JakeKaufman Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου On 25/02/2025 at 17:08, MrGalaxy said: Εγώ δεν κατεβάζω.Αλλά σοβαρά τώρα θα ρίξουν 750€ πρόστιμα σε 5.000.000 ελληνες που δεν πρόλαβαν να δουν την Είδηση για τον νεο νομο και δεν πρόλαβαν να σταματησουν το download?.Και καταλαθος κατέβασαν 1-2 ταινίες πχ απο τις 18 εώς τις 24 Φεβρουαρίου 2025? θα φάνε πρόστιμο δλδ αυτοι? δλδ 750€ επί 5.000.000 ελληνες = 3.750.000.000€ .Σοβαρα τώρα? Ή θα αρχίσουν να ελέγχουν τα παρανομα downloads λίγο πιο μετά?πχ απ τις 26 Φεβρουαριου από πού προκύπτει το 5.000.000; ελάχιστοι κατεβαζουν πλέον. 1
adi32 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, daPro είπε Με το stremio τι κάνουμε? Vpn 50 λεπτά πριν, JakeKaufman είπε από πού προκύπτει το 5.000.000; ελάχιστοι κατεβαζουν πλέον. Stremio έχει το 99%
kritikos28 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 1 hour ago, daPro said: Με το stremio τι κάνουμε? Vpn ή Real Debrid
Pinasprime Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 19 λεπτά πριν, kritikos28 είπε Vpn ή Real Debrid Μια ερώτηση επειδή εγώ προσωπικά έχω μπερδευτεί με αυτό. Χρησιμοποιώ Real Debrid κανένα χρόνο τώρα με Stremio και Torentio και είμαι πολύ ικανοποιημένος. Έχω επιλέξει να μου εμφανίζει μονο τα cached αρχεία [RD+], και όχι τα P2P, αλλά δεν έχω καταλάβει αν αυτό όντως σε προστατεύει στην παρούσα φάση. Real Debrid και vpn combo αν έχω καταλάβει σωστά είναι overkill από την άλλη και ο συνδυασμός δεν θα βοηθήσει πρακτικά κάπου; Είδα συζητήθηκε το θέμα του RD σε προηγούμενες σελίδες, αλλά πραγματικά δεν έχω καταλάβει.
ant_ Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 31 λεπτά πριν, adi32 είπε Vpn Stremio έχει το 99% Αν ρωτησεις στο δρομο περαστικους τι ειναι το Stremio Το 99% δεν θα ξερει τι ειναι 3
nazarene Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 33 λεπτά πριν, adi32 είπε Vpn Stremio έχει το 99% Aρα είμαι στο 1% not bad at all, επειδή δεν το έχω δοκιμάσει και παρότι συνδρομητής nova, netflix, disney plus, ακόμη επειδή δεν χρησιμοποιώ τίποτα απο αυτά αλλά από άλλα μέλη της οικογένειας και πάω σε torrent π.χ. έψαχνα το βρετανικό των 70s σήριαλ space 1999, το stremio είναι οκ από απόδοση, γιατί αν είναι τα ίδια χάλια με το kodi καλά κρασία, buffer, ανύπαρκτοι υπότιτλοι, διακοπές και μετά από 3 εβδομάδες νέο στήσιμο και βλακείες, το stremio παλεύεται ή θα κάτσεις να δεις ταινία και θα θες μεταπτυχιακό στο troubleshooting Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου από nazarene
Opposite Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Διάβασα υπομονετικά και τις 26 σελίδες του θέματος. Με επιφύλαξη κατέληξα πως για τον απλό χρήστη, αυτόν δηλάδη που απλά έχει ενα torrent client και ξέρει απλά να μπαίνει σε ένα torrent site και να κατεβάζει, η πιο εφικτή λύση είναι το VPN. Σε προσωπικό επίπεδο, παρ'όλο που έχω πάνω απ'ο 10 χρόνια συνδρομή σε Cosmote tv και κατά καιρούς και σε άλλες υπηρεσίες, πάντα ήθελα να έχω και το "ελεύθερο" να μπορώ να κατεβάσω κάτι, κυρίως ταινίες ή κάποιο fighting event που μου αρέσουν. Eπομένως θεωρώ πως το VPN με ενεργοποίηση μόνο σε έναν browser και στον torrent client είναι μονόδρομος. Το ερώτημα που με απασχολεί είναι το εξής: Έχω modem που δεν είναι από πάροχο, το έχω αγοράσει από το εμπόριο και πιάνω μέσω κεραιών 5g με unlimited data σε κάρτα sim. Δεν έχω δηλαδή ουτε VDSL/Fiber ούτε κάποια γραμμή internet/σταθερού στο σπίτι. Υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέχω έξτρα σε αυτό ή είμαι ΟΚ με ένα VPN στα πλαίσια πάντα της basic προστασίας? Thank you! Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου από Opposite
adi32 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 34 λεπτά πριν, nazarene είπε Aρα είμαι στο 1% not bad at all, επειδή δεν το έχω δοκιμάσει και παρότι συνδρομητής nova, netflix, disney plus, ακόμη επειδή δεν χρησιμοποιώ τίποτα απο αυτά αλλά από άλλα μέλη της οικογένειας και πάω σε torrent π.χ. έψαχνα το βρετανικό των 70s σήριαλ space 1999, το stremio είναι οκ από απόδοση, γιατί αν είναι τα ίδια χάλια με το kodi καλά κρασία, buffer, ανύπαρκτοι υπότιτλοι, διακοπές και μετά από 3 εβδομάδες νέο στήσιμο και βλακείες, το stremio παλεύεται ή θα κάτσεις να δεις ταινία και θα θες μεταπτυχιακό στο troubleshooting Είναι πάρα πολύ πιο απλό μόνο τα πρόσθετα βάζεις την πρώτη φορά και πατάς και βλέπεις 1
Apaleytos80 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Έχω βάλει το Mullvad vpn εδώ και 2 μέρες στα πισι μου, είμαι ευχαριστημένος. 5 ευρώ το μήνα, fixed price. Μέχρι 5 συσκευές με ενα account. Το qbittorent κανει κανονικά bind με το vpn, δλδ δεν ξεκινάει να κατεβάζει χωρις vpn. Απο ταχύτητες στο σερφάρισμα/torrents δεν βλέπω διαφορά(αν και δεν εχω κατι πολυ γρήγορο 100/300 mbs να σας πω τι γίνεται σε αυτες τις ταχύτητες και με low seed). Τι να κάνουμε, εδω θέλουμε vpn να βρει το VLC υπότιτλους, είμαστε χώρα πολύ "προβλεπέ". Βάζουμε server πχ Ολλανδίας, Σουηδίας στο vpn να μπούμε σε τορρεντάδικα. Εκεί μαλλον ειναι πολυ φτωχοί και δεν υπάρχουν διαφυγόντα κέρδη, για να τους μπλοκάρουν. 9ωρα και βασικός 707 ευρω που τους χρειάζεται.../sarcasm off
JakeKaufman Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2 hours ago, adi32 said: Stremio έχει το 99% το 99% των Ελλήνων; γιατί εγώ σε καμία 50αρια άτομα σε φίλους και συγγενείς μόνο ένα ξέρω να το χρησιμοποιεί. 2
adminaros Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Opposite είπε Διάβασα υπομονετικά και τις 26 σελίδες του θέματος. Με επιφύλαξη κατέληξα πως για τον απλό χρήστη, αυτόν δηλάδη που απλά έχει ενα torrent client και ξέρει απλά να μπαίνει σε ένα torrent site και να κατεβάζει, η πιο εφικτή λύση είναι το VPN. Σε προσωπικό επίπεδο, παρ'όλο που έχω πάνω απ'ο 10 χρόνια συνδρομή σε Cosmote tv και κατά καιρούς και σε άλλες υπηρεσίες, πάντα ήθελα να έχω και το "ελεύθερο" να μπορώ να κατεβάσω κάτι, κυρίως ταινίες ή κάποιο fighting event που μου αρέσουν. Eπομένως θεωρώ πως το VPN με ενεργοποίηση μόνο σε έναν browser και στον torrent client είναι μονόδρομος. Το ερώτημα που με απασχολεί είναι το εξής: Έχω modem που δεν είναι από πάροχο, το έχω αγοράσει από το εμπόριο και πιάνω μέσω κεραιών 5g με unlimited data σε κάρτα sim. Δεν έχω δηλαδή ουτε VDSL/Fiber ούτε κάποια γραμμή internet/σταθερού στο σπίτι. Υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέχω έξτρα σε αυτό ή είμαι ΟΚ με ένα VPN στα πλαίσια πάντα της basic προστασίας? Thank you! Δηλαδή , θα βαλεις VPN , και θα βρεις και θα κατεβασεις τα αρχεια τορρεντ, που ειναι πολυ πολυ μικρα, ολα καλα ωσ εδω. μετα ομως, θα κατεβαζει το μεγαλο αρχειο, ο torrent client σου (i.e. utorrent), μεσα απο VPN ? γινεται αυτο ? μηπως θα κατεβαζει πολυ πολυ αργα ? μηπως θα εχει κοφτες ? Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου από adminaros
Opposite Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 9 λεπτά πριν, adminaros είπε Δηλαδή , θα βαλεις VPN , και θα βρεις και θα κατεβασεις τα αρχεια τορρεντ, που ειναι πολυ πολυ μικρα, ολα καλα ωσ εδω. μετα ομως, θα κατεβαζει το μεγαλο αρχειο, ο torrent client σου (i.e. utorrent), μεσα απο VPN ? γινεται αυτο ? μηπως θα κατεβαζει πολυ πολυ αργα ? μηπως θα εχει κοφτες ? Μια πτώση στην ταχύτητα φαντάζομαι θα υπάρχει σίγουρα. Και πώς αλλιώς να γίνει ωστόσο;
iliata2410 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου ας υποθεσουμε βαζω vpn.οταν θελω πχ να δω ταινια απο stremio,kodi κλπ,υπαρχει συγκεκριμενη χωρα που βαζουμε; η οποιαδηποτε πλην Ελλαδας;το ρωταω αυτο γιατι πχ προσφατα στην Γαλλια κατι αντοιστιχο εγινε με realdebrid οπου επηρεαστηκαν πολλα ζητηματα.
kostis_74 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Μόλις αγόρασα συνδρομή στο Protonvpn. Επειδή είμαι άσχετος και φοβάμαι μην κάνω καμία χαζομάρα θα ήθελα να ρωτήσω κάποια πραγματάκια. Πατάω απλά connect και συνδέεται μόνο του σε όποιον server επιλέξει; Τους dns που είχα βάλει της google τους αφήνω μιας και υποτίθεται ότι θα παίρνει από μόνο τους τους dns του vpn; Το πρωτόκολλο που έχει είναι wireguard. Το αλλάζω; Χρησιμοποιώ google chrome. Χρειάζεται να κάνω κάτι και στο google chrome, όπως άλλαξα στο qbittorent το network interface και το έβαλα protonvpn; Θα το χρησιμοποιώ μόνο για να μπαίνω στον private tracker και θα κάνω download torrent με ενεργό kill switch. Τέλος στο router του παρόχου χρειάζεται να αλλάξω κάτι; Σας ευχαριστώ πολύ και συγνώμη αν σας κούρασα απλά φοβάμαι μην κάνω καμία χαζομάρα και πλήρωσα τζάμπα. Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου από kostis_74 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα