Arkin Δημοσ. 2 Μαρτίου Δημοσ. 2 Μαρτίου 8 ώρες πριν, Mhlogiatros είπε Εγω πληρώνω ήδη μια συνδρομή COSMOTE TV ξέρετε τι βλέπω απο εκεί μέσα τόσα χρόνια ; TIΠOTA Εγω με το cosmote tv λιωνω replay tv και εχω δει και ποιοτικες σειρες ειδικα τα τελευταια χρονια. 12 ευρω το μηνα και αξιζουν και με το παραπανω. 6 ώρες πριν, jimsomebody είπε Κάποιος το είχε μυρίσει εδώ και μήνες και έφτιαχνε σ Υ λ ογη με φ ιλμ 5 tb και συνεχίζει....παλιό υλικό που δεν το βρίσκεις πλέον με συνδρομή. Ας ανοίξουν πάλι τα βίντεο κλαμπ να μην κατεβάζει ο κόσμος. Εγώ τα γουσταρα πολύ Τώρα έχω ακόμη το bittorrent, μόλις τελειώσουν αυτά που τρέχουν (κάνα 2 βδομάδες) θα κάνω ότι είπατε. Εντωμεταξυ ελπίζω να μην τα έχω κάνει μαντάρα γιατί είναι καμιά 30αρια τορρεντ ενεργά, θα πρέπει να πουλήσω το σπίτι για να ξεχρεωσω! (Άντε επόμενο βήμα μετά τα αθλητικά και τα τορρεντ να βάλουν και καμιά τεχνητή νοημοσύνη να διαβάζει τα φόρουμ και να στέλνει αστυνομία σε όσους γράφουν ότι κατεβάζουν για έρευνα οικίας.... Άνετα το κάνεις σενάριο ταινίας! Νομίζω υπάρχει μια με απαγόρευση βιβλίων δεν θυμάμαι τίτλο, πείτε να τη ξαναδώ όσοι τη θυμάστε) Equilibrium η οποια βασιστηκε στην αυθεντικη ταινια του 1966 το Fahrenheit 451. 1
killmelater Δημοσ. 2 Μαρτίου Δημοσ. 2 Μαρτίου To ερώτημα είναι τι κάνει ο απλός κόσμος που κατέβαζε κάνα τορrεντ για να δει μια σειρά και μια ταινια μια στο τοσο. Απ' ότι κατάλαβα μάλλον πάει σε συνδρομή με πολύ περιοριστικο περιεχόμενο γιατί πχ μπορεί να βλέπει μια σειρά από κάθε πλατφόρμα. Άρα δεε μπορεί να έχει παντού συνδρομες
Arkin Δημοσ. 2 Μαρτίου Δημοσ. 2 Μαρτίου 2 λεπτά πριν, killmelater είπε To ερώτημα είναι τι κάνει ο απλός κόσμος που κατέβαζε κάνα τορrεντ για να δει μια σειρά και μια ταινια μια στο τοσο. Απ' ότι κατάλαβα μάλλον πάει σε συνδρομή με πολύ περιοριστικο περιεχόμενο γιατί πχ μπορεί να βλέπει μια σειρά από κάθε πλατφόρμα. Άρα δεε μπορεί να έχει παντού συνδρομες VPN δεν υπαρχει κατι αλλο. Και μαζι με καποια συνδρομη πχ netflix cosmote tv nova vodafone. Και ναι το ζορι ειναι κυριως παλιες ταινιες. Προχθες ηθελα να δω το nosferatu του 1922. Αντε βρες την νομιμα σε καλη ποιοτητα. 2
iliata2410 Δημοσ. 2 Μαρτίου Δημοσ. 2 Μαρτίου 2 ώρες πριν, adi32 είπε καποια sites που μπλοκαρονται απο ΑΕΠΙ χρειαζονται DNS στο ρουτερ ή στις ιδιοτητες δικτυου στο TCP IPv4 94.140.14.14 94.140.15.15 δέν θέλει τα 8.8.8.8 και 8.8.4.4;
adi32 Δημοσ. 2 Μαρτίου Δημοσ. 2 Μαρτίου 1 λεπτό πριν, iliata2410 είπε δέν θέλει τα 8.8.8.8 και 8.8.4.4; Αυτά είναι του adguard. Υπάρχουν πολλά
Peace12 Δημοσ. 2 Μαρτίου Δημοσ. 2 Μαρτίου 5 ώρες πριν, paramedic είπε Εμένα πάντως με ProtonVpn δεν φορτώνει τα online ταινιάδικα της Ελλάδας και δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο. Και η τραγική ειρωνία είναι ότι για αυτά το έβαλα για να βλέπω καμμία σειρά με την γυναίκα στον καναπέ μέσω λάπτοπ. Έχετε καμμιά ιδέα γιατί δεν μπορώ να δω; δοκίμασε server απο Κύπρο ή Ελλάδα ,κάνε ανανεωση την σελίδα αν δεν βρισκεις το τριγωνακη το σχημα του play.
Nate Δημοσ. 2 Μαρτίου Δημοσ. 2 Μαρτίου Ανάμεσα σε protonvpn και mullvad για όσο γίνεται μεγαλύτερες ταχύτητες κατεβάσματος σε torrent και browser, σιγουριά στο ότι δεν θα με πιάσουν να κατεβάζω παράνομα (απ' όσο έψαξα και τα δύο vpn είναι καλά σε αυτό) και servers σε όσο πιο πολλές χώρες γίνεται, τι θα προτείνατε; Το πιο σημαντικό για μένα (αφού προστασία προσφέρουν και τα δύο) είναι το πρώτο.
gregpec2 Δημοσ. 2 Μαρτίου Δημοσ. 2 Μαρτίου 14 λεπτά πριν, Nate είπε Ανάμεσα σε protonvpn και mullvad για όσο γίνεται μεγαλύτερες ταχύτητες κατεβάσματος σε torrent και browser, σιγουριά στο ότι δεν θα με πιάσουν να κατεβάζω παράνομα (απ' όσο έψαξα και τα δύο vpn είναι καλά σε αυτό) και servers σε όσο πιο πολλές χώρες γίνεται, τι θα προτείνατε; Το πιο σημαντικό για μένα (αφού προστασία προσφέρουν και τα δύο) είναι το πρώτο. Πάνω κάτω η ταχύτητα είναι η ίδια, με λίγο πιο γρήγορο το Mullvad. To Proton έχει περισσότερους servers ανά τον κόσμο αλλά είναι και ακριβότερο αν θες να ανανεώσεις τη συνδρομή σου vs του Μullvad που έχει fixed τιμή και πληρώνεις για όσο καιρό θες. 1
ovidius80 Δημοσ. 2 Μαρτίου Δημοσ. 2 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, adi32 είπε Αυτά είναι του adguard. Υπάρχουν πολλά 8.8.8.8 και 8.8.4.4 είναι οι DNS servers του Google Επεξ/σία 2 Μαρτίου από ovidius80
michael92 Δημοσ. 2 Μαρτίου Δημοσ. 2 Μαρτίου 12 ώρες πριν, jimsomebody είπε Κάποιος το είχε μυρίσει εδώ και μήνες και έφτιαχνε σ Υ λ ογη με φ ιλμ 5 tb και συνεχίζει....παλιό υλικό που δεν το βρίσκεις πλέον με συνδρομή. Αν κατέβαζε remux linux isos χωρίς να τα κάνει convert σε HEVC/AV1, 5TB δεν είναι τίποτα. Τα linux isos μου uncompressed θα χτυπούσαν άνετα 40TB. 11 ώρες πριν, iliata2410 είπε Πάντως στην Γερμανία και vpn να έχεις σε βρίσκουν .Εδώ βρήκα κάτι ενδιαφέρον λιγάκι,σωστά τα λέει ο ποιητής. https://www.lifo.gr/stiles/optiki-gonia/poso-eykolo-einai-na-entopistoyn-oi-hristes-paranomoy-streaming-stin-ellada Το άρθρο είναι τρομολαγνικό ώστε να ψαρώσει ο κόσμος. Στη Γερμανία χρησιμοποιούν κυρίως DDL sites χωρίς VPN. Όσον αφορά το torrenting, 9/10 περιπτώσεις που τους εντόπισαν ενώ είχαν VPN ήταν καθαρά user error. Ναι, υπάρχει μια μικρή περίπτωση το kill switch να μη λειτουργήσει σωστά, αλλά πλέον είναι πολύ σπάνιο και ακόμα και για αυτή τη περίπτωση συνίσταται να αλλαχτεί το network interface. Επίσης, οι περισσότεροι hoarders κατεβάζουμε κυρίως παλαιότερο υλικό, το οποίο έχει μικρότερη πιθανότητα παρακολούθησης έτσι κι αλλιώς. Όποιον τον καλύπτει το wokeslop, αντί για VPN δίνει μερικά ευρώ παραπάνω και αλλάζει κάθε 2-3 μήνες μεταξύ netflix, disney+ κλπ. 2
μπουρτζοβλαχος Δημοσ. 2 Μαρτίου Δημοσ. 2 Μαρτίου Για filehosters τύπου Τι προβλέπει το νομοσχέδιο και πόσο επηρεάζονται αυτά? Με η χωρίς VPN σε σχέση με το torrenting τι κινδύνους έχει να την φάει κάποιος στο κεφάλι?
michael92 Δημοσ. 2 Μαρτίου Δημοσ. 2 Μαρτίου 9 ώρες πριν, Engimek είπε Μετά θα πρέπει να ελέγξει το σκληρό σου δίσκο. Ελπίζω ότι η Γερμανία αλλά και οι άλλες Ευρωπαικές χώρες δε θα γίνουν ποτέ Κίνα, αν καταλαβαίνετε τι εννοώ. Δεν υπάρχει περίπτωση να σου ελέγξουν δίσκους/απαιτήσουν κωδικούς bitlocker/LUKS αν δεν αφορά κακούργημα. Ακόμα και στις περιπτώσεις που υπάρχει κέρδος, το κόστος εμπλοκής της αστυνομίας είναι αρκετά υψηλό, για αυτό και έβαλαν κλίμακα στα διοικητικά πρόστιμα. Πάντως μου κάνει εντύπωση το ότι δεν έχουν πέσει ακόμα πρόστιμα για streaming αθλητικών. Έχει περάσει πάνω από εβδομάδα που το νομοσχέδιο είναι σε ισχύ. Περίοδος χάριτος άραγε; Γιατί nova και Cosmote μπορούν να εντοπίσουν παράνομα streams της EON/Cosmote TV. 1
drew13 Δημοσ. 2 Μαρτίου Δημοσ. 2 Μαρτίου proton vpn για κατεβασμα τορεντ εχω δοκιμασει διαφορους σερβερς με port forwarding και παει στην καλυτερη μεχρι 300 kib/s εχω δοκιμασει και το p2p profile παιζει κανα αλλο τρικ?
daPro Δημοσ. 2 Μαρτίου Δημοσ. 2 Μαρτίου Να ρωτήσω...Πχ από στοιχιμαν που έχει μερικά παιχνίδια stream είναι και αυτά παράνομα?Όχι ε? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα