Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ έκανα συνδρομη σε ProtonVPN μόλις μέσω GoSpliit me 1.75€ τον μήνα για να κάνω δοκιμή ταχύτητας κιόλας χωρίς να χρεωθώ ολόκληρη συνδρομή. Εννοείται είναι shared. Σαν αυτόματη πιο γ΄ρηγορη σύνδεση με συνδέει Ελλάδα ΑΘήνα. Να το αφήσω η να συνδέομαι σε server εξωτερικού λέτε? 

• Απαντ. 546
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
9 ώρες πριν, speedy23 είπε

Στο NordVPN Ελλαδα εχει φορο 22 ευρω περιπου τελευταια φορα που κοιταξα. Αν επιλεξεις αλλη περιοχη (Virgin Islands) για παραδειγμα δεν υπαρχει ιχνος φορου και τα γλυτωνεις. Θα υπαρξει θεμα που δηλωσες αλλαγη χωρας στην αγορα του VPN;

Οχι δεν υπαρχει θεμα. Και με το cashback εχω περσι το πηρα με 100% cashback σου βγαινει πρακτικα δωρεαν για 27 μηνες το nord. 

• Like 1
Δημοσ.

Ποιος είναι ο καλύτερος τορρεντ που βολεύει με το proton VPN? Γιατί χρησιμοποιώ qbittorrent αλλά λέει ότι αυτός θέλει κάποια ρύθμιση και ότι ίσως δεν δουλέψει το kill switch αν χρειαστεί λόγω αυτής. 

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, jimsomebody είπε

Ποιος είναι ο καλύτερος τορρεντ που βολεύει με το proton VPN? Γιατί χρησιμοποιώ qbittorrent αλλά λέει ότι αυτός θέλει κάποια ρύθμιση και ότι ίσως δεν δουλέψει το kill switch αν χρειαστεί λόγω αυτής. 

qbittorrent. Στις ρυθμίσεις βάζεις στη διεπαφή δικτύου το vpn που έχεις, κι έτσι θα δουλεύει μόνο όταν είναι ανοιχτό το vpn.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 18/02/2025 at 12:22, Hal9000 said:

Η Υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη

ο Σπύρος Τσιρώνης της "Νίκης"

Η βιομηχανία του οπτικοακουστικού περιεχομένου

Ειμαι περηφανος και τυχερος πειρατης που απο το Γυμνασιο ειχα ξεσκισει ftps, shareaza, eMule κ.τ.λ κατεβαζοντας πρωτιστος τσοντες, και κατοπιν anime και πρωτοφανη Θαυματα του Παγκοσμιου Κινηματογραφου.
Η κυρια Υπουργος Πολιτισμου, εχει δηλωσει σε συνεντευξη, οτι οι αγαπημενες της ταινιες (αυτες δηλαδη που ξεχωριζει απο αυτο το ΠανΘεον) ειναι το Τζενη-Τζενη και το Η κορη μου η σοσιαλιστρια.
Ο κυριος της Νικης προφανως παρενεβη αφου ειχε κανει το καθημερινο του σταυροκοπημα.
Η βιομηχανια να παει να γ@μ1831!~

Το 2025:
ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ τα torrents και οι ISPs κανουν κουμαντο.
Η τιβι συνεχιζει να δειχνει το content που εδειχνε οταν ειμουν μικρος. Ακριβως το ιδιο βιολι.
Ο μπαμπας ΔΕΝ θα δωσει την καρτα στο παιδι για συνδρομη σε πλατφορμες οπως cinobo (οι οποιες παρεμπιπτοντως εχουν περιορισμενη ταινιοθηκη).

Και ρωταω: Τα σημερινα Γυμνασιόπαιδα ΠΟΥ ΣΚ@Τ@ θα δουν αυτα τα πραγματα απο τις κουλτουρες της καθε ακρης του πλανητη Γη;
Αχ και να το διαβαζε αυτο τη κυρια Υπουργος Πολιτισμου να μου εξηγησει το σκεπτικο της. Θα την ξεμπροστιαζα γι αυτα που εχει και δεν εχει κανει τοσα χρονια που ειναι πανω η σιχαμενη.

Επεξ/σία από zazoum
  • Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, jimsomebody είπε

Το qbittorrent είναι το πιο ασφαλές εφόσον αλλάξεις το network interface (Options --> Advanced --> Network interface --> ProtonVPN). Το θέμα είναι να μην ξεχαστείς σε περίπτωση format γιατί θα παρακάμψει το VPN.

Για να σιγουρευτείς ότι όλα είναι ok μπαίνεις εδώ: https://ipleak.net και κατεβάζεις το magnet link

• Like 1
Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι και εγώ γιατί δεν ξέρω και πολλά. 

Torrents δεν κατεβάζω, βλέπω μόνο online καμία ταινία από τα 2-3  γνωστά site. 

Πιστεύετε ότι πρέπει να βάλω κάποιο vpn? 

Με μια πρόχειρη ματιά τσέκαρα τα 3 παρακάτω :

1.CyberGhost
2.Proton
3.Nord

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, zazoum είπε

Ειμαι περηφανος και τυχερος πειρατης που απο το Γυμνασιο ειχα ξεσκισει ftps, shareaza, eMule κ.τ.λ κατεβαζοντας πρωτιστος τσοντες, και κατοπιν anime και πρωτοφανη Θαυματα του Παγκοσμιου Κινηματογραφου.
Η κυρια Υπουργος Πολιτισμου, εχει δηλωσει σε συνεντευξη, οτι οι αγαπημενες της ταινιες (αυτες δηλαδη που ξεχωριζει απο αυτο το ΠανΘεον) ειναι το Τζενη-Τζενη και το Η κορη μου η σοσιαλιστρια.
Ο κυριος της Νικης προφανως παρενεβη αφου ειχε κανει το καθημερινο του σταυροκοπημα.
Η βιομηχανια να παει να γ@μ1831!~

Το 2025:
ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ τα torrents και οι ISPs κανουν κουμαντο.
Η τιβι συνεχιζει να δειχνει το content που εδειχνε οταν ειμουν μικρος. Ακριβως το ιδιο βιολι.
Ο μπαμπας ΔΕΝ θα δωσει την καρτα στο παιδι για συνδρομη σε πλατφορμες οπως cinobo (οι οποιες παρεμπιπτοντως εχουν περιορισμενη ταινιοθηκη).

Και ρωταω: Τα σημερινα Γυμνασιόπαιδα ΠΟΥ ΣΚ@Τ@ θα δουν αυτα τα πραγματα απο τις κουλτουρες της καθε ακρης του πλανητη Γη;
Αχ και να το διαβαζε αυτο τη κυρια Υπουργος Πολιτισμου να μου εξηγησει το σκεπτικο της. Θα την ξεμπροστιαζα γι αυτα που εχει και δεν εχει κανει τοσα χρονια που ειναι πανω η σιχαμενη.

Αφήστε τα VPN παιδιά. Αυτό το απαράδεκτο νομοσχέδιο πρέπει να αποσυρθεί. Όταν λύσουν όλα τα σοβαρά και τα οικονομικά προβλήματα και του τελευταίου πολίτη, τότε να επιβάλουν και πρόστιμα. Δεν έχουν όλοι τη δυνατότητα να πληρώνουν συνδρομές. Άλλος γιατί δεν έχει και άλλος ίσως να μην έχει την τεχνογνωσία η μπορεί να μην έχει καν κάρτα ή να μη γουστάρει να έχει κάρτα ρε παιδι μου. Επίσης πολλες πλατφόρμες δεν είναι προσβάσιμες στην Ελλάδα όπως AMC, η άλλες παλιές παραγωγές που δεν υπάρχουν πουθενά....Δηλαδη ήμαρτον ρε μάγκες, δεν ήταν αρκετά δύσκολη η ζωή μας μη μας δυσκολεύετε περισσότερο. 

Αντε εμείς που γνωρίζουμε ίσως βάλουμε ένα VPN, οι άλλοι τι θα κάνουν? 

Επεξ/σία από EvriGS
  • Like 2
  • Sad 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, EvriGS είπε

Αντε εμείς που γνωρίζουμε ίσως βάλουμε ένα VPN, οι άλλοι τι θα κάνουν? 

Οι άλλοι θα σταματήσουν να κατεβάζουν και κυρίως να streamαρουν αθλητικά (το οποίο είναι αυτό που έφερε το κ***νομοσχέδιο) ώστε να αφήσουν εμάς ήσυχους. Πρέπει να υπάρχει ένα στοιχειώδες gatekeeping, τι να κάνουμε...

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω εδώ και μισή μέρα το proton vpn,μεχρι στιγμής με διάφορες δοκιμές δήχνουν να λειτουργούν σωστά τα: Stremio, ace stream , online ταινιάδικα ( ταινιομάνικα κ.α.) όπως και τα online ματς. Με το torrenting τα πραγματα δεν είναι μεχρι στιγμής τόσο ρόδινα (χαμηλες ταχύτητες). Η βασική μου ερώτηση είναι η εξης. ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ I.P. ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΣΥΝΔΕΕΙ ΜΕ ΑΘΗ'ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΥΜΕΝΟΣ ΟΣΟ ΑΝ ΜΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟ'ΠΙΑ Π.Χ.?  

Επεξ/σία από Peace12
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, EvriGS είπε

Αφήστε τα VPN παιδιά. Αυτό το απαράδεκτο νομοσχέδιο πρέπει να αποσυρθεί

δεν θα γινει αυτό να αποσυρουν το νομοσχεδιο,το μόνο που το κάνανε είναι για την πειρατεία των συνδρομιτικών παροχων,πίστεψε με ,ούτε και εγώ πιστεύω ότι θα ασχοληθούν με torrent,κλπ,μονο για παρανομες συνδρομές το κάνανε,απλά η μπάλα πήρε και άλλα ζητήματα

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Νομιζω ότι όλοι συμφωνούμε ότι δεν έχουμε καμία εμπιστοσύνη πλέον ούτε σε τι τροποποιήσεις χώνουν ούτε πως το ερμηνεύουν  και το εφαρμόζουν . Όπως στο προηγούμενο έκτρωμα τους που δε καταλάβαιναν τι είναι φρουτακια και τι ηλεκτρ. παιχνίδια και τα απαγόρευαν όλα .... Τώρα είναι στρυμωγμένοι και λουφαγμένοι αλλά μπορεί να το θυμηθούν σε μερικά χρόνια ... Όταν η επόμενη κυβέρνηση πάει να εφαρμόσει τις βρωμιές των παροχων γιατί έτσι πάει ψηφίζουν ένα πολυνομοσχέδιο αυτοί τώρα  και το αφήνουν να υπάρχει για τους επόμενους ...

Επεξ/σία από Mhlogiatros
  • Like 4
Δημοσ.

και κάτι ακόμα που θέλω να επισημάνω.Κάποιοι γράφουν αντί για vpn real debrid λέει και σώθηκες.Μα καλά μετά τις τελευταιες εξελίξεις με το RD δέν βάλανε μυαλό κάποιοι ,ότι αυτοί υπάρχουν πολλές πιθανοτητες να μας δωσουν στεγνά;άσε που πλέον δέν λειτουργεί όπως λειτουργούσε,πρι΄ν εφαρμόσουν και στην Γαλλία τα μέτρα κατα της πειρατείας.

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, iliata2410 είπε

και κάτι ακόμα που θέλω να επισημάνω.Κάποιοι γράφουν αντί για vpn real debrid λέει και σώθηκες.Μα καλά μετά τις τελευταιες εξελίξεις με το RD δέν βάλανε μυαλό κάποιοι ,ότι αυτοί υπάρχουν πολλές πιθανοτητες να μας δωσουν στεγνά;άσε που πλέον δέν λειτουργεί όπως λειτουργούσε,πρι΄ν εφαρμόσουν και στην Γαλλία τα μέτρα κατα της πειρατείας.

τα μέτρα στην Γαλλία ισχύουν κάτι χρόνια τώρα, άσχετο αυτό που συνέβει με το RD και όχι σχετικό με το τι ψηφίστηκε στην Ελλάδα 

Δημοσ.

γενικοτερα και να θελει καποιος να μην ειναι πειρατης εκτος του οτι υπαρχουν ενα σορο συνδρομες ακομα και να πληρωσεις αρκετα και να παρεις αρκετες συνδρομες παλι εχεις προσβαση σε ενα μικρο αριθμο ταινιων κτλ. ειδικα λιγο παλιοτερες ταινιες ή ταινιες οχι τοσο εμπορικες δεν θα μπορεις να τις δεις πουθενα. 

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...