Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 543
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κάποιος το είχε μυρίσει εδώ και μήνες και έφτιαχνε σ Υ λ ογη  με φ  ιλμ 5 tb και συνεχίζει....παλιό υλικό που δεν το βρίσκεις πλέον με συνδρομή. 

Ας ανοίξουν πάλι τα βίντεο κλαμπ να μην κατεβάζει ο κόσμος. Εγώ τα γουσταρα πολύ 

16 hours ago, gregpec2 said:

qbittorrent. Στις ρυθμίσεις βάζεις στη διεπαφή δικτύου το vpn που έχεις, κι έτσι θα δουλεύει μόνο όταν είναι ανοιχτό το vpn.

Τώρα έχω ακόμη το bittorrent, μόλις τελειώσουν αυτά που τρέχουν (κάνα 2 βδομάδες) θα κάνω ότι είπατε.

Εντωμεταξυ ελπίζω να μην τα έχω κάνει μαντάρα γιατί είναι καμιά 30αρια τορρεντ ενεργά, θα πρέπει να πουλήσω το σπίτι για να ξεχρεωσω! 

(Άντε επόμενο βήμα μετά τα αθλητικά και τα τορρεντ να βάλουν και καμιά τεχνητή νοημοσύνη να διαβάζει τα φόρουμ και να στέλνει αστυνομία σε όσους γράφουν ότι κατεβάζουν για έρευνα οικίας.... Άνετα το κάνεις σενάριο ταινίας! Νομίζω υπάρχει μια με απαγόρευση βιβλίων δεν θυμάμαι τίτλο, πείτε να τη ξαναδώ όσοι τη θυμάστε)

Δημοσ.

Να ρωτήσω,έχω το proton vpn ,την δωρεάν έκδοση.Τι διαφορά υπάρχει με τις εκδόσεις επί πληρωμή .Οσον αφορά στην ανωνυμοποίηση κυρίως.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, naimore είπε

ναι αλλά λέει και το άλλο: με τα προσωπικά δεδομένα και το privacy τι θα γίνει

Το ανέφερα και πιο παραπάνω,δεν πρόκειται να ασχοληθούν με αυτά,δεν υπάρχουν τα κατάλληλα μέσα,. Επί ευκαιρίας αν γίνει κάτι τέτοιο και θέλω να τους κυνηγήσω νομικά,όπως θα με κυνηγήσουν και αυτοί,το άρθρο του Συντάγματος για προσωπικά δεδομένα,ένα λινκ λιγάκι εδώ.

Επεξ/σία από iliata2410
  • Like 1
Δημοσ.
13 ώρες πριν, Peace12 είπε

Έχω εδώ και μισή μέρα το proton vpn,μεχρι στιγμής με διάφορες δοκιμές δήχνουν να λειτουργούν σωστά τα: Stremio, ace stream , online ταινιάδικα ( ταινιομάνικα κ.α.) όπως και τα online ματς. Με το torrenting τα πραγματα δεν είναι μεχρι στιγμής τόσο ρόδινα (χαμηλες ταχύτητες). Η βασική μου ερώτηση είναι η εξης. ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ I.P. ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΣΥΝΔΕΕΙ ΜΕ ΑΘΗ'ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΥΜΕΝΟΣ ΟΣΟ ΑΝ ΜΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟ'ΠΙΑ Π.Χ.?  

Εμένα πάντως με ProtonVpn δεν φορτώνει τα online ταινιάδικα της Ελλάδας και δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο. Και η τραγική ειρωνία είναι ότι για αυτά το έβαλα για να βλέπω καμμία σειρά με την γυναίκα στον καναπέ μέσω λάπτοπ. Έχετε καμμιά ιδέα γιατί δεν μπορώ να δω;

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, paramedic είπε

Εμένα πάντως με ProtonVpn δεν φορτώνει τα online ταινιάδικα της Ελλάδας και δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο. Και η τραγική ειρωνία είναι ότι για αυτά το έβαλα για να βλέπω καμμία σειρά με την γυναίκα στον καναπέ μέσω λάπτοπ. Έχετε καμμιά ιδέα γιατί δεν μπορώ να δω;

τι μηνυμα σου βγαζει?

Δημοσ.
2 ώρες πριν, iliata2410 είπε

Πάντως στην Γερμανία και vpn να έχεις σε βρίσκουν .Εδώ βρήκα κάτι ενδιαφέρον λιγάκι,σωστά τα λέει ο ποιητής.

https://www.lifo.gr/stiles/optiki-gonia/poso-eykolo-einai-na-entopistoyn-oi-hristes-paranomoy-streaming-stin-ellada

Θεωρώ ότι καλό είναι να μην τρομάζουμε τον κόσμο περισσότερο από ότι χρειάζεται.

Με VPN σωστά σεταρισμένο δε θα σε βρουν. Το άρθρο αναφέρει κάποια πράγματα που είναι τεχνικά σωστά (τρεις μεθόδους για να είμαστε ακριβείς) αλλά τα ανακατεύει όλα μαζί. Στη χειρότερη περίπτωση αν ασχοληθεί κάποιος πολύ μπορεί να αποδείξει ότι torrentareis αλλά όχι τι. Μετά θα πρέπει να ελέγξει το σκληρό σου δίσκο. Ελπίζω ότι η Γερμανία αλλά και οι άλλες Ευρωπαικές χώρες δε θα γίνουν ποτέ Κίνα, αν καταλαβαίνετε τι εννοώ.

• Like 3
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, adi32 είπε

τι μηνυμα σου βγαζει?

Η σελίδα ανοίγει κανονικά αλλά δεν μου βγάζει καθόλου του κουμπί του play στο βίντεο. Ούτε στο λάπτοπ ούτε στον σταθερό υπολογιστή.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, paramedic είπε

Η σελίδα ανοίγει κανονικά αλλά δεν μου βγάζει καθόλου του κουμπί του play στο βίντεο. Ούτε στο λάπτοπ ούτε στον σταθερό υπολογιστή.

χωρις vpn στο βγαζει ?

Επεξ/σία από adi32
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, adi32 είπε

χωρις vpn στο βγαζει ?

Ναι κανονικότητα. Και το δοκίμασα σε chrome, Edge και opera και πάλι το ίδιο είναι οπότε από το VPN κάτι γίνεται και το κόβει. 

Δημοσ.

Δεν μου έκανε δουλειά αυτό ΑΛΛΑ όταν έβαλα το secure core αυτόματα απενεργοποιήθηκε το port forwarding και τότε έπαιξε κανονικά το ταινιομανια και τα άλλα Ελληνικα site γιατί για κάποιο λόγο τα του εξωτερικού δούλευαν κανονικά. Οπότε θα παίξω στο λάπτοπ με secure core που βλέπω σειρές και με port forwarding στον σταθερό για τα torrents.

• Like 1
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, paramedic είπε

Δεν μου έκανε δουλειά αυτό ΑΛΛΑ όταν έβαλα το secure core αυτόματα απενεργοποιήθηκε το port forwarding και τότε έπαιξε κανονικά το ταινιομανια και τα άλλα Ελληνικα site γιατί για κάποιο λόγο τα του εξωτερικού δούλευαν κανονικά. Οπότε θα παίξω στο λάπτοπ με secure core που βλέπω σειρές και με port forwarding στον σταθερό για τα torrents.

καποια sites που μπλοκαρονται απο ΑΕΠΙ  χρειαζονται DNS στο ρουτερ  ή στις ιδιοτητες δικτυου στο TCP IPv4

94.140.14.14

94.140.15.15 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...