υπερβολή) και το permanent kill switch ή αρκεί το απλό kill switch και οτιδήποτε παραπάνω είναι υπερβολικά; Τέλος στο quick connect με συνδέει Ελλάδα. Να το αφήσω Ελλάδα ή θα έχω πάλι κάποιο θέμα με το νέο νομοσχέδιο; Και πάλι ευχαριστώ!
Rebel21 Δημοσ. 4 Μαρτίου Δημοσ. 4 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Όσοι διαβάσουν τα άρθρα του νομοσχεδίου που αφορούν την πειρατεία, θα διαπιστώσουν ότι ο νόμος δεν έχει καμία σχέση με το κατέβασμα torrent(υπάρχει ήδη νόμος εδώ και χρόνια), έμμεσα έχει σχέση με το torrent streaming .Ο νόμος αφορά ξεκάθαρα τις παράνομες πλατφόρμες και το live streaming καναλιών αλλά και το streaming on demand ταινιών και σειρών οι οποίες βρίσκονται στα ίδια πειρατικά boxακια.750 ευρώ είναι το πρόστιμο για κατοχή ενεργού box πειρατικού περιεχομένου από ιδιώτη.Τωρα αν μέσω των isp υπάρχει και πρόστιμο σε χρήστες που βλέπουν αγώνες και ταινίες online, τότε πιστεύω ότι θα υπάρξει κάποια καμπάνια ενημέρωσης από τις εταιρείες πριν να αρχίσουν να καρφώνουν τους συνδρομητές τους. Τέλος την είσπραξη αναλαμβάνει το κράτος,που σημαίνει ότι δεν έχει καμία σχέση με πνευματικά δικαιώματα εταιρειών πχ Warner που σε άλλες χώρες (Γερμανία)κινούνται μέσω δικηγόρων, εναντίων ιδιωτών. Επεξ/σία 4 Μαρτίου από Rebel21 7 2
iliata2410 Δημοσ. 5 Μαρτίου Δημοσ. 5 Μαρτίου Επειδή κάποιοι αναφέρατε για real debrid ,all debrid κλπ,πχ κάποιος λέει δεν βάζω vpn θα βάλω resldebris ,και λέω εγώ τώρα άντε με RD βλέπουμε kodi ,stremio στα σάιτ όμως που έχουν online tainies ,xrysoi, gamatotv κλπ εκεί δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί realdebrid οπότε μονόδρομος το vpn.
Lucifer Δημοσ. 5 Μαρτίου Δημοσ. 5 Μαρτίου 6 ώρες πριν, Rebel21 είπε Τωρα αν μέσω των isp υπάρχει και πρόστιμο σε χρήστες που βλέπουν αγώνες και ταινίες online Δεν ξέρουμε τι έχουν επάνω τα τραίνα, αλλά θα ξέρουμε ποιανού ήταν η IP εκείνη την ώρα...; 3
michael92 Δημοσ. 5 Μαρτίου Δημοσ. 5 Μαρτίου 8 ώρες πριν, Rebel21 είπε Όσοι διαβάσουν τα άρθρα του νομοσχεδίου που αφορούν την πειρατεία, θα διαπιστώσουν ότι ο νόμος δεν έχει καμία σχέση με το κατέβασμα torrent(υπάρχει ήδη νόμος εδώ και χρόνια), έμμεσα έχει σχέση με το torrent streaming .Ο νόμος αφορά ξεκάθαρα τις παράνομες πλατφόρμες και το live streaming καναλιών αλλά και το streaming on demand ταινιών και σειρών οι οποίες βρίσκονται στα ίδια πειρατικά boxακια.750 ευρώ είναι το πρόστιμο για κατοχή ενεργού box πειρατικού περιεχομένου από ιδιώτη.Τωρα αν μέσω των isp υπάρχει και πρόστιμο σε χρήστες που βλέπουν αγώνες και ταινίες online, τότε πιστεύω ότι θα υπάρξει κάποια καμπάνια ενημέρωσης από τις εταιρείες πριν να αρχίσουν να καρφώνουν τους συνδρομητές τους. Τέλος την είσπραξη αναλαμβάνει το κράτος,που σημαίνει ότι δεν έχει καμία σχέση με πνευματικά δικαιώματα εταιρειών πχ Warner που σε άλλες χώρες (Γερμανία)κινούνται μέσω δικηγόρων, εναντίων ιδιωτών. Το νομοσχέδιο είναι αρκετά ασαφές ώστε να βγάλει κανείς αυτό το συμπέρασμα. Ναι, λογικά θα εστιάσουν στο να κυνηγήσουν τα boxakia, αλλά δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για το τι άλλο θα πάρει η μπάλα. Π.χ γνωστό site με linux manual ebooks (όχι η Αννούλα) μπλοκάρεται πάνω από χρόνο, έστω σε επίπεδο DNS. 2 ώρες πριν, Lucifer είπε Δεν ξέρουμε τι έχουν επάνω τα τραίνα, αλλά θα ξέρουμε ποιανού ήταν η IP εκείνη την ώρα...; Οι ISPs κρατάνε logs για τουλάχιστον 6 μήνες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα